FilipposMD Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Ενώ στην Εφές περνάνε ζάχαρη. Στο Μέγαρο τους πάνε τους παίκτες (δείτε το, πολύ καλό): http://www.youtube.com/watch?v=9ZiYvgosxG4 Όλα τα λεφτά φάτσες Φάρμαρ - Γκόρντον στα 1.14. 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 ....ποιός λείπει ποιανού; Δεν κατάλαβα τίποτα Μη δινετε σημασια, αμα διαβαζεις μερα νυχτα γαυρο, πρωταθλητη και λοιπα κοκκινα blogs σε τετοια ποστ καταληγεις In other words ο Μπατιστ εχει φυγει εδω και καιρο απο την ομαδα και καποιοι ακομα ασχολουνται μαζι του βγαζοντας οση εμπαθεια τους περισσευει βασιζομενη σε επιχειρηματα και τεκμηρια φυλλαδας. Δειχνουμε κατανοηση αν μη τι αλλο σε τετοιες περιπτωσεις.
washcloud Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 ...ναι αλλά εγώ ακόμα δεν κατάλαβα (οκ, η αλήθεια είναι ότι το μισό το είχα καταλάβει. Μετά από αυτό όμως, το χάος, που λες κι εσύ)
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Γκουγκλαρε μωρε, σιγα μην κατσω τωρα να αναλυσω τις τρολλιες των στοιχειωμενων απο το φαντασμα του Μαικ επι ΠΑΟ. Θα ρθει μετα το επομενο ενημερωμενο τρολλ απο τον πρωταθλητη και θα αρχισει να λεει "ελα που αμφισβητεις οτι ηταν ετσι" κλπ. Αστους να ζουν με τους εφιαλτες που τους στοιχεωσε ο γεροΜαικ για μια 7ετια 1
washcloud Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Μπα, το έχω φθείρει ήδη πολύ το Γκουγκλ μου στις Μονάδες Αποθήκευσης ξεσκατιάζοντας δισκοπαθείς. Αν δεήσει ο ορίτζιναλ πόστης να μου το κάνει φρουτόκρεμα, καλώς.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Ετσι οπως πανε τα πραγματα δεν εχω καταληξει για το αν η -εκτος προγραμματος- νικη των Τουρκων επι της ΤΣΣΚΑ μας βολευει η οχι. Και εννοω το εξης: Στο ερωτημα Μπαρτσελονα η Ολυμπιακος (με μειονεκτημα εδρας) προτιμω την Μπαρτσελονα, κατα συνεπεια σαν Παναθηναικος, προτιμω την 4η θεση που πλεον ειναι η μονη ανοιχτη στον ομιλο μας (βασικα εξαρχης, μονο αυτη ηταν η ανοιχτη θεση ασχετα αν καποιοι μας λεγανε οτι ο ομιλος του ΠΑΟ ειναι ευκολοτερος απτου ΟΣΦΠ). Οι λογοι? Καταρχην οι παικτες μας δεν εχουν δειξει ακομη ετοιμοι για αυτο το ελληνικο ντερμπι και δη με μειονεκτημα εδρας. Δευτερον δεν λεει να γινουμε ρεζιλι σε επιπεδο ευρωλιγκας για τις χουλιγκανιες μας. Τριτον την Μπαρτσελονα -αν και δεν την εχω αντιμετωπισει φετος- την θεωρω ομαδα που εχω περισσοτερες πιθανοτητες να ελεγξω το ρυθμο εκτος εδρας αποτι με τον ΟΣΦΠ. Και εξηγουμαι: Εχουμε σχετικα καλη περιφερειακη αμυνα τελευταια. Τους μπλοκαρεις Χουερτας, Ναβαρο, εκλεισες. Στη φροντ λαιν αν το ματσαρισμα Λασμε-Τομιτς μας βγει (θα βγει, αρκει να μη φορτωθει φαουλ ο Λασμε στα οποια ειναι επηρεπης), τοτε εχουμε πλεονεκτημα. Και αν ο Μασιουλις παιξει καλα τον Μαικλ, τοτε δεν λεω οτι μπορουμε να τους χτυπησουμε εκει μεσα, αλλα μπορουμε να διεκδικησουμε κατι θετικο με περισσοτερες πιθανοτητες απο αυτες που εχουμε στο ΣΕΦ. Και τεταρτον, σαν ΠΑΟ, προτιμω αποκλεισμο απο τους Ισπανους παρα απτο γαυρο. Διοτι οπως και να χει αποκλεισμος ερχεται στο τοπ8. Αλλα, ας περασουμε πρωτα ΥΓ. Σιγουρα δεν βολευει τον ΟΣΦΠ η σημερινη νικη των Τουρκων που πλεον βλεπουν με αρκετες πιθανοτητες (αν και εχει πολυ δρομο ακομη) την ΤΣΣΚΑ μπροστα τους. 1
Chris_85 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 ...ναι αλλά εγώ ακόμα δεν κατάλαβα (οκ, η αλήθεια είναι ότι το μισό το είχα καταλάβει. Μετά από αυτό όμως, το χάος, που λες κι εσύ) Ψαξε τί έχει πει ο Γιαννουλης για τον αθλητιατρο του Παο, οταν πιαστηκε ντοπε.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Ναι ψαξε. Ειναι επικαιρο, οντοπικ, εγκυρο και μας αφορα ολους τωρα που ο Μαικ δεν βαζει 20 ποντους στη Φενερ Για την ιστορια ο Μπατιστ ηρθε στο ΠΑΟ 2 σεζον μετα τον Γιαννουλη, τυφλα να χει ο Σερλκομ Χολμς δηλαδη.
washcloud Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Ουσιαστική αντίπαλο για την μοναδική θέση -από άποψη "δυναμικότητας"- που θα μπορούσατε να δείτε (4η), είχατε την "αποδεκατισμένη", από την αρχή του Τ16, Ζαλγκίρις, Μίντι. Ο ΟΣΦΠ (επίσης παλεύων για την 4η, έτσι όπως το "κατάντησε"), είχε μια σταθερότατα ανοδική (και στην ACB και στην Γιουροκλίκα - που λέει κι ο DK) Κάχα, και μια Χίμκι που μέχρι να της το βουτήξει ως άλλος Ιάσωνας ο ΟΣΦΠ, πουλούσε ακριβά το δέρας της μέσα στο σπίτι της, κι έβγαινε πάντα κερδισμένη από τη συναλλαγή. Οπότε, εγώ δεν βλέπω να ήταν "πιο εύκολα τα πράγματα για τον ΟΣΦΠ". Από τη στιγμή μάλιστα που το ζητούμενο (κακά τα ψέμματα, εδώ και καιρό και για τις 2 ομάδες μας) ήταν, όπως είπα, η 4η θέση. Ένα κλικ πιο εύκολα για τον ΠΑΟ, αν θες; Μισό; Έστω - πάντως "ΠΙΟ εύκολα"... ...η Μπαρτσελόνα δε θα με εκπλήξει αν είναι αυτή φέτος η κουπαδούχα. Καθόλου (η Ρεάλ θα με εκπλήξει λόγω του αναρθόδοξου πράγματος που παίζει - η ΤΣΣΚΑ δεν με πείθει : ένα κλικ πιο κάτω είναι από πέρσι, έστω κι αν πέρσι δεν είχε...προπονητή - αν και όλα εξαρτώνται από τον βλαμμένο Σέρβο, και που θα του κάτσει η μπίλια, ή μάλλον η μπιέλα. Η Σιέννα ίσως φτάσει Λόντον - η Εφές ακόμη κι αν φτάσει, θα είναι για να φάει το ξύλο). Οπότε, σέι ότι περνάτε και παίζετε σφαλιάρες με Μπάρτσα που λες. Νομίζω ότι θα υπάρξει κατάποση (θα σας καταπιεί). Ο ΟΣΦΠ όμως, έχει δείξει (το πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ δεν το υπολογίζω εννοείται καθόλου), ότι ακόμη και μέσα στο ΣΕΦ, ζορίστηκε. Στο δε Ελληνικό, χαιρέτησε τον 1ο από τους φετεινούς του στόχους (άσχετα με το τί έγινε εκεί μέσα - γιατί μόνο νορμάλ παιχνίδι δεν ήταν). Νομίζω λοιπόν ότι τον "φόβο" που του ενέπνευσε ήδη από πέρσι, τον ξεπέρασε ο ΠΑΟ. Κι όσο κι αν θα μπουχτίσουμε φέτο, εγώ θα έλεγα ότι καλύτερα σας συμφέρει ένα ΣΕΦ, παρά ένα Μπλαουγκράνα (και ο Ναβαρόνες πιο εύκολα μαρκάρεται σε ένα ποστ, παρά στο παρκέ...). Γνώμη μου. ------- Κρις, το (2ο) όνομα δεν είχα καταλάβει. Αν είναι για μπακστέητζ καταστάσεις, οκ, μου αρκεί (και δεν το ψάχνω). Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2013 από washcloud 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Aυτος ο Ντειβις της Χιμκι, τι κασε να εχει? Στην επιθεση απλα κανει τα παντα για 5ρι. Διωξε την μεγαλυτερη απατη του ελληνικου μπασκετ , το δημοσιογραφικο κατασκευασμα των γαυροΙωαννου και Χατζηαμπαλου, ξεφορτωσου και το συμβολαιο των 500χιλιαδων, βαλε κατι τις παραπανω και φερτον αν το κασε του ειναι κοντα.
washcloud Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 ...λες να μας διαβάζει ο Κος Γιαννακόπουλος;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Aν μας διαβαζε δε θα ελεγα για τον Ντειβις, αλλα για τον Ζοτς
Προτεινόμενες αναρτήσεις