Προς το περιεχόμενο

Γρατζουνιές Macbook Pro

tr3quart1sta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πως μπορεί να γρατζουνιστεί η οθόνη του macbook σας? εμενα δεν μουχει τυχει ποτε και μου φαινεται περιεργο ... σε αυτους που ετυχε να μας που πως ωστε να μπορουμε να προφυλαχτουμε απο τετοιες δυσαρεστες καταστασεις και να γλιτωσουμε λεφτα σε επισκευες/αλλαγες κτλ...

Δημοσ.
πως μπορεί να γρατζουνιστεί η οθόνη του macbook σας? εμενα δεν μουχει τυχει ποτε και μου φαινεται περιεργο ... σε αυτους που ετυχε να μας που πως ωστε να μπορουμε να προφυλαχτουμε απο τετοιες δυσαρεστες καταστασεις και να γλιτωσουμε λεφτα σε επισκευες/αλλαγες κτλ...

Λοιπον αρχιζω:

1)Μην παιζεις με μαχαιρια κοντα στο λαπ τοπ

2)Μην ακονίζεις πανω του τα νύχια σου

3)Μην σχεδιαζεις με διαβήτη πανω του

Σιγα για γρατζουνιες μιλας ρε man!Μην ζεις για τα πραγματα σου!Οσο τα χρησιμοποιεις θα παθαινουν φθορες(ειναι νομος).

Οπως είπε και ο σοφός brad pitt στο fight club:Στο τέλος γίνεσαι αντικειμενο των αντικειμενων σου! :-D

Peace

Δημοσ.

Φρόντισε να είναι καθαρή η επιφάνεια του πληκτρολογίου πρίν κλήσεις την οθόνη.

+ όλα τα άλλα που είπε ο aris1986. :P

Δημοσ.

πρεπει να εισαι και πολυ γκαντεμης για να γρατζουνισεις την οθονη του λαπτοπ....αυτο που παρατηρησα ομως στο ΜΒΠ ειναι οτι καθε φορα που κλεινω την οθονη εχει αποτυπωματα απο τα πληκτρα...κατι σαν λαδιες....και μαλλον ακουμπανε τα πληκτrα στην οθονη....και κα8ε λιγο καθαριζω πληκτrολογιο και οθονη με πανακι.... :-s

Δημοσ.

Γιαυτό θέλει κάτι τέτοιο:

beauty1516.jpg

http://www.radtech.us/Products/NotebookScreensavrz.aspx

Αν θυμάμαι καλά κάποιος από εδώ μέσα είχε αφήσει ακουστικά (ψείρες) πάνω στο πληκτρολόγιο με αποτέλεσμα όταν έκλεισε την οθόνη :fear:, οπότε προσέχουμε και τι αφήνουμε πάνω του.

Δημοσ.

πρέπει να είναι συνηθισμένο λάθος αυτό με τα ακουστικά! Έτυχε σε μία γνωστή μου με hp laptop. Βέβαια δε την γρατζούνισε απλά, είδε ότι δεν έκλεισε και του έχωσε μία δυνατή για να κλείσει! Την χάσαμε την οθόνη...

Δημοσ.

H οθόνη ενός macbook alu μπορεί να γρατζουνιστεί εύκολα...πολύ εύκολα.

Απλά από την επαφή πλήκτρων με την οθόνη (ίσως κατασκευαστικό λαθάκι της Apple). Στο google βρήκα αναφορές πολλών χρηστών. Αλλά μιλάμε για μικρές γρατζουνιές.

@Whiteyez αυτό Ελλάδα υπάρχει;

Δημοσ.

Απλά από την επαφή πλήκτρων με την οθόνη (ίσως κατασκευαστικό λαθάκι της Apple). Στο google βρήκα αναφορές πολλών χρηστών. Αλλά μιλάμε για μικρές γρατζουνιές.

Ελλάδα δεν νομίζω να υπάρχει πάντως σήμερα που έψαχνα για mousepad έπεσα πάνω σε αυτό:

http://www.razerzone.com/gaming-mousing-surfaces/razer-kabuto/

kabuto04.jpg

Το οποίο το χρησιμοποιείς και ώς screen protector, 2 σε 1 δλδ. :-) Το τσίμπησα από το e-shop.

Δημοσ.

απο τα πληκτρα?? :cry::cry::cry::cry:

Δημοσ.
. Βέβαια δε την γρατζούνισε απλά, είδε ότι δεν έκλεισε και του έχωσε μία δυνατή για να κλείσει! Την χάσαμε την οθόνη...

XAAXAXAXXAAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAX

συγνωμμη που γελαω...αλλα εκαι μονο που το σκεφτομαι με πιανουν νευρικα γελια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...