MiDi_MiLiZ Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Πιθανόν να είδες οτι είχα προσωρινό ban, και έτσι σκοπίμως να προσπάθησες να μου την πείς ξέροντας οτι δεν θα μπορέσω να σου απαντήσω άμεσα, αλλά δεν θα πέσω σε τέτοια παιχνιδάκια. Πρίν αρχίσεις το damage control και τις δικαιολογίες να ξέρεις οτι δεν πέρνω τίποτα πίσω απ' όσα είπα. Τωρα για να καταλαβω, μου την ειπες με αυτο το ποστ? Αι καλα... Νιωσε το χαβαλε και την καζουρα που γινεται με βαση τα γραφομενα του καθενος, κανε κι εσυ το ιδιο και γενικοτερα take it easy
Tilemaxx Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Το γεγονός οτι περιφέρεσαι σε όλα τα topics και περιμένεις να quotάρεις posts μόνο και μόνο για να την πείς στον συνομιλητή του θα έπρεπε να σε προβληματίζει.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Το γεγονός οτι περιφέρεσαι σε όλα τα topics και περιμένεις να quotάρεις posts μόνο και μόνο για να την πείς στον συνομιλητή του θα έπρεπε να σε προβληματίζει. Μη μου κρατας μουτρα Οχι τιποτα αλλο εχω διαφορα ποστ σου προχειρα και δε θελω να αρχισω να σε πειραζω παλι επειδη θυμωσες edit: Σταματησες τις προβλεψεις σου για Ευρωλιγκα και ανησυχω. Πες τιποτα για αυριο
Tilemaxx Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Το γεγονός οτι ο Ολυμπιακός είχε κερδίσει όλα τα εκτός έδρας κρίσιμα μάτς μέχρι την στιγμή που έκανα το πόστ (πρίν το εκτός με Σιένα), περι της πιο φορμαρισμένης ομάδας της Ευρώπης δεν είναι άξιο χλεύης, απο την στιγμή που έχουν γραφτεί τόσα και τόσα στα αθλητικά, χειρότερα απο αυτά που έγραψα εγώ.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Το γεγονός οτι ο Ολυμπιακός είχε κερδίσει όλα τα εκτός έδρας κρίσιμα μάτς μέχρι την στιγμή που έκανα το πόστ (πρίν το εκτός με Σιένα), περι της πιο φορμαρισμένης ομάδας της Ευρώπης δεν είναι άξιο χλεύης, απο την στιγμή που έχουν γραφτεί τόσα και τόσα στα αθλητικά, χειρότερα απο αυτά που έγραψα εγώ. Ενθουσιαστηκες και εσυ και πολλοι αλλοι με αφορμη ενα αποτελεσμα που προφανως δεν απεικονιζε την διαφορα 2 ομαδων, απλως ηρθε, ειτε επειδη ο Ιφκοβιτς εκανε ματ απεναντι σε μια ομαδαρα, ειτε επειδη η Σιενα ηταν παιδικη χαρα στο συγκεκριμενο παιχνιδι (δε θα συζητησουμε αυτο τωρα). Και εκανες υπερβολικα σχολια, τα οποια στα επομενα ματς αναμεσα στις ιδιες ομαδες φανηκε ποσο λαθος ηταν, ε αυτα σχολιασα, βασικα ουτε καν τα σχολιασα απλως τα εκανα quote και μονος σου ενιωσες οτι σε θιγω (μηπως τελικα σε θιγουν τα ιδια σου τα ποστ και οχι εγω?). Παντως δεν λες πιο φορμαρισμενη ομαδα στην Ευρωπη αυτη που δυσκολευεται να κερδισει τον Ηλυσιακο μεσα στο ΣΕΦ λιγο πριν την εναρξη του τοπ8, πρεπει νασαι αρκετα ενθουσιασμενος για να το πεις.
Chris_85 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 edit: Σταματησες τις προβλεψεις σου για Ευρωλιγκα και ανησυχω. Πες τιποτα για αυριο Σοβαρα, πειτε τπτ για αυριο. Με μια πρωτη αναγνωση, λεω Οσφπ-Παο/Μπαρτσα-Καχα-Βαλενθια (συνυπολογιζοντας τα handycap του οπαπ)
Dagobert Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Προσωπική εκτίμηση: Η Μπαρτσελόνα είναι σίγουρη για τελικό. Από τους λοιπούς λογικά θα περάσουν Μακάμπι, Ρεάλ και Ολυμπιακός.
AnOldFriend Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Προσωπική εκτίμηση: Η Μπαρτσελόνα είναι σίγουρη για τελικό. Σιγουρη κιολας! Γιατι?
Erwdios Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Σιγουρη κιολας! Γιατι? Ένα όνομα, μια ιστορία: Λα Μόνικα
KilliK Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Προσωπική εκτίμηση: Η Μπαρτσελόνα είναι σίγουρη για τελικό. Από τους λοιπούς λογικά θα περάσουν Μακάμπι, Ρεάλ και Ολυμπιακός. same here. δσφγδγδγ
grigoriou Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 E οχι και πίπα, θα σενοχλεί καθώς βλέπεις μπάσκετ. Υπάρχουν και όρια.- Ε, δεν ειναι ενοχλητικο να κανεις και μια πιπα οταν βλεπεις αγωνα. Ο καπνος σε χαλαρωνει και παει και με τον καφε...
Dagobert Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Σιγουρη κιολας! Γιατι? 1. Η Μπαρτσελόνα είναι μια πλήρης και ποιοτική ομάδα, δε θα παραδοθεί αμαχητί. 2. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έκαναν κατάθεση ψυχής μέχρι στιγμής. Όμως αρκετοί εξ αυτών προέρχονται από χρονιά τραυματισμών και δε νομίζω να αντέξουν την πίεση για τέταρτο σερί παιχνίδι. 3. Οι περισσότεροι πλέον θεωρούν φαβορί τον Παναθηναϊκό. Ενδεχομένως κάποιοι εκ των παικτών να επαναπαυτούν και αυτό θα του γυρίσει μπούμερανγκ. 4. Η Μπαρτσελόνα δεν παύει να είναι η οικοδέσποινα του φετινού φαιναλ φορ, οπότε κάπως δύσκολο να απουσιάζει από τη γιορτή της καλαθοσφαίρισης που θα λάβει χώρα στην έδρα της.
grigoriou Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 1. Ενω ο Παναθηναικος ειναι ελλιπης, κακης ποιοτητας και θα παραδωθει. 2. Ενω οι παιχτες της Μπαρτσα δε φορτσαρησαν καθολου και θα τωρα ξεμπερδεψουν ευκολα τον ξεφουσκωτο πλεον Παναθηναικο. 3. Αποδοση 3.70 και στους δυο δινει για κατακτηση της κουπας το Παμε Στοιχημα. Αν παντως οι περισσοτεροι θεωρουν φαβορι τον Παο τοτε εσυ πρωτοτυπεις με το να διαφωνεις τοσο ριζικα, παντως μη νομιζεις οτι επειδη καποιοι θεωρουν φαβορι τον Παο οτι ο Παο θα παιξει μπλαζέ. 4. Ο αγωνας θα κριθει στο παρκε, οχι στο ποιος θα ειναι γηπεδουχος του final 4. Υπονοεις διαιτησια? Παντως υπαρχουν και αλλες ισπανικες ομαδες στην οχταδα. Αφου δηλωνεις τοσο σιγουρος, γιατι δεν το παιζεις στο Στοιχημα να θησαυρισεις?? Να η ευκαιρια να κανεις τη μπαζα της ζωης σου!
Erwdios Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Αν πάει στον πόντο το παιχνίδι ο Παναθηναϊκός θα κερδίσει. Το έχει κάνει ήδη δύο φορές και παρολίγον τρεις.
grigoriou Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Σκοπος ειναι να μην παει παλι στον ποντο, να το καθαρισει νωριτερα. Αρκετα θριλερ ειχαμε! Προσωπικη μου γνωμη οτι ετσι και θα γινει αυτη τη φορα. Το ματς-μπωλ σου δινει φτερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις