Nomikaria Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρα! Τον τελευταίο καιρό σκέφτομαι να αλλάξω ηχεία στο λάπτοπ και να πάρω ένα σύστημα 2.1 αλλά θα'θελα να είναι όσο πιο μαζεμένο γίνεται(δεν έχω πολύ χώρο) και μέχρι 50 ευρώ,εξάλλου δεν έχω και πολλές απαιτήσεις σε watt αλλά αν γίνεται να'ναι σε χρώμα ασημί για να ταιριάζει στο λαπτοπ. Ως τώρα έχω δει αυτό,πώς σας φαίνεται;;Περίπου κάτι τέτοιο θα ήθελα αλλά δεν είμαι και πολύ σχετική γι'αυτό ρωτάω... Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
bluesattack Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπέρα!Τον τελευταίο καιρό σκέφτομαι να αλλάξω ηχεία στο λάπτοπ και να πάρω ένα σύστημα 2.1 αλλά θα'θελα να είναι όσο πιο μαζεμένο γίνεται(δεν έχω πολύ χώρο) και μέχρι 50 ευρώ,εξάλλου δεν έχω και πολλές απαιτήσεις σε watt αλλά αν γίνεται να'ναι σε χρώμα ασημί για να ταιριάζει στο λαπτοπ. Ως τώρα έχω δει αυτό,πώς σας φαίνεται;;Περίπου κάτι τέτοιο θα ήθελα αλλά δεν είμαι και πολύ σχετική γι'αυτό ρωτάω... Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Μην νομιζεις οτι θα δεις και μεγαλες διαφορες σε αυτα τα λεφτα.. Απο συμπαθεια στην creative μαλλον θα επαιρνα αυτα η καποιο αλλο μοντελο της μεχρι τα 50 Ε ---------- Προσθήκη στις 00:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:52 ---------- Σορρυ , τωρα ειδα οτι τα θες ασημι....οποτε και αυτα που επελεξες καλα ειναι..
antonl Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Το συγκεκριμένο μοντέλο δεν ξέρω τι λέει αλλά γενικά από εμπειρίες 2 φίλων με ηχεία trust (5.1 & 2) δεν έχω τις καλύτερες εμπειρίες. Ο ήχος εξαρχής ψιλοφαινόταν ότι έπασχε κάπως (ίσως δεν είναι αντιληπτό αν δεν έχεις μέτρο σύγκρισης) και σε μερικούς μήνες ακούγονταν σαν ηχεία από τρανζιστοράκι. Αν πάλι κάποιος εδώ μέσα τα χει και είναι ευχαριστημένος, οκ
Nomikaria Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Καλή η πρόταση για τα Creative αλλά αν ήταν κι ασημί... Κι εγώ δεν έχω πολύ εμπιστοσύνη στην Trust αλλά επειδή είναι μικρός ο χώρος και δεν έχω και πολλές απαιτήσεις,ήλπιζα να μην φαίνονται οι ατέλειες αλλά αν είναι να ακούγεται και σαν τρανζιστοράκι.. Είχα δει κι αυτά.Λένε τίποτα; Ευχαριστώ πάντως!Κάποια άλλη πρόταση;;
bluesattack Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δεν ειναι και ασχημα , και εχουν και το ασημι τους.. Στην ιδια περιπου ..αποχρωση και μια ακριβοτερη προταση . Σε 2.0 , ασημι (η ασπρα ?) και σε αλλη γραμμη ..
Pugrc Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Κι οτι ημουν ετοιμος να ανοιξω παρομοιο τοπικ σημερα...Λοιπον νομικαρια εγω εχω τσεκαρει ενα σετακι που παιζει 20 ευρω πανω απο το δικο σου budget ομως http://www.multirama.gr/products/product?pid=0395950&catid=060800 τα οποια σαν χαρακτηριστικα δειχνουν αρκετα καλα...και ειδα και ενα σετακι της sony (εχω vaio) το οποιο ειναι αυτο http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Peripherals/Speakers/Sony-SRS-D25-Black-Speakers-2-1-SRSD25BC-CED.htm Παλι λιγο πανω απο τα 50 ευρω αλλα σκεφτομαι οτι αν ειναι να υπαρχει σωστη αποδωση προτιμω 10-20 ευρω παραπανω παρα να θεωρω οτι πεταξα 50 ...κανενας που ισως εχει δοκιμασει να μας πει γνωμη-αποψη..??
Nomikaria Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Κι εγώ vaio έχω γι'αυτό θέλω να ταιριάζει!Το'χα δει κι εγώ αυτό αλλά μου φαίνεται too much για τις απαιτήσεις μου τουλάχιστον.Ωραία και τα jbl αλλά με 50 ευρώ παίρνω και 2.1,μιας και κάνω την αλλαγή...Ουφ μπερδεύτηκα,πολλές επιλογές... Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
tolis_01 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Βασικά με 20-25 ευρώ μην περιμένεις και πολλά, το sub woofer είναι συνήθως διακοσμητικό Εγώ με αυτά που έχω μείνει αρκετά ικανοποιημένος είναι τα Trust SoundForce 2.1 pro 24,90 ευρώ στη MediaMarkt. Κάτω απ'αυτά δεν αξίζει κατά τη γνώμη μου, και μετά πας στα κλασσικά Creative T3100 και Logitech X-230 κοντά στα 45 ευρώ (αλλά δεν ξέρω αν θα σου χωράνε μιας που λες ότι δεν έχεις χώρο).
Nomikaria Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2010 Ενδιαφέροντα αυτά τα Trust... Ναι θέλω να'ναι και λίγο μαζεμένα..Αρχικά πάλι για 2.0 πήγαινα όπως αυτά που έχω τώρα,απλά θέλω να τ'αλλάξω γιατί είναι μεγάλα και σκεφτόμουν μήπως κάνω και την αλλαγή σε 2.1. Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.