Προς το περιεχόμενο

Euroleague Basketball

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γαμω την ισπανια σου ρε πουστη αμα αυτο ειναι αντιαθλητικο το προηγουμενο του ναβαρο ειναι 5 φορες

Αει στην οργη πια....Η ομαδα να μην κατεβει να το παρει η μπαρτσελονα αφου πρεπει να το παρει

Συνεχεια του διαιτητικου ρεσιταλ

Δημοσ.

Κλοπη πεντακαθαρης νικης σημερα και απροκαλυπτη διαμορφωση αποτελεσματος.

Οχι μονο στη φαση με το ανυπαρτκο φαουλ του Φωτση στον Βασκεζ που καθορισε το αποτελεσμα οριστικα.

Χαλαλι της Μπαρτσελονα αν ειναι να περασει ετσι.

ΥΓ. Περιμενω σχολιασμο του σημερινου αγωνα απο τους λεκτορες/φωστηρες ιδιαιτερα του chris γιατι τα ποστ του Ερωδιου ας πουμε οτι συμπεριλαμβανονται σε καζουρα και οχι σε "αναλυση":

Οπως θα σπρωχνοταν και οι Τουρκικες επειδη ειναι χορηγος η Turkish airlines..

Το ακουσαμε παντως και αυτο, ο Παο του 1μιση pg μπορει να ελεγξει καλυτερα το ρυθμο. Οκ παλικαρια. :-D

Με μια δεκάρα στο κεφάλι ο Παναθηναϊκός θα είναι ευχαριστημένος απόψε.

Δημοσ.

Δεν σε χάλασε Χατζηγεωργίου.

Όταν έσφαζαν τον Ολυμπιακό, μούγκα.

Έτσι για να δείτε πως είναι να σε σφάζουν.

Δημοσ.

Δεν σε χάλασε Χατζηγεωργίου.

Όταν έσφαζαν τον Ολυμπιακό, μούγκα.

Έτσι για να δείτε πως είναι να σε σφάζουν.

Σε περιμενε μετα..περιμενε θα καλοπερασεις

Δημοσ.

Κρίμα για τον Παναθηναϊκό. Αφού δεν πήρε αυτό το ματς, δύσκολο να χτυπήσει κι άλλο εκτός έδρας. Ήταν λογικό ότι ο ΔΔ δεν θα άντεχε να σκοράρει με τέτοιους ρυθμούς, αλλά νομίζω ότι το ματς χάθηκε εκεί που έφαγε 4-5 απανωτά τρίποντα, δείχνοντας να χάνει την συγκέντρωσή του ο Παναθηναϊκός. Μετά αναγκάστηκε να κυνηγάει.

Δημοσ.

Σε περιμενε μετα..περιμενε θα καλοπερασεις

Μου αρκεί να αποκλειστεί ο ΠΑΟ με 100-0 διαιτησία. Μετά ας χάσω με 50 πόντους.

Δημοσ.

Δεκτον..Παντως ο ΠΑΟ κερδισε σημερα δυστυχως για σενα..Απλα τα χαρτια γραφουν κατι αλλο

Δημοσ.

Εντάξει, κάντε φιέστα...

Υ.Γ: Με την ίδια λογική, Ολυμπιακός πρωταθλητής 2007, 2010.

Μπορεις να συλλεξεις αλλη μια συμμετοχη φαιναλ φορ

Ξερεις εκει τις βαζεις στο ταβανι καθε φορα που επισκεπτεσαι το ΣΕΦ

Δημοσ.

Ακομα κι ετσι, ενδομυχα, θα ξερεις και θα εχεις αποδεχθει οτι μια ομαδα στην Ευρωπη μπορει να χτυπησει τη Μπαρτσελονα. Ακομα και με 100-0 διαιτησια λιγο ελειψε να τους αφησω με ανοιχτο το στομα και αυτους και εσας που τρωγατε τα νυχια σας απτο στρεςς μηπως και δε χασουμε.

Δημοσ.

Κλοπη πεντακαθαρης νικης σημερα και απροκαλυπτη διαμορφωση αποτελεσματος.

Χαλαλι της Μπαρτσελονα αν ειναι να περασει ετσι.

Τι έγινε ρε παιδιά? τα ίδια δε λέμε κι εμείς κάθε Ιούνιο? Τώρα μας πείραξε ε? Έτσι, για να καταλαβαίνουμε λίγο πώς παίζεται το σύγχρονο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, απέδειξε ότι απέναντι σε μία κάκιστη Μπαρτσελόνα, μπορεί να παίξει στα ίσια.

Βέβαια τη Μπαρτσελόνα τη βραχυκύκλωσε ο μέγας Ζότς, ενώ η Σιένα είναι πανηγύρι και παιδική χαρά, σύμφωνα με τους ΑΡΔ...

Ακομα κι ετσι, ενδομυχα, θα ξερεις και θα εχεις αποδεχθει οτι μια ομαδα στην Ευρωπη μπορει να χτυπησει τη Μπαρτσελονα. Ακομα και με 100-0 διαιτησια λιγο ελειψε να τους αφησω με ανοιχτο το στομα και αυτους και εσας που τρωγατε τα νυχια σας απτο στρεςς μηπως και δε χασουμε.

Εγώ παρακαλούσα να κερδίσετε, για να δούμε μεταξύ μας πόσα απίδια βάνει ο σάκος φέτος. Ήδη μετράμε 1-0 υπέρ μας με τον Χοψωνίδη που άλωσε το ΟΑΚΑ (u know what I mean).

Αφού όμως η ήττα ήρθε από διαιτησία, είμαι ευχαριστημένος. Περιμένω ακόμη 2 ήττες με τέτοιο τρόπο. Μου αρέσει που η διαιτησίες δεν διαμορφώνουν αποτέλεσμα στο μπάσκετ κατά πολλούς.

Δημοσ.

Τι έγινε ρε παιδιά? τα ίδια δε λέμε κι εμείς κάθε Ιούνιο? Τώρα μας πείραξε ε? Έτσι, για να καταλαβαίνουμε λίγο πώς παίζεται το σύγχρονο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, απέδειξε ότι απέναντι σε μία κάκιστη Μπαρτσελόνα, μπορεί να παίξει στα ίσια.

Βέβαια τη Μπαρτσελόνα τη βραχυκύκλωσε ο μέγας Ζότς, ενώ η Σιένα είναι πανηγύρι και παιδική χαρά, σύμφωνα με τους ΑΡΔ...

Εγώ παρακαλούσα να κερδίσετε, για να δούμε μεταξύ μας πόσα απίδια βάνει ο σάκος φέτος. Ήδη μετράμε 1-0 υπέρ μας με τον Χοψωνίδη που άλωσε το ΟΑΚΑ (u know what I mean).

Αφού όμως η ήττα ήρθε από διαιτησία, είμαι ευχαριστημένος. Περιμένω ακόμη 2 ήττες με τέτοιο τρόπο. Μου αρέσει που η διαιτησίες δεν διαμορφώνουν αποτέλεσμα στο μπάσκετ κατά πολλούς.

Ετσι μεταφραζεις τωρα το "με 10 ποντους στο κεφαλι να ειναι ευχαριστημενος ο ΠΑΟ?" :D

Ρε παντε να γινετε bookers, να βγαλουμε κανα φραγκο γιατι φαληρησαμε.

Αληθεια, μια 15ετια τωρα δεν εχεις βαρεθει καθε Σεπτεμβρη-Απριλη να βρισκεις αφορμες να λες τα ιδια πραγματα και καπου στο Μαιο να ψαχνεις να μιλας για διαιτησιες? Εκτος αν σου ειπε η γνωστη σου διορατηκοτητα (βλεπε προβλεψη για το σημερινο ματς), οτι το Μαιο θα εχω ξανα τραυματιες τη μιση ομαδα, μεταξυ αλλων και τον ΔΔ.

Αφού όμως η ήττα ήρθε από διαιτησία, είμαι ευχαριστημένος. Περιμένω ακόμη 2 ήττες με τέτοιο τρόπο.

Ετσι, ετσι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...