didassa Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 εγκατέστησα το bk4 στο VMworkstation ειδα οτι με το airmon-ng δεν διαβαζει την intel wi-fi καρτα μου και αγορασα μια ASUS 54MBPS USB (21euro) Ως εδω ολα καλα, στη συνεχεια μπαινω στο bk4 για να ψαξω για δυκτια, μου βρησκει το δικο μου με καλο σημα ο.κ ως εδω (wep), του σπαω τον κωδικο,success. βλεπω απο του pc την καρτα ενα δίκτυο με πολυ δυνατό σήμα, ο.κ παμε να δουμε τη μπορουμε να κανουμε, airodump-ng wlan και............ τζιφος δεν το βρησκει. εχω φαει τοσες ωρες κολλήματος και τιποτα. p.s.: οταν εκανα airodump-ng wlan0 για να τεσταρω το δικο μου δικτυο εχω την εντυπωση οτι μου διαβασε και το αλλο δυκτιο (WPA2) αλλα τωρα μονο το βκ4 δεν το βρισκει. p.s.2: παω παλι να δω αν μπορω να σπασω το δικο μου δικτιο και βλεπω οτι ουτε τα data δεν "προχωράνε" στα 20 με το ζόρι απο 23000 την πρωτη φορά. μπορεί κανεις να μου πει τι να κάνω???????????????// ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kotsaris03 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 εγκατέστησα το bk4 στο VMworkstation ειδα οτι με το airmon-ng δεν διαβαζει την intel wi-fi καρτα μου και αγορασα μια ASUS 54MBPS USB (21euro) ευχαριστώ. VM -> removable devices-> ASUS 54MBPS USB (21euro) -> connect. βλεπω απο του pc την καρτα ενα δίκτυο με πολυ δυνατό σήμα, ο.κ παμε να δουμε τη μπορουμε να κανουμε, airodump-ng wlan και............ τζιφος Αφου κανεις το πανω με γραψε ενα airmon-ng και πες τι βγάζει. p.s.: οταν εκανα airodump-ng wlan0 για να τεσταρω το δικο μου δικτυο εχω την εντυπωση οτι μου διαβασε και το αλλο δυκτιο (WPA2) αλλα τωρα μονο το βκ4 δεν το βρισκει. Οταν λες διαβαζε και το αλλο δικτυο εννοεις στο scan? Μπορει απλα να εκλεισε το ρουτερ γιατι κατι εγινε.. p.s.2: παω παλι να δω αν μπορω να σπασω το δικο μου δικτιο και βλεπω οτι ουτε τα data δεν "προχωράνε" στα 20 με το ζόρι απο 23000 την πρωτη φορά. μαλλων bug απο τα πολλα οτι να 'ναι το επαθα και γω. το τρεχεις απο iso μια φορα στο τοσο η εχεις κανει vmdk? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Κάτι άσχετο αλλά τι διαφορά έχει το backtrack από ένα ubuntu? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rearshooter Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Κάτι άσχετο αλλά τι διαφορά έχει το backtrack από ένα ubuntu? πλεον η και παλιοτερα? παντως καμια σχεση απλα τωρα χρησιμοποιει τον συναπτικο και τον εγκαταστατη απο παλιο ubuntu καπου 8.10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Το backtrack είναι πιο "χακερίστικο" ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Moderators Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Κάτι άσχετο αλλά τι διαφορά έχει το backtrack από ένα ubuntu? Eννοεις περα απο το custom pentesting tools που περιεχει? Δεν εχω τις γνωσεις για να το αποδειξω αλλα προκειται για ενα custom ubuntu με εμφαση στο pentesting.Και οταν λεω custom,δεν εννοω του στυλ"πηραμε το ubuntu και του κοπανησαμε x προγραμματα,ενα theme και εγινε η δουλεια".To customization ειναι στον ιδιο τον kernel και στα ενδωτερα της διανομης,προκειμενου να βοηθα στο σκοπο της:το pentesting.Συντομα αναμενεται και η R1 εκδοση του backtrack 4 με τον 2.6.34 kernel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.