Προς το περιεχόμενο

Euroleague Basketball

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έδωσε και επιθετικό σε αγκωνιά του Διαμαντίδη. Κοίτα να δεις κάτι πράγματα όταν σφυράνε ξένοι...

Offtopic:

Τέλος πάντων, έγραψα ότι την αγκωνια στο λαιμό την άφησες ασχολίαστη, τώρα αμέσως...

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και τέζα οι 3 γηπεδούχοι... Φέτος στην Ευρωλίγκα γίνεται της Πόπης πάντως. Για να δούμε και ο Παναθηναϊκός τι θα κάνει.

Ναβάρο είσαι τεράστιος παίκτης, αλλά είσαι τόσο γελοίο άτομο, που αξίζεις περιφρόνηση από κάθε υγιή φίλαθλο.

Να τααααααααα. Φανταστική η διοργάνωση φέτος. Όποιος παίζει στοίχημα, τον έχει πιει άσχημα!

Δημοσ.

Αχαχαχχαχαχαχαχ, ελιωσα!!!! Ο κλασικός Λακοβιτς που θα κανει τη μα..ια στο τελος.. Δεν παιζόταν καν στον οπαπ ότι ο λακοβιτς θα κανει μα..ια. Ο Πασκουαλ παιρνει μαθηματα για την ωρα απο τον Ομπραντοβιτς αλλά παλι θεωρω φαβορι τη Μπαρτσελονα.

Δημοσ.

10 στο κεφάλι και σήμερα η προβλεψή μου μπας και κάνει το θαύμα της η διαιτησία και δούμε λυγμούς και κατάρες για το 1 (ένα) αντιαθλητικό που σφύριξε ανάποδα.

Αστο μη ξανασχοληθεις με το μπασκετ. Δεν εχεις βαρεθει να εκτιθεσαι?

Δημοσ.

Αστο μη ξανασχοληθεις με το μπασκετ. Δεν εχεις βαρεθει να εκτιθεσαι?

Πες μας πρώτα αν άλωσε ο Χωψωνίδης το ΟΑΚΑ και τα ξαναλέμε. Μιλάς και για ανθρώπους που εκτίθενται τρομάρα σου.

Δημοσ.

Όχι, γιατί στο πρώτο κανένας δεν κέρδισε χοντρά γιατί καμία έδρα δεν έσπασε...

ενώ η διαφορά είναι νορμαλ ξέρω γω.

Δημοσ.

Πες μας πρώτα αν άλωσε ο Χωψωνίδης το ΟΑΚΑ και τα ξαναλέμε. Μιλάς και για ανθρώπους που εκτίθενται τρομάρα σου.

Εχεις προβλεψει δυο επικρατησεις της Μπαρτσελονα με 10 στο κεφαλι του ΠΑΟ και ακομα ποσταρεις σε αυτο το τοπικ? Συνεχισε δεν εχω προβλημα, το γελιο χαριζει μακροζωια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...