MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Αν καταλαβα καλα, επιχειρεις να βγεις κι απο πανω που νομιζες το Ισραηλ αφρικανικη χωρα? Οχι, στα 2 ποστ που εκανα σχετικα με το θεμα σταθηκα στο οτι δεν ειναι Ευρωπαικη χωρα και εσυ συνεχισες να γραφεις τα δικα σου, περι ορους Σινα κλπ. Ποιος επιχειρει να βγει απο πανω τρολαροντας εδω και μια σελιδα χωρις στην ουσια να γραφει τιποτα και χωρις να απανταει και οντας offtopic? ΥΓ. Να μαντεψω? Καποιος ανοιξε wiki και αλλαζει σταση σιγα σιγα...
Erwdios Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Για να σας λύσω τη διαμάχη το Ισραήλ ανήκει στην Αμερική, γεωγραφικά και πολιτικοοικονομικά. Και ο νοών νοείτω.
Chris_85 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δεν θα το έλεγα ρε Chris Πηγή: http://www.superbasket.gr/permalink/137845.html Οκ, και μεις τοτε να μην παιξουμε φαιναλ 4 τη μεγαλη βδομαδα (που και παιξαμε και ειπαμε κ ενα τραγουδι) και οι μουσουλμανοι να μην αγωνιζονται οσο διαρκει το ραμαζανι. Δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα. 5μιση η ωρα ο τελικος της Ευρωλιγκας? Που ξανακουστηκε?
ioannnis Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Μπορείς να το πεις και έτσι Eδω εισαι http://ce399.typepad.com/.a/6a00d8345257f969e200e553b9c0b68833-450wi Οχι, στα 2 ποστ που εκανα σχετικα με το θεμα σταθηκα στο οτι δεν ειναι Ευρωπαικη χωρα και εσυ συνεχισες να γραφεις τα δικα σου, περι ορους Σινα κλπ. Ποιος επιχειρει να βγει απο πανω τρολαροντας εδω και μια σελιδα χωρις στην ουσια να γραφει τιποτα και χωρις να απανταει και οντας offtopic? ΥΓ. Να μαντεψω? Καποιος ανοιξε wiki και αλλαζει σταση σιγα σιγα... Σταθηκες στο οτι ειναι αφρικανικη χωρα. Ποιο ορος παιδι μου?... χερσονησος ειπα. Γιατι να σου απαντησω, ημουνα υποχρεωμενος? Εσυ δεν ησουν offtopic? Πλακα ειναι που ενω απλα σου συστησα να κλικαρεις στη wiki, εσυ υπονοεις οτι "ανοιξα τη wiki και αλλαζω σταση"... Σολομώντειο λύση έδωσε η Ευρωλίγκα στο αίτημα της Μακάμπι Τελ Αβίβ για αλλαγή του προγράμματος της διοργάνωσης επειδή η ημέρα και ώρα του τελικού συνέπιπτε με την ημέρα μνήμης για τους πεσόντες στρατιώτες του Ισραήλ, όπου τα πάντα παραλύουν στη χώρα. Αδυνατώντας να αλλάξει την ημέρα του τελικού, για εμπορικούς και τηλεοπτικούς λόγους, αλλά κι επειδή έχουν γίνει κρατήσεις από φιλάθλους, η διοργανώτρια αρχή όρισε τον τελικό στις 17:30 το απόγευμα! Αρα τελικα η διοργανωτρια αρχη (ποια ειναι? η fiba ή η uleb?) δεν υπεκυψε και δεν αλλαξε την ημερομηνια. Τι θα κανουν τωρα οι εβραιοι?
Tilemaxx Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Συγχαρητήρια στην Δυτικοασιατική αυτή χώρα που κάνει οτι θέλει την Ευρωπαική ομοσπονδία. Πραγματικά της βγάζω το καπέλο.
ioannnis Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Μα δεν υποχωρησε η ομοσπονδια, μονο την ωρα αλλαξε. Εξαλλου αυτη η ομαδα δεν ειναι τυχαια, εχει παρει κυπελα και ακομα περισσοτερες φορες υπηρξε finalist...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Εσυ δεν ησουν offtopic? Πλακα ειναι που ενω απλα σου συστησα να κλικαρεις στη wiki, εσυ υπονοεις οτι "ανοιξα τη wiki και αλλαζω σταση"... Οντως σταθηκα στο οτι ειναι αφρικανικη χωρα: Μπορει και Ασια, σιγουρα οχι Ευρωπη παντως. Γιατι να σου απαντησω, ημουνα υποχρεωμενος? Ουτως η αλλως μου απαντουσες, τρολαροντας. Το οτι δεν απαντουσες σε συγκεκριμενη ερωτηση δειχνει οτι ουτε εσυ ηξερες τι εγραφες. Και με παρεπεμπες σε ενα σαιτ που απλα λεει την ουσια (που ανεφερα κι εγω, κι εσυ τρολαρες), οτι το Ισραηλ δεν ειναι Ευρωπη. Τωρα που εμαθες κι εσυ οτι δεν ειναι Ευρωπη το γυρισες στο τσαμικο: Εσυ δεν ησουν offtopic? Πλακα ειναι Οσο για το αν ειμαι offtopic εγω εγραψα την αποψη μου για το θεμα απτο πρωτο ποστ. Τη δικη σου ακομα την αναζητω καπου μεσα στις 3 τελευταιες σελιδες που spamareis ανουσια και offtopic. ΥΓ. Αυτος ειναι και ο λογος που δε θα συνεχισω αλλο την ανουσια και κουραστικη συζητηση.
FilipposMD Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Εντάξει, σιγά με τις σταυροφορίες εναντίον του Ισραήλ. Δεν είναι η μόνη χώρα που συμμετέχει σε διοργάνωση, ενώ είναι άσχετη γεωγραφικά. Η Αυστραλία συμμετέχει στο Ασιατικό κύπελλο. Ομάδα από το Καζακστάν στην Βαλτική Λίγκα. Ομάδα από την Τσεχία στην Αδριατική Λίγκα. Σερβία και Ανδόρα σε Μεσογειακούς Αγώνες. Η Αίγυπτος παλιότερα σε Ευρωμπάσκετ. Η Ιαπωνία θα συμμετείχε φέτος στο Κόπα Αμέρικα και τώρα σκέφτονται να καλέσουν την Ισπανία. Στη μεσογειακή λίγκα που ήθελαν να φτιάξουν, θα είχε ομάδα από το Κατάρ. Και τα λοιπά και τα λοιπά. Και για όσους δεν ξέρουν, καμία από τις χώρες που ανέφερα δεν ανήκει γεωγραφικά στην περιοχή που προσδιορίζει το όνομα της Λίγκας ή του Κυπέλλου που υπάρχει στην ίδια πρόταση. Μαγκιά των Ισραηλινών που κατάφεραν να περάσουν το δικό τους. Κι ο Παναθηναϊκός ή η ΤΣΣΚΑ αν εκβίαζαν, θα το περνούσαν το δικό τους. Απλώς αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά, μετά τις αστείες τιμωρίες για Έλληνες και Σέρβους παίκτες και τη μη τιμωρία του Μπατίστ, μετά τις γελοιότητες με τα προκριματικά της Ευρωλίγκα που αλλάζουν κάθε χρόνο όπως τους καπνίσει, παλιότερα με τις χωριστές διοργανώσεις, την ηλίθια αύξηση των ομάδων του Ευρωμπάσκετ, αφού είχαν γίνει προκριματικά και άλλα πολλά, ότι οι θέσμοι του μπάσκετ σε διεθνές επίπεδο είναι για γέλια. Και είναι κρίμα, γιατί αυτό εμποδίζει το άθλημα να αναπτυχθεί.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Εαν και εφόσον (το τονίζω) η Μακάμπι εγκαίρως ειδοποίησε ότι έχει κόλλημα τη συγκεκριμένη ημερομηνία, δε φέρει ευθύνη η διοργανώτρια αρχή; Έστω ότι εμάς δε μας νοιάζει να παίξουμε ακόμη και ανήμερα του Πάσχα ή την ώρα της Ανάστασης, αυτό δεν απαγορεύει από κανένα λαό ή ομάδα που θεωρεί και αισθάνεται ότι εκπροσωπεί ένα λαό, να αρνείται να αγωνιστεί ημέρες που είναι για τη χώρα αυτή ιερές. Αν η Μακάμπι δεν ειδοποίησε ή αν υπάρχει ρήτρα (το πρώτο δεν το ξέρω, για το δεύτερο αμφιβάλλω, υποθέτω πως σε τέτοια περίπτωση θα την καλούσαν να σεβαστεί τις συμβατικές υποχρεώσεις της) να αγωνίζονται τις ημέρες και ώρες που ορίζει η διοργανώτρια, το πράγμα αλλάζει. Κατά τα λοιπά, αυτά οι "Εβραίοι κάνουν ό,τι γουστάρουν" τα βρίσκω άστοχα -επαναλαμβάνω, εάν και εφόσον η Μακάμπι είχει ειδοποιήσει εγκαίρως, κι αν κρίνω από το άρθρο που παρέθεσε ο Chrisxxx μάλλον το είχε κάνει.
Chris_85 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Εαν και εφόσον (το τονίζω) η Μακάμπι εγκαίρως ειδοποίησε ότι έχει κόλλημα τη συγκεκριμένη ημερομηνία, δε φέρει ευθύνη η διοργανώτρια αρχή; Έστω ότι εμάς δε μας νοιάζει να παίξουμε ακόμη και ανήμερα του Πάσχα ή την ώρα της Ανάστασης, αυτό δεν απαγορεύει από κανένα λαό ή ομάδα που θεωρεί και αισθάνεται ότι εκπροσωπεί ένα λαό, να αρνείται να αγωνιστεί ημέρες που είναι για τη χώρα αυτή ιερές. Αν η Μακάμπι δεν ειδοποίησε ή αν υπάρχει ρήτρα (το πρώτο δεν το ξέρω, για το δεύτερο αμφιβάλλω, υποθέτω πως σε τέτοια περίπτωση θα την καλούσαν να σεβαστεί τις συμβατικές υποχρεώσεις της) να αγωνίζονται τις ημέρες και ώρες που ορίζει η διοργανώτρια, το πράγμα αλλάζει. Κατά τα λοιπά, αυτά οι "Εβραίοι κάνουν ό,τι γουστάρουν" τα βρίσκω άστοχα -επαναλαμβάνω, εάν και εφόσον η Μακάμπι είχει ειδοποιήσει εγκαίρως, κι αν κρίνω από το άρθρο που παρέθεσε ο Chrisxxx μάλλον το είχε κάνει. Aλλοι τοσοι δημοσιογραφοι λεγαν πως δεν ειδοποιησε, τουλαχιστον γραπτως. Επισης στο παρελθον εχει ξαναπαιξει σε Φαιναλ 4 τη συγκεκριμενη μερα. Θα θελα να γινοταν το ιδιο αιτημα, για τελικο Ch.l. Ωραια λοιπον, θα δουμε τελικο Ευρωλιγκας στις 5μιση. Τεραστια ξεφτιλα για το αθλημα. 1000φορες να ειχε αλλαξει η Ευρωλιγκα εξ' ολοκληρου τις ημερομηνιες διεξαγωγης.
ioannnis Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Οντως σταθηκα στο οτι ειναι αφρικανικη χωρα: (Μπορει και Ασια, σιγουρα οχι Ευρωπη παντως) Ουτως η αλλως μου απαντουσες, τρολαροντας. Το οτι δεν απαντουσες σε συγκεκριμενη ερωτηση δειχνει οτι ουτε εσυ ηξερες τι εγραφες. Και με παρεπεμπες σε ενα σαιτ που απλα λεει την ουσια (που ανεφερα κι εγω, κι εσυ τρολαρες), οτι το Ισραηλ δεν ειναι Ευρωπη. Τωρα που εμαθες κι εσυ οτι δεν ειναι Ευρωπη το γυρισες στο τσαμικο: Οσο για το αν ειμαι offtopic εγω εγραψα την αποψη μου για το θεμα απτο πρωτο ποστ. Τη δικη σου ακομα την αναζητω καπου μεσα στις 3 τελευταιες σελιδες που spamareis ανουσια και offtopic. ΥΓ. Αυτος ειναι και ο λογος που δε θα συνεχισω αλλο την ανουσια και κουραστικη συζητηση. Kαλα θα μας τρελανεις? Εδειξες οτι δεν εχεις ιδεα απο γεωγραφια και τωρα προσπαθεις να μας πεισεις οτι εγω δε ξερω απο γεωγραφια?... Σου συστησα να ενημερωθεις απο τη wiki, δεν ημουν υποχρεωμενος να σε διδαξω γεωγραφια. H ξεφτιλα βασικα ειναι οτι αλλαζουν τα δεδομενα Ευρωπαικης διοργανωσης για να προσαρμοστουν στα δεδομενα Αφρικανικης ομαδας. Συμετεχουν που συμετεχουν παρατυπως στη διοργανωση, βαζουνε και τους δικους τους ορους στις υπολοιπες ομαδες και στη διοργανωτρια αρχη.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Kαλα θα μας τρελανεις? Εδειξες οτι δεν εχεις ιδεα απο γεωγραφια και τωρα προσπαθεις να μας πεισεις οτι εγω δε ξερω απο γεωγραφια?... Σου συστησα να ενημερωθεις απο τη wiki, δεν ημουν υποχρεωμενος να σε διδαξω γεωγραφια. Ναι ενταξει κερδισες μη με ζαλιζεις αλλο ομως, κουρασες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις