Προς το περιεχόμενο

Euroleague Basketball

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο παναθηναικός αν περάσει από Μπαρτσελόνα  πέφτει με Ρεάλ και την Πέμπτη 25\4 και ώρα 22.00 όλοι NOVA να δούμε τον Παναθηναϊκό με την Μπαρτσελόνα . Προβλέπω και νιίκη του Παναθηναϊκου με 2 πόντους με τρίποντο του διαμαντίδη στο τελευταίο δευτερολέπτο.....

• Like 2
  • Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι στο καλο;Κι αυτό η Νόβα το έχει;Πάλι θα τρέχουμε σε καφετέριες;Μέχρι κι ο Παπαγεωργόπούλος στη φυλακή έχει Νόβα μόνο εγώ δεν έχω μου φαίνεται

• Like 2
Δημοσ.

τι να την κανεις την Nova, εδώ πλέον όλοι εχουν παει στον ote tv, τα χει παρει σχεδόν όλα.

Δημοσ.

τι να την κανεις την Nova, εδώ πλέον όλοι εχουν παει στον ote tv, τα χει παρει σχεδόν όλα.

ε όχι και όλα ρε φίλε... εσύ τη μπαλάρα δλδ της ΜΠΑΓΕΡΝ σήμερα την είδες στον OTE? ή τις 5ες ματσάρες της Euroleague?

Πάντως με ανυπομονησία περιμένω να δω τα 5α παιχνίδια των "ελληνικών ζευγαριών" καθότι μπασκετόφιλος...Μακάρι να κερδίσει ο ΠΑΟ και ο ΟΣΦΠ...με ωραίο μπάσκετ όπως στα προηγούμενα ματς....

Δημοσ.

Tσαμπιονς Λιγκ, UEFA, Ευρωλιγκα, δηλαδη τις σημαντικοτερες διοργανωσεις των 2 σημαντικοτερων αθληματων, δεν νομιζω να τα εχει ο ΟΤΕ.

Για ευρωπαικα εγχωρια πρωταθληματα ποδοσφαιρου καλος ειναι ο ΟΤΕ. Και σαν value for money επισης ειναι καλος, αλλα αυτο απεχει απτο "τα εχει σχεδον ολα".

Δημοσ.

Μακάρι να κερδίσει ο Παναθηναϊκός, αλλά οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του. Θ' αποτελούσε τεράστια έκπληξη να κερδίσει σε τρία συνεχόμενα ματς τη Μπαρτσελόνα. Η αντίδραση της Μπαρτσελόνα φάνηκε στο τέταρτο ματς. Με τους Διαμαντίδη, Ούκιτς μόνο στη θέσεις 1,2 να τραβάνε το κουπί χωρίς κάποια άλλη βοήθεια (ο Μπανκς είναι ανύπαρκτος) ήταν αναμενόμενο ότι κάποια στιγμή ότι η ομάδα θα ξεφούσκωνε. Βέβαια αυτά τώρα είναι παρελθόν και θα έχει περάσει μια εβδομάδα απ' τη τελευταία αναμέτρηση, οπότε πιστεύω οι παίκτες έχουν το χρόνο να προετοιμαστούν σωματικά και ψυχολογικά. Συν το ότι θα είναι έτοιμος και ο Γκιστ (μεγάλο ατού), που στο προηγούμενο ματς ήταν ανέτοιμος λόγω τραυματισμού. Το ματς περιμένω να πάει όπως και τα πρώτα δύο στη Καταλωνία.

Όσον αφορά του ματς Ολυμπιακού, εγώ περιμένω μια άνετη νίκη γύρω στους 10 πόντους. Πιστεύω ότι λόγω εγωισμού οι παίκτες θα μπουν μέσα στο γήπεδο με ψυχολογία οδοστρωτήρα, να τη διαλύσουν την Εφές. Βέβαια δε μπορώ να ξέρω αν θα τους έχει επηρεάσει ψυχολογικά η εξέλιξη του προηγούμενου ματς. Μια εβδομάδα είναι νομίζω αρκετή για να συνέλθει το μυαλό των παικτών. Το ματς βέβαια μπορεί εύκολα να στραβώσει. Αν οι παίκτες της Εφές είναι εύστοχοι και μείνουν κοντά στο σκορ, τότε το άγχος και τη πίεση θα την έχει ο Ολυμπιακός και μπορεί τα πράγματα να μη πάνε κατ' ευχήν. 

Ίδωμεν ...

• Like 1
Δημοσ.

τι να Πω????χθες ούτε ένα τρίποντο δν μπήκε ....... κρίμα γιατί άξιζε να πάει η τριφυλλάρα Λονδίνο.....Που είσαι ρε Ομπράντοβιτ????

πες τα ....εχεις απολυτο δικιο aristomaxos ..... που πας με μπανκς??????

Δημοσ.

Την ίδια απορία που εκφράζεις nik, όσον αφορά τον Μπανκς, εκφράζω κι εγώ, όσον αφορά τον Πάουελ του Ολυμπιακού

(αν και βοήθησε λίγο χθες). Πού πας με Πάουελ ; Δεν έχουμε τύχη απέναντι στη ΤΣΣΚΑ με τέτοιο ψηλό.

Δημοσ.

Την ίδια απορία που εκφράζεις nik, όσον αφορά τον Μπανκς, εκφράζω κι εγώ, όσον αφορά τον Πάουελ του Ολυμπιακού

(αν και βοήθησε λίγο χθες). Πού πας με Πάουελ ; Δεν έχουμε τύχη απέναντι στη ΤΣΣΚΑ με τέτοιο ψηλό.

Πέρυσι, όπως όλοι θυμόμαστε καλά, στον τελικό, το πεντάρι που τελικά μας έδωσε κούπα, ήταν ο Χάινς και όχι ο εκτός ρυθμού και κλίματος Ντόρσι. Την ΤΣΣΚΑ του Κιριλένκο btw 

Το θέμα μας είναι ο Μεσίνα και το γεγονός ότι χρησιμοποιεί όλους τους παίχτες στο rotation.

Αν καταφέρουμε να περνάνε οι επιθέσεις από τα χέρια του Τεόντοσιτς για όσο περισσότερη ώρα μπορούμε, έχουμε καλές ελπίδες.

Τέλος, το άγχος θα το έχουν αυτοί, για να μην πάθουν τα περσινά, όχι εμείς.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...