tls_2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Παιδες ετσι οπως επεξε ο ολυμπιακος σημερα δν επρεπε να ειναι καν στο final four γιατι δεν ειχε καθολου αμυνα...τωρα τα περι διαιτησιας τα ακουω βερεσε σημασια εχει οτι ηταν κατω των περιστασεων και δικαια η μπαρτσα πηρε το πρωτα8λημα ευρωπης....
johnyboy Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 μακάρι να κοιτάτε την διαιτησία και να ασχολείστε με αυτή.είναι σίγουρο πως δεν θα κάνετε ποτέ σοβαρή ομάδα.Αυτό ήταν το πρώτο σοβαρό ματς που παίξατε και είδατε τι ομάδα έχετε.
KWSN_Men Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Παρεμπιπτόντως, μάλλον κουτούλαγαν χωρίς σύστημα Αφάνας με Τσαντίλας Κλέιζα σήμερα...
alexis333 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Παρεμπιπτόντως, μάλλον κουτούλαγαν χωρίς σύστημα Αφάνας με Τσαντίλας Κλέιζα σήμερα... Ρε KWSΝ εσυ που βλεπεις πολυ μπασκετ θα μου πεις που ηταν/ειναι η περιφερεια του Ολυμπιακου ... ?? Γιατι τρωγαμε ευκολα τοσες ταπες ... Ημασταν πολυ προβλεψιμοι ...
Tilemaxx Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Το κακό είναι ότι και ο Γιαννάκης να κοιμηθεί, κοιμούνται και οι βοηθοί του. Εδώ ο μικρός Ιτούδης και σκουντάει τον Ομπράντοβιτς άμα κολλάει.
johnyboy Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Ο Ιτούδης είναι μικρός μπροστά στον Ζοτς αλλά είναι χαλαρά πολύ καλύτερος του κλαψιάρη.
KWSN_Men Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Ρε KWSΝ εσυ που βλεπεις πολυ μπασκετ θα μου πεις που ηταν/ειναι η περιφερεια του Ολυμπιακου ... ??Γιατι τρωγαμε ευκολα τοσες ταπες ... Ημασταν πολυ προβλεψιμοι ... Εγώ δεν ξέρω τίποτα. Ρώτα και τον Chris_85 Το κακό είναι ότι και ο Γιαννάκης να κοιμηθεί, κοιμούνται και οι βοηθοί του. Εδώ ο μικρός Ιτούδης και σκουντάει τον Ομπράντοβιτς άμα κολλάει. Τι συγκρίνουμε τώρα ρε συ; Ο Γιαννάκης έδιωξε έναν σοβαρό άνθρωπο που είχε στο team (τον Σφαιρόπουλο) και μου έχει έναν καραγκιόζη πρώην δημοσιογράφο που μου το έπαιζε σκάουτερ για να γίνει μετά δημόσιος υπάλληλος και να χωθεί στην ομοσπονδία και στις μικρές εθνικές και να μασάει, και έναν πρώην μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού που είναι εκεί επειδή τον γουστάρει η εξέδρα... Ο Ιτούδης έχει υπό την ευθύνη του ολόκληρα κομμάτια του παιχνιδιού του Παναθηναϊκού, κυρίως στην άμυνα. Ο Πιστιόλης κάνει σκάουτιν μέσα στο παιχνίδι ενώ υπάρχει και τρίτος βοηθός στα αποδυτήρια που αναλύει σε πραγματικό χρόνο με τη βοήθεια υπολογιστή το παιχνίδι των αντιπάλων και στο ημίχρονο γίνονται οι ανάλογες παρατηρήσεις (η πρώτη ομάδα που το έφερε στην Ευρώπη την περίοδο 2008-09, φέτος το έχουν κι άλλες, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ σίγουρα).
Chris_85 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Το μεγαλο σφαλμα του Γιαννακη ειναι οτι εχει τους παικτες, φιλους του. Δε παει ετσι μπροστα καμια ομαδα. ΓΙατι σαφως και δεν υπηρχε συστημα σημερα και κουτουλαγαν οι παικτες μεταξυ τους. Η μπαλα στον Παπαλουκα και αγιος ο Θεος. Που ηταν ο Γιαννακης να επιβληθει? Εδω θα μου πεις δεν επιβαλλεται οταν εχεις επιθεση 7'' για να πας τελικο Ευρωλιγκας.. Και κανουν οι παικτες τα δικα τους.. Τελος παντων, το ματς κριθηκε ακριβως εκει που το περιμεναμε. Τα κλειδια της φετινης Μπαρτσελονα ειναι ο Ρουμπιο και ο Ναβαρο. Εμεις τους καναμε ηρωες. Και φυσικα δε γινεται να ριξεις εναν καλο αμυντικο και να περιμενεις να σταματησεις τετοια επιθεση.. Η αμυνα ειναι συνολικη προσπαθεια και λιγοτερο ατομικη. Για την επομενη μερα, σημερα ειναι ξεκαθαρο πως ο Τεοντοσιτς ειναι ο ηγετης μας για την επομενη 10ετια, και πως θα γινει ενας εκ των κορυφαιων πλευ μεικερ στην ιστορια του ευρωπαικου μπασκετ. Γυρω απ' αυτον πρεπει να χτιστει η περιφερεια του ΟΣΦΠ. Για μενα οι Τεοντοσιτς/Παπαλουκας/Τσιλι/Βασιλοπουλος ειναι οι παικτες που αξιζουν να παιζουν στον Ολυμπιακο. Στους ψηλους τωρα, ο Βασκεζ εκανε ενα μικρο παρτακι, παροτι ο Μπουρουσης και ο Σοφο προσπαθησαν. Δεν ειναι επειδη ο Ισπανος ειναι ο Γκαζολ, απλα ολη η λειτουργια των ψηλων της Μπαρτσα (με εξαιρεση τον Λορμπεκ που ειναι πολυδιαστατος) βασιζεται στα ρηγματα των κοντων. Τι ειδαμε σημερα δηλαδη? Τους ψηλους να βρισκονται σε διαρκη κινηση, να παιρνουν τη μπαλα και να καρφωνουν απο ασιστ. Ανενοχλητοι. Ενα ξεχωριστο μπραβο απο μενα στον Παπαλουκα, που ηταν ο καλυτερος pg του τουρνουα, και φυσικα καλυτερος παικτης της ομαδας μας. Και ειχε την πιο δυσκολη δουλεια απ'ολους.
konnak Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Ρε Chris_85, με το συμπάθιο κιόλας, αλλά δεν το κατέχεις και πολύ το σπορ.
Chris_85 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Για πες μου που διαφωνεις σ αυτα που γραφω εσυ που το κατεχεις?
insomniaK Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 H Barcelona έκανε passing game για σεμινάριο και ο οσφπ έπαιζε άμυνα σαν εφηβικό και για αυτό έχασε.
Chris_85 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Ρε Chris_85, με το συμπάθιο κιόλας, αλλά δεν το κατέχεις και πολύ το σπορ. Τι θα γινει ρε Φιλ, θα μου απαντησεις? Να μαθω δηλαδη, οχι τπτ αλλο.
Tilemaxx Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 (επεξεργασμένο) Το κλειδί της Μπαρτσελόνα ήταν ενα. Το pick 'n roll και η άμυνα ζώνης όπου χρειαζόταν. Έπαιξες pick 'n roll τον Γιαννάκη? Τον κέρδισες για πλάκα. Μέχρι και ενα παιδάκι θα καταλάβαινε οτι χωρίς δυάρι ο ΟΣΦΠ δεν μπορεί να κάνει τίποτα απέναντι σε ζώνη άμυνας (με θηρία όπως Βάσκεζ και Ν' Ντόγκ). Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες. Με κορυφαία αλληλοκάλυψη απο παίκτες που δεν είναι και ΟΙ superstars. Αν κοούτσαρα εγώ τον ΟΣΦΠ απόψε θα έπαιρνα Ευρωλίγκα Επεξ/σία 10 Μαΐου 2010 από Tilemaxx
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 (επεξεργασμένο) Αποδειχθηκαν καποια πραγματα που φωναζω για τον ΟΣΦΠ (γιατι τα πιστευω) απο την αρχη της σεζον και με λεγατε κομπλεξικο αντιγαυρο που φοραω παρωπιδες. Οπως. 1. "Περιμεντε να δουμε τον Κλειζα στα δυσκολα γιατι στα πλειοφ του ΝΒΑ ηταν τραγικος, ενω στη κανονικη σεζον κορυφαιος". Μεχρι στιγμης σε κρισιμα παιχνιδια που κρινονται τιτλοι συνεχιζει αυτη την "παραδοση". Δεν νομιζω καποιος Ολυμπιακος να εχει μεινει ικανοποιημενος με την αποδοση του σε αυτα τα παιχνιδια (αν θελετε παραδειγματα εχω στη διαθεση σας αρκετα). Σε ματς με αντιπαλους τυπου Πανελληνιος, Προκομ, Εφες, ειναι εξαιρετικος συμφωνω. 2. Καλη η ψηλη γραμμη του ΟΣΦΠ, αλλα αμυντικα περαν του Μπουρουση που χαζοπροσπαθει, ειναι ανυπαρκτη. Αυτο ως τωρα δεν ειχε φανει ιδιαιτερα γιατι ο ΟΣΦΠ επαιξε ελαχιστα ματς με σοβαρους αντιπαλους, για να φανουν τετοιες αδυναμιες. Χθες η Μπαρτσελονα σκορπισε την "αμυντικη λειτουργια" οποιουδηποτε ψηλου και ο Γιαννακης παρεδωσε μαθηματα αμηχανιας ή πιο σωστα ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ στην αμυντικη αντιμετωπιση μιας καλης ομαδας. 3. Καλη χρυση η πορεια του ΟΣΦΠ εφετος και μπραβο του που εκανε κατι που δεν εκανε ο ΠΑΟ ας πουμε, αλλα θεωρω οτι αν τυχαινε σε αντιστοιχους ομιλους του ΠΑΟ θα ειχε πολυ πολυ δυσκολο εργο για να φτασει ως το φ4. Ηταν ευχης εργο οι ομαδες που αντιμετωπισε μεχρι ΚΑΙ τον ημιτελικο, και μπραβο του που εκμεταλευτηκε αυτη την ευνοια της τυχης. Οι παιχτες του δε θα ειχαν τοσο καλα στατιστικα, αν ειχαν αντιμετωπισει και κατα τη διαρκεια της σεζον ομαδες οπως η Ρεαλ και η Μπαρτσελονα. 4. Στο πρωτο ματς με ΣΟΒΑΡΗ και ΚΑΛΗ ομαδα στην Ευρωλιγκα το οποιο ηταν το χθεσινο, εδειξε οτι ειναι κατωτερος των περιστασεων και τον προσδοκιων σας (λεω των δικων σας προσδοκιων γιατι εγω απτην αρχη της σεζον θεωρουσα οτι ο ΟΣΦΠ δεν εχει φτασει στο επιπεδο να παιξει στα ισα ομαδες οπως την Μπαρτσα η την Ρεαλ σε ενα φ4). Ωστοσο δε θα αρνηθω οτι ο φετινος ΟΣΦΠ ειναι ο καλυτερος των τελευταινω ετων και ειναι σαφως βελτιωμενος σε σχεση με περυσι. Τελος διαβασα καποια σχολια για τη χθεσινη διαιτησια. Πραγματικα με εκπλησσουν αυτα τα σχολια. Οσο με εξεπληξε και η επιμονη των σπικερ να πετανε σποντες για τους διαιτητες καθολη τη διαρκεια του αγωνα (σε καποια φαση εξομοιωσαν τη διαιτησια του φετινου τελικου με του περσυνου ΤΣΣΚΑ-ΠΑΟ και πραγματικα αναρωτιομουν αν ηταν μεθυσμενοι η οχι). Μια διαιτησια που εκανε ελαχιστα λαθη και αυτα οχι μονο εις βαρος του ΟΣΦΠ. Οπως και να εχει οταν χανεις ενα ματς τοσο ευκολα, δεν νομιζω οτι η διαιτησια γινεται να αποτελει δικαιολογια. Απο το 1ο εως το τελευταιο λεπτο του αγωνα η Μπαρτσελονα ηλεγχε το ρυθμο του αγωνα και ειχε παντα διαφορα ανω των 7 ποντων. 2-3 λαθη της διαιτησιας ειναι μια αστεια δικαιολογια, για να μην παραδεχθει καποιος την σαφη ανωτεροτητα της Μπαρτσελονα στο γηπεδο. Το μονο που δεν με εξεπληξε στο θεμα της διαιτησιας ηταν η αιχμη του Γιαννακη. Επεξ/σία 10 Μαΐου 2010 από MiDi_MiLiZ
KaizerSoze Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 (επεξεργασμένο) Οπως.1. "Περιμεντε να δουμε τον Κλειζα στα δυσκολα γιατι στα πλειοφ του ΝΒΑ ηταν τραγικος, ενω στη κανονικη σεζον κορυφαιος". Μεχρι στιγμης σε κρισιμα παιχνιδια που κρινονται τιτλοι συνεχιζει αυτη την "παραδοση". Δεν νομιζω καποιος Ολυμπιακος να εχει μεινει ικανοποιημενος με την αποδοση του σε αυτα τα παιχνιδια (αν θελετε παραδειγματα εχω στη διαθεση σας αρκετα). Σε ματς με αντιπαλους τυπου Πανελληνιος, Προκομ, Εφες, ειναι εξαιρετικος συμφωνω. Και επειδη καποιος ο οποίος θεωρουσε οτι ο τελικος Κυπελλου μπορουσε να αποτελεσει κριτηριο για την Ευρολιγκα, πλην του τριποντου στο τελος ο Κλειζα ηταν κακος ΚΑΙ σε εκεινο το ματς Τελος διαβασα καποια σχολια για τη χθεσινη διαιτησια. Πραγματικα με εκπλησσουν αυτα τα σχολια. Οσο με εξεπληξε και η επιμονη των σπικερ να πετανε σποντες για τους διαιτητες καθολη τη διαρκεια του αγωνα (σε καποια φαση εξομοιωσαν τη διαιτησια του φετινου τελικου με του περσυνου ΤΣΣΚΑ-ΠΑΟ και πραγματικα αναρωτιομουν αν ηταν μεθυσμενοι η οχι). Μια διαιτησια που εκανε ελαχιστα λαθη και αυτα οχι μονο εις βαρος του ΟΣΦΠ. Οπως και να εχει οταν χανεις ενα ματς τοσο ευκολα, δεν νομιζω οτι η διαιτησια γινεται να αποτελει δικαιολογια. Απο το 1ο εως το τελευταιο λεπτο του αγωνα η Μπαρτσελονα ηλεγχε το ρυθμο του αγωνα και ειχε παντα διαφορα ανω των 7 ποντων. 2-3 λαθη της διαιτησιας ειναι μια αστεια δικαιολογια, για να μην παραδεχθει καποιος την σαφη ανωτεροτητα της Μπαρτσελονα στο γηπεδο. Το μονο που δεν με εξεπληξε στο θεμα της διαιτησιας ηταν η αιχμη του Γιαννακη. 17 Δεκεμβρη νομιζω παιξαμε με τη Ρεαλ στο ΟΑΚΑ. Με σφαγη απο το 1ο λεπτο. Τοτε καποιοι μας λεγανε 'Ελα μην γκρινιαζετε για διαιτησια" Επεξ/σία 10 Μαΐου 2010 από Snoob Οι σπόντες με σημείο αναφοράς nicknames χρηστών περιττεύουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις