Προς το περιεχόμενο

Euroleague Basketball

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενα λεπτο πριν απο την ληξη και ο Ιωαννου ελεγε για Στιβο και Προολυμπιακα...

......αφού δεν έλεγε για αξιολόγηση και επιστροφή στις αγορές, πάλι καλά είμαστε.....

• Like 2
  • Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειδε κι ο Μίλος άσπρη μέρα.

....του άνοιξε και η όρεξη, λέει, τώρα! Θέλει μόαρ τρόφις εφεξής τώρα που γνώρισε το φήλινγκ!

Δημοσ.

Ελα να τελειώνουν και με την απονομή. Το δικό μας κορίτσι στην ΕΡΤ σύντομα στις οθόνες κύριοι.

Δημοσ.

Ο προπονητής και ο βοηθός προπονητή μιας τεράστιας ομάδας παλιότερα, παίξαν για μια κουπα. Πολυ ωραίο ματς, το ευχαριστήθηκα. Δεν θα το πάω εθνικιστικά, Ρώσσοι Τουρκοι κτλ...δεν εχω να χωρίσω τίποτα με κανέναν(Με την Φενερ ήμουν).

Νομίζω οτι η κουπα πρέπει να κοπεί στην μέση. Ισάξιες οι 2 ομάδες.

Αν δεν έπεζε μπάσκετ ο Μιλος μετά απο τόσα TILT σε τελικους ημιτελικούς, θα τον ρίχναν στο πηγάδι.

-Αφινιαζμένος ο Ζοτς στο τέλος...τι να έλεγε άραγε.

Δημοσ.

Ελα να τελειώνουν και με την απονομή. Το δικό μας κορίτσι στην ΕΡΤ σύντομα στις οθόνες κύριοι.

"-...μια Κατερίνα για τον Μχλη!"

"-ίέφττασέιιιιι!"

MG_3193-539x600.jpg

-Αφινιαζμένος ο Ζοτς στο τέλος...τι να έλεγε άραγε.

....ό,τι και να έλεγε, σα να του τη χάλασε (ο μαλάκας...) του Ιτούδη...

Ντροπή...Όχι τίποτ' άλλο, αλλά νερό στ' όνομά του πίνει ο άλλος...

• Like 2
Δημοσ.

Οντως ασχημα χτυπησε αυτο που εκανε ο Ομπραντοβιτς.

Είναι αυτό που λένε, ότι στα δύσκολα δείχνουμε το χαρακτήρα μας. Ε, τον έδειξε.

Δημοσ.

...πω, μόλις έκανε δηλωσάρα ο Ιτού : "αν δεν ήταν ο Ομπράντοβιτς (που ήμουν δίπλα του τόσα χρόνια), δεν θα ήμουν εδώ απόψε. Ένα μέρος της αποψινή επιτυχίας ανήκει σε αυτόν"....

Κι ο άλλος ο παπάρας τον "κρύωσε" στις αγκαλιές λίγο πριν.....

Δημοσ.

Ντε Κολο ο μβπ του κωλου. Αντι να δωσουν την επιθεση στον Μιλος....

Σλουκας

Ειδικά στο 3ποντο του Σλουκα στην παράτα, με το μομεντουμ υπέρ της Φενερ, φαινόταν χαμένος ο τίτλος για Τσσκα.

Αλλά ο Γάλλος δίκαια ανακηρύχθηκε MVP.

52 πόντους στο Φ4!

Δημοσ.
....ό,τι και να έλεγε, σα να του τη χάλασε (ο μαλάκας...) του Ιτούδη...

Ντροπή...Όχι τίποτ' άλλο, αλλά νερό στ' όνομά του πίνει ο άλλος...

Το ίδιο κάνει και όταν κερδίζει, μερικές φορές, αν βάλεις το μυαλό σου να θυμηθεί παλιότερα ματς.

Αυτο έλειπε και να μην έπινε. Ακου εδώ...

Δημοσ.

Ειδικά στο 3ποντο του Σλουκα στην παράτα, με το μομεντουμ υπέρ της Φενερ, φαινόταν χαμένος ο τίτλος για Τσσκα.

Αλλά ο Γάλλος δίκαια ανακηρύχθηκε MVP.

52 πόντους στο Φ4!

....ε όπως και αν έπαιζε απόψε, το εμβιπιεϊλίκι ήταν για την κανονική περίοδο, ούτως ή άλλως...

Δημοσ.

....του άνοιξε και η όρεξη, λέει, τώρα! Θέλει μόαρ τρόφις εφεξής τώρα που γνώρισε το φήλινγκ!

Το φήλινγκ του να μην είσαι πια λούζερ; :ρ

Δημοσ.

Το ίδιο κάνει και όταν κερδίζει, μερικές φορές, αν βάλεις το μυαλό σου να θυμηθεί παλιότερα ματς.

Αυτο έλειπε και να μην έπινε. Ακου εδώ...

.....μα τί σχέση έχει "τί κάνει"....Απόψε ήταν ο "διάδοχός του" που έπαιρνε κι αυτός μια γεύση της μέγιστης νίκης....Σαν παιδί του έπρεπε να τον αγκαλιάσει, κι όχι να του "γκρινιάξει" (αναρωτιέμαι αν μάθουμε τί ειπώθηκε...) για ό,τι του γκρίνιαξε, με αποτέλεσμα ο άλλος να κάνει "πίσω" και να τον κοιτάει με wtf ύφος...

Όσο για το "νερό", τί εννοείς; Αχάριστους να θες, να, με το κιλό...

(Άσε που στην τελική, δεν του 'κανε δα και "χάρη"...Όλοι μάλιστα είχανε να λένε ότι στο αμυντικό κομμάτι του κοουτσαρίσματος, η προσφορά του Ιτού στο "δίδυμο" ήταν τεράστια....)

Εξαιρετικός ο Ιτούδης στην αντιμετώπισή του.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...