Προς το περιεχόμενο

Euroleague Basketball

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1. Ενω ο Παναθηναικος ειναι ελλιπης, κακης ποιοτητας και θα παραδωθει.

2. Ενω οι παιχτες της Μπαρτσα δε φορτσαρησαν καθολου και θα τωρα ξεμπερδεψουν ευκολα τον ξεφουσκωτο πλεον Παναθηναικο.

3. Αποδοση 3.70 και στους δυο δινει για κατακτηση της κουπας το Παμε Στοιχημα. Αν παντως οι περισσοτεροι θεωρουν φαβορι τον Παο τοτε εσυ πρωτοτυπεις με το να διαφωνεις τοσο ριζικα, παντως μη νομιζεις οτι επειδη καποιοι θεωρουν φαβορι τον Παο οτι ο Παο θα παιξει μπλαζέ.

4. Ο αγωνας θα κριθει στο παρκε, οχι στο ποιος θα ειναι γηπεδουχος του final 4. Υπονοεις διαιτησια? Παντως υπαρχουν και αλλες ισπανικες ομαδες στην οχταδα.

Γενικά οι Ισπανοί έχουν βελτιωθεί πολύ στην καλαθοσφαίριση τα τελευταία χρόνια. Επιπροσθέτως θεωρώ πιο πλήρη ομάδα σε όλες τις θέσεις τη Μπαρτσελόνα. Αυτό και μόνο ίσως να γείρει την πλάστιγγα υπέρ της. Οι υπόλοιπες ισπανικές, εμένα προσωπικά, δε με πείθουν ότι μπορούν για τελικό.

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σκοπος ειναι να μην παει παλι στον ποντο, να το καθαρισει νωριτερα. Αρκετα θριλερ ειχαμε!

Προσωπικη μου γνωμη οτι ετσι και θα γινει αυτη τη φορα. Το ματς-μπωλ σου δινει φτερα:)

Το ματς μπολ είναι δίκοπο μαχαίρι. Μπορεί να το καθαρίσει νωρίτερα ο ΠΑΟ ή να τον καθαρίσει νωρίτερα η Μπαρτσελόνα.

Πάντως όλα συναινούν σε νέο θρίλερ.

Δημοσ.

Γενικά οι Ισπανοί έχουν βελτιωθεί πολύ στην καλαθοσφαίριση τα τελευταία χρόνια. Επιπροσθέτως θεωρώ πιο πλήρη ομάδα σε όλες τις θέσεις τη Μπαρτσελόνα. Αυτό και μόνο ίσως να γείρει την πλάστιγγα υπέρ της. Οι υπόλοιπες ισπανικές, εμένα προσωπικά, δε με πείθουν ότι μπορούν για τελικό.

Ειδικα στον ασο και στο 5 τι να σου πω, πολυ πληρέστερη έχει αποδειχτεί η Μπαρτσελόνα
Δημοσ.

Στα χαρτιά στο 5 είναι πληρέστερη απλά τους έχει κάνει τάνα ο Μπατίστ.

Ο ΔΔ σε αυτή τη σειρά θέλει 2 Ναβάρο στην καθισιά του και πάλι δύσκολα θα φτάσουν.

Δημοσ.

Γενικά οι Ισπανοί έχουν βελτιωθεί πολύ στην καλαθοσφαίριση τα τελευταία χρόνια. Επιπροσθέτως θεωρώ πιο πλήρη ομάδα σε όλες τις θέσεις τη Μπαρτσελόνα. Αυτό και μόνο ίσως να γείρει την πλάστιγγα υπέρ της.

Oι ισπανοι ναι, αλλα πόσοι ισπανοι παιζουν στη Μπαρτσα?...

Ο Παναθηναικος απεδειξε οτι ειναι καλυτερος απο αυτη τη Μπαρτσα. Αν δεν ηταν η διαιτησια στο 1ο ματς θα ειχε ηδη τελειωσει με 3-0 και μειονεκτημα εδρας;)

Oλυμπιακος εισαι?

Δημοσ.

Κρίνοντας τη συνολική εικόνα των ομάδων στην φετινή Ευρωλίγκα, η Μπαρτσελόνα έδειξε ποιότητα και βάθος. Αντίθετα ο Παναθηναϊκός έκανε τα εύκολα δύσκολα χάνοντας από τη Λιετούβος. Μέχρι στιγμής η σειρά είναι συγκλονιστική και φαίνεται να είναι υπέρ του Παναθηναϊκού. Ποιος όμως εγγυάται ότι οι Ισπανοί δεν θα κάνουν την έκπληξη; Και αν πάει σε πέμπτο αγώνα, στην έδρα τους τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ.

Δημοσ.

Καλα ασε τη συνολικη εικονα, τωρα τι γινεται. Θεωρω οτι αν η Μπαρτσα δε προστατευτει παλι απ τη διαιτησια θα χασει αποψε σιγουρα.

Το ματς μπολ είναι δίκοπο μαχαίρι. Μπορεί να το καθαρίσει νωρίτερα ο ΠΑΟ ή να τον καθαρίσει νωρίτερα η Μπαρτσελόνα.

Ποτε θεωρεις οτι δεχεται ψυχολογικη ενεση μια ομαδα, οταν ειναι σε ματς-μπωλ ή οταν ειναι με τη πλατη στο τοιχο?

Kαι ειδα ενα ονειρο χτες, οτι ο Σοφοκλης σηκωνε το κυπελο (οχι ο Σχορτσανιτης, ο αλλος)

Υπαρχουν sites που θα μπορεις να δεις τον αγωνα σε ζωντανη μεταδοση? Για δωσε link!!!

Ποιος ειναι ο αλλος Σοφοκλης??

Ενα site link και για μενα?

Δημοσ.

Στα χαρτιά στο 5 είναι πληρέστερη απλά τους έχει κάνει τάνα ο Μπατίστ.

Ο ΔΔ σε αυτή τη σειρά θέλει 2 Ναβάρο στην καθισιά του και πάλι δύσκολα θα φτάσουν.

Οταν λεμε στο μπασκετ για πληρότητα όπως έθεσε ο φίλος, μιλάμε στην ουσία για το αν οι παίκτες 8-12 μπορούν να βοηθήσουν περισσότερο από του αντιπάλου.

Και στα 3 πρώτα ματς δεν νομίζω να θεωρεί κανείς ότι ο Εν Ντονγκ, ο Σαδα και ο Γκριμάου έχουν προσφέρει περισσότερα από τον Περπέρογλου, τον Βουγιούκα και τον Καιμακόγλου (οχι ότι έχουν κάνει τιποτα ιδιέταιρο οι δικοι μας)

Θέλω να πω, οτι ο Παναθηναικος το έχει πάει στο "Οι δικοι σας 7 καλύτεροι και οι δικοί μας 7 καλύτεροι" όπου ακόμα και στα χαρτιά υπάρχει ισορροπια

ΥΓ. Dagobert, φαινεται οτι ασχολείσαι περισσότερο με μπαλα γιατί μόνο αυτό εξηγεί την άγνοια της σημασιας των πλευ οφ στο μπασκετ. Όταν στις 4 σειρές έσπασε 4 φορές το πλεονέκτημα και στις 3 συνεχίζει να προηγείται αυτός που ξεκίνησε με μειονέκτημα νομίζω ότι είναι προφανές πως σε επίπεδο Τοπ 8 μετράει η κατάσταση αυτών των ποιοτικών ομάδων

Λες για Παναθηναικο και Λιετουβος. Εχεις δει απο ποιες ομάδες έχασε μέσα στη χρονιά η Μπαρτσελόνα? Και μην μου πεις "στο Τοπ16 βγηκε 1η γιατι την ενδιέφερε" γιατί αν ηταν όλα τοσο απλά γιατί πήγε και βγήκε 3η στην Α' φάση και όχι 1η, να κάνει περίπατο στο Τοπ16 αντί να το ρισκάρει σε 2 ματς με τη Μακάμπι?

Εδώ που είμαστε, το τι έχει γίνει μέχρι στιγμής στην Ευρωλίγκα δεν έχει καμία σημασία (δεδομένου ότι καμια ομάδα μέσα στη χρονία δεν έδειξε Υπερσιβηρικος)

Δημοσ.

Ποτε θεωρεις οτι δεχεται ψυχολογικη ενεση μια ομαδα, οταν ειναι σε ματς-μπωλ ή οταν ειναι με τη πλατη στο τοιχο?

Εξαρτάται από την ομάδα. Ο Ολυμπιακός π.χ. έχει δείξει φέτος ότι λειτουργεί καλύτερα με την πλάτη στον τοίχο, όπως μέσα στην Τουρκία π.χ. που κάλυψε και τη διαφορά και πήρε και την πρωτιά.

Οψόμεθα.

Δημοσ.
ΥΓ. Dagobert, φαινεται οτι ασχολείσαι περισσότερο με μπαλα

Το ακριβώς αντίθετο. ;) Και φυσικά σε καμία περίπτωση δεν υποστηρίζω τους Ισπανούς.

Καταρχάς αναμφισβήτητα οι ομάδες κατά τη διάρκεια της χρονιάς κάνουν "συντήρηση" με σκοπό σε πρώτη φάση απλά να περάσουν και στη συνέχεια να τα δώσουν όλα τώρα. Όμως οι προγενέστεροι αγώνες αποτελούν μια ένδειξη της δυναμικότητας κάθε ομάδας.

Πάντα κατά την προσωπική μου άποψη, οι παίκτες του Παναθηναϊκού, μέχρι στιγμής, έκαναν σπουδαίους αγώνες. Όμως δεν πάυουν να είναι άνθρωποι, κάποιοι εξ αυτών είναι σε μεγάλη ηλικία και προέρχονται από τραυματισμούς. Φρονώ κάποια στιγμή θα εμφανίσουν δείγματα κόπωσης αν και το απεύχομαι.

Έχω σαν αρχή να μη σχολιάζω τα θέματα της διαιτησίας. Όμως το γεγονός ότι η Μπαρτσελόνα είναι οικοδέσποινα και τελευταία στιγμή έγινε αλλαγή διαιτητή, μόνο καλό δεν το θεωρώ.

Δημοσ.

Εξαρτάται από την ομάδα. Ο Ολυμπιακός π.χ. έχει δείξει φέτος ότι λειτουργεί καλύτερα με την πλάτη στον τοίχο, όπως μέσα στην Τουρκία π.χ. που κάλυψε και τη διαφορά και πήρε και την πρωτιά.

Οψόμεθα.

... εις Φιλίππους? :-)

Αν εχεις δικιο τοτε ο Ολυμπιακος αποψε κερδιζει.

Καταρχάς αναμφισβήτητα οι ομάδες κατά τη διάρκεια της χρονιάς κάνουν "συντήρηση" με σκοπό σε πρώτη φάση απλά να περάσουν και στη συνέχεια να τα δώσουν όλα τώρα. Όμως οι προγενέστεροι αγώνες αποτελούν μια ένδειξη της δυναμικότητας κάθε ομάδας.

Πάντα κατά την προσωπική μου άποψη, οι παίκτες του Παναθηναϊκού, μέχρι στιγμής, έκαναν σπουδαίους αγώνες. Όμως δεν πάυουν να είναι άνθρωποι, κάποιοι εξ αυτών είναι σε μεγάλη ηλικία και προέρχονται από τραυματισμούς. Φρονώ κάποια στιγμή θα εμφανίσουν δείγματα κόπωσης αν και το απεύχομαι.

Έχω σαν αρχή να μη σχολιάζω τα θέματα της διαιτησίας. Όμως το γεγονός ότι η Μπαρτσελόνα είναι οικοδέσποινα και τελευταία στιγμή έγινε αλλαγή διαιτητή, μόνο καλό δεν το θεωρώ.

Exεις μια περιεργη ταση να φωτιζεις τα πιθανα αρνητικα μόνο της μιας ομαδας. Οι παιχτες του Παναθηναικου ειναι τρωτοι ανθρωποι, ενω αυτοι της Μπαρτσας ειναι υπερανθρωποι? την ειδαμε τη Μπαρτσα, σε αυτα τα 3 παιχνιδια δεν ηταν καποια υπερομαδα, σπρωξιμο πολυ ειχε και ειδικα προχτες, πολυ τριποντο... Πότε εγινε αλλαγη? Αρα τελικα παραδεχεσαι οτι θα ειναι η ευνοια της διαιτησια που την κανει φαβορι?

Δημοσ.

Σχετικά με το παο - μπαρτσελόνα. Πριν αρχίσει η σειρά η Μπαρτσελόνα έδειχνε να είναι το μεγάλο φαβορί περισσότερο λόγω των εμφανίσεων του Παο και λιγότερο λόγω των δικών της εμφανίσεων, άλλωστε ποτε δεν κατάφερε να φτάσει το επίπεδο που έπιασε στον περσινο τελικό της Ευρωλίγκα ενω της λείπει κάπως ο Μαικλ.

Στους αγώνες της σειράς τωρα, ο Ομπραντοβιτς έξυπνα απάλαξε τον Διαμαντιδη από την οργάνωση του παιχνιδιού και τον έβαλε στο 2 ώστε να τον απαλλάξει από αυτό το βάρος και να μπορεί να δώσει πόντους στην επιθεση. Επίσης ειναι από τις λίγες φορές που ο Διαμαντίδης δεν σκυλιάζει στην αμυνα απέναντι στον καλύτερο επιθετικό γκαρντ των αντιπάλων αλλά αυτή τη δουλεια ανέλαβε ο Καλάθης απέναντι στο Ναβαρο.. Μου κανει εντυπωση που ο Τεπιτς δεν παιζει αλλά πιστευω ότι ειναι ένα όπλο του Ομπραντοβιτς ώστε οταν χρειαστει να παίξει με ΔΔ και Τεπιτς για να ποσταρουν το Ναβαρο.

Και ενώ δίνεται μάχη στα γκαρντ και τους φοργουορντ ο Ομπραντοβιτς βρηκε τρόπο να ξεπεράσει το μεγαλύτερο του πρόβλημα τους αντιπάλους ψηλους. Με πολύ έξυπνο τρόπο έχει αρνηθει να πηγαινει η μπαλα στο Ναβαρο αλλά και στο λόου πόστ με αποτελεσμα η Μπαρτσελόνα να μην απειλεί καν κάτω από το καλάθι. Από τη μια αφηνει μεν κάποια τριποντα σε Ρουμπιο και τους ψηλους της Μπαρτσελόνα αλλά κανει ταυτόχρονα το παιχνιδι της εντελώς μονοδιάστατο, δεν υπάρχει πλεον το ταχύτατο πασινγκ γκεημ και τα πικ εν ρολ, ενώ εχουν μπλοκάρει και το Ναβαρο που δημιουργεί καταστάσεις εκτός συστήματος.

Αποτέλεσμα όλων αυτών να μένει η Μπαρτσελόνα κάτω από τους 75 πόντους, σε ενα παιχνιδι που δε γνωρίζει αντίθετα με τη Σερβο-Ελληνικη μπασκετική νοοτροπία που είναι απόλυτα εξοικειωμένη με τη λογική της καταστροφής του παιχνιδιου του αντιπάλου.

περίμενα περισσότερα από τον Πασκουαλ αλλά απογοητεύει όπως και στους Ισπανικούς τελικους με τη Ταου που έχασε 3-0. Αν δεν πείσει τους ψηλους του να παίξουν ξύλο (που μπορουν) και δε χρησιμοποιήσει λίγο παραπάνω τον Ν'Ντογκ θα περάσει αλλη μια δυσκολη νυχτα.

Για τον Ολυμπιακο δεν έχω να πω πολλά, θεμα διαθεσης ειναι τα πάντα και περιφερειακού σουτ είναι τα πάντα. Οσο οι ψηλοί του πετανε αετο και οι γκαρντ τουβλα δεν θα μπορεσει να κάνει πολλά πράγματα.

Στα αλλα παιχνιδια περιμενα Ρεαλ και κυριως Μακαμπι να περασουν και πιστευω θα το κανουν απο σημερα.

Αφου σας αρεσουν οι προβλεψεις περιμενα νικη Οσφπ, Μακαμπι και Ρεαλ ενώ ο Παο θα παιξει αλλο ενα ντερμπι στον πόντο.

Δημοσ.

H Mπαρτσελονα δεν ειναι η ομαδα που ξεραμε. Ειναι πολυ πεσμενη φετος. Ο καλος παναθηναικος θα περασει ανετα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...