Erwdios Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Ετσι μεταφραζεις τωρα το "με 10 ποντους στο κεφαλι να ειναι ευχαριστημενος ο ΠΑΟ?" Ρε παντε να γινετε bookers, να βγαλουμε κανα φραγκο γιατι φαληρησαμε. Αληθεια, μια 15ετια τωρα δεν εχεις βαρεθει καθε Σεπτεμβρη-Απριλη να βρισκεις αφορμες να λες τα ιδια πραγματα και καπου στο Μαιο να ψαχνεις να μιλας για διαιτησιες? Ετσι, ετσι. Άλλα 2 ματσάκια με τέτοια διαιτησία εύχομαι ολόψυχα. Και μάλιστα να έχουν ποικιλία στο σφάξιμο. Μπορούν να ξεκινήσουν από το τέλος της τρίτης περιόδου να σφάζουν ας πούμε...
Tilemaxx Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Σίγουρα ήταν απόλαυση να βλέπεις τον Ζέλικο να κοντεύει να σκάσει. Ακόμα μεγαλύτερη φυσικά να βλέπεις τον Τσαρτσαρή και τον Μπατίστ να διαμαρτύρονται.
johnyboy Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 θα στα κάνουν και εσένα όμως και τότε εσύ θα κλαίς και εμείς θα γελάμε.
Tilemaxx Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 θα στα κάνουν και εσένα όμως και τότε εσύ θα κλαίς και εμείς θα γελάμε. Άντε ρε εσύ, που είπες την Μπάρτσα σιχαμέρη, πουλημένε! Υ.Γ: Όπως είπα δεν μου καίγεται καρφί για πιθανό σφάξιμο του Ολυμπιακού στο μπάσκετ. Μου αρκεί να βλέπω τον ΠΑΟ να χάνει με ένα πόντο και με αλλοίωση αποτελέσματος.
Erwdios Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 θα στα κάνουν και εσένα όμως και τότε εσύ θα κλαίς και εμείς θα γελάμε. Μου τα έκαναν πέρυσι στον τελικό. Η Euroleague και η A1 είναι διοργανώσεις με προκαθορισμένο πρωταθλητή, όπως η Superleague. Καμία αξιοπιστία. Πάντα ένα κοράκι, θα καθορίζει τον πρωταθλητή.
Παναγιωτης1990 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Παιδες με κανετε να θελω να φαω ban αν το φαω θα ειναι δικο σας. Ειστε μεγαλοι...
ioannnis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Οι 41 της Σιενα πρεπει να ειναι η χειροτερη επιθετική συγκομιδή στην ιστορια της Ευρωλίγκα. Aμ οι 9 στο πρωτο ημιχρονο? Η προστασια που απολαμβανουν οι ισπανοι τα τελευταια χρονια στο μπασκετ (συλλογοι και εθνικη ομαδα) μου θυμιζει την προστασια που απολαμβανει ο ποδοσφαιρικος Ολυμπιακος τα τελευταια χρονια στην Ελλαδα
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Μου τα έκαναν πέρυσι στον τελικό. Η Euroleague και η A1 είναι διοργανώσεις με προκαθορισμένο πρωταθλητή, όπως η Superleague. Καμία αξιοπιστία. Πάντα ένα κοράκι, θα καθορίζει τον πρωταθλητή. Εξυπνη η προσπαθεια εξισωσης της Σουπερλιγκ με την Ευρωλιγκα. Α. Εσυ παιρνεις τη Σουπερλιγκα οπως την παιρνεις. Εγω παιρνω τη "στημενη Α1" αλλα δειχνω (και δειχνεις) εδω και μια 15ετια και στο Ευρωπαικο στερεωμα τη διαφορα μας. Και δε μιλαω για πορειες η 5ρες, μιλαω για Ευρωπαικους τιτλους. Μια επισκεψη σου στα γηπεδα των 2 ομαδων θα σε πεισει. Η οροφη του ενος κοσμειται με σημαιες απο συμμετοχες σε φαιναλ4, και η οροφη του αλλου κοσμειται με Ευρωπαικους τιτλους. Καταλαβαινεις λοιπον. Αντιθετα στη μπαλα οτι κανεις οπως το κανεις, το κανεις εγχωρια, εξω ωστοσο δεν εδειξες ποτε οτι εχεις την αξια που σε διορισαν να εχεις εγχωρια. Αρα η πονηρη προσπαθεια εξισωσης του ενος με του αλλου ας μεινει στην ακρη. Β. Οπως γραφεις το ποστ αυτο αφηνεις να ενοηθει οτι κορακια δωσανε τις 5 Ευρωλιγκες στον ΠΑΟ. Εγω απλα για να σε προστατευσω απτο επομενο μαργαριταρι, θα σου θυμισω τελικους Μπολονιας και Βερολινου και κατι ημιτελους με Μακαμπι.
Erwdios Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Εξυπνη η προσπαθεια εξισωσης της Σουπερλιγκ με την Ευρωλιγκα. Α. Εσυ παιρνεις τη Σουπερλιγκα οπως την παιρνεις. Εγω παιρνω τη "στημενη Α1" αλλα δειχνω (και δειχνεις) εδω και μια 15ετια και στο Ευρωπαικο στερεωμα τη διαφορα μας. Και δε μιλαω για πορειες η 5ρες, μιλαω για Ευρωπαικους τιτλους. Εγώ παίρνω τη Σουπερλίγκα με αήττητο Καραϊσκάκης και έχω ευνοηθεί σε ένα παιχνίδι (στο μεταξύ μας) όταν εσύ έχεις ευνοηθεί σε 2-3 ματς + Αντιθετα στη μπαλα οτι κανεις οπως το κανεις, το κανεις εγχωρια, εξω ωστοσο δεν εδειξες ποτε οτι εχεις την αξια που σε διορισαν να εχεις εγχωρια. Περιμένω φωτό από ευρωπαϊκή κούπα στη μπάλα. Για την ιστορία να αναφέρω ότι ο Ολυμπιακός τη σαιζόν που διανύουμε είναι δευτεραθλητής Ευρώπης, μιας και μετράνε και οι πορείες...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Περιμένω φωτό από ευρωπαϊκή κούπα στη μπάλα. Για την ιστορία να αναφέρω ότι ο Ολυμπιακός τη σαιζόν που διανύουμε είναι δευτεραθλητής Ευρώπης, μιας και μετράνε και οι πορείες... Στο ποδοσφαιρο η παρουσια και των 2 ομαδων ειναι κακη. Ειναι 2 κακες ομαδες, με διορισμενη πρωταθλητρια τη μια. Εσυ βεβαια ως "σαφως ανωτερη ομαδα" που πιστευεις οτι εχεις, θα πρεπε να εχεις δειξει κατι αναλογο και στις Ευρωπαικες διοργανωσεις. Οπως εδειξα εγω στην Ευρωλιγκα τα τελευταια 15χρονια και δε μπορεις να πεις κουβεντα για την αγωνιστικη ανωτεροτητα μου. Αναμεσα σε αυτα τα 15χρονια ΚΑΙ η σημερινη εκτος εδρας (νικη) επι της πολυ δυνατης και με 6 παικτες Μπαρτσελονα.
chill Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Εγώ σήμερα ξέρω πως κόλλησα στην tv και χάζευα το Barcha - Βάζελος, ματσάρα Tην πέμπτη παίζουν πάλι Ισπανία ή έρχεται η σειρά εδώ?
Tilemaxx Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Και Γκασόλ-Κόμπε να φέρουν οι Αγγελόπουλοι, ο ΠΑΟ θα παίρνει το πρωτάθλημα και στο τέλος θα βγαίνει καλύτερη πεντάδα ΕΣΑΚΕ με Περπέρογλου, Φώτση, και season MVP Μπατίστ.
FilipposMD Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Οπως εδειξα εγω στην Ευρωλιγκα τα τελευταια 15χρονια και δε μπορεις να πεις κουβεντα για την αγωνιστικη ανωτεροτητα μου πυο σου εχω αποδειξει σε πολλαπλα επιπεδα και την αμφισβητεις για να την αμφισβητεις (κατι πρεπει να κανεις κι εσυ) με αφορμη εγχωριες διοργανωσεις και μονο.. Δηλαδή έστω ότι επικρατούν οι έδρες στα πλέι-οφ της Ευρωλίγκας φέτος (πιθανό) και πάει ο Ολυμπιακός στο F4, ενώ ο ΠΑΟ μείνει εκτός. Τότε, τα 3 από τα 4 τελευταία χρόνια, ο Ολυμπιακός θα έχει καλύτερη ευρωπαϊκή παρουσία από τον ΠΑΟ και μάλιστα με διαφορά. Π.χ. πέρσι ο ένας πήγε στον τελικό και ο άλλος στους 16. Τη μία από τις 4 χρονιές που ο ΠΑΟ πήγε καλύτερα, ήταν επειδή κέρδισε τον Ολυμπιακό με ένα καλάθι. Με βάση αυτήν την εικόνα, ο ουδέτερος παρατηρητής που λογικά θεωρεί την Ευρωλίγκα πιο σοβαρή διοργάνωση από το ελληνικό πρωτάθλημα, πιστεύεις ότι θα έλεγε πως ο ΠΑΟ είναι καταφανώς αγωνιστικά ανώτερος τα τελευταία 4 χρόνια;
Chrisxxx Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Θα βγω γυμνος στην Αριστοτελους μολις η ΕΡΤ απολύσει όλο το προσωπικο της που εργαζεται στις μεταδόσεις αγωνων μπασκετ δειτε και μια απο τις συγκλονιστικότερες στιγμες του παγκοσμιου μπασκετ: http://www.youtube.com/watch?v=uob1POy4I9g&feature=player_embedded
Tilemaxx Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Είναι ένας απο εκείνους που κάνουν τον ψόφιο κοριό στις διαιτησίες των τελικών της Α1.
Προτεινόμενες αναρτήσεις