Προς το περιεχόμενο

Euroleague Basketball

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Πέρα από διαιτησίες, περισσότερο ή λιγότερο δίκαια παράπονα της Φενέρ κτλ., δείχνει μικροπρέπεια να γκρινιάζεις στον κουμπάρο σου, έμπιστο συνεργάτη σου τόσα χρόνια, την ώρα του θριάμβου του.

Ο Ιτούδης του έφταιγε; Άσε τον άνθρωπο να χαρεί, πες του ένα μπράβο από καρδιάς (δίπλα σου τον είχες τόσα χρόνια, αν μη τι άλλο, τον έβαλες στην οικογένειά σου) και μετά μιλάς για τη διαιτησία.

Πολύ στενάχωρη σκηνή, απλά.

• Like 2
  • Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλα επεσε στα ματια πολλων ο ομπραντοβιτς χτες, ακομα και παναθηναικων που δε το παραδεχονται απο την υπερμετρη αγαπη.

Θελησε να περασει τη γραμμη "χασαμε λογω διαιτησιας" για να κρατησει τη θεση του και να διωξει τις ευθυνες του...

• Like 1
Δημοσ.

Το χάσαμε λόγω διαιτησίας είναι "θεμιτό" έχει και φ4 του χρόνου στην Κωνσταντινούπολη. Η συμπεριφορά του απέναντι στον αδελφο του όχι όσο και αν για αυτούς πιθανότατα το θέμα τελείωσε τα επόμενα 5 δευτερα

Δημοσ.

Ο Ιτούδης του έφταιγε; Άσε τον άνθρωπο να χαρεί, πες του ένα μπράβο από καρδιάς (δίπλα σου τον είχες τόσα χρόνια, αν μη τι άλλο, τον έβαλες στην οικογένειά σου) και μετά μιλάς για τη διαιτησία.

Πολύ στενάχωρη σκηνή, απλά.

Του το είπε. Εκεί στην φάση που τα είπαν, είπε και Μπράβο.

Δεν είδα κάποιον να στεναχωριεται. Ισα ίσα, αν διαβάσεις τις δηλωσεις του Ιτούδη. Στεναχωριέται αυτός που αδικείται, έτσι το βλέπω εγώ. Ανθρώπινη η αντιδραση του, χωρίς να προσβάλει τον Ιτούδη. Το είδες το ματς;

Δημοσ.

Η φάση όπου γίνεται φάουλ στον Σλουκα, και έδωσαν επαφή στο πόδι, έπρεπε να κοιταξουν ριπλέι. Ήταν τέτοιο το σημείο που δεν επιτρέπονται λάθη απο ρεφς.

Έχει δίκιο να αντιδράει ο παίχτης.

Τα νεύρα ομως στον Ιτούδη και η μπηχτή κακως. Δεν έχει δείξει τέτοια συμπεριφορά τόσα χρόνια.

Δημοσ.

Του το είπε. Εκεί στην φάση που τα είπαν, είπε και Μπράβο.

Δεν είδα κάποιον να στεναχωριεται. Ισα ίσα, αν διαβάσεις τις δηλωσεις του Ιτούδη. Στεναχωριέται αυτός που αδικείται, έτσι το βλέπω εγώ. Ανθρώπινη η αντιδραση του, χωρίς να προσβάλει τον Ιτούδη. Το είδες το ματς;

Και εγώ αν πάω να πλακώθω στο ξύλο με τον καλύτερο μου φίλο όχι γιατί έκανε κάτι αλλά γιατί με αδίκησαν καποιοι αλλοι πιθανότατα θα με συγχωρήσει θα μου πει δεν τρέχει τίποτα και θα συνεχίσουμε να είμαστε φίλοι. Δεν σημαίνει όμως ότι όσοι με δουν να κάνω σαν τρελλός και πουν κοιτα το @*&%% πως κάνει θα έχουν άδικο.

Προσωπικά δεν θυμάμαι τον Ζοτς να συμπεριφέρεται έτσι απέναντι σε κανένα συνάδελφο δες το τέλος του ημιτελικου με τον Καζλάουσκας που έχει φάει το σφάξιμο δίνει το χέρι κύριος και μετά κυνηγάει τους διαιτητές (επιτέλους πότε θα σταματήσει ο κομπλεξικός Λαμονικα)

Απο εκεί και πέρα τα άρθρα των δηθεν δημοσιογράφων κομπλεξικών οπαδών για την αποτυχία του Ζοτς δείχνουν απλά ότι τα χειρότερα είναι μπροστά για τους συλλογους μας στην EL

Δημοσ.

Παιδες, μολις ειδα τη φαση που λετε. Ουτε σπρωξιμο ουτε κατι τετοιο ακομψο. Αντιθετα αγκαλιαστηκαν και πανω απο μια φορες. Υπαρχει αλλο βιντεο που δειχνει αυτα που λετε? Γκρινια απ τον σερβο υπηρξε βεβαια, αλλα αυτο ειναι λογικο.

Μιλάμε για μια ομάδα με αστείο μπατζετ συγκριτικά με τα φαβορί της διοργάνωσης.

Έπαιξαν γρήγορο, δυνατό και αρκετά θεαματικό μπάσκετ. Και έχασαν κυριολεκτικά σε ενα σουτ την παρουσία σε τελικό. Why not?

Γιατι δε μου αρεσει να κερδιζουν συνεχεια οι ισπανοι :)

Δημοσ.

Και εγώ αν πάω να πλακώθω στο ξύλο με τον καλύτερο μου φίλο όχι γιατί έκανε κάτι αλλά γιατί με αδίκησαν καποιοι αλλοι πιθανότατα θα με συγχωρήσει θα μου πει δεν τρέχει τίποτα και θα συνεχίσουμε να είμαστε φίλοι. Δεν σημαίνει όμως ότι όσοι με δουν να κάνω σαν τρελλός και πουν κοιτα το @*&%% πως κάνει θα έχουν άδικο.

Προσωπικά δεν θυμάμαι τον Ζοτς να συμπεριφέρεται έτσι απέναντι σε κανένα συνάδελφο δες το τέλος του ημιτελικου με τον Καζλάουσκας που έχει φάει το σφάξιμο δίνει το χέρι κύριος και μετά κυνηγάει τους διαιτητές (επιτέλους πότε θα σταματήσει ο κομπλεξικός Λαμονικα)

Απο εκεί και πέρα τα άρθρα των δηθεν δημοσιογράφων κομπλεξικών οπαδών για την αποτυχία του Ζοτς δείχνουν απλά ότι τα χειρότερα είναι μπροστά για τους συλλογους μας στην EL

Μια ζωή ίδιος είναι ο Ζοτς. Έτσι κάνει χάσει κερδίσει. Απορώ πως τα λέτε αυτά. Προφανώς είστε γάβροι, και δεν τον ξέρετε γιατι τον έχετε δει λίγο, άλλη εξήγηση δεν μπορώ να δώσω.

Μίλησε για μια φάση που 'εγινε κατι δευτερα πριν, ανθρώπινο είναι, θα είχες δίκιο αν δεν υπήρχε τίποτα και γεννούσε φάσεις απ το μυαλό του. Εδω όμως γίναν χοντράδες. Η παράταση καν δεν θα έπρεπε να ξεκινήσει κ.α. (τα εγραψα παραπίσω)

Δημοσ.

Η φάση όπου γίνεται φάουλ στον Σλουκα, και έδωσαν επαφή στο πόδι, έπρεπε να κοιταξουν ριπλέι. Ήταν τέτοιο το σημείο που δεν επιτρέπονται λάθη απο ρεφς.

Έχει δίκιο να αντιδράει ο παίχτης.

Τα νεύρα ομως στον Ιτούδη και η μπηχτή κακως. Δεν έχει δείξει τέτοια συμπεριφορά τόσα χρόνια.

Μάλλον δε γνωρίζεις τους κανονισμους. Και συγκεκριμένα, τον λόγο που επιτρέπεται να ζητήσει να δει το ριπλέυ ένας διαιτητής.

Δημοσ.

Μάλλον δε γνωρίζεις τους κανονισμους. Και συγκεκριμένα, τον λόγο που επιτρέπεται να ζητήσει να δει το ριπλέυ ένας διαιτητής.

Συμφορά ;p

Έχει ξαναγίνει η συζήτηση. Με ποιο αστείο κανονισμό κιόλας.

Και 100 ποστς δεν φτάνουν. Αφορά γενικότερα την διαιτησία στο Ευρωπαϊκό μπασκετ.

Δημοσ.

Εγκεφαλικός ο Μπόγρης.

...σεβασμός ρε  :P

(....ειδικά που από φέτος και πέρα θα υπάρχει μεγάλη ανάγκη σε όλους για Έλληνες παίκτες...)

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τώρα που αρκετοί απο την Νταρουσαφακα μάλλον θα πάρουν πόδι θα μου αρεσε για ΠΑΟ να χτυπούσαμε τον Χαρανγκόντυ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...