MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Ιδεά δική μου, ή όντως ο Τσίλντρες είναι ενα υπερεκτιμημένο ξυλάγγουρο με κλασμένο σουτ που δεν αξίζει με τίποτα 10Μ? Mα προφανως και ειναι απο τα πολυ μετρια αλλα πολυ υπερικτημενα 3ρια, που αγωνιζονται στην Ευρωλιγκα. Ο Τσιλντρες ειναι παιχτης που ο ρολος του ειναι συμπληρωνει ροστερ και παγκο καλυπτοντας ενα πρωτοκλασσατο 3ρι. Τον βαζεις σου κανει 2-3 μπασιματα, παιζει πολυ καλη αμυνα και ξανακαθεται παγκο. Και σαφως ολα αυτα με πολυ χαμηλοτερη αμοιβη και προβολη απο οση εχει. Για παραδειγμα ο Πιτ Μαικλ της Μπαρτσελονα που λιγοι τον ξερουν, διοτι δεν εχει διαφημιστει οσο ο αφανας, ειναι πολυ καλυτερος παικτης του αφανα. Μπορω να αναφερω αρκετους ακομα. Ως Παναθηναικος βεβαια, δεν εχω κανενα προβλημα να μακροημερευσει στον ΟΣΦΠ παιρνοντας τα ιδια ποσα ή και περισσοτερα, στεροντας σας απο χρησιμες και ουσιαστικες μεταγραφες. Χωρια οτι πιανει και θεση ξενου:> Και αποτι εχω καταλαβει τυγχανει πληρους αποδοχης απο κοσμο και ΚΥΡΙΩΣ προεδρο, αρα κομπλε @Deponakias: Η διαιτησια δεν διαδραματισε κανενα ρολο στο χθεσινο τελικο αν θες να το δεις αντικειμενικα. Το "υποθετω οτι αν πηγαινε ποντο-ποντο θα μας αδικουσε" καταλαβαινεις οτι ειναι τελειως ουτοπικο για να το δεχθουμε επειδη το υποθετεις εσυ. Τεσπα η καραμελα ειναι γνωστη και οταν την σιγονταρουν και οι σπικερ, λογικο βρισκω ο καθε Ολυμπιακος, σχετικος η μη να βγαινει και να κανει σχολια για τη διαιτησια την επομενη ημερα.
KWSN_Men Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Μια και έγινε γαργάρα και όποτε έχει αναφερθεί όποιος το έχει αναφέρει έχει κατηγορηθεί σαν κακοήθης (πράσινος) ψεύτης... @MiDi_MiLiZ: Ο Αφάνας θα ήταν πολύ πιο χρήσιμος αν είχε έναν πολύ καλό σουτέρ στο 2. Αλλά και πάλι, 3άρι χωρίς σουτ στην Ευρώπη όπως και να το κάνουμε χρειάζεται ειδικές συνθήκες σε ένα παιχνίδι για να φανεί.
Chris_85 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Ιδεά δική μου, ή όντως ο Τσίλντρες είναι ενα υπερεκτιμημένο ξυλάγγουρο με κλασμένο σουτ που δεν αξίζει με τίποτα 10Μ? Φερτε ΠΕρπερογλου λεμε.......!!!!:lol::lol:
Dropsreef Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Φερτε ΠΕρπερογλου λεμε.......!!!!:lol::lol: οπως λενε και καποιοι φιλοι μου Παναθηναϊκοί τον Λεμπρον Περπερογλου! Εγω την αποψη μου την εχω εκφράσει!Αυτο που λειπει απο την ομαδα ειναι ενας ποιοτικός παίχτης στην θέση 2!αυτα!
KWSN_Men Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Φερτε ΠΕρπερογλου λεμε.......!!!!:lol::lol: Τον αέρισε λίγο όμως τον Περπέρογλου ο Αφάνας στο ΟΑΚΑ ε;
Chris_85 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 @MiDi_MiLiZ: Ο Αφάνας θα ήταν πολύ πιο χρήσιμος αν είχε έναν πολύ καλό σουτέρ στο 2. Αλλά και πάλι, 3άρι χωρίς σουτ στην Ευρώπη όπως και να το κάνουμε χρειάζεται ειδικές συνθήκες σε ένα παιχνίδι για να φανεί. Διακρινω μια ...ψιλοκωλοτουμπα?? Που πηγε το ''αιρμπολ" Τσιλντρες, χειροτερος του Περπερογλου, κ τα οσα του ειχατε συρει απο περυσι?! Ο Καιζερ παντως παραδεχτηκε το λαθος του. Κ προσωπικα θεωρω πως οποιος κανει κατι τετοιο, φορα παντελονια και αξιζει το σεβασμο μου. Εξαλλου λαθη δεν κανουν μονο οι νεκροι. ---------- Προσθήκη στις 00:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:13 ---------- Τον αέρισε λίγο όμως τον Περπέρογλου ο Αφάνας στο ΟΑΚΑ ε; Ναι βρε! Αντιγραφω στατιστικα απο εκεινο τον αγωνα: Παναθηναϊκός (Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς): Τέπιτς 2, Σπανούλης 22 (3), Περπέρογλου, Μπατίστ 10, Φώτσης, Χέισλιπ 5, Νίκολας 27 (7), Διαμαντίδης 26 (5), Πέκοβιτς 6. Ολυμπιακός (Παναγιώτης Γιαννάκης): Παπαλουκάς 3 (1), Πεν 6 (2), Τσίλντρες 26 (2), Βούισιτς 15, Τεόντοσιτς 6 (1), Χαλπερίν 2, Μαυροκεφαλίδης 10, Βασιλόπουλος 5 (1), Σχορτσανίτης 18.
KWSN_Men Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Διακρινω μια ...ψιλοκωλοτουμπα?? Που πηγε το ''αιρμπολ" Τσιλντρες, χειροτερος του Περπερογλου, κ τα οσα του ειχατε συρει απο περυσι?! Ο Καιζερ παντως παραδεχτηκε το λαθος του. Κ προσωπικα θεωρω πως οποιος κανει κατι τετοιο, φορα παντελονια και αξιζει το σεβασμο μου. Εξαλλου λαθη δεν κανουν μονο οι νεκροι. Κωλοτούμπες εγώ δεν κάνω. Χειρότερο του Περπέρογλου δεν τον είπα. Απλά έλεγα ότι δεν ήταν και τόοοσο καλύτερος του πέρυσι (και δεν ήταν). Κάνει σαφώς καλύτερη χρονιά φέτος. Αλλά και πάλι, αυτό που τον βοηθά είναι ότι άνοιξε το παιχνίδι του ο Ολυμπιακός, ανάγκασε την ομάδα να αλλάξει παιχνίδι μπας και παίξει καλύτερα. Στα κλειστά παιχνίδια πάλι δυσκολεύεται. Ναι είναι καλύτερος, αναμενόμενο ήταν, αλλά και πάλι μπορούσατε με τα μισά λεφτά να έχετε καλύτερο παίχτη στη θέση του. Είπαμε, λογιστές δεν είμαστε ούτε κουμάντο στη τσέπη των αυγουλομάτηδων δεν κάνουμε, αλλά ο Ντομινίκ κόστισε ένα σκασμό λεφτά (αν σκεφτείς και τα λεφτά που του πλήρωσαν για το υπόλοιπο συμβόλαιο) αλλά έφερε και το πρώτο Ευρωπαϊκό στην Ελλάδα. Ο Αφάνας; Γιατί δεν αλλάζετε στυλ όποτε παίζει και ο Παντοφλάκιας; Και αυτός έχει μεγάλο συμβόλαιο; ΥΓ: Μην αρχίζεις πάλι τις επεξεργασίες, να χαρείς. Θα μας θυμήσεις πότε σκόραρε ο Αφάνας τους 26 πόντους του; Φαντάζομαι να το είχες δει το παιχνίδι. Εκτός κι αν είχες απογοητευτεί και το έκλεισες νωρίς. Α και βάζεις που βάζεις τα στατιστικά, βάλε τα σωστά. Βάλατε 90 πόντους, όχι 91.
phanispal Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Καταλαβαίνεις τι συγκρίνεις; Ο Περπέρογλου έχει μεγαλώσει εδώ, ξέρει πως παίζεται το τόπι εδώ. Ο αφάνας ήξερε;
Tilemaxx Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Μια και έγινε γαργάρα και όποτε έχει αναφερθεί όποιος το έχει αναφέρει έχει κατηγορηθεί σαν κακοήθης (πράσινος) ψεύτης... Εντάξει αυτό ήταν όντως τραγικό (λαμόγιο Ιωαννίδη), αλλά σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζει την νεα προσπάθεια που πάει να γίνει στο μπασκετικό τμήμα.
Chris_85 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Κάνει σαφώς καλύτερη χρονιά φέτος. Αλλά και πάλι, αυτό που τον βοηθά είναι ότι άνοιξε το παιχνίδι του ο Ολυμπιακός, ανάγκασε την ομάδα να αλλάξει παιχνίδι μπας και παίξει καλύτερα. Στα κλειστά παιχνίδια πάλι δυσκολεύεται. Ναι είναι καλύτερος, αναμενόμενο ήταν, αλλά και πάλι μπορούσατε με τα μισά λεφτά να έχετε καλύτερο παίχτη στη θέση του. To καλυτερος ειναι σχετικο. Οταν εισαι νεα ομαδα, και βλεπεις εναν παικτη να παιζει με τετοια πληροτητα, να ματωνει τη φανελα, να σκιζεται ειτε παιζει με αντιπαλο την Ολυμπια, ειτε στο Φαιναλ 4, να ειναι παντα σταθερος, ε τοτε δεν τον αλλαζεις. Εκτος αν υπαρχει οικονομικο θεμα. Εσυ δηλαδη τον Αφανα, ειλικρινα, με τις καταλληλες προσθηκες στην περιφερεια, δεν θα τον κρατουσες στην ομαδα? Εγω λεω, ξενος που δειχνει τετοιον επαγγελματισμο, εχει ματωσει στην προπονηση για να βελτιωθει και να βοηθησει την ομαδα, εχει προσφερει τοσα και βαζει πανω απο τον εαυτο του την ομαδα(παρα τις καποιες ατελειες που οντως εχει ο Τσιλι), δεν βρισκεις καθε μερα. Και τελος παντων, εγω γουσταρω ρε συ να βλεπω εναν παικτη που θα ειναι κυριος σε ολα. Θα ματωνει στην προπονηση, δε θα εχει βεντετισμους, θα βοηθα τους συμπαικτες του, θα εχει υποδειγμα συμπεριφορα. Πως να το κανουμε. Αλλοι γουσταρουν τα τσογλανια, εγω γουσταρω την αντιπερα οχθη. Κ θυμαμαι κατι τραγικες αποψεις, δεν ξερω απο ποιον, οταν σ ενα ματς (με την Ολυμπια νομιζω) εβαλε καμια 20αρια ποντους ο Βασιλοπουλος. Και γραφοταν εδω μεσα, πως να ποιος επρεπε να παιζει, και πως ο Αφανας τρωει χρονο απο τον Παναγιωτη!! Ελεος δηλαδη. Τεσπα, ειμαστε νεα ομαδα, χτιζουμε καθε χρονια τμηματα του ροστερ μας απο την αρχη, και αυτο ειναι αναμενομενο. Βλεπουμε και τη Ρεαλ να το κανει. Ισως δε μπορειτε να το αντιληφθειτε επειδη ειστε σε αλλη φαση στον Παο, αλλα οταν φτιαχνεις ομαδα πρωταθλητισμου, και βρισκεις παικτες που πραγματικα μπορουν να κανουν τη διαφορα σε υψηλο επιπεδο και κυριως ειναι σταθεροι, δεν τους διωχνεις. ---------- Προσθήκη στις 00:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:32 ---------- Καταλαβαίνεις τι συγκρίνεις; Ο Περπέρογλου έχει μεγαλώσει εδώ, ξέρει πως παίζεται το τόπι εδώ. Ο αφάνας ήξερε; Βασικα δεν καταλαβαινω τι ρωτας. Ειλικρινα.
phanispal Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Έχεις δει NBA ποτέ; (αν και δεν αναφερόμουν σ' εσένα, αλλά στον KWSN_Men)
Dropsreef Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Τα πραγματα ειναι απλα!Μα παρα πολυ απλα!Η ομαδα χρειαζεται εναν παιχτη στην θεση 2 ο οποιος θα εχει πολυ καλο περιφερειακο σουτ!Αυτη τη στιγμη ο μονος απο τους λεγομενους κοντους που μπορει να απειλησει ειναι ο Τεοντοσιτς!Αυτο λοιπον εχει ως αποτελεσμα η αντιπαλη ομαδα να γεμιζει την ρακετα και να μην υπαρχουν χωροι εφοσον δεν απειλειται η αμυνα της απο το δικο μας περιφερειακο σουτ!Ολο αυτο εχει ως αποτελεσμα οι χωροι που βρισκει ο Τσιλι για διείσδυση να ειναι περιορισμενοι!Με εναν παιχτη στην θεση 2 ο οποιος θα απειλει απο μακρια οι χωροι θα ανοιξουν και αυτο θα συμβαλλει στην ακομα καλυτερη αποδοση του Josh!
Chris_85 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Έχεις δει NBA ποτέ; (αν και δεν αναφερόμουν σ' εσένα, αλλά στον KWSN_Men) Οκ. Οι παικτες που για μενα πρεπει να μεινουν οπωσδηποτε στο Θρυλο και τους θεωρω βασικους και αναντικαταστατους, ειναι οι Παπαλουκας, Τεοντοσιτς, Τσιλντρες, Μπουρουσης. Αν φυγει ο Σοφο για το ΝΒΑ (προσωπικα δε χαλιεμαι ιδιαιτερα), θα ηθελα μεταγραφη 5αδατου παικτη στη θεση του, μετακινηση του Μαυρο στο 5 (αν και κακα τα ψεμματα, 4αρι ειναι), και επιστροφη Πριντεζη για 2ο τεσσαρι. ---------- Προσθήκη στις 00:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:41 ---------- Τα πραγματα ειναι απλα!Μα παρα πολυ απλα!Η ομαδα χρειαζεται εναν παιχτη στην θεση 2 ο οποιος θα εχει πολυ καλο περιφερειακο σουτ!Αυτη τη στιγμη ο μονος απο τους λεγομενους κοντους που μπορει να απειλησει ειναι ο Τεοντοσιτς!Αυτο λοιπον εχει ως αποτελεσμα η αντιπαλη ομαδα να γεμιζει την ρακετα και να μην υπαρχουν χωροι εφοσον δεν απειλειται η αμυνα της απο το δικο μας περιφερειακο σουτ!Ολο αυτο εχει ως αποτελεσμα οι χωροι που βρισκει ο Τσιλι για διείσδυση να ειναι περιορισμενοι!Με εναν παιχτη στην θεση 2 ο οποιος θα απειλει απο μακρια οι χωροι θα ανοιξουν και αυτο θα συμβαλλει στην ακομα καλυτερη αποδοση του Josh! Το κυριοτερο προβλημα οπως το βλεπω εγω, ειναι η αργη αμυντικα περιφερεια που δεν πιεζει και η ελλειψη ενος καλου ριμπαουντερ στο 5. Χωρις ασφυκτικη πιεση στην περιφερεια και αμυντικο ριμπαουντ, δεν τρεχεις τον αντιπαλο που να χτυπιεσαι.
Dropsreef Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 μετακινηση του Μαυρο στο 5 Σε παρακαλω μην μου μιλας για παιχτη που ειναι χεσμενος μεχρι την καλτσα!Μην μου μιλας για παιχτη ο οποιος κυριολεκτικα κοιμαται ορθιος!Μην μου μιλας για παιχτη που δεν εχει ίχνος "νευρου"! Και για να μην βιαστουν καποιοι ο Τεοντοσιτς δεν ανηκει στην κατηγορια "κοιμαμαι ορθιος" καθως ειναι ένα γνησιο Σερβάκι που οταν η μπάλα καιει δεν θα κρυφτεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις