Προς το περιεχόμενο

Euroleague Basketball

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οι Έλληνες εκφωνητές είναι άκρος εκνευριστικοί όταν παίζει Ελληνική ομάδα.

Εγώ το είδα σε streaming, ένα ημίχρονο με Φινλανδό και ένα με Πορτογάλο! Δεν πιστεύω να έχασα τίποτα.

Δημοσ.

Εγώ το είδα σε streaming, ένα ημίχρονο με Φινλανδό και ένα με Πορτογάλο! Δεν πιστεύω να έχασα τίποτα.

Έκανες την καλύτερη επιλογή! Ήμουν με παρέα και το είχαμε στην ΕΡΤ. Οι άνθρωποι είναι άθλιοι.

Δημοσ.

Τα έλεγα εγώ! Δεν χάναμε απο την πούτα του Λάσο. Απλά δεν χάναμε. Κατοστάρα στον αλλαζόνα Ρούντι και στην ισπανοπαρέα του και άντε γειά.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτός ο Σπανούλης... αυτός ο Σπανούλης...

Ηταν μεχρι να βαλει το πρωτο τριποντακι..Μεχρι αυριο να βαραγε θα ειχε ποσοστο 90% στα τριποντα..

Δημοσ.

το παραλληρημα του βαγγελα ηταν αποθεωση

Δημοσ.

παιδιά ευχαριστώ για όλες τις πληροφορίες ...τον έπαιξα τον ολυμπιακο με 2.5 πόντους πλεονέκτημα . Μπράβο στον ολυμπιακό που με πήγε ταμείο.....

Δημοσ.

Ξεχάσατε να με ευχαριστήσετε που σας έλεγα απο χθές οτι δεν πρόκειται να κερδίσει η Ρεάλ. Και να με κεράσετε και απο τα κέρδη σας στο στοίχημα :P

Δημοσ.

Ξεχάσατε να με ευχαριστήσετε που σας έλεγα απο χθές οτι δεν πρόκειται να κερδίσει η Ρεάλ. Και να με κεράσετε και απο τα κέρδη σας στο στοίχημα :P

Tα ειπα και εγω...:P

Εκανα την bet να κλαψει αποψε :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...