DKNI Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Όμως οι προγενέστεροι αγώνες αποτελούν μια ένδειξη της δυναμικότητας κάθε ομάδας. Αμα στηριζόμασταν σε αυτό είναι θαύμα που η Μπαρτσελόνα παίζει πλευ οφ Έχω σαν αρχή να μη σχολιάζω τα θέματα της διαιτησίας. Όμως το γεγονός ότι η Μπαρτσελόνα είναι οικοδέσποινα και τελευταία στιγμή έγινε αλλαγή διαιτητή, μόνο καλό δεν το θεωρώ. Kάκιστο είναι, αλλα γιαυτο λέμε ότι σήμερα πάμε για την πιο μάγκικη πρόκριση στην ιστορία μας. Όλα κατά μας, εκτός από τον κόσμο και την ψυχη μας
ioannnis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Απ οτι φαινεται σημερα ο ΠΑΟ αγωνιζεται εναντια στην Ισπανικη παραγκα! Ποιος ειναι ο αλλος Σοφοκλης?? Ενα site link και για μενα? O Πιλαβιος Ουτε κι εγω ελαβα κανενα link ακομα.
Chris_85 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Ειδικα στον ασο και στο 5 τι να σου πω, πολυ πληρέστερη έχει αποδειχτεί η Μπαρτσελόνα Nαι βρε τι εχει στο 5, Ντονγκ, Βασκεθ, Περοβιτς και Λορμπεκ κατα συνθηκη! Τρυπα! Κρίνοντας τη συνολική εικόνα των ομάδων στην φετινή Ευρωλίγκα, η Μπαρτσελόνα έδειξε ποιότητα και βάθος. Αντίθετα ο Παναθηναϊκός έκανε τα εύκολα δύσκολα χάνοντας από τη Λιετούβος. Μέχρι στιγμής η σειρά είναι συγκλονιστική και φαίνεται να είναι υπέρ του Παναθηναϊκού. Ποιος όμως εγγυάται ότι οι Ισπανοί δεν θα κάνουν την έκπληξη; Και αν πάει σε πέμπτο αγώνα, στην έδρα τους τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ. Δε θα το λεγα. Η φετινη Μπαρτσελονα ειναι αλλη ομαδα σε σχεση με περυσι, διατηρει βεβαια τον τιτλο του φαβορι λογω ροστερ.
ioannnis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Εχει καλυτερο ροστερ η Μπαρτσελονα απ τον Παναθηναικο?
SlimData Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Σαφώς και έχει καλύτερο ροστερ. Έχει καλύτερο ροστερ από κάθε άλλη ομάδα στην ευρώπη. Αλλά το ροστερ δεν κερδίζει αγώνες...
ioannnis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Το ομαδα εισαι φιλε μου?... μη μου πεις κι εσυ Σιγαγο μπουλς Κατα τη γνωμη μου ο Παο και ο Ολ/κος εχουν καλυτερα ροστερ απο τη Μπ/να και πιο ομοιογενη(πιο πολλοι γηγενεις). Το γεγονος οτι η Μπ/να καταφευγει στη παραγκα και παει να κερδισει με πλαγια μεσα δε σε προβληματιζει καθολου?
spirval Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Σαφώς και έχει καλύτερο ροστερ. Έχει καλύτερο ροστερ από κάθε άλλη ομάδα στην ευρώπη. Αλλά το ροστερ δεν κερδίζει αγώνες... Συμφωνώ απόλυτα.Απίστευτη η δυναμική του μπασκετικού ΟΑΚΑ.Εδρα με τα όλα της (που δεν έχει ο Παναθηναικός στο ποδόσφαιρο) Το ομαδα εισαι φιλε μου?... μη μου πεις κι εσυ Σιγαγο μπουλς Κατα τη γνωμη μου ο Παο και ο Ολ/κος εχουν καλυτερα ροστερ απο τη Μπ/να και πιο ομοιογενη(πιο πολλοι γηγενεις). Το γεγονος οτι η Μπ/να καταφευγει στη παραγκα και παει να κερδισει με πλαγια μεσα δε σε προβληματιζει καθολου? Αν κρίνω απο την υπογραφή του... Ολυμπιακός είναι το παληκάρι
Erwdios Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Αν κρίνω απο την υπογραφή του... Ολυμπιακός είναι το παληκάρι Την ποια?
gamanos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Η Μπαρτσελόνα σε αυτή τη σειρά παίζει με τον Βάσκεζ τραυματία. Λογικό να κάνει πάρτυ ο Μπατίστ. Nαι βρε τι εχει στο 5, Ντονγκ, Βασκεθ, Περοβιτς και Λορμπεκ κατα συνθηκη! Τρυπα! Δε θα το λεγα. Η φετινη Μπαρτσελονα ειναι αλλη ομαδα σε σχεση με περυσι, διατηρει βεβαια τον τιτλο του φαβορι λογω ροστερ. Ρε φίλοι Ολυμπιακοί, παίζουμε με 1,5 καθαρό pg, Μάριτς τραυματία, Μπατίστ γέρο και σάπιο και φυσικα όχι καθαρό 5άρι, η διαιτησία χαίρεστε που μας παίζει/έπαιξε 60-40 και δεν θεωρείται σφαγιαστική, ο Σάτο είναι μια μετριότητα, ο Καλάθης δεν μπορεί και φυσικά ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΣΠΑΝΟΥΛΗ και παρόλα αυτά σπάσαμε την έδρα και παλεύουμε στα ίσια (τουλάχιστον) την πρόκριση; ή δεν ξέρετε τι λέτε ή είμαστε τόσο υπερομάδα όσο ούτε οι ίδιοι δεν παραδεχόμαστε.
ioannnis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Φιλε τα σκεφτηκες πολυ αυτα που εγραψες? μετριοτητα ο Σατο? μα με το Σατο κερδισατε στη Βαρκελωνη. Δε μπορει ο Καλαθης??...
gamanos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δεν τα λέω εγώ αυτά αλλά οι έχοντες κόκκινες προτιμήσεις. Μάλλον δεν κατάλαβες την ειρωνία .
DKNI Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Nαι βρε τι εχει στο 5, Ντονγκ, Βασκεθ, Περοβιτς και Λορμπεκ κατα συνθηκη! Τρυπα! [/Quote]Εκπληκτικες εμφανισεις και οι 4 τους! Εχει μαγευτει η Ευρωπη μεχρι στιγμης ειδικα με Ν'Ντονγκ-Περοβιτς Ο 34χρονος 2,04 Μπατιστ και το 32χρονο τεσσαρι Τσαρτσαρης τους εχουν κανει ιδιοκτησια τους
Προτεινόμενες αναρτήσεις