Tilemaxx Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Είναι γεγονός οτι η Μπάρτσα δεν είναι όπως πέρσυ. Επίσης παραξενεύτηκα για ποιό λόγο χρησιμοποιήσε για τόσο πολύ τους Λάκοβιτς, Γκριμάου. Εγώ δεν είδα καμία μεγαλοφυία Ομπράντοβιτς χθές, απλά η Μπαρτσελόνα ήταν πολύ κακή, και έπιασαν όλα σχεδόν στον ΠΑΟ. Υ.Γ: Ο Σάτο είναι μια μετριότητα.
Erwdios Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Σημείωση, το χθεσινό παιχνίδι του ΠΑΟ θα διδάσκεται σε σεμινάρια προπονητικής και για εμένα εχθές ο πασκουάλ ξεβρακώθηκε (υπήρχαν πλάνα του μετά από φάσεις του παο που κοίταγε σαστισμένος). Σκέψου δηλαδή που πρέπει να διδάσκεται το χθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Σιένα και ιδιαίτερα η πρώτη περίοδος.
Tilemaxx Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Σκέψου δηλαδή που πρέπει να διδάσκεται το χθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Σιένα και ιδιαίτερα η πρώτη περίοδος. Πιο πολύ μας έπρηξαν με τις "αλχημείες" του Ζοτς πάνω στη Μπάρτσα οι ΑΡΔ(μια Μπάρτσα που φέτος έχει χάσει απο κάθε καρυδιάς καρύδι), παρά με το 53-9 που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στα παγκόσμια χρονικά του μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο. Συνεχίζω να πιστεύω οτι ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή παίζει μακράν το καλύτερο μπάσκετ στην Ευρώπη, με μεγάλη διαφορά απο τον δεύτερο.
Chris_85 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Ρε ξεκολλατε, του πηρε την ταυτοτητα ο Ζοτς του Πασκουαλ και δεν ειρωνευομαι και ουτε ειναι κακο να το παραδεχτουμε. Το εγραψα πρωτο-πρωτο στο ποστ μετα το παιχνιδι. Για τη δικη μας ομαδα, ας δωσουμε απαντησεις μεσα στο γηπεδο. Οι πολλες φανφαρες τοσα χρονια εξαλλου ειναι χαρακτηριστικο αλλων, και οχι των Ολυμπιακων..
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Πρεπει να δυσκολευεσαι να κατανοησεις την ελληνικη, δεν εξηγειται αλλιως. Τεσπα, οταν μαθεις να διαβαζεις αυτα που γραφει ο συνομιλητης σου, τα ξαναλεμε.. Οσο για κωλοτουμπες, "να λολα ενα μηλο.." Υ.Γ. Βεβαια τι να πεις για ατομο που του ευχεσαι καλη επιτυχια, και σου λεει οτι δεν την εννοεις και απο πανω?? Σουρεαλισμος.. Ευτυχως υπαρχουν βαζελοι χωρις τετοια συνδρομα καταδιωξης, με τους οποιους μια χαρα γινεται η κουβεντα. Eγω απλα ζητησα να σχολιασεις τα δικα σου λεγομενα, wtf τι περι κατανοησης ελληνικης μου λες? Προεβλεψες οτι η Μπαρτσελονα θα ευνοηθει οπως θα ευνοουνταν και οι Τουρκικες ομαδες λογω Turkish Airlines? Ειρωνικα το ειπες φυσικα εννοωντας οτι οπως δεν ευνοηθηκαν οι μεν, ετσι δε θα ευνοηθει και η δε? Καλα τα λεω, η παλι δεν καταλαβαινω ελληνικα? Ε, ζητω το σχολιασμο σου πανω στη προβλεψη. Δευτερον, ειπες "ακουσαμε οτι ο ΠΑΟ του 1.5pg μπορει να ελεγξει το ρυθμο". Περιμενω το σχολιασμο σου μετα το χθεσινο παιχνιδι. Τι περι ελληνικων μου πετας και γενικα τι ειδους υπεκφυγες ειναι αυτες? Εχω κανει 2 ποστ στα οποια σου ζητω να σχολιασεις τα λεγομενα σου και στο 2ο η απαντηση που πηρα ηταν οτι δε καταλαβαινω ελληνικα και δε μπορω να κανω συζητηση. Φυσικα ΠΡΙΝ τον αγωνα, οταν εκανες "τις προβλεψεις σου" και προσπαθουσες να πεις ως αστεια οσα προεβλεπα εγω, ημουν μια χαρα συζητησιμος. Μετα τον αγωνα, καποιος εκτεθηκε για οσα ελεγε, και καποιος "εγινε μη συζητησιμος". Ετσι πανε αυτα. Για τους λοιπους γαυρους που αναφερονται οτι το χθεσινο παιχνιδι ηταν ολο κι ολο μια κακιστη εμφανιση της Μπαρτσελονα και τιποτα παραπανω (πχ ο Ζοτς δεν εκανε τιποτα, ο ΠΑΟ δεν εκανε τιποτα κλπ), πραγματικα η δεν εχετε ιδεα απο μπασκετ, η ειστε πολυ πολυ θυμωμενοι ειτε με τον Ζοτς ειτε με τον ΠΑΟ για να λετε τη χθεσινη Μπαρτσελονα κακιστη.
Chris_85 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Για να τελειωνουμε. 1. Οτι ευνοηθηκε η Μπαρτσελονα ειναι η μονιμη πρασινη επωδος.. Να θυμισω ντροπιαστικες ηττες μετα απο ΡΕαλ/Μπαρτσα κτλ. Παντα το ιδιο τροπαριο. Μαλλον δεν εχετε συνηθισει την εχθρικη διαιτησια, και ακομη και ενα 40-60 υπερ του αντιπαλου σας (αν υπαρχει και αυτο) σας φαινεται σφαγη. 2. Σχολια για το ρυθμο και τον 1.5 Pg εκανα απαντωντας στον InsomniaK.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Για το 2 θα διαβασω τις απαντησεις . Πανω στο 1 ομως μια ερωτηση Χθες αν η διαιτησια ηταν 50-50 τι αποτελεσμα θα ειχε το παιχνιδι κατα τη γνωμη σου?
Tilemaxx Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Η διαιτησία εκείνη που έδωσε αντιαθλητικό δευτερόλεπτα πριν το τέλος...
Chris_85 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Να σου κανω εγω μια ερωτηση. Αν το αντιαθλητικο στον ΔΔ δεν σφυριζοταν, ο διαιτητης εκανε δηλωσεις για νον-κολ και οι φιλαθλοι της Μπαρτσελονα σου λεγαν οτι αυτα γινονται, και πως ο ΔΔ μπορει να εχανε τις βολες, εσυ πως θα αισθανοσουν??
Erwdios Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Μιλάμε για ένα σφύριγμα τώρα δηλαδή? Είπα κι εγώ θα έχουν γίνει όργια (αν και μετά τον περσινό τρίτο τελικό η λέξη έχει αποκτήσει νέο νόημα) και βλέπω ΑΡΔ και οπαδούς να σκούζουν για ένα σφύριγμα?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Η διαιτησία εκείνη που έδωσε αντιαθλητικό δευτερόλεπτα πριν το τέλος... Εσυ χθες ελεγες οτι χαρηκες που χασαμε το ματς λογω διαιτησιας και τωρα υπονοεις οτι η διαιτησια με το σφυργιμα αντιαθλητικου δεν με αδικησε. Η κωλοτουμπα της κωλοτουμπας ω κωλοτουμπα. Μιλάμε για ένα σφύριγμα τώρα δηλαδή? Είπα κι εγώ θα έχουν γίνει όργια (αν και μετά τον περσινό τρίτο τελικό η λέξη έχει αποκτήσει νέο νόημα) και βλέπω ΑΡΔ και οπαδούς να σκούζουν για ένα σφύριγμα? Ανηκεις κι εσυ στην ιδια ακριβως κατηγορια με τον Tilemaxxx. Χθες ποσταρες τη χαρα σου για τον τροπο που χασαμε λογω διαιτησιας και σημερα λες οτι η διαιτησια ηταν οκ με ενα φαλτσοσφυριγμα ολο κι ολο. Ο σουρεαλισμος της κωλοτουμπας. Να σου κανω εγω μια ερωτηση. Αν το αντιαθλητικο στον ΔΔ δεν σφυριζοταν, ο διαιτητης εκανε δηλωσεις για νον-κολ και οι φιλαθλοι της Μπαρτσελονα σου λεγαν οτι αυτα γινονται, και πως ο ΔΔ μπορει να εχανε τις βολες, εσυ πως θα αισθανοσουν?? Δεν μου απαντησες σε αυτο που ρωτησα. + Ποσα "Τ" που χαρισαν στον Ομπραντοβιτς. edit: Α αστο μην απαντας καν. Πλεον υπονοειται, οτι η διαιτησια χθες ηταν ευνοικη υπερ του ΠΑΟ.
Chris_85 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Μιλάμε για ένα σφύριγμα τώρα δηλαδή? Είπα κι εγώ θα έχουν γίνει όργια (αν και μετά τον περσινό τρίτο τελικό η λέξη έχει αποκτήσει νέο νόημα) και βλέπω ΑΡΔ και οπαδούς να σκούζουν για ένα σφύριγμα? + Ποσα "Τ" που χαρισαν στον Ομπραντοβιτς.
Tilemaxx Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δεν ήταν τόσο τραγική η διαιτησία όσο νόμιζαν κάποιοι. Και άλλο χάρηκα για την αντιμετώπιση της διαιτησίας, άλλο αναγνωρίζω οτι η χθεσινή διαιτησία δεν ήταν τραγική όσο γκαρίζουν σήμερα οι ΑΡΔ.
gamanos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 1. Οτι ευνοηθηκε η Μπαρτσελονα ειναι η μονιμη πρασινη επωδος.. Να θυμισω ντροπιαστικες ηττες μετα απο ΡΕαλ/Μπαρτσα κτλ. Παντα το ιδιο τροπαριο. Μαλλον δεν εχετε συνηθισει την εχθρικη διαιτησια, και ακομη και ενα 40-60 υπερ του αντιπαλου σας (αν υπαρχει και αυτο) σας φαινεται σφαγη. δεν μπορώ να μην το quοτάρω. Να φανταστώ ότι έγινες Ολυμπιακός επί Κοκκαλη ώστε το 40-60 να το θεωρείς αφετηρία δίκαιης διατησίας;
Προτεινόμενες αναρτήσεις