Προς το περιεχόμενο

Euroleague Basketball

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπορούμε να καλύψουμε το +8 στο ΣΕΦ αν γίνουν σωστά κάποια πράγματα σε σχέση με προχθές. Η Μπάρτσα φέτος είναι ακόμα χειρότερη απο πέρσυ.

Δημοσ.

Ε όσο "σοβαρό" είναι το "αν γίνουν κάποια πράγματα".... Άσε που, η "εξυπνάδα" μου δεν ήταν απλώς κενή, αλλά σπόντα για φουντ φορ θοτ (...εκτός από σπόντα για τα οφθαλμοφανή στραβά του ΟΣΦΠ που δεν χρειάζονται δα και πολύ ανάλυση ή "καλύψη" με το "αν γίνουν κάποια πράγματα").

Δημοσ.

Τί σχέση έχει η ισπανικιά; Ο ΟΣΦΠ είναι περισσότερο που το έχασε στο Μπλαουγκράνα και όχι τόσο αυτή που το κέρδισε. Κι αν γίνουν τα ίδια (που γίνανε εκεί) και στο ΣΕΦ (και γιατί δηλαδή να μη γίνουν; Παίζει δηλαδή καλύτερα ο Πάουελ εντός; Φηλζ λάικ χομ κι έτσι; Ή είναι που ο Μπαρτζώκας δεν υποφέρει από τζετλάγκ; Ή θα τους κατατροπώσει ο Κατσίβελης που λέγαμε και παλιότερα; Ή θα πάθουν τραλαλά οι Ισπανοί από την έδρα; Ή ελπίζουμε ότι ο Σπάμμερ θα είναι αμελομακαρονάτος και σουπερντουπερΕντουράτος; Κι άμα είναι μπράβο του. ΘΑ είναι όμως...; ) σου πω εγώ αν θα φάει την Μπάρτσα ή την μπάτσα. Ρε πώς τα έχετε σίγουρα κάποια πράμματα μερικοί...

Αστεία πράγματα πάντως, να θεωρούμε την -όντως αποδυναμωμένη- Μπαρτσελόνα "του χεριού του ΟΣΦΠ", μόνο και μόνο λόγω του...φαληρικού αγέρα. Το ζαλγκιροκάζικο τί ήταν δηλαδή; Αστείο ποσόν ΑΠΛΑ; Καλή η "αισιοδοξία", αλλά όταν είναι "οπαδική", δεν. Κι ΕΛΠΙΖΩ να μην παίζουν με τέτοια μυαλά ("δεγαμιέ - θα πάρουμε τα εντός"), γιατί σαν ομάδα (σύνολο παικτών) την ΘΕΛΩ να προχωρήσει και φέτο. Αρκεί βέβαια να (μπορέσει να) παίξει όπως πέρσι. Αλλιώς, μη σώσει (διότι θα πάρει αυτό που θα της αξίζει, σε κάθε περίπτωση : νικηφόρα ή όχι).

Δημοσ.

Το προβλημα δεν ειναι η αστεια Μπαρτσα* αλλα γιατι χασατε στο πολυ χαλαρο απο αυτην την αστεια ομαδα (για 10 χρονια να παιζατε ακομη, η διαφορα θα επαιζε μεταξυ 6-10 ποντων με την Μπαρτσελονα να ειναι στο ψιλορελαντι).

Στο μεταξυ βλεπω μια εμμονη με το θεμα των διαφορων. Δε φταιτε εσεις, οι διαφοροι σπικερ φταινε που οποτε ελληνικη ομαδα τρωει καζο, μονολογουν στα τελευταια λεπτα την καραμελα με τη διαφορα και το αναγουν πιο πολυ σε θεμα γοητρου. Αφενος η διαφορα κατα 90% δεν θα παιξει κανενα απολυτως ρολο, αφεταιρου ειναι πολυ νωρις για να συζητουμε αυτο το θεμα σαν μειζον.

*Δεν εχω πολυκαταλαβει γιατι την λετε αστεια παντως. Πληρης ομαδα σε ολες τις θεσεις, το 80% των παικτων γνωριζονται μεταξυ τους απο προηγουμενες χρονιες, προπονητης καλος, στα αποτελεσματα της στην Ευρωλιγκα εχει παει παραπανω απο καλα και σχεδον ολες οι νικες της ειναι με εμφατικες διαφορες, τον πρωταθλητη Ευρωπης τον πηρε στο ρελαντι με τον δικο της ΔΔ τραυματια για 1 ημιχρονο, μαλλον καπου κανετε λαθος, αν υποτιματε ΤΟΣΟ αυτην την ομαδα ή αν εχετε τετοια υπεροψια για την αρμαδα του Μπαρτζωκα και μεσα στο ΣΕΦ το εχετε απο τωρα στανταρακι τον +9 ασσο.

Δημοσ.

Λογικά τα χουνέρια της στην ACB είναι που τσιτώνουν τους όσους τσιτώνουν Μιντι (...ότι συγκρίνεται δηλαδή αυτή με οποιοδήποτε άλλο εγχώριο πρώτάθλημα....Πςςς).

Και ΟΚ, δε λέω, ΕΙΝΑΙ κι αυτό κάποια ένδειξη για πτώση τους. Αλλά μιλάμε για Ισπανούς. Που δεν το 'χουν σε τίποτα να χάσουν το εντός τους πρωτάθλημα, και να πάρουν μέχρι κι Ευρωλίγκα, έτσι απλά. Και ναι ούτε ο Ναβάρος είναι στα καλύτερά του, ούτε η σύνθεση γενικά της ομάδας είναι άιφακγιουώλ. Αλλά να μην θεωρείται "υπολογίσιμη" κι απλά γαμήσιμη,,,,ιτς μπλάσφεμι και μάντνες.

Δημοσ.

Εγω παντως αν ημουν γαυρος,  μονο λογω διαφορας των φροντ λαιν των 2 ομαδων και τιποτα αλλο, θα εκανα 1 και 2 σκεψεις πριν πω "σιγουρακι το +9 στο ΣΕΦ" ειδικα οταν με πηρε στο ρελαντι και ρεταροντας μεσα στην Ισπανια.

Η ACB (αν και το -22 απο την Εστουντιαντες ειναι βαρυ οπως και να το κανουμε) δεν ειναι για να της δινουμε παραπανω σημασια αποσο χρειαζεται. Δεν ειναι Α1, αρα οι ηττες ερχονται πιο ευκολα.

Δημοσ.

...εμένα πάλι, θα μου άρεζε να 'βλεπα "από γαύρους", ένα "προβληματίστηκα από την εμφάνιση στην Βαρκελώνη / ας ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ότι εντός θα τους καταφέρουμε / ΔΥΣΚΟΛΟΣ γενικά ο δρόμος για τα πλεηόφ έτσι όπως πάει / δεν είμαστε και Μπεσίκτας αλλά δεν είμαστε και η ομάδα  της Πόλης / όσο κι αν ΕΙΜΑΣΤΕ πρωταθλητές Ευρώπης". Λίγη επαφή με το έδαφος να πούμε.

Όσο για την Μπάρτσα, κάτι σαν ΟΣΦΠ μου κάνει, ως έχει : Ένα μεγάλο "ναι μεν - αλλά...". Απόλυτα συγκρίσιμο βέβαια σχεδόν ποτέ δεν είναι τίποτα (πόσο μάλλον όταν τα αγωνιστικά στελέχη καμμάι σχέση μεταξύ τους), όμως στην "ίδια" κατάσταση τους κατηγοριοποιώ, από άποψη αποτελεσματικότητας.

Και φυσικά, πάντα οι νεκροψίες είναι που δείχνουν ό,τι είναι να δείξουν.

Δημοσ.

Tελειως γτπ οι Τουρκικες ομαδες, πλην Εφες ίσως. Δηλαδη η Φενερμπαξε καλύτερα να τα παρατησει και να φυγει απο τη διοργάνωση. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...