Millennium Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2012 Η Αλμπα πηρε wild card επειδη ειναι γερμανικη και το γερμανικο πρωταθλημα ειναι απο τα πιο ανεπτυσσομενα της Ευρωπης με επαγγελματικο σχεδιασμο. Εχουν και 10-11 χλδες διαρκειας. Δειτε και γηπεδακι:
xreokopia Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δηλαδη οσες ομαδες δεν εχουν τετοια γηπεδα δεν επιτρεπεται να συμμετεχουν σε μια ευρωπαικη διοργανωση μπασκετ?... Αυτο: και αυτο: ΔΕΝ αποτελουν απαντηση απο ενα ατομο που μιλα για καθαρα αγωνιστικα κριτηρια. Πoια ειναι αυτα? Πρωτον: Με τη λογικη των επιδοσεων των εθνικων (!!!), τι διαμαρτυρεσαι για τις 4 ισπανικες vs τις 2 ελληνικες στην Ευρωλιγκα? Πελατες μας εχει η εθνικη Ισπανιας, μια χαρα βγαζει 4 λοιπον, μια χαρα βγαζουμε εμεις 2 και μια χαρα το Ισραηλ 1. Παντως δε σε εχω δει να διαμαρτυρεσαι για τα ΣΚΟΠΙΑ με την τουμπανιασμενη εθνικη που ο Μπερτομεου δε τους δινει ουτε 1 slot για Ευρωλιγκα. Γιατι? Δευτερον: Ποιες ελληνικες ομαδες ειναι πιο ανταγωνιστικες απο την Χαποελ? Πηρε Ουλεμπ το 2004 η Χαποελ (ή αλλιως ευρωπαικο οπως το λες εσυ ) , το 2006 ηταν στα ημιτελικα του Ουλεμπ, οπως και το 2001 και πηρε κυπελλο Ισραηλ το 2007 και το 2008. Γιαυτο ξαναψαξου πριν γραψεις οτι εμεις εχουμε να επιδειξουμε τα Τρικαλα, ενω το Ισραηλ τιποτα... Βεβαιως και αποτελουν απαντηση. Δειχνουν τη διαφορα επιπεδου μεταξυ ημων και των εβραιων. Τα υπολοιπα που λες ειναι ασχετα. Και "πελατες" να μας εχουν οι ισπανοι, τι σημασια εχει? Ειμαστε 4οι στη παγκοσμια βαθμολογια. Το Ισραηλ βεβαιως και μια χαρα βγαζει 1 ομαδα. Τα Σκοπια τωρα εμφανιστηκαν στο προσκηνιο, εχουνε μια 4η θεση περσι στο Ευρωμπασκετ, τιποτα αλλο, θες να παρουν και θεση? Τι σημασια εχει που η οποια Χαποελ πηρε το κυπελο στη χωρα της? Μην υποβαθμιζεις τα Τρικαλα, μη δειχνεις και συ ραγιαδισμο και υποτελεια. Τεμπελια αυτος που σου λεει "τι γνωμη εχεις για το Ισραηλινο μπασκετ" και του λες "ψαξε το θρεντ" Τεμπελια εγω που σε ρωτησα "ποιες ειναι οι 5 Ισπανικες της Ευρωλιγκα" και μου λες "ψαξε στο google" Ε ρε εναν "ενεργο" και εμεις οι τεμπεληδες Γιατι δεν παραδεχεσαι απλα πως ουτε και εσυ ξερεις τι λες, εχεις ακουσει σκορπια πραγματα που σου εχουν μεινει (οπως πχ τις 5 Ισπανικες που απλα σου εδειξα οτι ειχε συμβει οταν η Βαλενθια ειχε παρει το Eurocup) χωρις να εχεις κατανοησει γιατι συμβαινουν και μας τα αμολας? Τεμπελια φιλαρακο ειναι να βαριεσαι να διαβασεις το θρεντ σε κατι που εχει ειπωθει αρκετες φορες. Και οχι μονο αυτο, αλλα να απαιτεις να ψαξει ο αλλος για σενα να σου το βρει... Οσο για τις 5 ισπανικες ομαδες εχεις ηδη παρει την απαντηση απο αλλο μελος. Καλα, σοβαρα ειχες την απαιτηση να ψαξω για να σου πω ποιες χρονιες πηγαν ποιες ισπανικες ομαδες? Αν καποιος δε ξερει τι λεει αποδειχτηκε οτι εισαι εσυ, εγω μιλησα με στοιχεια, εσυ με αγνοια και οπαδικο φανατισμο. Μονο Παναθηναικο βλεπεις μπροστα σου και τιποτα αλλο, επόμενο ειναι λοιπον να γραφεις ετσι.
DKNI Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Θεουλης Σου λεει μια μπαρουφα και οταν του λες "δωσε στοιχεια" σου απανταει "βρες εσυ οτι δεν ισχυει" Καλα που δεν ειναι δικαστης, θα τους εβγαζε ολους ενοχους μεχρι αποδειξεως της αθωοτητας τους
xreokopia Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Μπαρουφα ειπες εσυ "θεουλη"... και να μην αντιγραφεις πρωτοτυπα κοσμητικα αλλου μελους Πότε ειπα "βρες εσυ οτι δεν ισχυει"? Μηπως κοιμασαι βαρεια και βλεπεις ζωντανα ονειρα? Στο μεταξυ η αγαπημενη πολλων απ οτι βλεπω φορουμιτων Ισπανια εχασε χτες απο τη Βραζιλια. Φημες λενε οτι εχασε επιτηδες ωστε να αποφυγει στον χιαστι την Αμερικη. Η απορια μου ειναι, η Βραζιλια δεν ηθελε να αποφυγει την Αμερικη?
washcloud Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Ντος κόσας σον ινφίνιτας : ελ ουνιβέρσο, υ λα ινσολβένθια
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Στο μεταξυ η αγαπημενη πολλων απ οτι βλεπω φορουμιτων Ισπανια εχασε χτες απο τη Βραζιλια. Φημες λενε οτι εχασε επιτηδες ωστε να αποφυγει στον χιαστι την Αμερικη. Η απορια μου ειναι, η Βραζιλια δεν ηθελε να αποφυγει την Αμερικη? H εθνικη Ελλαδος δε το εχει κανει αυτο ε?
Chrisxxx Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 1 φορα πετυχημένα και 2 φορές προσπάθησε αλλά απέτυχε
washcloud Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=iSkjQ-hJqrQ ....εγκζακταμέντε δικέ μου
insomniaK Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Ο xreokopia γράφει και στο θέμα με τη βυζαντινή αυτοκρατορία, μη το χάσετε. 2
Pireotis88 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Πιστευετε να φτασει καμια απο τις 2 ομαδες μας στο final4??Αποδυναμωθηκαν ολες..και η ΤΣΣΚΑ...ουσιαστικα ο Κιριλενκο ηταν ο +1...Τις τουρκικες δεν τις πολυυπολογιζω...
Millennium Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2012 Δεν εχουν ολοκληρωθει τα ροστερ.Αν και τα ροστερ δε παιρνουν κυπελλα.Δεν μπορουμε να κρινουμε απο τωρα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις