kirileman Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Χαίρομαι που θα έχουμε απέναντί μας τη Ρεάλ! Ατέλειωτη ευχαρίστηση σε περίπτωση που το πάρουμε!
LRoi Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Εγώ δεν την έχω παρακολουθήσει καθόλου την Πούτα φέτος. Κάντε κάποιος μια ανάλυση, γιατί σήμερα ήταν σκέτο τσίρκο.
Ντε Μπαλζακ Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Πάντα τσίρκο είναι η Ρεάλ . Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App
hashashin Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Μια χαρα επαιξε για τσιρκο παντως. Ασχετο αλλα αυτο το πραγμα να παιζουν απο ενα ματς στο φαιναλ φορ ποτε δεν μου αρεσε.Γιατι δεν το κανουν οπως το nba?
Chrisxxx Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Eτσι ειναι παντα. Ρουντι σουτ, Ροντριγκεθ σουτ, Καρολ σουτ, Γιουλ σουτ, Μιροτιτς σουτ, αν κατσει καλο παιχνιδι σε καποιους απο αυτους κερδίζει, αλλιως χανει. Το μονο που μπορει να ξεχωρισει κανεις ειναι η αθλητικοτητα, το αναρχο παιχνιδι που μπορει να καλυψει διαφορές σε χρονο ρεκορ, οπως και το αντιθετο φυσικά και το παθος γιατι δεν τα παρατανε ενώ προσπαθουν συνεχως για επιθετικό ριμπάουντ.
HERTHAN Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Αν περνουσαμε στους 4 και την πετυχαιναμε εμεις οπως ηταν σημερα η Ρεαλ πιστευω θα κερδιζαμε και θα βλεπαμε Ελληνικο τελικο......οπως θα επρεπε να ηταν και στην πολη. Μια χαρα επαιξε για τσιρκο παντως. Ασχετο αλλα αυτο το πραγμα να παιζουν απο ενα ματς στο φαιναλ φορ ποτε δεν μου αρεσε.Γιατι δεν το κανουν οπως το nba? Γιατι θα τους γινει η γλωσσα γραβατα......παντως καλυτερα πιστευω πως ειναι ετσι(οπως τωρα δηλαδη).
hashashin Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Αν περνουσαμε στους 4 και την πετυχαιναμε εμεις οπως ηταν σημερα η Ρεαλ πιστευω θα κερδιζαμε και θα βλεπαμε Ελληνικο τελικο......οπως θα επρεπε να ηταν και στην πολη.Γιατι θα τους γινει η γλωσσα γραβατα......παντως καλυτερα πιστευω πως ειναι ετσι(οπως τωρα δηλαδη). Γιατι καλυτερα?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Eυκολη υποθεση η Ρεαλ για τον ΟΣΦΠ εφοσον παιξει καλη περιφερειακη αμυνα (δε το συνηθιζε μεσα στη σεζον, ομως σημερα ηταν αποστομωτικος στον τομεα τουτο, οποτε αν το κανει σε ακομα 1 παιχνιδι παει για 2ο ευρωπαικο σερι, too simple). ΥΓ. Θα εκοβα τον αποτετοιο μου οτι ο Παμπλο ο Λασο δε θα δει οχι φετος αλλα στην καριερα του ολη τελικο Ευρωλιγκας. Κι ομως αυτος ο γραφικος κυριοι με το τσιρκο του ( ο μονος προπονητης στη διοργανωση που δεν καταλαβε μετα απο 4 παιχνιδια οτι τον χοντρο τον παιζεις με νταμπλ τιμ), οχι απλα ειναι στο φ4 μετα απο πολλα χρονια για τη Ρεαλ αλλα διεκδικει και τιτλο. Καλα που δεν τον εκοψα λοιπον...γιατι ολα γινονται. 1
HERTHAN Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Γιατι δεν βρισκω κανενα λογο να παιξει μια ομαδα αλλα 14 ματς(στην χειροτερη) για να παρει το τροπαιο εφοσον εχει περασει στους 4 μετα απο τοσα παχνιδια. <p>Eυκολη υποθεση η Ρεαλ για τον ΟΣΦΠ εφοσον παιξει καλη περιφερειακη αμυνα (δε το συνηθιζε μεσα στη σεζον, ομως σημερα ηταν αποστομωτικος στον τομεα τουτο, οποτε αν το κανει σε ακομα 1 παιχνιδι παει για 2ο ευρωπαικο σερι, too simple).</p> Ενα ματς ειναι ομως και ολα μπορουν να γινουν.....αν τους βγουνε τα τρελα σουτ τοτε θα εχουν πολυ δυσκολο βραδυ.
phanispal Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Κάτι μου λέει ότι πλέον το φαβορί είναι ο Ολυμπιακός, και αυτό θα παίξει το ρόλο του.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Eυκολη υποθεση η Ρεαλ για τον ΟΣΦΠ εφοσον παιξει καλη περιφερειακη αμυνα (δε το συνηθιζε μεσα στη σεζον, ομως σημερα ηταν αποστομωτικος στον τομεα τουτο, οποτε αν το κανει σε ακομα 1 παιχνιδι παει για 2ο ευρωπαικο σερι, too simple). ΥΓ. Θα εκοβα τον αποτετοιο μου οτι ο Παμπλο ο Λασο δε θα δει οχι φετος αλλα στην καριερα του ολη τελικο Ευρωλιγκας. Κι ομως αυτος ο γραφικος κυριοι ( ο μονος προπονητης στη διοργανωση που δεν καταλαβε μετα απο 4 παιχνιδια οτι τον χοντρο τον παιζεις με νταμπλ τιμ), με το μεγαλυτερο τσιρκο της φετινης Ευρωλιγκας δεν ειναι απλα στο φ4 μετα απο πολλα χρονια για τη Ρεαλ αλλα ειναι και στον τελικο διεκδικωντας τιτλο. Καλα που δεν τον εκοψα λοιπον...γιατι ολα γινονται. το εξηγεις λίγο καλύτερα αυτό;
LRoi Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Προτιμούσα την ξεζουμισμένη Μπαρτσελόνα πάντως του 1,5 γκάρντ και της μισής ρακέτας από τη Ρεάλ που δείχνει φρέσκια και πέρασε και με σκούπα F4. Ίδωμεν.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 του 1,5 γκάρντ Ξυνε πληγες συμφορουμιτων εσυ, ξυνε
dismemberer Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Κάτι μου λέει ότι πλέον το φαβορί είναι ο Ολυμπιακός, και αυτό θα παίξει το ρόλο του. Παντως δε μου αρεσει ο ρολος του φαβορι. Εχω την αισθηση οτι η συγκεκριμενη ομαδα αποδιδει καλυτερα οταν θεωρειται το underdog.
Προτεινόμενες αναρτήσεις