Προς το περιεχόμενο

Euroleague Basketball

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πολύ καλός μέχρι ώρας ο Ολυμπιακός. Ότι είδαμε και στα φιλικά περίπου. Με φόρα απο πέρσυ ο Σπανούλης, όλα τα λεφτά ο Πέρπε, πολύ βελτιωμένος την τελευταία διετία. Καλοί και οι Πρίντεζης-Άντιτς.

Δημοσ.

Καλός ο Ολυμπιακος μπροστα κάκιστος πίσω.

Eφαγε πολλούς πόντους στις αλλαγες στα σκριν κυρίως από τον Λαμπε που έβγαινε κυρίως με κοντούς αντιπαλους.

Από τον ολυμπιακο πολύ καλός ο Ματζαρης στην αμυνα,ο Πριντεζης πολυ καλος ,οπως και ο Αντιτς που στο τέλος καθάρισε το παιχνίδι.

Πολύ καλός στο τέλος ο Χαιντς.

Έλειπε στην άμυνα ο Ντορσει.

Δημοσ.

Η Κάχα είχε ήδη 3-4 επίσημα μάτς σε πρωτάθλημα-κύπελλο, και ήταν πιο έτοιμη απο τον Ολυμπιακό που δεν είχε παίξει ούτε ένα πρίν απο το αποψινό. Πιστεύω θα στρώσουμε στην άμυνα.

Δημοσ.

Κριμα για την Λιετουβος Ριτας που πηγε να κλεψει τη νικη μεσα στη Ρωσσια. Ειδα το μεγαλυτερο μερος του 2ου ημιχρονου. Θαυμασιος Κρυαπα οπως παντα (παρα το λαθος στο τελος), Γουιμς ενω ηταν εξαφανισμενος σε ολο το παιχνιδι καθαρισε μονος του τις τελευταιες φασεις δειχνοντας ποσο επικινδυνος και "κλινικα ευστοχος" ειναι, ενω ο Τεοντοσιτς μας εδειξε για ακομα μια φορα οτι ειναι γατακι θυληκου γενους και υπερτιμημενος γενικα για οσα κανει μεσα στο γηπεδο ιδιαιτερα στις κρισιμες περιστασεις ενος παιχνιδιου. Στο 4ο δεκαλεπτο ποσες ταπες εφαγε και ποσα λαθη εκανε? Παλι καλα που ευστοχησε στις 2 τελευταιες βολες.

Ακομη χειροτερος ο Ντρου που απο οταν εφυγε απτον ΠΑΟ δεν ξαναβρηκε ρυθμο. Ελπιζω να το κανει στην ΤΣΣΚΑ γιατι ειναι μεγαλος παιχτης αλλα τον επηρεαζει παρα πολυ η ψυχολογια του.

Πολυ ενδιαφερον εχει η φροντ λαιν της Λιετουβος Ριτας, που απαρτιζεται κυριως απο νεαρους που κανουν πολλη δουλεια.

• Like 1
Δημοσ.

Ο Ντρου γενικ παιζει αναλογα την ομαδα που βρισκεται και Τουρκια στην Εφες δεν ηταν πολυ καλος, αντιθετα σε Παο και Μπενετον επαιζε πολύ καλα!

Σημερα τον Παο τον δείχνει η ΕΡΤmute?

Δημοσ.

ο drew πρεπει να κοψει τα ξυδια. ολο το καλοκαιρι τουιταρε για μπαρακια.

απιστευτο να βλεπω μπατιστ στο 4

που καταντησαμε. να βλεπω 10 ματς και να βλεπω την σκορπια ομαδα μου

Sent from my GT-P5110 using Insomnia

Δημοσ.

Ειμαι σχεδον δακρυσμένος με την περιγραφη απο τη ΝΕΤ, η δικτατορία των Χατζηγεωργιου και Ιωαννου σπάει μετα απο μια δεκαετια! Εστω και για λίγο. ΑΠλη περιγραφη αυτου που βλέπει κανει ο ανθρωπος, ουτε παπαριες για καθε παιχτη ελληνικης ομάδας, ουτε λειζερ πασες, ουτε την ιστορια για το Σατο, Τ Ι Π Ο Τ Α ! ! Απλη περιγραφη του αγώνα.

Δημοσ.

Ακομα πιο δυστυχως, τα εντος βλεπουν μονο οσοι εχουν ΝΟVA.

Kαι ως συνηθως θα εισαι λαθος..

Mακαρι να βγω λαθος. Εξαλλου το χθεσινο πρωτο δειγμα ηταν θετικο.

Οταν λες "ως συνηθως" τι εννοεις?

Δημοσ.

Ναι η χθεσινη εμφανιση εκτος εδρας με ενα απο τα φαβορι για φ4 για φετος επιβεβαιωνει εσενα που ειπες οτι θα γλεντησει η καθε ανυπαρκτη ομαδα πανω μας. Σιγουρα μας επεισες.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν το ειπα για να σας πεισω, πειθεται ο πορωμενος οπαδος?

Τη γνωμη μου εγραψα, και η γνωμη ενος αυστηρα αντικειμενικου εχει αλλη αξια;)

Oσο για τη χθεσινη εμφανιση τη σχολιασα στο ακριβως προηγουμενο μου.

Δημοσ.

Κοιταξε, αντικειμενικος δε σημαινει υποστηριζω ή να εγκωμιαζω μια συγκεκριμεμη ομαδα.

Εγω με την Ελλαδα ειμαι, οχι με συγκεκριμενη ομαδα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...