Προς το περιεχόμενο

Euroleague Basketball

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μονο τον ΟΣΦΠ επαιξες?

Φιλε δεν θα το πιστεψεις την παρασκευη το μεσημερι θα επαιζα τον οσφπ στο 8 αποδοση.

Λεω αστο για το απογευμα και μια ωρασ πριν φυγω για το ματς το ειχαν βγαλει απο την bet365!

Ημουν ετσι :shock: :shock: :shock:

Γι'αυτο σημερα δεν αφησα την ευκαιρια να χαθει!

Αν ηταν στο 1.90 με 2.00 δεν θα επαιζα αλλα το 2.55 ηταν προκλητικοτατο. 

σε εχω 2.65 ;)

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Btw, κανείς δεν ανέφερε το 31 index του Λό; Απίστευτο. 20 π. (4/6 FG - 11/13 FT) 5ασ. - 5ρ. σε 34 λεπτά. Μια απ' τις κορυφαίες ατομικές επιδόσεις σε F4.

• Like 1
Δημοσ.

Από τους πιο ωραίους τελικούς που είδαμε τα τελευταία χρόνια.

Τα είχε όλα: Ανατροπή, νεύρα, τρομερές διακυμάνσεις και φυσικά το σήκωσε η περισσότερο ομάδα που ήταν ο Ολυμπιακός.

Δημοσ.

Btw, κανείς δεν ανέφερε το 31 index του Λό; Απίστευτο. 20 π. (4/6 FG - 11/13 FT) 5ασ. - 5ρ. σε 34 λεπτά. Μια απ' τις κορυφαίες ατομικές επιδόσεις σε F4.

Αυτος ειναι με διαφορα ο MVP του τελικου, αλλα καταλαβαινεις τωρα η ατραξιον ειναι ο Σπανουλης.

Οπως επισης στον ημιτελικο ηταν ο Χαινς. Γενικα αν λαμβανα υποψιν την αποδοση των παιχτων και στα 2 παιχνιδια τοτε MVP f4 θα ψηφιζα Χαινς και αν λαμβανα υποψιν αποδοση μονο στον τελικο, τοτε mvp ευκολα ο Λο.

Δημοσ.

Αυτος ειναι με διαφορα ο MVP του τελικου, αλλα καταλαβαινεις τωρα η ατραξιον ειναι ο Σπανουλης.

Οπως επισης στον ημιτελικο ηταν ο Χαινς. Γενικα αν λαμβανα υποψιν την αποδοση των παιχτων και στα 2 παιχνιδια τοτε MVP f4 θα ψηφιζα Χαινς και αν λαμβανα υποψιν αποδοση μονο στον τελικο, τοτε mvp ευκολα ο Λο.

MVP του τελικού ήταν ο Λο.....MVP του F4 ο Σπανούλης.

Αυτό κατάλαβα χτες και έτσι πρέπει να είναι αφού μετά το ματς η πρώτη συνέντευξη στον Ρότζερς ήταν από τον Law.

Δημοσ.

MVP του τελικού ήταν ο Λο.....MVP του F4 ο Σπανούλης.

Τι MVP f4 ο Σπανουλης? Μιλαμε μονο για τον τελικο, γιατι στον ημιτελικο ηταν απο ανυπαρκτος εως αρνητικος lol.

O Xαινς σου εχει κανει double double με τα θηρια της ΤΣΣΚΑ και σου εχει σβησει τον Κρστιτς απτο χαρτη και στον τελικο σε κρατησε ζωντανο στο -17 με αψεγαδιαστο παιχνιδι σε ολους τους τομεις. Απλα, λιτα και απεριττα.

Αν παρουμε μονο φ4: Χαινς

Αν παρουμε μονο τελικο: Λο

Αν παρουμε τουριστικη/εμπορικη ατραξιον για τη διοργανωση: Σπανουλης.

Δημοσ.

Πού είναι αυτές οι σχολές προπονητικής που έχετε τελειώσει όλοι ρε γαμώτο.. κι εγώ θέλω να πάρω το χαρτί.

Εγω πηγαινα στου Αλεφαντου.

Πες μας κι εσυ κανενα point ομως -ετσι για να μην νομιζουν οτι μπηκες τζαπα στο τοπικ-, περα απο τα εκ του ασφαλους πνευματωδη ευφυολογηματα μεσα σε θρεντ που το νοημα της υπαρξης του ειναι συζητηση για μπασκετ/αγωνες/τακτικες/παιχτες κλπ.

Δημοσ.

Τι MVP f4 ο Σπανουλης? Μιλαμε μονο για τον τελικο, γιατι στον ημιτελικο ηταν απο ανυπαρκτος εως αρνητικος lol.

O Xαινς σου εχει κανει double double με τα θηρια της ΤΣΣΚΑ και σου εχει σβησει τον Κρστιτς απτο χαρτη και στον τελικο σε κρατησε ζωντανο στο -17 με αψεγαδιαστο παιχνιδι σε ολους τους τομεις. Απλα, λιτα και απεριττα.

Αν παρουμε μονο φ4: Χαινς

Αν παρουμε μονο τελικο: Λο

Αν παρουμε τουριστικη/εμπορικη ατραξιον για τη διοργανωση: Σπανουλης.

Ρε συ, σύνελθε, τι γράφεις?

Έχεις καταλάβει ότι όλες οι ομάδες βάζουν δύο και τρεις παίχτες πάνω στον Σπανούλη επειδή ακριβώς ξέρουν ότι στη μέρα του μπορεί να τους αλλάξει τα μπρίκια?

Χθες τον άφησαν στην αρχή με μία σχετική πίεση και ήταν κακός. Όταν προσπάθησαν να το ξανακάνουν αυτό, γιατί κατάλαβαν ότι οι άλλοι παίχτες μας τους κάνουν τη χοντρή ζημιά, τους τελείωσε με 3 στα 3 σερί και με ένα τρίποντο από τα 9 μέτρα στα μούτρα του Ρούντι.

Κι εγώ τον τιτάνα Χάινς ήθελα για MVP του F4, αλλά όχι και τουριστική ατραξιόν ο Σπανούλης.

Δημοσ.

Για να μην παρεξηγουμαι: Δεν ειπα τον Σπανουλη τουριστικη ατραξιον, ειπα οτι ο Μπερτομεου που θελει να διαφημισει την Ευρωλιγκα, να φερει χορηγους και καναλια αρα ψαχνει τροπους να τους προσελκυσει ολους αυτους, τον αντιμετωπιζει ετσι: θα προτιμησει ποστερ με τον γνωστο Σπανουλη παρα με τον αγνωστο Χαινς. Aυτος και 2-3 αλλοι ειναι το εμπορευμα της Ευρωλιγκας, δεν γινεται λοιπον να σου βγαζουν πρωτη μουρη τους αγνωστους! Οπως θα γινοταν αν το σηκωνε ο ΠΑΟ πχ και MVP ηταν καποιος Λασμε. Υπηρχε περιπτωση να μην τον δωσουν στον ΔΔ?

Δικαιωματικα και αντικειμενικα ο τιτλος ανηκει στον Χαινς, με αλλα κριτηρια ομως δοθηκε στον Σπανουλη. Κι επειδη εχω την εντυπωση οτι τον MVP τον επιλεγουν (και) δημοσιογραφοι, πες μου εσυ, θεωρεις οτι τυποι σαν τον Ιωαννου πχ, εχουν την κριση ή την θεληση να ψηφισουν Χαινς αντι για Σπανουλη ακομα κι αν ο Χαινς εκανε 40 index σε καθε αγωνα?

Δημοσ.

Ο Σπανουλης ειναι ο καλυτερος παιχτης της Ευρωπης. Απο κει και περα, ο Χαινς ειναι τρομερος, συγκλονιστικος θα ελεγα.

Δημοσ.

Ο Σπανουλης ειναι ο καλυτερος παιχτης της Ευρωπης. Απο κει και περα, ο Χαινς ειναι τρομερος, συγκλονιστικος θα ελεγα.

Αυτο βεβαια (αν πουμε οτι ισχυει) ουδεμια σχεση εχει με το MVP.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...