Προς το περιεχόμενο

Euroleague Basketball

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

[οπου γιουροκαπ βαλε ευρολιγκα]

στα πλαισια της φανατιλας δε θελεις αλλες ελλ.ομαδες στο θεσμο, σωστα? Γιατι δε το λες τοση ωρα αντι να γλυφεις τους ισπανους? :lol:

tumblr_ltudfff22h1qb6t6wo1_400.gif

Δημοσ.

νομιζα οτι θα γελαγα με αυτο

Για την περιπτωση που δεν καταλαβες, ο DKNI ειπε "Ο νικητης του Eurocup παιζει στην επομενη Ευρωλιγκα, αν τυχει και ειναι Ισπανος οπως το 2010 η Βαλενθια, τοτε την επομενη χρονια παιζουν 5 Ισπανικες στην Ευρωλιγα. Αν το επαιρνε Ελληνικη θα παιζανε 3 Ελληνικες..." οποτε φυσιολογικα καποιος θα τον ρωτουσε αφου ελληνικη το πηρε περυσι γιατι δε παιζουν 3 ελληνικες? [οπου γιουροκαπ βαλε ευρολιγκα]

αλλα ο μπαγασας τα καταφερε καλυτερα

Το εχω καταλαβει αλλα συνεχιζω να του δινω απαντησεις τουλαχιστον για την ενημερωση των υπολοιπων φιλων. Να μη μεινουν οι ανθελληνικες εντυπωσεις...

φχαριστουμε που δινεις απαντησεις προς ενημερωση των υπολοιπων που δεν ξερανε οτι οπου γιουροκαπ μπορουν να βαλουν ευρωλιγκα

Δημοσ.

dkni θα σε παρακαλεσω να σταματησεις να τρολλαρεις και να λες τα δικα σου!!μιλα σοβαρα και με επιχειρηματα οπως ο χρεοκοπια!! :P

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Οχι αλλα ακριβυνε το εισιτηριο. Σου προτεινω να παρεις διαρκειας να χεις το κεφαλι σου ησυχο.

φχαριστουμε που δινεις απαντησεις προς ενημερωση των υπολοιπων που δεν ξερανε οτι οπου γιουροκαπ μπορουν να βαλουν ευρωλιγκα

Εχεις εξεδρα, βλεπω. Τουλαχιστον μπορεις να πεισεις τους δικους σου.

Δημοσ.

τω μαλάκα, θεούλης.

...παντελώς όμως :

Το οτι καταφευγεις σε βρισιδια οταν ο αλλος σου μιλαει με επιχειρηματα δειχνει κατι. Γιατι προσπαθεις να το μετατατρεψεις σε προσωπικη αντιπαραθεση? Τρολινγκ ακομα και στην Ευρωλιγκα?

(...στο τσακ ήμουν να του κάνω λάικ όλο το ποστ για την παράγραφο αυτή)

...πέτυχα σήμερα δύο βλήματα στον Μαρινόπουλο να έχουν βάλει ένα καρπούζι στη ζυγαριά και να έχουν ανοίξει ό,τι να 'ναι κουβέντα ενώ περίμενα να ζυγίσω ό,τι είχα πάρει με τις σακκούλες στα χέρια. Ρωτάω "...έχετε να ζυγίσετε κάτι άλλο...;". Η απάντηση : "...γιατί κύριε, τί πρόβλημα έχετε;". Αμέσως θυμήθηκα αυτό :

sshot1zq.jpg

....αλλά επειδή θα χανόταν η μισή ουσία χωρίς όλα τα αποπάνω καρέ, προτίμησα να χαμογελάσω και να πω "...το πρόβλημά μου είναι ότι με μερικούς ανθρώπους δεν γίνεται να συνεννοηθείς".

Καλύτερα, γιατί τελικά εδώ το αποπάνω στριπάκι έχει περισσότερο νόημα.

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνουμε. Οταν ο αλλος ειναι κολλημενος(οχι με τη μπαλα) πως να συνενοηθεις? θα λεει μια ζωη τα δικα του.

(...στο τσακ ήμουν να του κάνω λάικ όλο το ποστ για την παράγραφο αυτή)

Οχι ρε φιλε επαθα τετοια απωλεια? Και τωρα τι θα απογινω χωρις το λαικ σου?

Δημοσ.

Μην τα υποτιμας τα λαικ, αν βγεις πρωτος μπορεις να βγαλεις και 2ο account στο τοπικ οχι σαν την παραγκα του Hal που επιτρεπει μονο σε Ισπανους 2ο account. Πηρε και Ελληνικη ομαδα το κυπελλο...

Δημοσ.

Δροσια στο καλοκαιρι το θεμα, μονο που κανετε απο 1 ποστ τη μερα, πρέπει να αυξήσετε κάπως τους ρυθμους σας.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι αλλα επειδη στερεψατε απο ιδεες για συζητηση να πω εγω:

xreokopia, τι εχεις να πεις για την σκευωρια του Μπαρτομεου που δεν βαζει 2-3 Εβραικες ομαδες στην Ευρωλιγκα; Η Μακαμπι τοσα Ευρωπαικα εχει...Μηπως ο Μπερτομεου ειναι Χιτλεροθαυμαστης;

Δημοσ.

Εγω εχω να πω οτι η Ευρωλιγκα δε συμπαθει τους Ρωσους για καποιο λογο. Τη χρονια 07-08 που η Τσσκα πηρε την κουπα η παλιοευρωλιγκα εδωσε επιπλεον ομαδα στους Ισπανους παλι. Ρε λες να εχει δικιο τελικα ο xreokopia?? ( Οπου Γιουροκαπ, βαζω Ευρωλιγκα)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...