Προς το περιεχόμενο

Euroleague Basketball

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα οτι να ναι. Με πενταδα Τεοντοσιτς-Κλειζα-Τσιλι-Χαλπεριν-Σοφο εχουμε αναπληρωματικους τους Παπαλουκα-Μπουρουση-Βασιλοπουλο-Βουισιτς-Πενν και λεμε οτι δεν εχουμε βαθος παγκου?? Αν ειναι δυνατον. Τι περιμενετε, να εχουμε αλλον εναν Κλειζα και αλλον εναν Τσιλι στις ''ρεζερβες'? Ο Καλυτερος Πασερ στην ιστορια της Ευρωλιγκα δε σας κανει, ο καλυτερος σεντερ περυσι δεν σας κανει, ενας ''μυθος'' του Ευρωπαικου μπασκετ δεν σας κανει, ε ενταξει τοτε δεν εχουμε παγκο.

Τερμα οι δικαιολογιες. Αν χασουμε παλι ολους τους τιτλους φετος, ο Γιαννακης δεν εχει καμια μα καμια δικαιολογια σε οτι αφορα το ροστερ. Εχει ολα τα φοντα να επιτυχει, εχει βρει τον Παο σε δυσκολη χρονια φετος, επομενως ας κανει αυτο για το οποιο πληρωνεται. Αν του παρει το πορτοφολι παλι ο Ομπραντοβιτς, θα πρεπει να αποχωρησει απο την ομαδα.

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν ειναι ντεφορμε ή οχι, ειναι αλλη συζητηση.

Το προβλημα για μενα ειναι αλλο παντως.

Οι ολυμπιακοι, ακομα και ατομα που υποτιθεται οτι παιζουν μπασκετ, εχουν γινει ακριβως οπως οι παναθηναικοι του ποδοσφαιρου, και μαλιστα χωρις λογο. Γκρινια, μιρλα, μιζερια.

Εδω μιλουσα με εναν παλιο μ συμπαικτη κ μ ελεγε δεν εχει συστηματα ο Οσφπ για τον Τσιλι, τον Κλειζα, τον Χαλπεριν κτλ κτλ.. Ε ειδαμε 2 αγωνες μαζι, ειδαμε ξεκαθαρα οτι και συστηματα υπαρχουν και οτι η ομαδα ειναι δουλεμενη και πως παιζουμε με πλανο, και μου λεει μετα, ναι σορρυ εχεις δικιο.

---------- Προσθήκη στις 23:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:59 ----------

Μαλαγα -20.
Mεγαλη ντροπη, ειδικα απ τη στιγμη που την κερδισα εδω με 24 η ποσο ηταν. Αντιθετως καμια ντροπη να σε κερδιζει μεσα εξω με 20 ποντους μια ομαδα με καινουριο προπονητη και 11 καινουριους παικτες.

Οσο για το αν μου εχουν στοιχισει οι ηττες παμε ενα-ενα.

Α. Ρεαλ μεσα κι εξω. Μου στοιχησαν πρωτια στον ομιλο, no big deal ηδη βρισκομαι στην επομενη φαση και ειμαι και φαβορι για να περασω στους 16. Δεν μου στοιχησαν οι 2 ηττες αυτες.

Δεν σου στοιχισαν? Δηλαδη εσυ προτιμας να εχεις την Μπαρτσελονα στον ομιλο, παρα να ειχες την Σιενα, ετσι?

Η ηττα απο την Παρτιζαν δεν σου στοιχισε?

Εχεις η οχι απωλεσει τις περισσοτερες ελπιδες σου για την πρωτια, καθως πρεπει να κερδισεις μεσα εξω την Μπαρτσελονα? Ειναι ή οχι επισφαλης η 2η θεση, καθως πρεπει να κερδισεις μεσα στην Παρτιζαν??

Β. ΟΣΦΠ. Ηδη εχουμε ανακτησει το πλεονεκτημα εδρας καθως χασατε μονοι σας αλλο ματς. Κανενα κοστος απο αυτη την ηττα. Χωρια οτι και να μη χανατε, το +10 καλυπτεται στο ΟΑΚΑ αν χρειαστει. Αλλα και πλεονεκτημα εδρας να ειχατε, και αυτο μικρη σημασια εχει. Τα παραπανω τα στηριζω στην πιο προσφατη σεζον, την περσυνη. Και με 20+ σας πηραμε στο ΟΑΚΑ, και πλεονεκτημα εδρας ανατρεψαμε.
Συμφωνω εν μερει, καθως ναι μεν υπαρχει το περυσινο, ομως η σεζον ειναι μεγαλη και δεν ξερεις ποτε αν θα κανεις και συ ηττα, πως θα παει το παιχνιδι στο Οακα κτλ.. Γενικα μια ηττα σε 30 αγωνιστηκες, δε μπορει να μας πει πολλα.
Γ. Ηττα απο Παρτιζαν. Πολυ νωρις για να σου πω αν κοστισε η οχι. Λογικα δε θα κοστισει, εκτος αν θελουμε να αυτοκτονησουμε.

Κατα 90% κοστιζει την πρωτη θεση και το πλεονεκτημα εδρας στο Τοπ8. Τωρα αν καταφερεις να το παρεις, εγω θα σου πω μπραβο. Με βαση ομως τη λογικη, νομιζω πως συμφωνεις μαζι μου πως ειναι δυσκολο.

Εγω δεν ειπα οτι καταστραφηκες απο καποια ηττα. Εσυ ισχυριστηκες οτι βασει αποτελεσματων εχεις της καλυτερη πορεια στην Ευρωπη μεχρι στιγμης και σου λεω πως δεν ισχυει ουτε καν...Αλλα αφου κανεις συγκριση των πορειων ΠΑΟ-ΟΣΦΠ να σου πω οτι στο τελος ξυριζουν το γαμπρο + το οτι εγω ειχα 3 κλασεις δυσκολοτερο ομιλο απο του ΟΣΦΠ, αν αυτο σου αρκει. Και τελικως με 8-2 τελειωσα εγω τη πρωτη φαση, με 8-2 τελειωσες κι εσυ. Απλα οι δικες μου ηττες ηρθαν απο τη Ρεαλ, ενω εσενα απο την ....Μαλαγα και την Παρτιζαν. Δε βλεπω που διακρινεις την τοσο καλυτερη πορεια, εκτος αν το βασιζεις στην προχθεσινη μας ηττα...Εχουμε δηλαδη 1 ηττα παραπανω απο εσας, εχοντας αντιμετωπισει αντικειμενικα πολυ δυσκολοτερες ομαδες. Οκ
.

Σου ειπα οτι εχω την καλυτερη πορεια σε σχεση με τον Παο. Σιγουρα στο τελος ξυριζουν τον γαμπρο, και απο οσα λεω μη νομιζεις οτι υποτιμω τον Παο, ισα ισα νομιζω πως τωρα ειναι πολυ πιο αποφασισμενος και επικινδυνος, ωστοσο πρεπει να παραδεχτεις οτι ειχες κανει παρα πολυ ασχημα ματς ακομα και να τα κερδισες, ενω ηταν αδικαιολογητο να χασεις απο τη ΡΕαλ 2 ματς με κατω τα χερια και να σου κανει και διπλο η Παρτιζαν.

Απο κει και περα αν θεωρεις οτι εχεις 3 κλασεις δυσκολοτερο ομιλο επειδη επαιζες με την ... τριτη της Ισπανιας, ενω εχασες και εντος εδρας απο την Παρτιζαν, που ηταν 3η (!) στο δικο μου ομιλο, τι να πω.

Ψηνεστε παντως να κανονισουμε κανα meeting να δουμε κανα ματσακι απο κοντα? Οσφπ/Παο δεν με πειραζει..

Πρωτος στον ομιλο φετος βγηκες οχι επειδη εχεις καλη ομαδα, αλλα επειδη οι υπολοιπες ομαδες ηταν τοσο αδυναμες που καταφεραν να σε βγαλουν πρωτο. Ειχες τον ευκολοτερο ομιλο στο τοπ32 των τελευταιων ετων. Ακομα κι ετσι αυτη η πρωτια για την οποια μιλας με τοση υπερηφανεια, σε μια παραταση κριθηκε, σε ενα πραγματικα ευκολο ομιλο, που αν ησουν ως ομαδα αυτο που παρουσιαζεις επρεπε να ειχες καθαρισει με 10-0, με τετοιους αντιπαλους...

Αν βρισκοσουν στον ομιλο του ΠΑΟ, να εισαι βεβαιος οτι τα πραγματα θα ηταν πολυ διαφορετικα.

Υποτιμας πολυ τον ομιλο του Οσφπ.

1. Η 3η Παρτιζαν σου εκλεισε το σπιτι.

2. Η 4η Εφες παραδεχτηκατε πως εχασε με σπρωξιμο της διαιτησιας, με 7 ποντους πολυ δυσκολα στο τελος, στην εδρα της Ρεαλ, η οποια Ρεαλ ηταν ο μονος ουσιαστικος αντιπαλς που ειχατε στον ομιλο.

Μπουρουσης Τσιλντρες δεν παιρνουν παιχνιδια μονοι τους αν εχεις χωμα Παπαλουκα/Τεοντοσιτς/Κλειζα. Αυτη η 3αδα κρινει τα παντα φετος στον ΟΣΦΠ, αυτη η 3δα παιρνει τα παιχνιδια και αυτη η 3δα τα χανει, και αυτο ειναι το μεγαλο μειονεκτημα του φετινου Ολυμπιακου. Ο Μπουρουσης και ο Τσιλντρες παιζουν καλα, αλλα μονοι τους ειναι λιγοι οσο καλα και να παιξουν. Η ραχοκοκαλια σας ειναι η 3δα που αναφερω. Κακο μια ομαδα να στηριζεται στην αποδοση 3 παιχτων.

Ο Μπουρουσης πηρε το ματς μεσα στη Καχα. Κακος μεν στο προηγουμενο διαστημα, ειναι ενας παικτης βαρομετρο παντως, οπως και να το κανεις. Ο Τσιλντρες ειναι πολυ πιο σημαντικος για την ομαδα και το παιχνιδι απ οτι ο Κλειζα. Ο Λιθουανος προσωπικα πιστευω πως το τελευταιο διαστημα ειναι κακος, με ελαχιστες εκλαμψειςι.

Ερωτηση: Εσυ με χωμα Μπατιστ/Σπανουλη/ΔΔ ποιος θα σου παρει το παιχνιδι? Στηριζεσαι η οχι σε τεραστιο βαθμο σ αυτη την τριαδα?

Δημοσ.

Ερωτηση: Εσυ με χωμα Μπατιστ/Σπανουλη/ΔΔ ποιος θα σου παρει το παιχνιδι? Στηριζεσαι η οχι σε τεραστιο βαθμο σ αυτη την τριαδα?

Επειδη αν απαντησω σε ολα θα κουρασουμε πολυ, στεκομαι σε αυτο, μιας και θεωρω πως αυτη ειναι η διαφορα μας ως ομαδες (περαν του προπονητικου team Ζοτς/Ιτουδη).

Δηλαδη το βαθος παγκου και το κατα ποσο η καθε ομαδα μπορει να σταθει, αν βρεθουν ντεφορμε 3 συγκεκριμενοι παικτες.

Eγω λοιπον, αν βρω ντεφορμε Μπατιστ/Σπανουλη/ΔΔ, εχω αλλη μια ισαξια τριαδα: Πεκοβιτς/Ντρου/Σαρας, ισως και καλυτερη καμια φορα.

Ομως εχω και αλλους 2-3 ποιοτικους παικτες---> Φωτση που ειναι ογκολιθος και αναντικαταστατος αμυντικα, καλο Τσαρτσαρη (αν θες αντικατεστησε τον με τον Χαισλιπ πλεον που μαλλον θα εχει πρωταγωνιστικο ρολο, μιας και ο Τσαρτσαρης δεν ειναι πια καλος).

Τεπιτς, Καλαθης, Περπερογλου, οκ φετος δεν εχουν βοηθησει ιδιαιτερα. Ειδικα τα 2 3ρια θα τα ελεγα αρνητικα.

Δημοσ.

H μεγαλη μας διαφορα σαν ομαδες και κατι που θα φανει οταν φτασουμε σε παιχνιδια τιτλων, ειναι πως εσυ εισαι πρωταθλητης ευρωπης και πρωταθλητης Ελλαδας τα τελευταια 10 χρονια και εγω εχω σοβαρη ομαδα τα τελευταια 2.

Αυτο ειναι το μεγαλο χαντικαπ του ΟΣΦΠ και οχι το ροστερ του Παο.

Δημοσ.
H μεγαλη μας διαφορα σαν ομαδες και κατι που θα φανει οταν φτασουμε σε παιχνιδια τιτλων, ειναι πως εσυ εισαι πρωταθλητης ευρωπης και πρωταθλητης Ελλαδας τα τελευταια 10 χρονια και εγω εχω σοβαρη ομαδα τα τελευταια 2.

Αυτο ειναι το μεγαλο χαντικαπ του ΟΣΦΠ και οχι το ροστερ του Παο.

Eφοσον πιστευεις οτι εχουμε ισοδυναμα ροστερ μεγεια σου με χαρα σου, γνωμη δε γινεται να σου αλλαξω.

Αλλα ειναι αδυνατο να μη θεωρεις τεραστιο χαντικαπ το Γιαννακης/Τομιτς - Ζοτς/Ιτουδης.

Δημοσ.

Ναι θεωρω πως τα ροστερ ειναι πανω-κατω ισοδυναμαμια που πως εχεις πολλους βασικους παικτες ντεφορμε, παικτες νεους που δε σου εχουν βγει ακομα, ελλειψη παικτη στο 3 και πως σου λειπουν μοναδες της αξιας του Κλειζα, Τσιλι.

Εγω και γω βεβαια προβληματα στο δικο μου ροστερ τα οποια τα εχουμε πει.

Φυσικα και θεωρω εν δυναμει χαντικαπ αυτο που αναφερεις(αλλα οχι το πιο σημαντικο), και αν διαβασεις σε καποιο ποστ παραπανω σου γραφω πως πλεον ο Γιαννακης πρεπει να αποδειξει οτι μπορει, εχει τα μεσα, ο Παο δεν προκειται να ξαναεμφανιστει τοσο ευαλωτος οπως ειναι φετος (τραυματισμοι, αλλαγες στο ροστερ, κουραση, κακα αποτελεσματα) και πλεον δεν υπαρχουν δικαιολογιες. Γιατι καλα εμεις να σκαμε για τις ομαδες, αλλα αυτοι οι οποιοι οφειλουν να αποδώσουν δεν ειναι ουτε ο Chris_85 ουτε ο Erwdios, ειναι ο Γιαννακης και το επιτελειο του.

Αν αρπαξουν την ευκαιρια που εχουν μπραβο τους, αν οχι, κακο δικο τους. Εγω σε αυτο που επιμενω και αυτο που δηλωνω ΟΛΗ τη χρονια μεχρι τωρα, ειναι πως τα μεσα και οι προυποθεσεις για να κερδισουμε τιτλους, υπαρχουν. Απο κει και περα οι υπευθυνοι ας αναλαβουν τις ευθυνες τους.

Δημοσ.
Οσο για το αν μου εχουν στοιχισει οι ηττες παμε ενα-ενα.

Α. Ρεαλ μεσα κι εξω. Μου στοιχησαν πρωτια στον ομιλο, no big deal ηδη βρισκομαι στην επομενη φαση και ειμαι και φαβορι για να περασω στους 16. Δεν μου στοιχησαν οι 2 ηττες αυτες.

Β. ΟΣΦΠ. Ηδη εχουμε ανακτησει το πλεονεκτημα εδρας καθως χασατε μονοι σας αλλο ματς. Κανενα κοστος απο αυτη την ηττα. Χωρια οτι και να μη χανατε, το +10 καλυπτεται στο ΟΑΚΑ αν χρειαστει. Αλλα και πλεονεκτημα εδρας να ειχατε, και αυτο μικρη σημασια εχει. Τα παραπανω τα στηριζω στην πιο προσφατη σεζον, την περσυνη. Και με 20+ σας πηραμε στο ΟΑΚΑ, και πλεονεκτημα εδρας ανατρεψαμε.

Γ. Ηττα απο Παρτιζαν. Πολυ νωρις για να σου πω αν κοστισε η οχι. Λογικα δε θα κοστισει, εκτος αν θελουμε να αυτοκτονησουμε.

Κανεις πλακα ετσι? Δε σου στοιχησαν οι ηττες απο Ρεαλ και δε θα σου στοιχισει και η ηττα απο Παρτιζαν? Αν δε το εχεις καταλαβει, με τις συνεπειες των ηττων απο Ρεαλ αρχιζοντας το τοπ16 ησουνα με το ενα ποδι εκτος φιναλ4, γιατι τη μπαρτσα δεν την αγγιζεις....οχι μονο ειναι η καλυτερη ομαδα φετος αλλα παιζει και το στυλ που δε σε βολευει (θυμισου και τις 30αρες που εφαγες περσι στους ομιλους και για καλη σου τυχη δεν την ξαναπετυχες ποτε μεχρι να παρεις την κουπα) και εισαι και χειροτερος φετος απο περσι. Αρα με τις ηττες απο Ρεαλ ξεκινησες με δεδομενη τη δευτερη θεση στο τοπ16 και μειοενκτημα εδρας πιθανοτατα εναντιον ΤΣΣΚΑ για να πας φιναλ4....με το ενα ποδι εκτος ηδη.

Μετα πας και χανεις απο την Παρτιζαν στην εδρα σου....και δε νομιζεις να σου κοστισει? Αν δε το καταλαβες το ενα ποδι εγινε ενα-μιση για αντιο στο φιναλ4.....τωρα οχι μονο σιγουρεψες οτι δε θα βγεις πρωτος στον ομιλο ακομα και να κερδισεις (αμα κοιμιθει ο θεος) τη μπαρτσα στο ΟΑΚΑ, αλλα διακυνδινευεις να σε πεταξει και απεξω η παρτιζαν οπως προπερσι και αν σου κλεψει τη δευτερη θεση και να ην παιξεις ΚΑΝ playoffs...

Για την ηττα απο εμας συμφωνω δε σου κοστισε αφου πηγαμε και χασαμε εμεις στον Πανιωνιο....αλλα προς το παρον....γιατι αμα κανεις 1 γκελα θα σου κοστισει (περσει εκανες 3 και ειχες καλυτερη ομαδα απο φετος....τι σε κανει να πιστευεις οτι φετος δε θα κανεςι καμια?

Σορρυ δε μπορουσα να μη σχολιασω.....ειδικα για τις ηττες στην ευρωπη που σου κατεστρεψαν ολη τη χρονια εκει και δε το βλεπεις καν...

Δημοσ.
Συμφωνώ στο οτι δεν έχουμε βάθος πάγκου. Επίσης συμφωνω οτι πρέπει να φύγει Σοφοκλής και σια όπως ειπώθηκε αποπάνω.

Xααααλιιιιααααα ο Σοφο σημερα....Χαααλιααααα και ο Χαλπεριν...Οντως δεν υπαρχει παγκος..

Δημοσ.

Αυτό έλειπε να μην παίξουν καλά με την τελευταία του ομίλου. Κρις, διαφωνείς οτι στα μεγάλα ματς είναι ανύπαρκτοι?

Δημοσ.
... εγω ειχα 3 κλασεις δυσκολοτερο ομιλο απο του ΟΣΦΠ, αν αυτο σου αρκει. Και τελικως με 8-2 τελειωσα εγω τη πρωτη φαση, με 8-2 τελειωσες κι εσυ. Απλα οι δικες μου ηττες ηρθαν απο τη Ρεαλ, ενω εσενα απο την ....Μαλαγα και την Παρτιζαν. Δε βλεπω που διακρινεις την τοσο καλυτερη πορεια, εκτος αν το βασιζεις στην προχθεσινη μας ηττα...Εχουμε δηλαδη 1 ηττα παραπανω απο εσας, εχοντας αντιμετωπισει αντικειμενικα πολυ δυσκολοτερες ομαδες. Οκ.

Πρωτος στον ομιλο φετος βγηκες οχι επειδη εχεις καλη ομαδα, αλλα επειδη οι υπολοιπες ομαδες ηταν τοσο αδυναμες που καταφεραν να σε βγαλουν πρωτο. Ειχες τον ευκολοτερο ομιλο στο τοπ32 των τελευταιων ετων. Ακομα κι ετσι αυτη η πρωτια για την οποια μιλας με τοση υπερηφανεια, σε μια παραταση κριθηκε, σε ενα πραγματικα ευκολο ομιλο, που αν ησουν ως ομαδα αυτο που παρουσιαζεις επρεπε να ειχες καθαρισει με 10-0, με τετοιους αντιπαλους...

Αν βρισκοσουν στον ομιλο του ΠΑΟ, να εισαι βεβαιος οτι τα πραγματα θα ηταν πολυ διαφορετικα..

Τοσο αδυναμες που η 4η Εφες εχασε με διαιτησια απ την Ρεαλ την προηγουμενη αγωνιστικη και σημερα κερδισε την Σιενα ενω βρισκοταν 20 ποντους μπροστα σε ολο το ματς.....! Η 3η Παρτιζαν σας εκλεισε το σπιτι και σημερα ειναι 23-12 μπροστα της Μπαρτσελονα (!).

Υ.Γ. Αν καποιος θελει να δει το παιχνιδι ζωντανα, pm

---------- Προσθήκη στις 22:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:18 ----------

Σας εχεις ζορισει η Χιμκι ασχετως τα 10 ποντακια..

Η μπαρτσα να δεις..23-12 πρωτο δεκαλεπτο!

Φυσικα και μας ζοριζει, και μαλιστα πολυ. Τοπ16 ειναι, δεν παιζουμε με τον Ηλυσιακο..

Δημοσ.

Πρεπει να κερδισαει η Παρτιζαν γιατι κανει τον ομιλο ανω κατω...Τα ιδια και στης Ρεαλ γουσταρω..Ασε που η ρεαλ κατεβαινει στο ισραηλ..θα της φερθουν με αγαπη!

Αν εχεις τον ΟΣΦΠ καπου στειλε ενα πμ..τον εχω αλλα εχω βαρεθει τα φ5

Δημοσ.
Πρεπει να κερδισαει η Παρτιζαν γιατι κανει τον ομιλο ανω κατω...Τα ιδια και στης Ρεαλ γουσταρω..Ασε που η ρεαλ κατεβαινει στο ισραηλ..θα της φερθουν με αγαπη!

Αν εχεις τον ΟΣΦΠ καπου στειλε ενα πμ..τον εχω αλλα εχω βαρεθει τα φ5

Εγω θα ελεγα οτι μαλλον δεν πρεπει να κερδισει η Παρτιζαν γιατι ..τοτε.. και να την κερδισεις στην εδρα της, θα πρεπει να κερδισεις και την Μπαρτσα τουλαχιστον στην εδρα σου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...