Προς το περιεχόμενο

Euroleague Basketball

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βρές ένα καθρέφτη γρήγορα τότε και να τα χιλιάσεις.

Οσο εχω εσενα δεν προβαινω σε περιττα εξοδα.

Το ακουσαμε παντως και αυτο, ο Παο του 1μιση pg μπορει να ελεγξει καλυτερα το ρυθμο. Οκ παλικαρια. :-D

Καλησπερα ειπαμε σημερα?

Πιο πολύ μας έπρηξαν με τις "αλχημείες" του Ζοτς πάνω στη Μπάρτσα οι ΑΡΔ(μια Μπάρτσα που φέτος έχει χάσει απο κάθε καρυδιάς καρύδι), παρά με το 53-9 που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στα παγκόσμια χρονικά του μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο.

Συνεχίζω να πιστεύω οτι ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή παίζει μακράν το καλύτερο μπάσκετ στην Ευρώπη, με μεγάλη διαφορά απο τον δεύτερο.

Υ.Γ: Ο Σάτο είναι μια μετριότητα.

Υ.Γ: Πιστεύω οτι ο Ολυμπιακός είναι αυτή τη στιγμή μακράν η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ευρώπη.

edit:

Υ.Γ.: Καλημερα ειπαμε?

Επεξ/σία από MiDi_MiLiZ
  • Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βρές ένα καθρέφτη γρήγορα τότε και να τα χιλιάσεις.

Για τα σημερινα αποτελεσματα τωρα..

Τα θερμα μου συγχαρητηρια στον Παο, εκανε μια πολυ σπουδαια νίκη!! Μπραβο!! Και τα οφελη μπορουν να ειναι πολλαπλα, εαν ο Καλαθης σταθεροποιησει την αποδοση του σε αυτα τα επιπεδα, και αρχισει να προσθετει σιγα-σιγα στοιχεια στο παιχνιδι του.

Επισης ενα μπραβο αξίζει και η Σιένα. Οι Ιταλοι εκαναν ενα απίστευτο παιχνιδι, με παρα πολυ καλη αμυνα, τελειο διαβασμα του π&ρ και πολυ μεστό πασιγκ γκειμ στην επιθεση.. Τα λεγαμε εξαλλου πως ειναι μια ομαδα με πολυ καλη αμυνα στο π&ρ, σκληρη και δυσκολοκαταβλητη. Επισης λεγαμε πως το επιπεδο του ΟΣΦΠ δεν ειναι αυτο που ονειρευονται μερικοι, μετα την 50αρα της Τριτης.

Το ερωτημα ειναι πλεον εαν θα μπορεσουμε να σηκωσουμε το κεφαλι και να παρουμε νικη μεσα στην Ιταλια. Προσωπικα τα λεφτα μου θα τα επαιζα στη Σιενα.

Για τον Παο, πρεπει να αποβαλλει το φετινο "συνδρομο του ΟΑΚΑ". Αν τα καταφερει, θα ειναι στο Φαιναλ 4, παναξια!

Να δουμε σημερα τι θα γινει.. Εγω περιμενω τη Μακαμπι να παει καλυτερα, αν παρει βοηθεια απο στον Σχορτσιανιτη, γιατι στο πρωτο ματς δεν υπηρχε στο γηπεδο.

Έλα, άλλη μια λαθος προβλεψη. Κατα λαθος πηγα ταμειο σημερα.

Υ.Γ. Εχε χαρη που δε μπορω να θυμηθω που ειχα γραψει πως ειναι μια χαρα πιθανο να κυνηγαμε διπλο στη Σιενα, για να ισοφαρισουμε..

Δημοσ.

Τα θερμα μου συγχαρητηρια στον Παο, εκανε μια πολυ σπουδαια νίκη!! Μπραβο!! Και τα οφελη μπορουν να ειναι πολλαπλα, εαν ο Καλαθης σταθεροποιησει την αποδοση του σε αυτα τα επιπεδα, και αρχισει να προσθετει σιγα-σιγα στοιχεια στο παιχνιδι του.

Αυτο δε λεμε απο περυσι και εσυ μας ελεγες που παμε με τον Καλαθη και οτι το παιδι δε μπορει?

Αυτο δε λεγαμε και φετος απτην αρχη της σεζον και μας ελεγες οτι χωρις Σπανουλη απο περιφερεια ειμαστε ενα τιποτα περα απο τον ΔΔ?

Τι κωλοτουμπες ειναι αυτες παλι? Δηλαδη αν ο Τεπιτς βγαλει ματια στα επομενα 2 ματς, θα μας λες και για τον Τεπιτς οτι αν προσθεσει καινουρια στοιχεια θα βοηθησει? Χαιρω πολυ, Κωστας.

Παρεπιπτοντως, ο Καλαθης ηταν που σου εκανε εντυπωση χθες (και την τριτη) η ο αλλος ο αχρηστος, ο Σατο?

Και κατι ακομα. Αλλος ενας παικτης μετριοτατος αμυντικα, φαινεται να εξελισσεται σε καλο αμυντικο. Κανει δουλεια ο Ομπραντοβιτς, ε?

Επισης ενα μπραβο αξίζει και η Σιένα. Οι Ιταλοι εκαναν ενα απίστευτο παιχνιδι, με παρα πολυ καλη αμυνα, τελειο διαβασμα του π&ρ και πολυ μεστό πασιγκ γκειμ στην επιθεση.. Τα λεγαμε εξαλλου πως ειναι μια ομαδα με πολυ καλη αμυνα στο π&ρ, σκληρη και δυσκολοκαταβλητη. Επισης λεγαμε πως το επιπεδο του ΟΣΦΠ δεν ειναι αυτο που ονειρευονται μερικοι, μετα την 50αρα της Τριτης.

Η 50ρα της Τριτης ηταν οτι χειροτερο για ορισμενους παιχτες σας. Και ετσι μπηκαν κοιμισμενοι τον υπνο του δικαιου νομιζοντας οτι θα παρουν αλλη μια 20ρα με το τσιγαρο στο χερι. Ολη η ομαδα ηταν εκτος παρκε χθες. Απλα υποτιμησατε την Σιενα.

Το ερωτημα ειναι πλεον εαν θα μπορεσουμε να σηκωσουμε το κεφαλι και να παρουμε νικη μεσα στην Ιταλια. Προσωπικα τα λεφτα μου θα τα επαιζα στη Σιενα.

Τι σε κανει να πιστευεις οτι η Σιενα ειναι πλεον το φαβορι, ωστε να παιξεις εκει τα λεφτα σου? Ανελυσε το λιγο, εχει ενδιαφερον.

Για τον Παο, πρεπει να αποβαλλει το φετινο "συνδρομο του ΟΑΚΑ". Αν τα καταφερει, θα ειναι στο Φαιναλ 4, παναξια!

Ποιο ειναι αυτο το συνδρομο?

Αληθεια πιστευεις οτι το μπασκετ παιζεται με συνδρομα του ΟΑΚΑ και του ΣΕΦ και του Palau Blaugrana? Και ειδικα στη φαση του τοπ8 σε ζευγαρια τυπου Μπαρτσελονα-ΠΑΟ? Ολα κρινονται απο τον διαβασμενο προπονητη, τη φυσικη κατασταση των παικτων, το καθαρο μυαλο εντος παρκε και φυσικα το μπαμ που θα κανουν 1-2 παιχτες που δεν θα προεβλεπε ο αντιπαλος. Χθες πχ το εκανε ο Σατο για εμας και ανατρεψαμε το παιχνιδι. Σε συνδυασμο με μια γενικοτερα καλη αποδοσση στο Β ημιχρονο που προηλθε μεταξυ αλλων και απο μεγαλη μαγκια.

Τελος η χθεσινη νικη προηλθε απο μια πολυ διαβασμενη ομαδα. ΠΧ ενα πολυ μικρο παραδειγμα αναμεσα σε πολλα: του Ρουμπιο και του Σαδα ποσα ελευθερα τριποντα τους αφησε ο Ζοτς και ποσα μπηκαν σε αυτα τα 2 παιχνιδια? Μηδεν στα οκτω ελευθερα σουτ 3ποντων.

Και απτην αλλη, εχεις εναν Πασκουαλ να δηλωνει μετα τη ληξη του πρωτου ματς οπου ο ΔΔ τον εκανε κοσκινο: "Ο Παναθηναϊκός στην ουσία προκάλεσε τα δικά μας γκαρντ γι’ αυτό και εμείς προκαλέσαμε τον Διαμαντίδη, ούτως ώστε να μη δώσει τις συνηθισμένες του ασίστ. Γνωρίζαμε εκ των προτέρων ότι μπορεί να έφτανε μέχρι το καλάθι και αφήσαμε εμείς να το κάνει."

Αρα ναι, στα 2 πρωτα ματς καποιος προπονητης πηρε την ταυτοτητα καποιου αλλου.

ΥΓ. Στα 2 παιχνιδια αποδειχθηκε αυτο που λεω καιρο τωρα. Το προβλημα του ΠΑΟ ειναι πιο εντονο μεσα στη ρακετα παρα στη περιφερεια. Το 1ο ματς θα ηταν ανετα κερδισμενο με εναν Πεκοβιτς πχ. Με "Μπατιστ και αγιος ο θεος", υπαρχει προβλημα. Ασχετα αν καποιοι τον ειχανε και αυτον ξεγραμμενο. Φυσικα αναμενουμε πλεον και τον Μαριτς να ανεβασει στροφες.

Δημοσ.

Aν περασουν κα οι δυο ελλ. ομαδες στο final4 (οπως πλεον ειναι και το πιθανοτερο) με ποιον θα παιξουν?

Μη μου πειτε μεταξυ τους...

Δημοσ.

Δεν τυχαινει εκει οδηγουνται παντα ομαδες απο ιδια χωρα σε ημιτελικα

ωστε να αποφευχθει τελικος με ομαδες απο ιδια χωρα

Ενταξει καταλαβαινεις βεβαια οτι στην περιπτωση που παραπανω απο 2 ομαδες

ειναι απο την ιδια χωρα παιζει κ να γινει τετοιος τελικος αλλα οταν ειναι 2 μονο

διασταυρωνονται στα ημιτελικα

Δημοσ.

Αρα εσυ λες οτι υπαρχει κανονισμος που λεει οτι οταν φτασουν 2 ομαδες απο την ιδια χωρα στο final4 παιζουν υποχρεωτικα μεταξυ τους στον ημιτελικο.

Εισαι απολυτα σιγουρος γιαυτο? Γιατι καποιος αλλος φιλος προηγουμενως μου ειπε οτι αυτος ο κανονισμος εχει καταργηθει. Σε αυτη τη περιπτωση, με ποιον παιζουν βασει της προδιαγεγραμμενης διασταυρωσης?

Δημοσ.

Hμιτελικός 1:Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκος , Ολυμπιακός-Σιενα

Ημιτελικός 2:Ρεαλ-Βαλένθια , Καχα-Μακάμπι

Και οχι αυτο με ομάδες απο την ίδια χωρα=ημιτελικός ΔΕΝ ισχύει πλεον

Δημοσ.

Επειδή ήμουν αρκούντως καθυστερημένη και χθες δεν πήρα πρέφα ότι ήταν το δεύτερο ματς, υπάρχει πουθενά; Online, offline κλπ;

Δημοσ.

έχει ουρά;

Κουνουπίτσα, δεν ξέρω αν σε βοηθάει, αλλά με 10 ευρά αγοράζεις και τα 4 χθεσινά παιχνίδια από το euroleague.tv.

Δημοσ.

Ποιο απ τα δυο, πριγκηπισσα των κουνουπιων?

Εχεις Νοva?

Εχει HD?

Μοσκίτω σε τορρεντ ναι, σε στριμ δεν εχω βρει κατι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...