Προς το περιεχόμενο

Euroleague Basketball

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ποιο απ τα δυο, πριγκηπισσα των κουνουπιων?

Εχεις Νοva?

έχει ουρά;

Κουνουπίτσα, δεν ξέρω αν σε βοηθάει, αλλά με 10 ευρά αγοράζεις και τα 4 χθεσινά παιχνίδια από το euroleague.tv.

Είδα την τέταρτη περίοδο στο youtube τελικά. Πανάθα αρρώστεια!

Χρήστο, μσν να μου δωσεις το λινκ =)

Δημοσ.

Στο εστειλω στο μσν σε ενα λινκ..

Ινσομνιακ εχει φτιάξει καθολου το stream της Ευρωλιγκα; Ειχα πάρει το πακέτο του Αρη παλιοτερα αλλά σπανια πήγαινε καλα και είχε εκεινους του μογκολους σχολιαστες που δεν ηξεραν λέξη αγγλικα..

Δημοσ.

Θα σε είχα κανει ιγνορ αν δεν το ελεγες ειρωνικα, απλως ηθελα να τονίσω ότι αυτοι στην ΕΤ ειναι αξεπέραστοι.. Δεν είναι σωστο να χάσουν την πρωτοκαθεδρια.

Δημοσ.

Το στριμ κόλλησε δύο φορές στα τελευταία 2 παιχνίδια του ΠΑΟ προς το τέλος και ήμουν έτοιμος να το σπάσω. Στα άλλα 6 παιχνίδια δεν κόλλησε καθόλου. Αλλά το έβλεπα σε 15 άρα οθόνη και δεν έψαχνα να βρω τη μπάλα όπως είναι με τα free. επομένως φχαριστήθηκα τα παιχνίδια. Τα αγγλικά των ισπανών ήταν οκ, βασικά ήταν ισπανοί με αμερικάνικη μπασκετική παιδεία. Δε με χάλασαν, δε με έφτιαχναν κιόλας, αλλά μάλλον ήταν καλύτερα απο το να έχω κάποιον να φωνάζει μέσα στο αυτί μου, δώστο φάουλ ή βάλτο αγόρι μου.

Και γενικά όσην ώρα υπήρχαν ταυτόχρονα παιχνίδια, τα είχα όλα ανοιχτά χωρίς να κολλάει.

Δημοσ.

Ο Συρίγος είναι απλα απο τους τραγικοτερους σχολιαστες, αυτοι στην ΕΤ τον ξεπερνουν χαλαρα.

Πιο τραγικος απ τον Ιωαννου και τον Σκουντη?...

Δημοσ.

καλυτερα δηλαδη απο οτι στην αρχη που μετέδιδαν κατι σερβακια και δεν μπορουσαν να προφερουν τις μισες λέξεις. Αλλά νταξει απαραδεκτο να κολλαει..

Ο Σκουντης εχει φυγει απο την ΕΡΤ εδω και καιρο..

Χατζηγεωργιου < Ιωαννου <<< Συριγος <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< rest.. από τους γνωστους.

Δημοσ.

Και να σκεφτειτε οτι ο Συριγος τη δεκαετια του '80(τοτε που δεν υπηρχαν ιδιωτικα καναλια) ηταν ο αγαπημενος μας σχολιαστης :-)

Δημοσ.

Βασικα Ελληνες μπασκετο-σπικερς ειναι δυο τρεις που ακουγονται.

Τα 2 παιδια που λεγανε τους αγωνες ΝΒΑ οταν το ειχε ο ΣΚΑΙ. Τωρα πρεπει να ειναι στη ΝΟΒΑ αυτοι. Αν και το ψιλοξεφτυλιζουν με το "παρειστικο".

Και αλλος ενας που το καλοκαιρι στο Μουντομπασκετ μετεδωσε μισο ημιχρονο της Εθνικης μας σε καποιο αγωνα, επειδη υπηρχε τεχνικο προβλημα στην Τουρκια και δεν ακουγοταν ο Ιωαννου. Ελεγε το παιδι οτι εβλεπε στην Tv, δεν επρηζε με την παρλα λες και ειναι γκομενα που υποψιαζεται οτι την εχεις κερατωσει και ουτε στριγγλιζε σαν 15χρονος οποτε βαζανε 3ποντο οι κανακρηδες μας. Οπως πρεπει ναναι μια τηλεοπτικη μεταδοση δηλαδη, αξιοπρεπεστατη. Φυσικα ολα αυτα ξεχαστηκαν μολις διορθωθηκε το τεχνικο προβλημα και επανηλθε ο Ιωαννου :devil:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...