washcloud Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 ...η τύχη του γύρισε κανονικά την πλάτη απόψε του Ζοτς... 0/8 βολές ο Βέσελι, Ντατόμε και Σλούκας μέσα-έξω τρίποντα...... Βυζαρες. ....πού ρε μαλακά;! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Ασε ρε παππου, δες το ματς εσυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 (.....έλα ρε, λέγε, πριν από το 3:50 ή μετάαααα; ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 χαχα Ρωσίδα ρε εμένα μου τη σπάνε οι κύριοι σχολιαστές που φαγώθηκαν να μειωθεί η διαφορά, αφού δεν παίζει ρε μλκες πως να μειωθεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 ...Ιωάννου : "Σλούκας, δίνει στον...ΧΑΪΝΣ - κερδισμένο φάουλ ο....Σκοπιανός". ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΡΕ ΒΑΓΓΕΛΗ εμένα μου τη σπάνε οι κύριοι σχολιαστές που φαγώθηκαν να μειωθεί η διαφορά, αφού δεν παίζει ρε μλκες πως να μειωθεί; ....ε ο Βάγγος έχει ποντάρει Φενέρ. Φένετε :ρ (...βάζουν καλάθι οι Τούρκοι, και ο Βαγγέ το φωνάζει λες και βάλανε....δωδεκάποντο....) Το μόνο που μπορεί να ελπίζει πια ο Ζοτς είναι να εμφανιστεί στο παρκέ ο καλύτερός του παίκτης : ο...Μύλος, και να τ' αλώσει όλα :ρ .....εν τω μεταξύ, μέχρι και τον Χριάπα ανέστησαν οι φενερτζήδες. .....ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΧΑΤΖΗΠΑΠΑΡΑΣ ΜΟΥ ΚΛΕΒΕΙ ΑΤΑΚΕΣ! ΣΥΝΕΧΕΙΑ! :ρ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Kostas Sotiriou: Το κορίτσι ήταν (με το ίδιο φόρεμα) και στο Φ4 της Αθήνας... Το κορίτσι ήταν (με το ίδιο φόρεμα) και στο Φ4 της Αθήνας... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Ποια Φενερ μωρε, μαθανε κ οι τουρκοι την ευρωλιγκα... Μιλος και Χαινς ρε!! Περιμενω τους δυο αγκαλια με τη κουπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Kostas Sotiriou: Το κορίτσι ήταν (με το ίδιο φόρεμα) και στο Φ4 της Αθήνας... Το κορίτσι ήταν (με το ίδιο φόρεμα) και στο Φ4 της Αθήνας... Φαινεται μεγαλη μπασκετόφατσα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 ......κρεμασμένα τα έχει ρε μαλάκες αυτή :ρ (...άσε που έχει κατεβασμένα ΚΑΙ τα βρακιά της...:ρ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Κανονιστε ψυχακηδες να με βγαλετε στη σεντρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 ......κρεμασμένα τα έχει ρε μαλάκες αυτή :ρ Τα'γλυφες και έτσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 .....όποιος έχει κρατήσει φωτό της Μάργκι να την βάλει ΤΩΡΑ :ρ Τα'γλυφες και έτσι. ...άμα σου πω ότι στη συγκεκριμένη το ενδιαφέρον για 'μένα είναι τα μάτια της....; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 πω ρε φίλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Ντροπη σου Πωπω αυτη η ομαδα εχει σοβαρα ψυχολογικα προβληματα. Το χαριζει στη Φενερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 ...έγινε το χατήρι του Βαγγέλη : ΓΟΥΗ ΓΚΟΤ ΓΚΕΗΜ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις