MiDi_MiLiZ Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Αλλη μια υπεραπολαυστικη βραδια Ευρωλιγκας, μετα την Πεμπτη. Α και για να μη ξεχνιομαστε, τις καλησπερες μου: Το ακουσαμε παντως και αυτο, ο Παο του 1μιση pg μπορει να ελεγξει καλυτερα το ρυθμο. Οκ παλικαρια. Πιο πολύ μας έπρηξαν με τις "αλχημείες" του Ζοτς πάνω στη Μπάρτσα οι ΑΡΔ(μια Μπάρτσα που φέτος έχει χάσει απο κάθε καρυδιάς καρύδι), παρά με το 53-9 που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στα παγκόσμια χρονικά του μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο. Συνεχίζω να πιστεύω οτι ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή παίζει μακράν το καλύτερο μπάσκετ στην Ευρώπη, με μεγάλη διαφορά απο τον δεύτερο. Υ.Γ: Πιστεύω οτι ο Ολυμπιακός είναι αυτή τη στιγμή μακράν η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ευρώπη.
johnyboy Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 α ρε ζοτς.α ρε ζοτς.τι τους κάνεις?Θα πάρεις το 6o με 1,5 pg?Δηλαδή μετά τι θα μείνει?Να το πάρεις με pg τον λουκά?
ioannnis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Αντε αλλο ενα διωρο ψυχοβγαλσιμο τη Πεμπτη και τελειωσαμε για την ωρα
MsquitoPrincess Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Αντε αλλο ενα διωρο ψυχοβγαλσιμο τη Πεμπτη και τελειωσαμε για την ωρα Ποιο ρημαδοκάναλο θα κάνει τη μετάδοση; Ψάχνω στα ιντερνετς και λες και πρέπει να επιτύχω πυρηνική σχάση.
Chrisxxx Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Αφου υπάρχουν καλα λινκς στο ιντερνετ, τι σε νοιαζει;
MsquitoPrincess Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Αφου υπάρχουν καλα λινκς στο ιντερνετ, τι σε νοιαζει; Θέλω να το δω στην 32άρα μου. (βαριέμαι να συνδέω τιβι με πισι κλπ κλπ)
DKNI Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Λογικα στην Νοβα θα ειναι (1-1 το πανε με την ΕΤ1) Νομιζω ότι στις Ελληνικες σειρες τίποτα δεν εχει τελειώσει Αντίθετα και χωρίς Πέρκινς η Μακαμπι θα την τελειωσει τη σειρα ενώ νομίζω οτι και η Ρεαλ θα την τελειωσει αυτή τη φορά
DKNI Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 btw, στο Παναθηναικο-Μπαρτσελονα μιλαμε εχουμε κανει re-invent το μπασκετ Απο τη μια τα zone-press που έχει στήσει ο Πασκουαλ ειναι τρομακτικα, ο τυπος στηνει δυο παγιδες στην ιδια αμυνα, νομίζα ανα 2-3 επιθεσεις ότι δεν θα προλαβουμε να περάσουμε το κεντρο! Απο την αλλη ο Ζοτς ΄παρουσιάζει την εξελιξη της αμυνας με κάτι που δεν εχουμε ξαναδει στην Ευρώπη αφού μιλάμε για μια ζωνη μόνο που ο 1 είναι αλλος καθε φορά μετα την αλλαγη πάνω στον Ναβαρο και περιστρέφονται οι αλλοι 4! Ματια στο Μελλον θα μπορουσε να λεγεται αυτή η σειρά
ioannnis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Kαι ειδα ενα ονειρο χτες, οτι ο Σοφοκλης σηκωνε το κυπελο (οχι ο Σχορτσανιτης, ο αλλος) Αφου υπάρχουν καλα λινκς στο ιντερνετ, τι σε νοιαζει; Υπαρχουν sites που θα μπορεις να δεις τον αγωνα σε ζωντανη μεταδοση? Για δωσε link!!! Θέλω να το δω στην 32άρα μου. (βαριέμαι να συνδέω τιβι με πισι κλπ κλπ) Ενα καλωδιο ειναι η ολη φαση φιλε... d-sub, dvi, hdmi(τα δυο πρωτα θελουν και καλωδιο ηχου) Τοσο απλο, plug n play
MsquitoPrincess Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Ενα καλωδιο ειναι η ολη φαση φιλε... d-sub, dvi, hdmi(τα δυο πρωτα θελουν και καλωδιο ηχου) Τοσο απλο, plug n play Ότι είναι ένα καλώδιο το ξέρω. Έλα που το arch στο laptop δεν βλέπει την τιβι όμως. Θα πρέπει να συνδέσω τον Desktop που τρέχει ubuntu και μιλάμε για αποσύνδεση απείρων καλωδίων. Δεν πειράζει, καβατζώθηκε Νόβα για αύριο σε συνάδελφο!
ioannnis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Φιλε οπως σου ειπα ειναι πολυ απλα τα πραγματα. Ασχετως λειτουργικου απλα συνδεσε το pc σου με την τηλεοραση με ενα καλωδιο hdmi, και πιασε την εικονα του pc στην αναλογη πηγη εισοδου της τηλεορασης. Απο κει και περα θα εχεις κανει τη τηλεοραση σου monitοr.
insomniaK Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Κι εγώ φίλε πριγκίπισσα μοσκίτω τα ίδια σου λέω. Να βάλεις το γυναικάκι να ξεσυνδέσει όλα τα καλώδια, να στο συνδέσει στο σαλόνι, κατά την ώρα του αγώνα να σου φέρνει μπύρες, πίτσες, παντόφλες, να στρίβει και τα τσιγάρα, να ρίξει και ένα ξεσκονισμα στο γραφείο εκεί που είναι το καλωδιομάνι και μετά, αφού σου κάτσει, να πάει πίσω τον πύργο στο γραφείο και να τον ξανασυνδέσει, η ανεπρόκοπη.
MsquitoPrincess Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Κι εγώ φίλε πριγκίπισσα μοσκίτω τα ίδια σου λέω. Να βάλεις το γυναικάκι να ξεσυνδέσει όλα τα καλώδια, να στο συνδέσει στο σαλόνι, κατά την ώρα του αγώνα να σου φέρνει μπύρες, πίτσες, παντόφλες, να στρίβει και τα τσιγάρα, να ρίξει και ένα ξεσκονισμα στο γραφείο εκεί που είναι το καλωδιομάνι και μετά, αφού σου κάτσει, να πάει πίσω τον πύργο στο γραφείο και να τον ξανασυνδέσει, η ανεπρόκοπη. Tην πίπα ξέχασες. Και τα ρεψίδια που θα της ρίχνω στη μάπα.
insomniaK Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 E οχι και πίπα, θα σενοχλεί καθώς βλέπεις μπάσκετ. Υπάρχουν και όρια.-
Tilemaxx Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Αλλη μια υπεραπολαυστικη βραδια Ευρωλιγκας, μετα την Πεμπτη. Α και για να μη ξεχνιομαστε, τις καλησπερες μου: Πιθανόν να είδες οτι είχα προσωρινό ban, και έτσι σκοπίμως να προσπάθησες να μου την πείς ξέροντας οτι δεν θα μπορέσω να σου απαντήσω άμεσα, αλλά δεν θα πέσω σε τέτοια παιχνιδάκια. Πρίν αρχίσεις το damage control και τις δικαιολογίες να ξέρεις οτι δεν πέρνω τίποτα πίσω απ' όσα είπα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις