MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Το αμφιλεγόμενο 4ο παιχνίδι. Πάντως αν μια ομάδα έχει δικαίωμα να διαμαρτυρηθεί περισσότερο απ' τον καθένα φέτος, αυτή είναι η Βασκονία. Ωραιο βιντεο για μια ωραια διοργανωση. YΓ, Ωραιες σφαγες εχουν γινει και σε κατι Μπαμπεργκ, Αλμπα κλπ στη φαση του τοπ16. Απλα στο τοπ8 βγαλαν τανκς οποτε χρειαστηκε.
Chris_85 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Oτι του φανει του λολοστεφανή. Στα πρωτα 2 λεπτα που ειναι η σφαγη οεο? Σορρυ, δεν αντεξα να δω περισσοτερο.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Γιαυτο περιμενω τον ημιτελικο εγω... Αν σε παιξει η διαιτησια οπως στα 2 πρωτα λεπτα του βιντεο δε θελω κωλοτουμπες ομως, θελω να μιλας για την κομπλε διαιτησια και τους λολοστεφανηδες που ειδαν θεμα με τα κορακια.
Chris_85 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Aφου δεν ξερετε τους κανονισμους, τι να μιλησουμε. Στα πρωτα λεπτα του βιντεο τι ηταν ΚΡΑΥΓΑΛΕΟ σφαξιμο υπερ της ΤΣΣΚΑ?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Κραυγαλεο σφαξιμο ειναι ΟΛΟ το βιντεο και οχι τα πρωτα λεπτα μονα τους. Υποψιν, τα κραταω αυτα τα ποστ. Και τα κραταω γιατι δεν εχω ορεξη να τα αντιπαραβαλλω με αλλα ΔΙΚΑ ΣΟΥ παλιοτερα που κλαις για πολυ πιο αστειες φασεις απο αυτες στις οποιες τωρα "δεν εντοπιζεις κατι". Κανονισμους να μας μαθει γαυρος που κλαιγεται για τις διαιτησιες της Α1 καθε χρονια, ειναι λιγο οξυμωρο παντως. Θα προτιμησω κανεναν οπαδο του Ικαρου αν εχεις ευκαιρο. ΥΓ. Πως "ευθυγραμιζονται" ξαφνικα οι γαυροι με τα κορακια οταν ξερουν οτι εχουν πλατες ομως ε? Μεχρι και τις εξωφθαλμες σφαγες ΤΡΙΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ θα σου τις βγαλουν λαδι.
Basilisc Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Στο συγκεκριμένο αγώνα, επειδή τον είδα ολόκληρο ζωντανά, μπορώ να πω ότι ξεβρακώθηκε τελείως η τσσκα. Χειρότερα και από κάποια παιχνίδια με εμάς ήταν. Έχω την εντύπωση ότι από έπειτα από αυτό που έπαθαν από τους γαύρους πέρυσι έχουν κάνει ιδιαίτερα στους διαιτητές να μην ξεχνιούνται. Απόδειξη η Κάχα που τους κακομοίρηδες δεν τους άφηναν να σηκώσουν κεφάλι.
FilipposMD Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Μια ζωή οι ίδιες κουβέντες. Στο μπάσκετ, στο 99% των αγώνων που ευνοείται μια ομάδα δεν μπορείς να φτιάξεις βίντεο που να δείχνει σφαγή. Ποτέ δε σφυρίζονται όλα τα φάουλ που γίνονται. Το σφάξιμο μπορεί να γίνει αν στη μια ομάδα σφυρίζονται πχ το 80% των φάουλ που κάνει και στην άλλη το 60%. Δεν είναι ποδόσφαιρο που με μια κόκκινη και ένα πέναλτι μπορεί να γίνει ρεζίλι ο διαιτητής. Οπότε δεν έχει και μεγάλο νόημα η κουβέντα. Ή μάλλον μπορεί να έχει, αλλά από αποδείξεις πάντα θα πάσχουν. Οπότε χαλαρώστε και επιτέλους κόψτε αυτά τα γελοία "εσείς οι βάζελοι", "κλασικός γαύρος" κτλ. Δεν καταλαβαίνετε πόσο ηλίθιο είναι να βάζετε τέτοιες ταμπέλες; Έλεος! Τουλάχιστον κρατήστε αυτό το νήμα καθαρό. 1
Chris_85 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Tσαμπα χανεις τα λογια σου. Πρωτη φαση, καραμπινατο φαουλ, ο ψηλος κατεβαζει τα χερια. Και ο αλλος να σου λεει οτι ειναι σφαξιμο. Οτι να ναι.
Tilemaxx Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Euroleague First Team:Διαμαντίδης Σπανούλης Ρούντι Τόμιτς ΚρίστιτςSecond Team:ΤεόντοσιτςΝαβάροΚριάπα Μίροτιτς ΤζεϊμςΝομίζω οτι αδικείται ο Πλάνινιτς φέτος, έπρεπε να είναι στη λίστα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Απορια: Πως γινεται η ιδια διοργανωση να εχει βαλει Μιροτιτς στην τοπ δεκαδα της και οχι Παπανικολαου, αλλα να εχει βγαλει τον Παπανικολαου rising star? Τι φαση, αυτοαιναιρουνται εκει μεσα? Ο Πλανινιτς επρεπε να ειναι στη θεση του Τεοντοσιτς η του Ναβαρο (του 2ου κυριως, αλλα παιζουν διαφορετικες θεσεις). Θεση εχει και ο Μπογδανοβιτς σε αυτη τη 10δα, αλλα εχουν βαλει 2 4ρια, 3 5ρια και μολις ενα 3ρι. Θα εβγαζα Μιροτιτς που δεν κανει και τρελη σεζον και θα εβαζα Μπογδανοβιτς που στο τοπ16 ειδικα εβγαλε ματια.
Tilemaxx Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Σε καμία περίπτωση. Και οι δύο αυτοί που ανέφερες έχουν αρκετά καλύτερα νούμερα απ' τον Διαμαντίδη των 8π. που δεν έχει θέση για μένα στην πρώτη πεντάδα. Απλά ο Πλάνινιτς πληρώνει το ότι δεν πέρασει η Κίμκι στα play-offs.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Συζηταμε τοσο καιρο για μπασκετ, υποτιθεται βλεπετε και βλεπουμε Ευρωλιγκα, ειναι δυνατον να κρινετε ακομη εκ των στατιστικων και ειδικα απτους ποντους? Αν ειναι ετσι οριστε η τοπ 10δα: 1. Χικμαν-Μπραουν 2. Σπανουλης-Φαρμαρ 3. Παπανικολαου-Λουκας 4. Χριαπα-Μιροτιτς 5. Τομιτς-Κρστιτς Ο δε Ναβαρο, αφου το πας με νουμερα, εχει χαμηλοτερο ranking απο τον ΔΔ, αλλα ειναι δυνατον να εχουμε για επιχειρημα τα νουμερα μονα τους εν ετει 2013? Ξεκαθαρα η πιο βυσματικη και αδικη θεση ειναι αυτη του Ναβαρο μεσα στη συγκεκριμενη 10δα, ο οποιος φετος εκτος απτον τραυματισμο, παιζει και οποτε θυμηθει (για την επιθεση λεω, γιατι αμυνα δεν παιζει ουτως η αλλως). Αν ειναι δυνατον να υπαρχει ανθρωπος που να ειδε Ευρωλιγκα φετος και να θεωρει οτι η προσφορα και η αποδοση του Ναβαρο ηταν σημαντικοτερες απο τις αντιστοιχες του ΔΔ. Αντε κι αλλα νουμερα για τους λατρεις: Ο ΔΔ των 8 ποντων ΜΟ: Βγαζει και 6 ασσιστ ανα αγωνα (αλλοι 12μινιμουμ εως 18 ποντοι) Κανει 1,5 κλεψιμο ανα αγωνα Μαζευει 3,5 ριμπαουντ Ο γαματος Ναβαρο των 13 ποντων ΜΟ: Βγαζει ΔΥΟ ασσιστ ανα αγωνα (ο Τομασεβιτς που ηταν 5ρι στα ντουζενια του εβγαζε περισσοτερες, μπορει και ο Τσαρτσαρης) Κανει 0.3 κλεψιματα ανα αγωνα Και μαζευει 1,8 ριμπαουντ. Worth it να εχω τον φετινο Ναβαρο στην 12δα μου, αντι του ΔΔ, sure.
Tilemaxx Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Προσωπικά δεν θα έβαζα ούτε τον Ναβάρο στη δεύτερη πεντάδα, αλλά ούτε και τον Διαμαντίδη στην πρώτη. Γιατί έχει τα χειρότερα στατιστικά της καριέρας του, τα χαμηλότερα ποσοστά σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες σε σχέση με τις προηγούμενες του χρονιές, και δεν πήγε καν F4. Αλλά στην αρχή μου λές να μην συγκρίνουμε νούμερα εν έτει 2013. Και αμέσως μετά μου αραδιάζεις τα φετινά στατιστικά των 2 και μου λές οτι ο Διαμαντίδης ήταν πιο effecient στις άλλες κατηγορίες και συνολικά στη regular season. Δεκτό. Απο την άλλη, μπορεί κάποιος να σου πεί οτι Ναβάρο vs Διαμαντίδη στα head to head μεταξύ τους play-offs: 16.6π - 1.8ασ. vs. 7.6π - 3.4ασ. Άρα στα κρίσιμα ο Ναβάρο ήταν ουσιαστικά ΠΟΛΥ πιο πάνω, και δεν θα τους πεί κανείς απολύτως τίποτα που τον έβαλαν στη δεύτερη πεντάδα φέτος, δεν λές σε καμία περίπτωση οτι έδωσαν βύσμα θέση σε έναν παίκτη που φέτος ήταν ο πρώτος σκόρερ στα playoffs με μισό πόδι.
FilipposMD Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Νομίζω ότι μερικοί παίκτες ψηφίζονται πλέον αντανακλαστικά, μετά από τόσα χρόνια που είναι συνέχεια στην κορυφή. Ο Ναβάρο, ο Διαμαντίδης, ο Σπανούλης, θα ψηφίζονται και την πετσέτα να κουνάνε. Εν μέρει δικαίως, γιατί δεν μετράνε μόνο τα νούμερα. Ο Διαμαντίδης, ασχέτως αν κι εμένα δε μου φαίνεται ότι έκανε την καλύτερη χρονιά, ήταν η κολώνα που κράτησε τον Παναθηναϊκό φέτος. Αν δεν υπήρχε, δε νομίζω ότι υπήρχε περίπτωση να δέσει η ομάδα και να φτάσει μια νίκη από το F4. Και μια ερώτηση. Έχει δει κανείς ματς από το EuroleagueTV; Να τα δώσω τα λεφτά για να δω F4 ή την ίδια ψιλοχάλια ποιότητα με τα διαφορα streaming έχει;
Chrisxxx Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Το 2008 που είχα αγοράσει είχε καλύτερη ποιότητα απο streaming αλλα είχε κ θεματακια, τώρα μαθαίνω έχει φτιάξει η κατάσταση. Ο Μπομπυ Μπραουν έπρεπε να είναι στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις