washcloud Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 ...στο δικό μου χωριό πάλι, λένε "ο έξυπνος παραδέχεται το σφάλμα του, ο πονηρός δικιολογείται, κι ο βλάκας επιμένει". Κάθε χωριό και την ατάκα του (...κάθε τραμπαχαδόρ και τη χασιέντα του, που θα 'λεγε κι ο Χαρούλης...).
xreokopia Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Σοφη η παροιμια του χωριου σου. xreokopia, τι εχεις να πεις για την σκευωρια του Μπαρτομεου που δεν βαζει 2-3 Εβραικες ομαδες στην Ευρωλιγκα; Η Μακαμπι τοσα Ευρωπαικα εχει...Μηπως ο Μπερτομεου ειναι Χιτλεροθαυμαστης; Εχει απαντηθει αυτο, προφανως δεν εχεις διαβασει το θρεντ. Δε μπορει να συγκριθει το Ισραηλ με την Ελλαδα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Εχει απαντηθει αυτο, προφανως δεν εχεις διαβασει το θρεντ. Δε μπορει να συγκριθει το Ισραηλ με την Ελλαδα. Ρε ψηλε τοσες σελιδες δεν μας λες οτι (και καλα με αντικειμενικα αγωνιστικα κριτηρια) δεν νοειται να βγαζουμε μονο 2 ομαδες,επειδη εχουμε 8 ευρωπαικα και αμετρητα φ4 ? Το Ισραηλ, εχει ελαφρως λιγοτερα ευρωπαικα απο μας. Γιατι να μη βγαζει 2-3 ομαδες, αν εμεις επρεπε να βγαζουμε 4? Τι παει να πει "δεν μπορει να συγκριθει το Ισραηλ με Ελλαδα?". Εσυ το λες αυτο που στις προηγουμενες σελιδες που σου μιλανε για Τρικαλα και Κολοσους που δεν κανουν για Ευρωλιγκα και απαντας για φανατισμενους Αθηναιους? Και στην τελικη τι εχει να ζηλεψει η Μακαμπι Χαιφα απο τα Τρικαλα εκτος απτις πατατες και το βαμβακι? ΥΓ. Δε μπορειτε να πειτε, feedarw καλα
washcloud Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δροσια στο καλοκαιρι το θεμα. Bασικά περνάει σε άλλα επίπεδα, αν κανείς όταν διαβάζει τα one-liners του Χρεωκόπη, τα "ακούσει" στο μυαλό του με φωνή α-λα Βασίλη Λεβέντη. Δοκιμάστε το, τα σπάει. (optional : μπορείτε στο τέλος τους να προθέτετε κάτι σε στυλ "- ας περάσουμε στον επόμενο κύριο" ή "-ΖΩΑ! ΒΟΔΙΑ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΜΠΕΡΤΟΜΕΟΥ!...επόμενο τηλέφωνο παρακαλώ")
xreokopia Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Εχεις κολλησει στο Λεβεντη... Αν επηρεαζεσαι απο το αβαταρ του καθε μελους δε δειχνεις και πολυ ξυπνιος. Ρε ψηλε τοσες σελιδες δεν μας λες οτι (και καλα με αντικειμενικα αγωνιστικα κριτηρια) δεν νοειται να βγαζουμε μονο 2 ομαδες,επειδη εχουμε 8 ευρωπαικα και αμετρητα φ4 ? Το Ισραηλ, εχει ελαφρως λιγοτερα ευρωπαικα απο μας. Γιατι να μη βγαζει 2-3 ομαδες, αν εμεις επρεπε να βγαζουμε 4? Τι παει να πει "δεν μπορει να συγκριθει το Ισραηλ με Ελλαδα?". Εσυ το λες αυτο που στις προηγουμενες σελιδες που σου μιλανε για Τρικαλα και Κολοσους που δεν κανουν για Ευρωλιγκα και απαντας για φανατισμενους Αθηναιους? Και στην τελικη τι εχει να ζηλεψει η Μακαμπι Χαιφα απο τα Τρικαλα εκτος απτις πατατες και το βαμβακι? Εχω απαντησει για το Ισραηλ, ψαξε και βρες το post. Και να μη περιφρονεις τα Τρικαλα και το Κολοσσο, η Ελλαδα δεν ειναι μονο Παν/κος, Ολ/κος. Περα απο τη φανατιλα και το οπαδιλικι υπαρχει και ο υγιης αθλητισμος.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Εχω απαντησει για το Ισραηλ, ψαξε και βρες το post. Και να μη περιφρονεις τα Τρικαλα και το Κολοσσο, η Ελλαδα δεν ειναι μονο Παν/κος, Ολ/κος. Περα απο τη φανατιλα και το οπαδιλικι υπαρχει και ο υγιης αθλητισμος. Noμιζω οτι εσυ περιφρονεις την Μακαμπι Χαιφα και την/τις Χαποελ Σχετικα με αυτα που γραφω περι Ισραηλ, οχι δεν απαντησες και το "ψαξε βρες" παραπεμπει σε υπεκφυγη.
xreokopia Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Γιατι θα πρεπει να επαναλαμβανομαι διαρκως επειδη εσυ βαριεσαι να διαβασεις το θρεντ? Θα πληρωσω εγω την τεμπελια σου?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Γιατι θα πρεπει να επαναλαμβανομαι διαρκως επειδη εσυ βαριεσαι να διαβασεις το θρεντ? Δεν κανεις και τιποτα αλλο εδω που τα λεμε στις τελευταιες σελιδες που σε παρκαολουθω με ιδιαιτερο...ενδιαφερον. To ερωτημα με το Ισραηλ σε χαλασε?! Θα πληρωσω εγω την τεμπελια σου? Μου αρκει οτι δεν παιρνεις θεση και υπεκφευγεις αυτου που σε ρωταω με χαρακτηριστικο τροπο εδω και 4 ποστ Οσα εγραψες περι Ισραηλ τα εχω διαβασει και δεν απαντουν σε αυτα που σε ρωταω. Παρεμπιπτοντως μην μου θυμωνεις, κουβεντα κανουμε... οσο βοηθας
xreokopia Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Σου ειπα, δεν υπεκφευγω. Εσυ βαριεσαι να ψαξεις το θρεντ. Δε θα καθομαι να ψαχνω εγω επειδη εισαι τεμπελης. Δε θυμωνω, στη θεση σου σε βαζω
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Αυτο: Οι εβραιοι περαν της Μακαμπι δεν εχουν να επιδειξουν αλλη ομαδα. Ουτε και η Εθνικη τους. Ενω σε μας ακομα και το Μαρουσι εχει παρει κυπελο Ευρωπης. και αυτο: Το Ισραηλ εχει μια μονο ομαδα και καμμια αλλη, ενω η Εθνικη της δε κανει τιποτα. ΔΕΝ αποτελουν απαντηση απο ενα ατομο που μιλα για καθαρα αγωνιστικα κριτηρια. Πoια ειναι αυτα? Πρωτον: Με τη λογικη των επιδοσεων των εθνικων (!!!), τι διαμαρτυρεσαι για τις 4 ισπανικες vs τις 2 ελληνικες στην Ευρωλιγκα? Πελατες μας εχει η εθνικη Ισπανιας, μια χαρα βγαζει 4 λοιπον, μια χαρα βγαζουμε εμεις 2 και μια χαρα το Ισραηλ 1. Παντως δε σε εχω δει να διαμαρτυρεσαι για τα ΣΚΟΠΙΑ με την τουμπανιασμενη εθνικη που ο Μπερτομεου δε τους δινει ουτε 1 slot για Ευρωλιγκα. Γιατι? Δευτερον: Ποιες ελληνικες ομαδες ειναι πιο ανταγωνιστικες απο την Χαποελ? Πηρε Ουλεμπ το 2004 η Χαποελ (ή αλλιως ευρωπαικο οπως το λες εσυ ) , το 2006 ηταν στα ημιτελικα του Ουλεμπ, οπως και το 2001 και πηρε κυπελλο Ισραηλ το 2007 και το 2008. Γιαυτο ξαναψαξου πριν γραψεις οτι εμεις εχουμε να επιδειξουμε τα Τρικαλα, ενω το Ισραηλ τιποτα...
dismemberer Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δευτερον: Ποιες ελληνικες ομαδες ειναι πιο ανταγωνιστικες απο την Χαποελ? Πηρε Ουλεμπ το 2004 η Χαποελ γιαυτο ξαναψαξου πριν γραψεις οτι εμεις εχουμε να επιδειξουμε τα Τρικαλα, ενω το Ισραηλ τιποτα... Τι κακο εχει το περιστερι? Ο αρης? Ο παοκ? Ο κολοσσος? Ελεος μιντι, περα απο τη φανατιλα υπαρχει και ο υγιης αθλητισμος..
DKNI Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Γιατι θα πρεπει να επαναλαμβανομαι διαρκως επειδη εσυ βαριεσαι να διαβασεις το θρεντ? Θα πληρωσω εγω την τεμπελια σου? Τεμπελια αυτος που σου λεει "τι γνωμη εχεις για το Ισραηλινο μπασκετ" και του λες "ψαξε το θρεντ" Τεμπελια εγω που σε ρωτησα "ποιες ειναι οι 5 Ισπανικες της Ευρωλιγκα" και μου λες "ψαξε στο google" Ε ρε εναν "ενεργο" και εμεις οι τεμπεληδες Γιατι δεν παραδεχεσαι απλα πως ουτε και εσυ ξερεις τι λες, εχεις ακουσει σκορπια πραγματα που σου εχουν μεινει (οπως πχ τις 5 Ισπανικες που απλα σου εδειξα οτι ειχε συμβει οταν η Βαλενθια ειχε παρει το Eurocup) χωρις να εχεις κατανοησει γιατι συμβαινουν και μας τα αμολας? Τι κακο εχει το περιστερι? Ο αρης? Ο παοκ? Ο κολοσσος? Ελεος μιντι, περα απο τη φανατιλα υπαρχει και ο υγιης αθλητισμος.. Δεν εχουν κανενα κακο Οπως δεν εχει και η Χαποελ Ιερουσαλημ οπως δεν εχει και Αρτλαντ Απλα δεν ειναι ομαδες επιπεδου Ευρωλιγκας και δεν γινεται να παιζουν Ευρωλιγκα επειδη καποιος θεωρει πως τα 6 Ευρωπαικα του Παναθηναικου και τα 2 του Ολυμπιακου θα επρεπε να κοβουν θεση απο πχ την Καχα Λαμποραλ για να την παρει ο Κολοσσος Το αστειο ειναι πως πιθανοτατα ο Κολοσσος και ο Πανιωνιος ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να παιξουν Ευρωλιγκα (γιατι εχει τεραστια εξοδα και απαιτει βαθυ ροστερ)
dismemberer Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δεν εχουν κανενα κακο Οπως δεν εχει και η Χαποελ Ιερουσαλημ οπως δεν εχει και Αρτλαντ Απλα δεν ειναι ομαδες επιπεδου Ευρωλιγκας και δεν γινεται να παιζουν Ευρωλιγκα επειδη καποιος θεωρει πως τα 6 Ευρωπαικα του Παναθηναικου και τα 2 του Ολυμπιακου θα επρεπε να κοβουν θεση απο πχ την Καχα Λαμποραλ για να την παρει ο Κολοσσος Το αστειο ειναι πως πιθανοτατα ο Κολοσσος και ο Πανιωνιος ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να παιξουν Ευρωλιγκα (γιατι εχει τεραστια εξοδα και απαιτει βαθυ ροστερ) Τι ομαδα εισαι φιλε μου?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Τι κακο εχει το περιστερι? Ο αρης? Ο παοκ? Ο κολοσσος? Ελεος μιντι, περα απο τη φανατιλα υπαρχει και ο υγιης αθλητισμος.. Μια χαρα ομαδες. Του υγιους αθλητισμου της αθλητικης αμιλλας του fair play κλπ ολες. Με την Ευρωλιγκα τι σχεση εχουν ή τι σχεση πρεπει να εχουν δεν εχω καταλαβει ακομα...
DKNI Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Τι ομαδα εισαι φιλε μου? Εσυ τι πιστευεις? Πρωτη φορα γραφω? Δευτερη φορα που με ρωταει καποιος και απορω γιατι? Τι ρολο εχει τι ομαδα ειμαι, λεω κατι παραλογο? Πες μου που διαφωνεις και ασε τι ομαδα ειμαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις