Προς το περιεχόμενο

Euroleague Basketball

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τοσο αδυναμες που η 4η Εφες εχασε με διαιτησια απ την Ρεαλ την προηγουμενη αγωνιστικη και σημερα κερδισε την Σιενα ενω βρισκοταν 20 ποντους μπροστα σε ολο το ματς.....! Η 3η Παρτιζαν σας εκλεισε το σπιτι και σημερα ειναι 23-12 μπροστα της Μπαρτσελονα (!).

edit: Τοσο αδυναμες η ομαδες του ομιλου, που η Παρτιζαν κερδισε εκτος απο σενα και τη Μπαρτσα! fail fail fail...

Πιστεψε το, οτι η Ρεαλ συγκρινεται με την Παρτιζαν, η Κιμκι με την Μαλαγα, η Προκομ με την Λιετουβος Ριτας, και η Αρμανι Μιλανο με την Ορλεανη.

Οκ ειχες μια Εφες η οποια την περιοδο που παιζατε ειχε ενα σωρο εσωτερικα προβληματα και ηταν μισοδιαλυμενη και κοντεψε να αποκλειστει. Και?

Ησουν σε πολυ ευκολοτερο ομιλο, δεστο καταματα, ειναι η αντικειμενικη αληθεια. Και δυσκολευτηκες, ακριβως οσο δυσκολευτηκα κι εγω στον πολυ δυσκολοτερο ομιλο.

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Πιστεψε το, οτι η Ρεαλ συγκρινεται με την Παρτιζαν, η Κιμκι με την Μαλαγα, η Προκομ με την Λιετουβος Ριτας, και η Αρμανι Μιλανο με την Ορλεανη.

Οκ ειχες μια Εφες η οποια την περιοδο που παιζατε ειχε ενα σωρο εσωτερικα προβληματα και ηταν μισοδιαλυμενη και κοντεψε να αποκλειστει. Και?

Ησουν σε πολυ ευκολοτερο ομιλο, δεστο καταματα, ειναι η αντικειμενικη αληθεια. Και δυσκολευτηκες, ακριβως οσο δυσκολευτηκα κι εγω στον πολυ δυσκολοτερο ομιλο.

Κοιτα, οτι καποια απο τα πραγματα που λες ειναι αληθεια, ειναι....προφανως ο ολυμπιακος ηταν σε ευκολοτερο ομιλο δε το αμφισβητει κανεις αυτο....

Το οτι πας να βγαλεις ομως συγκριτικα συμπερασματα επειδη και οι 2 τελειωσαμε 8-2 ειναι αστειο....δε ζυγιζονται ετσι τα πραγματα...

Και τι σημαινει δηλαδη οτι εγω εφαγα 20 απο τη μαλαγα που εφαγε 20 χτες απο την Προκομ στην εδρα της? Μηπως θα μου ριξει 40 η Προκομ? Ή μηπως θα με απειλησει κιολας οταν παιξουμε Playoffs? Ας γελασω...αμα παρει 1 νικη και τελειωσει 3-1 ευχαριστημενη θα ειναι...

Η μηπως η Κιμκι που συγκρινεις με την Μαλαγα δεν εφαγε 18 χτες απο μενα? (που πιστευω οτι ειναι καλυτερη ομαδα απο τη Μαλαγα βεβαια....αλλα το λεω απλα για να καταλαβεις οτι η λογικη σου δεν υπαρχει...)

Τεσπα , πιστευε οτι θες (που δε νομιζω οτι τα πιστευεις δηλαδη....απλα προσπαθεις να φτιαξεις ευνοϊκες για την ομαδα σου συγκρισεις οπου τα δεδομενα σε βολευουν), κοιτα τωρα εκει μη σε πεταξει εξω και απο την δευτερη θεση η Παρτιζαν και μετα ελα να μου πεις αν σου κοστισαν οι ηττες απο Ρεαλ και Παρτιζαν γιατι ακομα γελαω με την εκτιμηση οτι δεν κοστισαν καθολου και δε θα κοστισουν...

Δημοσ.

ναι μανι μανι ειδαμε ποσο μας δυσκολεψε η 'δυσκολη' κιμκι σας που φτυσατε αιμα να την νικησετε (ετσι επειδη σε προηγουμενα ποστ σου ελεγες για τις δυσκολες νικες και τις ηττες μας στον προηγουμενο γυρο...ειδαμε κι εσεις ποσο 'ευκολα' και με τι μεγαλες διαφορες περασατε μεσα κι εξω σε διαφορα παιχνιδια) :)

bytheway...η 'ευκολη' παρτιζαν μας ετοιμαζεται να σας πεταξει εξω...οποτε καλυτερα για λιγο να κοιτατε τη φωτια που εχoυν αρπαξει τα μπατζακια σας και αφηστε μας εμας :)

Δημοσ.
ναι μανι μανι ειδαμε ποσο μας δυσκολεψε η 'δυσκολη' κιμκι σας που φτυσατε αιμα να την νικησετε (ετσι επειδη σε προηγουμενα ποστ σου ελεγες για τις δυσκολες νικες και τις ηττες μας στον προηγουμενο γυρο...ειδαμε κι εσεις ποσο 'ευκολα' και με τι μεγαλες διαφορες περασατε μεσα κι εξω σε διαφορα παιχνιδια) :)

bytheway...η 'ευκολη' παρτιζαν μας ετοιμαζεται να σας πεταξει εξω...οποτε καλυτερα για λιγο να κοιτατε τη φωτια που εχoυν αρπαξει τα μπατζακια σας και αφηστε μας εμας :)

35 τις εριξα εδω μεσα...

Ασχετο αλλα η ορλεανη δεν με παει σε καμμία παραταση..

Παμε στα σοβαρά τώρα..

Κρις πιστευεις οτι αν είχες τον ομιλο μου και εγω τον δικο σου και καναμε αυτα που καναμε δηλαδη εγω τις νικες σου και εσυ τις δικες μου τι θα ελεγαν οι δημοσιογραφοι?

Και δευτερον τι θα ελεγαν για τον παναθηναικο? Δεν θα καλυπταν τα προβληματα λογω ευκολιας προγραμματος?

Δημοσ.

ενταξει δεν ειπα μονο για την κιμκι αλλα δεν με νοιαζει κιολας, οπως ειπα εχετε αλλα να κοιτατε και μπορειτε να μας αφησετε εμας.

ξεκινησε ενα θεμα για την ευρωλιγκα και αμεσως να το κανετε κοντρα και να παει για κλεισιμο...γιατι; ο midi απο την τριτη σελιδα κιολας το εχει αναγαγει σε κοντρα. ας μιλησουμε απλα για τις πιθανοτητες προκρισης των διαφορων ομαδων, για τις οποιες πιθανες διασταυρωσεις κτλ και τα αλλα ας τα πουμε αν και οταν διασταυρωθουμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 τις εριξα εδω μεσα...

Παμε στα σοβαρά τώρα..

Κρις πιστευεις οτι αν είχες τον ομιλο μου και εγω τον δικο σου και καναμε αυτα που καναμε δηλαδη εγω τις νικες σου και εσυ τις δικες μου τι θα ελεγαν οι δημοσιογραφοι?

Και δευτερον τι θα ελεγαν για τον παναθηναικο? Δεν θα καλυπταν τα προβληματα λογω ευκολιας προγραμματος?

Αυτο που πιστευω εγω ειναι οτι αν ειχα τον ομιλο σου, πολυ πιθανον θα εχανα στη Ρωσια (που εσυ κερδισες στην παραταση) αλλα δε θα μου συγχωρουσα με τιποτα το να εχανα απο τη Ρεαλ εδω περα....

Το αν θα καλυπτα τη διαφορα για να βγω πρωτος στην ισοβαθμια δε το ξερω, παντως η αποτυχια σας ηταν αυτη, οτι χασατε και το δευτερο ματς με τη Ρεαλ (και ευκολα) στην εδρα σας. Αν μη τι αλλο η Κιμκι την ειχε κερδισει στη Ρωσια και η αποδραση σας στην παραταση θα σας εδινε την πρωτη θεση αν κερδιζατε εστω με 1 ποντο τη Ρεαλ εδω.

Αυτο το ενα παιχνιδι αν το δεις αντικειμενικα, κατεστρεψε ολη την πορεια σας φετος στην Ευρωλιγκα...

Τωρα τα δικα μου αποτελεσματα....τι να πεις, δε λεει τιποτα το οτι κερδισα στην παραταση την Ορλεανη και το οτι εφαγα 20 στη Μαλαγα, ειναι αποτελεσματα που ευκολα μπορουν να συμβουν οταν υποτιμας τον αντιπαλο (στην πρωτη περιπτωση) και εισαι ανετοιμος (στη δευτερη)....και προπαντως οταν εισαι τοσο ασταθης ομαδα οσο ο Ολυμπιακος τα τελευταια χρονια...

Αλλα καλως η κακως δεν κοστισαν και οσο περναει ο καιρος δειχνουμε οτι και καλυτερα παιζουμε, και αυτη η ασταθεια μας μειωνεται.

Εσεις παλι ειστε σε καθοδικη πορεια...

Αλλα τα σοβαρα συμπερασματα θα τα βγαλουμε στον τελικο Κυπελου, οπου παλι φετος θα παμε εμεις με ψυχολογικο προβαδισμα, αλλα εσεις με τον αερα της καλης προιστοριας. Σε αυτο το ματς θα κριθουν πολλα.....στο θεμα της ψυχολογιας για τη συνεχεια.

Οποιος δεν ειανι τυφλος βλεπει οτι φετος ο Ολυμπιακος ειναι πολυ βελτιωμενος, και επειδη και ο Παναθηναικος ειναι σε ντεφορμε κατασταση, πρωτη φορα εχει τοσο καλες πιθανοτητες να σπασει το σερι του παναθηναικου...

Αποκει και περα μια ομαδα που ξερει να παιρνει τιτλους οπως ο παναθηναικος, δυσκολα πεθαινει σε τελικους...κοβεις ενα κεφαλι φυτρωνουν 2, καθε φορα πεταγεται ενας ασσος απο το πουθενα και δινει οριακα τη νικη (θα το εχετε δει και εσεις αντιστροφα στο ποδοσφαιρο τοσα χρονια....χωρις να πιασουμε την καραμελα της διαιτησιας που οτι ισχυει στο ποδοσφαιρο ισχυει και στο μπασκετ για το σπρωξιματακι που παντα εχει ο εκαστοτε τιτλουχος).

Οποτε το βλεπω πααααρα πολυ κρισιμο, αν τελικα εμεις πρωτη φορα με τοσο καλες προοπτικες σπασουμε το σερι και παρουμε την κουπα, μετα μπορει να φυγει και αρκετο απο το κομπλεξ των παικτων μας και να φτασουμε και μεχρι το πρωταθλημα...Επισης σε εσας θα αρχισει πρωτη φορα σοβαρη γκρινια γιατι μεχρι τωρα καμουφλαρονται οι κακες εμφανησεις. Αν παλι ομως ερθουν τα πανω κατω και κερδισετε εστω με 1 ποντο....οι δικοι μας θα σταυρωσουν τους παικτες, και θα παμε 1-2 χρονια πισω σε προοδο....και πολυ δυσκολα μετα και το πρωταθλημα (η ευρωλιγκα ειναι αλλη υποθεση). Εσεις δε με μια τετοια νικη θα ανεβετε ψυχολογικα, υλικο ενταξει εχετε ουτως η αλλως, ειστε και τοσο δεφορμε τορα που μια μικρη βελτιωση θα ερθει αναγκαστικα....και ολα τα προβληματα θα "εξαφανιστουν"....και μεχρι τους τελικους του πρωταθληματος εχετε χρονο να ερθετε σε καλη κατασταση....(η ευρωλιγκα παλι, ειναι αλλη υποθεση, εχει ειστε οτι και να γινει με το ενα ποδι αποκλεισμενοι).

Επεξ/σία από Thrylos7
Δημοσ.
35 τις εριξα εδω μεσα...

Παμε στα σοβαρά τώρα..

Παιδια νομιζω οτι εχουμε ξεφυγει λιγο. ΜΙλαμε συνεχως υποθετικα, κρινοντας και κανοντας εκτιμησεις που πραγματικα δεν βασιζονται σε επιχειρηματα αλλα αναγονται στη σφαιρα του φανταστικου.

Καλως ή κακως 2 ειναι τα κριτηρια τα οποια καθοριζουν την εικονα μιας ομαδας. Τα αποτελεσματα και το μπασκετ που παιζει.

Για τον ΟΣΦΠ τα αποτελεσματα μεχρι στιγμης ειναι τα καλυτερα δυνατα στην Ευρωλιγκα, καθως εχει παρει ολα τα κρισιμα ματς, εχει κερδισει σε δυσκολες εδρες και ειναι το απολυτο φαβορι για την πρωτια στον ομιλο του.

Το μπασκετ που παιζουμε εχει περασει απο 40 κυματα και 300 κοσκινα απο ολους τους ''ειδημονες''. Στην αρχη ο κοσμος ειχε δικιο να διαμαρτυρεται για ''κακες'' ηττες και απογοητευτικες εμφανισεις, π.χ. με τη Μαλαγα εκτος, με την Ορλεαν κτλ. Ωστοσο ειχαμε φτασει σε απιστευτο σημειο, ο κοσμος εχει ποτιστει με τι μιζερια και δεν βλεπαν τα προφανη, οτι η ομαδα ειναι δουλεμενη, εχει συστηματα και μπορει να κατακτησει τιτλους.

Πριν περιπου 1-1μιση μηνα εγραφα πως αυτη η ομαδα ειναι η καλυτερη που ειχαμε την τελευταια 6ετια που ειναι οι Αγγελοπουλοι στο τιμονι της ομαδας. Εχει συστηματα, βγαζει αυτοματισμους, αλλα τα 2 κυριοτερα, εχει μοιρασει ρολους και ξερει τι ζηταει μες το γηπεδο και πως να το παρει.

Αυτο που απομενει να αποδειχθει, ειναι εαν η ''βενζινη'' θα φτασει μεχρι τα παιχνιδια που κρινουν τιτλο και πως θα αντιμετωπισουμε το γεγονος πως ο Παο ειναι πρωταθλητης τα τελευταια 10 χρονια, εχοντας μια πολυ δουλεμενη ομαδα. Εδω πραγματικα, δεν χωρουν προβλεψεις. Απλα το μονο που λεω και ξαναλεω, ειναι πως εχουμε τα φοντα για να παρουμε τιτλους φετος..

Oσο για τον Παναθηναικο, η αποψη μου ειναι πως μεχρι στιγμης κανει κακιστη χρονια, κυριως στην Ευρωπη.

Ειναι δηλαδη δυνατον να μην το βλεπετε? ΕΙστε πρωταθλητες Ευρωπης και πειτε μου, σας προκαλω, ενα δυσκολο ματς, ενα ντερμπυ, ενα

do-or-die ματς που εχετε παρει απ την αρχη της σεζον. Ενα!

Δημοσ.

Aυτό που ήθελα να δειξω οτι δεν θα υπηρχε γκρινια σε ενα πιο βατο ομιλο γιατι τα προβληματα θα κρυβονται..2 εβδομαδες μενουν για τον τελικο κυπελλου αναμενουμε..Κατα τα άλλα ατομικά κποιοι παιχτες ειναι σε εξαιρετικη κατασταση αναμενουμε να δουμε σε τι κατασταση θα ειναι καποιοι αλλοι και τοτε θα κρινουμε..Ομαδικα θα δειξει!

Δημοσ.
.οι δικοι μας θα σταυρωσουν τους παικτες, και θα παμε 1-2 χρονια πισω σε προοδο..

Δεν το πολυπιστευω αυτο. Και περυσι χασαμε στο Κυπελλο, κ ομως η ομαδα πηγε Φαιναλ 4 και εχασε για ενα σουτ την προκριση στον τελικο. Ενω φετος ειναι ακομα δυνατοτερη.

Το καλο με μας πλεον ειναι πως εχουμε κατασταλαξει στο στυλ του παιχνιδιου που μας ταιριαζει, εχουμε κορμο Ελληνων-ξενων, εχουμε παικτες με ταλεντο που δυσκολα βρισκονται σε αλλες ευρωπαικες ομαδες (Τσιλι-Κλειζα-Τεοντοσιτς), εχουμε Ελληνες που πλεον βρισκονται χρονια στην ομαδα και μπορουν να σταθουν σε επιπεδο πρωταθλητισμου.

Οποτε και να μην παρουμε τιτλο φετος, στα επομενα χρονια αυτο θα γινει.

Ασε που ο Ομπραντοβιτς κοβω τα χερια μου πως σιγα σιγα θ αρχισει να αλλαζει το στυλ του Παναθηναικου..

Δημοσ.

οταν υπαρχει μια δυναστεια οπως η δικη μας στο ποδοσφαιρο και του παναθηναικου στο μπασκετ, για να πεσει δεν αρκει να γινεις καλυτερος απο τον αντιπαλο...υπαρχουν 3 ακομα παραμετροι που παντα βοηθανε τον πρωτο σε καποιο βαθμο, αυτες ειναι η διαιτησια, η ψυχολογια και η μιζερια του δευτερου.

Για να υπερνικησεις λοιπον και αυτα τα 3 πρεπει ειτε να εισαι αρκετα καλυτερος, ειτε τυχερος, ειτε να σε βοηθησει ο πρωτος αυτοκτονοντας...ή και συνδιασμο αυτων.

Μεχρι τωρα εμεις τυχη δεν ειχαμε, καλυτεροι ημασταν μονο σε καποιες περιοδους και ο παναθηναικος να αυτοκτονησει ειναι δυσκολο (στο μπασκετ ειναι πολυ πιο δυσκολο απο το ποδοσφαιρο, γιατι λεφτα=καλη ομαδα με πολυ καλυτερη εγγυηση).

Μια ενδεχομενη νικκη στο κυπελο μας διωχνει τη μιζερια και μας δινει την ψυχολογια....αυτοματα 2/3 παραγοντες φευγουν.....ενω το αντιθετο αν χασουμε...

Δημοσ.
Γιαφτόκας: «Αυτός ο Ολυμπιακός φέτος μπορεί...»

Απογοητευμένος για την ήττα 87-69 από τον Ολυμπιακό, αλλά και για την εμφάνιση της Κίμκι στο παιχνίδι της Τετάρτης για τη φάση των ομίλων των «16» της Euroleague, παρουσιάστηκε ο Ρομπέρτας Γιαφτόκας. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, μίλησε στο http://www.sportfm.gr κατά την αποχώρησή της Ρωσικής ομάδας από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και υποστήριξε ότι οι Πειραιώτες πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για να κατακτήσουν φέτος το ελληνικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Λιθουανός σέντερ στον Κώστα Τσούγκο:

Η Κίμκι δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του αγώνα να απειλήσει ουσιαστικά τους «ερυθρόλευκους» και παραδόθηκε στο ρυθμό της ελληνικής ομάδας στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς. «Παίξαμε πολύ άσχημα και χάσαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού πάρα πολύ γρήγορα. Σε κάποιο σημείο προσπαθήσαμε να μειώσουμε και τα καταφέραμε, αλλά και πάλι δεν λειτουργήσαμε σωστά. Κάναμε πολλά λάθη και δεν είχαμε καθαρό μυαλό και αυτό μας κόστισε», ανέφερε αρχικά ο 29χρονος παίκτης.

Για τις ελπίδες που έχει η Κίμκι να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, αλλά και για το επόμενο παιχνίδι της ομάδας του απέναντι στην Κάχα Λαμποράλ, είπε: «Εάν παρουσιάσουμε το ίδιο πρόσωπο με σήμερα, δεν έχουμε καμία τύχη. Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας αυτή την ήττα και να παλέψουμε όλα τα ματς στη συνέχεια. Υπάρχουν πιο δυνατές ομάδες από εμάς στον όμιλο, αλλά πρέπει να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις μέχρι τέλους».

Ο Ολυμπιακός έκανε το «2 στα 2» στον όμιλό του και θεωρείται το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. «Σίγουρα, πλέον αυτό πιστεύουν όλοι. Ήδη, πήρε δύο πολύ σημαντικές νίκες και την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται την Τσιμπόνα».

Ο Γιαφτόκας τη σεζόν 2006-07 αγωνίστηκε με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και γνωρίζει καλά την ελληνική πραγματικότητα. Όσο για το αν ο Ολυμπιακός φέτος μπορεί να αμφισβητήσει την κυριαρχία του Παναθηναϊκού, υποστήριξε: «Και βέβαια μπορεί. Φέτος ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατός, με εξαιρετικούς παίκτες και ‘καυτή’ έδρα. Αλλά και ο Παναθηναϊκός έχει μία ποιοτική ομάδα και είναι ισχυρός. Ελπίζω να πάρει το πρωτάθλημα ο καλύτερος».

Τέλος, σχετικά με το αν διατηρεί επαφές με παίκτες από την παλιά του ομάδα, ο «Σαρκ» τόνισε ότι: «Έχω επαφές μαζί τους και με ορισμένους κρατάω φιλικές σχέσεις. Μαθαίνω νέα για την ομάδα και την πορεία της στο ελληνικό πρωτάθλημα. Πέρασα πολύ καλά στον Παναθηναϊκό και δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ".

http://www.sport-fm.gr/article/216229

---------- Προσθήκη στις 20:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:23 ----------

Ο καμικάζι φοράει κόκκινα

To ξεκίνημα της β' φάσης της Ευρωλίγκας είναι ο καιρός των καμικάζι. Η Παρτίζαν νίκησε τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα, επιβεβαίωσε τη δύναμή της απέναντι στην Μπαρτσελόνα και άλλαξε άρδην τα αρχικά δεδομένα του «ελληνόφωνου» ομίλου. Η λησμονημένη Εφές Πίλσεν μετέτρεψε τη Σιένα σε σωρό από συντρίμμια και έγινε φαβορί για μια θέση στα προημιτελικά. Η Πρόκομ και η Ζαλγκίρις έβγαλαν γλώσσα απέναντι στη Μάλαγα και την ΤΣΣΚΑ αντίστοιχα.

Του Νίκου Παπαδογιάννη

Μέσα σε αυτό το κλίμα των εκπλήξεων και των ανατροπών, ο Ολυμπιακός φρόντισε να στείλει κάθε κατεργάρη στον πάγκο του. Η Χίμκι δεν είναι συγκρότημα μεγάλης κλάσης, αλλά μπορεί να τιμωρήσει τον αντίπαλο που θα την πάρει αψήφιστα. Μήπως θεωρείται ομαδάρα κλάσης η Παρτίζαν και δεν το ξέρω; Μεγάλος είναι όποιος δείχνει το μπόι του πάνω στο παρκέ. Οχι στα χαρτιά.

Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα ο Ολυμπιακός έδειξε χαρακτήρα, προσωπικότητα και σιγουριά. Απέναντι σε μία ομάδα που προσπάθησε να φέρει το παιχνίδι στα νύχια των δύο δεινοσαύρων της (Γιαβτόκας, Μαζγκόφ), ο ίδιος διάβασε γρήγορα τα δεδομένα, προσηλώθηκε στην αμυντική του αποστολή και εφάρμοσε με επιμονή το σχέδιο που λέγεται «Να ταΐσουμε τον Σοφοκλή». Με το συμπάθιο κιόλας...

Ο Σχορτσανίτης έδειξε τον δρόμο με τη δράση του μέσα στη ρακέτα: 6/6 δίποντα, 14 πόντοι σε 18 λεπτά. Ο Χαλπερίν πήρε τη σκυτάλη από τον Τεόντοσιτς με τα μακρινά του σουτ, ο Πεν πρόσφερε ιδρώτα στην άμυνα όταν ο Ισραηλινός νικήθηκε από τον Λάνγκφορντ στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου. Ο Κλέιζα με τον Παπαλουκά όρθωσαν ανάστημα όταν οι ομάδες πλησίασαν στην τελική ευθεία, ο Βούιτσιτς έδωσε ανάσες στον Σοφοκλή, ο Μαυροκεφαλίδης υπενθύμισε ότι υπάρχει ποιότητα και στην άκρη του πάγκου.

Στο φύλλο της στατιστικής, η σφραγίδα της «ερυθρόλευκης» ανωτερότητας καθρεφτίζεται σε δύο αριθμούς: 71% το τελικό ποσοστό του Ολυμπιακού στα δίποντα, 23 τα λάθη στα οποία υπέπεσε η Χίμκι (τα 17 πριν από την ανάπαυλα του ημιχρόνου). Το 2-0 είναι εχέγγυο πρόκρισης και ισχυρό θεμέλιο για την πρωτιά του ομίλου. Και κοιτάξτε πλάκα που αυτή μπορεί να οδηγήσει σε αναμέτρηση όχι με τη Μάλαγα, αλλά με την ταπεινή Πρόκομ...

Απόψε έχει σειρά να ανεβεί στο παλκοσένικο ο Παναθηναϊκός, μουσκεμένος ακόμη από το διπλό ντους σε κρύο ιδρώτα στον οποίο τον υποχρέωσε (χθες και την περασμένη Τετάρτη) βράδυ η Παρτίζαν. Οσο θάρρος κι αν πήρε από τα κατορθώματα των υπολοίπων καμικάζι -κι από το πρόσφατο ντεφορμάρισμα του ΠΑΟ- το Μαρούσι, ο πρωταθλητής Ευρώπης παραμένει μέγα φαβορί για τη νίκη στη 47η ελληνο-ελληνική αναμέτρηση των ευρωκυπέλλων. Η εξέδρα, άλλωστε, θα είναι δική του.

Για μια φορά είναι ο Ολυμπιακός αυτός που κρατάει το φανάρι και δείχνει τον δρόμο στον μεγάλο του αντίπαλο. Ψύχραιμος και μεθοδικός, πατάει το ευρωπαϊκό σανίδι γερά όσο ποτέ άλλοτε στον καιρό των Αγγελόπουλων. Το κοινό στο ΣΕΦ ζητούσε χθες επίμονα νίκη επί του Παναθηναϊκού και Κύπελλο (Ελλάδας), αλλά οι λιγότερο ποδοσφαιρόπληκτοι ψάχνουν εδώ και μέρες αεροπορικά εισιτήρια για το Παρίσι. Καμία άλλη ομάδα δεν είναι τόσο κοντά στο φάιναλ φορ όσο ο Ολυμπιακός.

http://www.sday.gr/page.ashx?pid=2&aid=4308&autid=5&sn=13
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...