Προς το περιεχόμενο

Euroleague Basketball

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο Λάσο και ο Μπαρτζώκας τελικό. Ο Πασκουάλ και ο Μεσίνα εκτός. Πραγματικά όλες οι αναλύσεις στα σκουπίδια φέτος.

Τώρα για τον τελικό τι να πούμε; Χρειάζεται τέλεια περιφερειακή άμυνα γιατί έχουν καλή περιφέρεια. Βέβαια η Μπάρτσα θα ερχόταν αποδεκατισμένη, χωρίς γκάρντ-ψηλούς αλλά δεν μπορείς ποτέ να ξεγράψεις μια ομάδα με πολύ καλό προπονητή και Ναβάρο-Τόμιτς-Σάρας. Η Ρεάλ είναι πιο πολύ το δικό μας στύλ, αλλά χωρίς σαφές πλάνο και ότι κάτσει. Αν δεν τους μπούν τα τρίποντα δεν έχει τύχη.

Δημοσ.

Την έχει εύκολα ο Ο.Σ.Φ.Π. την Ρεάλ αν του κάτσει το παιχνίδι λίγο καλά.

Και του χρόνου εκεί δεν θα γίνει η διοργάνωση; Για δύο χρονιές δεν είχαν πει στο Ο2 arena;

Δημοσ.

Αν μας κάτσει το παιχνίδι έτσι όπως φαντάζομαι θα βραχυκυκλώσουν αυτοί. Και ο ΠΑΟ τους είχε βραχυκυκλώσει στα δύο μεταξύ τους, που γενικά είναι χειρότερη ομάδα απο εμάς.

Δημοσ.

Μπλα μπλα μπλα μπλα και άλλο μπλα μπλα μπλα. Η Μπαρτσελόνα ήταν "καλύτερη" από την Ρεάλ και όμως η τελευταία πέρασε στον τελικό. Η ΤΣΣΚΑ ήταν "καλύτερη" και όμως πέρασε ο Ολυμπιακός.

Αφήστε τις αναλύσεις. Μια ομάδα που πέρασε στον τελικό είναι τουλάχιστον αστείο να λέτε ότι είναι εύκολη.

• Like 1
Δημοσ.

Διαθέσιμα 2 εισητηρια (διπλανες θέσεις) για τους τελικους της Κυριακης στο Ο2. Οποιος ενδιαφερεται να μου στειλει PM. Θεσεις Β 411. Αξια 120£. Τοποθεσια Λονδίνο.

Δημοσ.

πως και την έχει φαβορί την real?

attachicon.gif:

πως και την έχει φαβορί την real?

attachicon.gif:

καλή η αποδοση για ολυμπιακό....ισχύει η ίδια απόδοση και στο ελληννικό κουπόνι???
Δημοσ.

Στο 2.55 τον βρηκα τον Οσφπ. για μενα θα ειναι πολυ ισορροπημένος αγώνας για να υπάρχει τοσο μεγάλη διαφορά στην απόδοση. Παντως θα εχει ενδιαφέρον να δουμε τον Χαινς να τα βαζει με ημιψηλους σεντερ οπως ο Ρεγιες ή τον Σλοτερ, δεν ξερουμε πως θα αντιδράσει και κακα τα ψεμματα αυτός ειναι το βαρομετρο του Ολυμπιακου μεσα στη ρακετα. Θα ειναι ενδιαφέρον παιχνιδι παντως. Μετα απο πολυ καιρο επαιξα και στοιχημα υπερ του Οσφπ αφου η αποδοση ηταν πολυ δελεαστικη! 

Δημοσ.

Εμένα δεν μου φαίνονται φυσιολογικές αυτές οι αποδόσεις.

Κάτι βλέπουν που δεν βλέπουμε οι υπόλοιποι, ή απλώς θέλουν να παρασύρουν τους πάντες να φορτώσουν τον άσο της Ρεάλ με τη σιγουριά του 1,60.

Δημοσ.

Αν συγκρινεις τα ροστερ η Ρεαλ φαινεται πληρέστερη και την ΤΣΣΚΑ αλλωστε την εδιναν φαβορι με 1.3 ή και χαμηλότερα... Παντως αγωνιστικά δεν δικαιολογείται τετοια αποδοση.. 

Δημοσ.

Γύρισε το παιχνίδι. Δεν ήταν φυσιλογικό το ξεκίνημα.

Δεν έχει τύχει η Ρεάλ. Θα την σκορπίσει ο Ο.Σ.Φ.Π. στο 2ο ημίχρονο. Ήταν λίγο αστείο το ξεκίνημα, αλλά αφού την μηδένισε την διαφορά...

Δημοσ.

Και εγώ αυτό πιστεύω. Τρομερός μυρωδιάς ο Λάσο, έχασε 17 πόντους διαφορά σε μια περίοδο. Αν σταματήσει τις μαλακίες ο Σπανούλης τους έχουμε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...