Προς το περιεχόμενο

Euroleague Basketball

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι στο καλο;Κι αυτό η Νόβα το έχει;Πάλι θα τρέχουμε σε καφετέριες;Μέχρι κι ο Παπαγεωργόπούλος στη φυλακή έχει Νόβα μόνο εγώ δεν έχω μου φαίνεται

Χα χα χα, ισχύει :-) 

Κι εγώ τα 'χω δει όλα, γυρίζω κομμάτια από τη δουλειά, ευτυχώς δεν τραβιέμαι σε καφετέριες αλλά σε φίλους που έχουν Νova και Δευτέρα θα κάνω αίτηση να βάλω. 

Και για του λόγου το αληθές

http://www.parapolitika.gr/ArticleDetails/tabid/63/ArticleID/580810/Papagorgpoylos-Den-echo-nova-sto-spiti-moy-ki-echo-sti-fylaki.aspx

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΟΣΦΠ
ΤΣΣΚΑ
Ρεάλ
Μπάρτσα

Προγνωστικά;

Αν είχαμε έναν ψηλό τύπου Ντόρσεϊ θα έλεγα οτι το μάθα θα ήταν 50-50. Τώρα, πώς περιορίζεις Κρίστιτς-Κριάπα-Καούν-Βοροντέβιτς; Το ροτεϊσιον που έχουν στους ψηλούς τους φέτος είναι απίστευτο.

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικα βλεπω για τελικο ΤΣΣΚΑ-Μπαρτσα. Ειναι οι 2 καλυτερες ομαδες απο τις τεσσερις που εχουν περασει. Τωρα το ποιος θα το παρει ή αν θα εχουμε καμια εκπληξη θα δειξει...

Δημοσ.

Η Μπάρτσα χωρίς Μαϊκλ δεν είναι σε καμία περίπτωση καλύτερη της Ρεάλ. Στην ουσία δεν έχει τριάρι πλέον. Με Αμπρίνες-Ίνγκλες-Γουάλας τη βγάζει, παίκτες οι οποίοι τριάρια καθαρά δεν είναι.

Δημοσ.

Η CSKA είναι πλήρης ομάδα, αλλά αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι η προσωπικότητα που έχει στον πάγκο.... Μεσίνα...

Η Μπαρτσελόνα έχει κι αυτή καλό προπονητή (ο Πασκουάλ μπορεί να είναι λίγο λούζερ σε Φ4, αλλά μην ξεχνάμε ότι είχε ν ανταγωνιστεί Μεσίνα - Ομπράντοβιτς - Ίφκοβιτς. Τώρα Λάσο και Μπαρτζώκας, κατά τη γνώμη μου κι ας με συγχωρέσουν οι φίλοι Ολυμπιακοί είναι πολύ λίγοι γι αυτούς τους πάγκους. Κατά συνέπεια βλέπω πολύ CSKA - Barcelona για τελικό. Στις άλλες ομάδες δίνω ένα 10-15% να πάνε τελικό...

Δημοσ.

Η Μπάρτσα χωρίς Μαϊκλ δεν είναι σε καμία περίπτωση καλύτερη της Ρεάλ.

Πιστευω πως αυτο που εγραψες ηταν μια ατυχη στιγμη. Προφανως και η Μπαρτσελονα εχει και καλυτερο προπονητη απτο ανεκδοτο της Ρεαλ και μεγαλυτερες προσωπικοτητες (εκτος αν συγκρινουμε Σαρας-Ναβαρο με την λουλου τον Ρουντι). Φαντασου οτι η πιο σημαντικη προσωπικοτητα της Ρεαλ ειναι ο Γιουλ να πουμε.

Και προφανως εχει καλυτερο ροστερ.

Να μην πω οτι το μπασκετ που εχει δειξει η Μπαρτσα σε σχεση με τη Ρεαλ ειναι σαφως πιο οργανωμενο απο το ερασιτεχνικο street που παιζει η Ρεαλ.

Γενικα δεν ξερω για ποιο λογο οδηγηθηκες σε αυτο το συμπερασμα αλλα anyways.

H Ρεαλ μπορει να παει τελικο διοτι ειναι ντερμπι/ελ κλασικο κλπ και ολα γινονται αλλα δεν ειναι καλυτερη απτη Μπαρτσελονα σιγουρα.

Δημοσ.

Γιατί η Μπαρτσελόνα στη σειρά με τον ΠΑΟ δεν μου έδειξε τίποτα σε σχέση με την ομάδα του 22-2. Θα έλεγα οτι έδειξε μάλλον το πρόσωπο της Μπάρτσα της ACB. Μηδέν κίνηση στην επίθεση, πολύ μέτρια άμυνα, μια ομάδα που απειλούσε με ατομικές εμπνεύσεις του Ναβάρο και ποικιλίες του Σάρας, του Τόμιτς, και του Χουέρτας. Λόρμπεκ ανύπαρκτος σε όλη τη σειρά, η θέση στο τρία ουσιαστικά μηδέν, αφού Ίνγκλες-Γουάλας είναι περιορισμένων δυνατοτήτων. Ο Αμπρίνες που έπαιξε εκεί αναγκαστικά, δεν πρόσφερε λόγω απειρίας.

Αντίθετα η Ρεάλ αν εξαιρέσουμε τον προπονητή-ανέκδοτο, έχει έναν Ρούντι που κάνει αυτό που έκανε ο Κιριλένκο στην ΤΣΣΚΑ. Προσφέρει στην ομάδα ακόμα και αν χρειαστεί να μην βάλει πόντο. Θα κόψει, θα κλέψει, θα κατεβάσει ρημπάουντ, θα δώσει ασίστ. Κάτι που η Μπαρτσελόνα δεν έχει αυτή τη στιγμή απο κανέναν παίκτη της. Επίσης έχει καλύτερη περιφέρεια απο τη Ρεάλ με άσσους που είναι συνεπείς στην άμυνα και κυκλοφορούν καλύτερα τη μπάλα στην επίθεση απ' οτι ο Σάδα και ο Χουέρτας. Ροντρίγκεζ-Ντρεϊπερ-Γιούλ είναι πολύ πιο αξιόπιστοι απο Σάδα-Χουέρτας. Μόνο ο Σάρας είναι στο επίπεδο των ποιντ της Ρεάλ.

Επίσης είναι πλήρης στην φρόντ λαϊν με Μπέγκιτς-Μίροτιτς-Σλότερ, και στο τρία με Σουάρεθ-Ντάρντεν-Ρούντι θα κάνει πάρτυ σε Γουάλας-Ίνγκλες-Αμπρίνες. Ακόμα και στο 2, Πότσιους-Κάρολ δεν έχει η Μπάρτσα. Έναν Ναβάρο ο οποίος είναι αυτός και μετά το χάος εκεί. Ο Όλεσσον που πήραν είναι μόνο για την ACB.

Αν εξαιρέσουμε τους ψηλούς όπου είναι 50-50 περίπου οι δύο ομάδες, στις υπόλοιπες θέσεις υπερέχει συντριπτικά υπέρ η Ρεάλ. Το μόνο μειονέκτημα όλων αυτών των παικτών είναι οτι δεν έχουν προπονητή. Και πάλι όμως αν η Ρεάλ ανοίξει τον ρυθμό και δεν παίξει σετ, δεν μπορώ να σκεφτώ το πως θα καταφέρει η τωρινή Μπάρτσα να κερδίσει με τόσες τρύπες στην άμυνα της.

Δημοσ.

Γιατί η Μπαρτσελόνα στη σειρά με τον ΠΑΟ δεν μου έδειξε τίποτα σε σχέση με την ομάδα του 22-2. Θα έλεγα οτι έδειξε μάλλον το πρόσωπο της Μπάρτσα της ACB. Μηδέν κίνηση στην επίθεση, πολύ μέτρια άμυνα, μια ομάδα που απειλούσε με ατομικές εμπνεύσεις του Ναβάρο και ποικιλίες του Σάρας, του Τόμιτς, και του Χουέρτας. Λόρμπεκ ανύπαρκτος σε όλη τη σειρά, η θέση στο τρία ουσιαστικά μηδέν, αφού Ίνγκλες-Γουάλας είναι περιορισμένων δυνατοτήτων. Ο Αμπρίνες που έπαιξε εκεί αναγκαστικά, δεν πρόσφερε λόγω απειρίας.

Αντίθετα η Ρεάλ αν εξαιρέσουμε τον προπονητή-ανέκδοτο, έχει έναν Ρούντι που κάνει αυτό που έκανε ο Κιριλένκο στην ΤΣΣΚΑ. Προσφέρει στην ομάδα ακόμα και αν χρειαστεί να μην βάλει πόντο. Θα κόψει, θα κλέψει, θα κατεβάσει ρημπάουντ, θα δώσει ασίστ. Κάτι που η Μπαρτσελόνα δεν έχει αυτή τη στιγμή απο κανέναν παίκτη της. Επίσης έχει καλύτερη περιφέρεια απο τη Ρεάλ με άσσους που είναι συνεπείς στην άμυνα και κυκλοφορούν καλύτερα τη μπάλα στην επίθεση απ' οτι ο Σάδα και ο Χουέρτας.  Ροντρίγκεζ-Ντρεϊπερ-Γιούλ είναι πολύ πιο αξιόπιστοι απο Σάδα-Χουέρτας. Μόνο ο Σάρας είναι στο επίπεδο των ποιντ της Ρεάλ.

Επίσης είναι πλήρης στην φρόντ λαϊν με Μπέγκιτς-Μίροτιτς-Σλότερ, και στο τρία με Σουάρεθ-Ντάρντεν-Ρούντι θα κάνει πάρτυ σε Γουάλας-Ίνγκλες-Αμπρίνες. Ακόμα και στο 2, Πότσιους-Κάρολ δεν έχει η Μπάρτσα. Έναν Ναβάρο ο οποίος είναι αυτός και μετά το χάος εκεί. Ο Όλεσσον που πήραν είναι μόνο για την ACB.

Αν εξαιρέσουμε τους ψηλούς όπου είναι 50-50 περίπου οι δύο ομάδες, στις υπόλοιπες θέσεις υπερέχει συντριπτικά υπέρ η Ρεάλ. Το μόνο μειονέκτημα όλων αυτών των παικτών είναι οτι δεν έχουν προπονητή. Και πάλι όμως αν η Ρεάλ ανοίξει τον ρυθμό και δεν παίξει σετ, δεν μπορώ να σκεφτώ το πως θα καταφέρει η τωρινή Μπάρτσα να κερδίσει με τόσες τρύπες στην άμυνα της.

1.) Φίλε ο Γουάλας παίζει στο 4, όχι στο 3

2.) Ο Αρμπίνες μια χαρά 3ποντάκια προσέφερε (Αν είχε παράδειγμα προσφέρει τα ίδια κι ο Μπανκς ίσως είχαμε προκριθεί)

3.) Οι συνεπείς άσσοι στην άμυνα είναι ο Λουλ? Επίσης ο Λουλ κυκλοφορεί καλύτερα τη μπάλα από το Χουέρτας? Εντάξει δε θέλω να ειρωνευτώ αλλά αυτό που λες αδερφέ δε στέκει με την καμία... Να μου έλεγες ότι σουτάρει καλύτερα να συμφωνήσω, αλλά από δημιουργία ο Λουλ καλύτερος από το Χουέρτας κι απ' το Σάρας?

4.) Ροντρίγκεζ-Ντρεϊπερ-Γιούλ θέλει ο Σάρας στην καθισιά του. Όλοι αυτοί μαζί δε θα πάρουν ούτε τους μισούς τίτλους που ο Σάρας έχει πάρει στην καριέρα του σαν πρωταγωνιστής. Ειδικά ο Ντρέιπερ σε λίγα χρόνια δε θα τον θυμάται κανείς....

5.) Ο Μίροτιτς στην άμυνα έφαγε 16 πόντους από τον Τσαρτσαρή (που έχει μ.ό. 4)

6.) Ο Πότσιους κι ο Κάρολ μαζί ίσως κάνουν ένα Ναβαρο σε 10 χρόνια που ο Ναβάρο θα είναι 43... Τώρα δε κάνουν ούτε το 1/3 του Ναβάρο...

7.) Μπέγκιτς-Μίροτιτς-Σλότερ, μόνο ο Τόμιτς είναι καλύτερος κι απ' τους 3....

Δημοσ.

Ο Γουάλας με την απώλεια του Μαϊκλ παίζει και στο 3. Ο Σάρας σαν κλάση είναι ανώτερος, αλλά εδώ δεν μετράμε τίτλους. Το ροτεϊσιον της Ρεάλ είναι πολύ ανώτερο της Μπάρτσα, και ο Σάρας για πάνω απο 20 λεπτά δεν είναι. Μόνο ο Ναβάρο είναι ανώτερος απο τα γκάρντ της Ρεάλ αυτή τη στιγμή.

Τι σχέση έχει που έφαγε ο Μίροτιτς ΜΙΑ φορά 16 πόντους απο τον Τσαρτσαρή; Καμία. Στο 4 στην ίδια κλάση με τον Τόμιτς είναι, χαλαρά.

Προφανώς εδώ δεν μετράμε κλάσεις και τίτλους, αλλά τωρινά ροτεϊσιον και βάθος της κάθε ομάδας.

Δημοσ.

Κι εγώ πάντως Ρεάλ βλέπω στον τελικό. Δεν μου γέμισε το μάτι η Μπαρτσελόνα απέναντι στην αρμάδα του Πέδουλα, από τη στιγμή μάλιστα που έχει χάσει και τον στυλοβάτη της, τον Μάικλ.

Και ο Ναβάρο μου φάνηκε γερασμένος πια. Ομάδα παλαιμάχων.

Μένει να δούμε αν θα μεταμορφωθούν σε δύο εβδομάδες.

Δημοσ.

Αν είχαμε έναν ψηλό τύπου Ντόρσεϊ θα έλεγα οτι το μάθα θα ήταν 50-50. Τώρα, πώς περιορίζεις Κρίστιτς-Κριάπα-Καούν-Βοροντέβιτς; Το ροτεϊσιον που έχουν στους ψηλούς τους φέτος είναι απίστευτο.

Συμφωνώ απόλυτα. Ο Χάινς μπορεί να είναι ανταγωνιστικός, αλλά προφανώς δε θα μπορεί να παίξει 30 λεπτά με τόσα θηρία στη ρακέτα. Ο Πάουελ είπαμε ότι είναι για τα μπάζα, αλλού πατάει και αλλού βρίσκεται. Τι να σου κάνει και ο Σερμαντίνι ;

Η ΤΣΣΚΑ έχει την απόλυτη υπεροπλία στους ψηλούς, αλλά ο Ολυμπιακός νομίζω έχει καλύτερους περιφερειακούς. 

Άρα το ματς ουσιαστικά είναι  :  Ψηλοί της ΤΣΣΚΑ Vs Περιφέρεια του Ολυμπιακού. Όποια πλευρά καταφέρει να δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα, εκεί θα γείρει η πλάστιγγα. Για μένα οι πιθανότητες είναι υπέρ της ΤΣΣΚΑ, 70 - 30. 

Δημοσ.

καλησπερα μαγκες πιστευω στο φαιναλ φορ ο ολυμπιακος θα τα βρει μπαστουνια με την τσσκα (λογω ψηλων) αλλα ο ολυμπιακος θα παιξει χωρις αγχος και αυτο ειναι μεγαλο αβανταζ..φυσιολογικα ομως γ τσσκα θα περασει, μακαρι βεβαια να διαψευστω

απο το αλλο ζευγαρι βεβαια πιστευω οτι η ρεαλ θα περασει λογω φορμας περισσοτερο και γτ εχει παρει τον αερα της μπαρτσα στο πρωταθλημα βεβαια ενα παιχνιδι ειναι δεν ξερεις τι γινεται η μπαρτσα εχασε τον μαικλ που τις εδινε πολλες λυσεις και δημιουργικα και επιθετικα ξεχωρα που της μεγαλωνε το ροτεισον

Δημοσ.

Ο ΟΣΦΠ εχει καλη φροντ λαιν οταν Πριντεζης με τον Αντιτς βγαζουν τα καστανα απτη φωτια. Αλλα επειδη αυτο συμβαινει αναλογως το φεγγαρι, μετα βεβαιοτητος λεμε οτι δεν υπαρχει αξιοπιστη φροντ λαιν στον ΟΣΦΠ περαν του Χαινς.

Αν λοιπον Αντιτς Πριντεζης βρεθουν στο φεγγαρι τους με την ΤΣΣΚΑ τοτε μια χαρα θα τα παει η φροντ λαιν απεναντι στης ΤΣΣΚΑ, αρκει να υπαρξει στοιχειωδης περιφερειακη αμυνα που θα κλεινει διαδρομους και ευκολες πασες (κατι στο οποιο φετος ο ΟΣΦΠ μπαζει).

Επισης υπαρχει και ο ασταθμητος παραγοντας Τεοντοσιτς που σε τετοια παιχνιδια ειναι λιγο Λακοβιτς συνηθως και χαριζει παιχνιδια μονος του.

Δημοσ.

Το αμφιλεγόμενο 4ο παιχνίδι. Πάντως αν μια ομάδα έχει δικαίωμα να διαμαρτυρηθεί περισσότερο απ' τον καθένα φέτος, αυτή είναι η Βασκονία.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...