TAKE5 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Με έλληνα προπονητή στην Τουρκία που είναι και κοντα?
washcloud Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 ...κοίτα, ούτε "εσωτερική πληροφόρηση" έχω, ούτε μάντης είμαι, ούτε καν το παίζω έξυπνος. Απλά και μόνο βασίζομαι στην κρίση μου και στο ένστικτό μου για όσα λέω, σε συνδυασμό με όσες πληροφορίες (κοινές σε όλους) παίρνω, προσπαθώντας να τις αξιολογήσω σωστά με βάση γενικούς ανθρώπινους συμπεριφορισμούς. Πιστεύοντας αρκετά σε αυτά που λέω. Τουτέστιν, φορ ωλ άι νόου, μπορεί τελικά ο Μπουρού να κλείσει σε Τράκη, όπως μπορεί να κλείσει και σε Αυγουλόπουλους....Αν πχ του πούνε είτε πράσινοι είτε κόκκινοι "πσηλέ, τσάκω 2 χαρτιά το χρόνο για 2 κλειστά και ένα οψιόν μας", θα μπει σε τρελό πειρασμό, έτσι δεν είναι; Απλά επειδή όμως χλωμά τα βλέπω τα πολλά λεφτά από Ελλάδα (ο Τράκης ήδη φυσάει τον Καλάθη και δεν του κρυώνει ενώ οι άλλοι είναι γνωστοί καβουροτσεπάκηδες, ΠΙΑ), δεν θεωρώ πολύ πιθανό το εν λόγω έξτρα κίνητρο. Και αφού του πσηλού του πήρε πολύ να ισορροπήσει μετά το κοπανέισιον από ΟΣΦΠ και τις φοραπαρτίδα κασσέτες του πεθερού, δεν βλέπω ΠΩΣ θα τα σκοτώσει ολ' αυτά, για να έρθει να γίνει εκ νέου στόχος είτε πράσινων είτε κόκκινων. ....ΚΑΤΑΤΑ όμως, κι επειδή αν σε πιάνω υπαινίσσεσαι Εφές με Μπαρτζώ, εγώ θα έλεγα ότι πολύ που χέστηκε ο Μπουρού αν θα είναι Έλληνας ο κόουτς του (με την έννοια υποθέτω ότι "θα τον έχει σα δικό του παιδί", λόγω ομοεθνότητας). Ίσα-ίσα ΙΣΩΣ, να μη θέλει Έλληνα στα...πόδια του. Διότι οι Έλληνες είναι ως γνωστόν ιδιαίτερα απαιτητικοί... Σούμα : στην Ιταλία μπορεί να βρήκε "λιμάνι", αλλά εκεί μόνο μπάσκετ δεν παίζανε. Στην Ισπανία πάλι θυμάμαι την πρώτη χρονιά να λέει τα καλύτερα για τον Λάσο "που δεν τους βγάζει το λάδι στις προπονήσεις", αλλά ως γνωστόν την 2η έφαγε πολύ πάγκο. Ε με τον Περάσοβιτς πέρασε καλά, αφού τον έχρισε κολώνα. Στις δε δηλώσεις του, του αρέσει σα χώρα (και σ' αυτόν και στη γυναίκα του - πολύ σημαντικό αυτό, καθώς έχει ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ πια...), συν το ότι λεφτά γενικά έχουν να δώσουν οι Ισπανοί...Η λογική λέει ότι ένας βετεράνος που έχει "ταλαιπωρηθεί", όταν βρει ν' αράξει, ΔΕΝ κλωτσάει την ευκαιρία. Γι' αυτό πρώτη προτεραιότητα πιστεύω θα δώσει στη Λάμπω. Αν όμως βγει καμμιά Μπάρτσα (την Μαδρίτη δεν πολυπιστεύω πως θέλει να την ξαναδεί άλλωστε) και πει πχ "δίνω τα διπλά συν την ψυχική οδύνη στην ομάδα", ούτε ο Κερεχέτας πιστεύω θα μείνει ασυγκίνητος, ούτε ο Μπουρού (άλλωστε στεπ-απ θα είναι γι' αυτόν). Το να αφήσει Ισπανία για να τρέχει Τουρκία, το βλέπω λιγότερο (κι ας είναι "πιο κοντά στην Ελλάδα"). Εκτός κι αν ο Κερέ θέλει να τον σκοτώσει εν ψυχρώ και τον στείλει πακέτο χωρίς να τον ρωτήσει κι όλας...Σ' αυτό το τελευταίο όμως πιστεύω πως πιο ελαφροκαρδιακά θα ξεφορτωθεί κόσμο από τους λοιπούς (Άνταμς, Τζέημς, Χάνγκα, Μπερτανς κλπ), παρά τον Μπουρού... Στην τελική, ακόμη και με τα ίδια λεφτά, ΠΙΣΤΕΥΩ, πως προτιμάει να μείνει Βιτόρια, για τουλάχιστον άλλη μια χρονιά ο Γιάννης. Οτι δηλαδή ΔΕΝ έχει το μυαλό του για αλλού...
iordanis77 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Θα πω και εγώ Ρώσους, αν και μου είναι αδιάφορες οι 2 ομάδες. Το οτι υπαρχει ελληνας προπονητης στη ρωσικη ομαδα σου ειναι αδιαφορο?
patrickdrd Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 σιγα τον προπονητη μωρε, τερμα κ@λοχαρακτηρας, αμφιβαλω αν τον συμπαθει κανεις... καταντησαμε να στηριζουμε τουρκο... αυτα τραβαμε με τους αμπαλους τους δικους μας...
~mxls~ Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Το οτι υπαρχει ελληνας προπονητης στη ρωσικη ομαδα σου ειναι αδιαφορο? Και Έλληνας στη φενερ, που δοξαστηκε στον ΟΣΦΠ. Και μπράβο για αυτούς. Οι συγκεκριμενες ομάδες όμως αδιάφορες. Φαβορί πριν ξεκινήσει ακόμα η διοργάνωση λογω μπατζετ. Λαμποραλ τελικό ή Λοκο, πιο ενδιαφέρον θα'χε. 1
washcloud Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 ....το να μην σου "αρέσουν" βρε Μχλη, εντάξει. Κυρίως λόγω "ονομάτων" (το οποίο σημαίνει πολλά και διάφορα), πιθανολογώ. Αλλά..."αδιάφορες"...; Μπασκετικά δηλαδή μιλώντας, ειδικά η Φενέρ, έχει, για τα μέτρα του σήμερα φυσικά, αρκετά ενδιαφέρον ρόστερ. Η δε ΤΣΣΚΑ, μια από τα ίδια, όσον αφορά τα γκαρντ της κυρίως. Στη θεωρία δηλαδή τουλάχιστον προβλέπεται μία σύγκρουση ισχυρών, που προμηνύει θέαμα...(εκτός και αν -συμβαίνει κι αυτό ενίοτε- το γαμήσουν και ψοφήσει, παικτικά). Συν τα "παραμπασκετικά" δηλαδή, όπως "ο Ομπράντοβιτς που όλοι περιμένουν να δουν αν θα ξανακαταφέρει να πιάσει κορυφή (και να δουν αν ακόμη "το έχει")", "ο δάσκαλος κόντρα στον μαθητή", "ο μαθητής κόντρα στον δάσκαλο", "ο Ιτούδης που το μέλλον του έχει πολύ να κάνει με το αν θα πάρει κούπα τελικά", "η λουζεραρκούδα που έχει άλλη μία ευκαιρία για εξιλέωση χρόνων πίσω της", "οι φραγκάτοι Τούρκοι που να δούμε αν επιτέλους θα κεφαλαιοποιήσουν τα έξοδα χρόνων" κλπ-κλπ... Καταλαβαίνω το ότι λείπει το στοιχείο αουτσάιντερ που μπριζώνει (ειδικά στα Φ4 του μπάσκετ) πολύ, συν το ότι κι εγώ θα προτιμούσα να υπήρχε έστω ένα από τα 2 τέτοια των ημιτελικών ΚΑΙ στον τελικό - αλλά το να σου είναι εντελώς αδιάφορο το αποψινό ματς, ε είναι λίγο του ματς... (....εννοώ σε φάση "εσύ χάνεις", δηλαδή...)
~mxls~ Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Θα το δούμε ρε, άραξε. Ποια θες να το πάρει από τις δύο;
washcloud Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 ...η αλήθεια είναι ότι και εγώ η Κάχα θα ήθελα να πάρει τον μεγάλο τελικό :ρ Δεν έχω ακριβώς προτίμηση όσο με ψάχνω να δω "τί θέλω", αλλά απλά εδώ και καιρό έχω πει ότι έτσι από ένστικτο πιστεύω πως φέτος είναι η χρονιά της ΤΣΣΚΑ (νισάφι, δηλαδή, τόσα χρόνια στη λουζεριά είναι σχεδόν μεταφυσικό - όχι ότι τους "προτιμώ"), ενώ για την Φενέρ έχω πει "ακομή και απλά τελικό να πάει, είναι ένα σκαλί πάνω γι' αυτήν και αυτό νομίζω θα κάνει". Συνεπώς λόγω πρόβλεψης και μόνο, υποθέτω πως "θέλω" να το πάρει η ρούσκα (συν την "μικρολεπτομέρεια" ότι ο Ομπράντοβιτς δεν έχει καθόλου ΤΟΥΡΚΟΥΣ να παίζουνε...Όσο και να το κάνεις, με χαλάει αυτό). Κατατά και πέρα από το όποιο "θέλω", η μεν ΤΣΣΚΑ σαν ομάδα δεν έχει τόση εμπειρία (ούτε ο Ιτούδης ως πρώτος κόουτς σε τελικό, ο οποίος έχει πολλή πίεση υποθέτω, ούτε οι επιμέρους παίκτες-κλειδιά της : ο Τεός είναι ο γνωστός αλλοπρόσαλος Τεός, όπως έδειξε και προχτέ, ο Κριάπα είναι χαζμπήν, ο Ντε Ξεκωλός έχει εμπειρία από "τόσο μεγάλους τελικούς" απλώς με Εθνική του - μόνο ο Χάινς είναι "ψημένος"), παρά που σαν όνομα/οργανισμός έχει φάει τελικούς και Φ4 με το κουτάλι. Στα συν της το ότι έχει τον MVP (έστω τον αμφιλεγόμενο) / 1ο σκόρερ ΚΑΙ τον "καλύτερο αμυντικό"... Η δε Φενέρ, έχει "τον Ζοτς" (ο οποίος όμως ΔΕΝ έδειξε να το παίρνει ο ίδιος προχθές, αλλά μάλλον η...τύχη του), έχει το γιανγκ-γκαν Μπόγκντα που ΔΕΝ πιστεύω ότι θα είναι όσο ψόφιος ήταν προχθές στην κανονική διάρκεια, έχει τους κουπάτους/έμπειρους από τελικούς Σλούκα/Άντιτς (άντε ΚΑΙ τον Χικμαν), έχει το "θηρίο" Ούντο(χ), έχει τον Μίστερ-άγνοια-κινδύνου Βέσελι που μπαίνει μέσα στα όλα, τον απρόβλεπτο Μπήξτον που άμα του κάτσει μπορεί να καθαρίσει κόσμοκοσμάκη, το κρυφο-εργαλείο Κάλινιτς που μπορεί να κάνει τη διαφορά σε στιγμές "απρόβλεπτες"... Στα μείον της το ότι είναι σίγουρα πιο κουρασμένοι, πιο στρεσσαρισμένοι (ίσως η αμφιβολία να είναι πιο μέσα τους μετά το παραλίγο κάζο το προχθεσινό) και ότι στα γκαρντ δεν υπάρχει η "ποιότητα" που έχουν οι απέναντι - όσο κι αν αυτοί υπερτερούν χαντς ντάουν στους ψηλοί. Συνεπώς πραγματικά δεν "ξέρω", είναι 50-50 τώρα που τα λέμε, και θα δγιούμε.... Το μόνο σίγουρο που ευελπιστώ είναι να γίνει μάχη και να το πάρει ο μαχητικότερος (και όχι ο κωλοφαρδότερος ή ξερωγώ ο.....διαιτητικότερος...). ....α, κι άσχετο, οι τσιριδι-λήντερς του ΠΑΟ, είναι στο Λάμπω-Λόκο....;
~mxls~ Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Α ρε θεέ wash, όλο το κείμενο για ένα 50 -50. Δεν τις πρόσεξα τις κοπέλες. Στα δικά μου λόγια έρχεσαι πάντως, όποιος και να το σηκώσει, μικρή διαφορά. Έχω την αίσθηση πως το να είναι γεμάτο Τούρκους η κερκίδα, θα είναι υπέρ των Ρώσων. Just a thought. Κοιταχτε φόρεμα το μωρακιεχ στην ΕΡΤ
washcloud Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 μωρακιεχ ....όσο πας και βελτιώνεσαι όλο το κείμενο για ένα 50 -50. ...μεγάλος άνθρωπος είμαι - αυριομεθαύριο μπορεί και να πσοφήσω, ε φροντίζω να με χορτάσετε τώρα που μπορείτε.... :ρ ...ερώτηση κρίσεως εν τω μεταξύ : ΠΟΙΟΣ άραγε (παίκτης) της Φενέρ ΔΕΝ θα....βγει (ζωντανός έστω ;ρ) από τ' αποδυτήρια μετά το ημίχρονο...; (.....δεν έχω ιδέα, ρωτάω - απλά σίγουρα όλο και κάποιον θα...φάει ζωντανό ο Ζοτς....) ...πάμε για διασυρμό εν τω μεταξύ...
patrickdrd Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 καμία Φενέρ, τέλος κι αυτό άντε και του χρόνουυ Πάμε μιαμι
washcloud Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 .....βασικά Φενέρ και υπήρχε και υπάρχει. Απλά την...γονάτισε η ΤΣΣΚΑ, έτσι όπως παίζει. Ο όλη την χρονιά καταλύτης Βέσελι, καταλύτης τώρα στο γονάτισμα με την αστοχία/εκνευρισμό του... Ο Μπογκντάνοβιτς μέγας απών (μέχρι στιγμής τεσπα), παρά τα όσα πίστευα πριν την έναρξη. Αποδιοργανωμένοι και χωρίς καθόλου ενέργεια οι φενερτζήδες. Περιμένουν να πάρουν ψυχολογία από καλές στιγμές, αντί να λυώσουν να φτιάξουν καλές στιγμές : Χάνουν μια επίθεση και μετά τρώνε καπάκι 2-3 στην άμυνα...
~mxls~ Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Βεσελι στους Κλιπερς τώρα. Το τέλειο δίδυμο με Ντεαντρε.
washcloud Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 ....εντάξει, τους τη...χρώσταγαν οι Ρώσοι των Τούρκων, μια κατάρριψη μαχητικού... (Βοροντσέβιτς καπάκωμα Βέσελι) .....χαμός εκτός γραμμών, τα ζμπρωκσίματα δίνουν και παίρνουν, ο Βέσελης παίζει...οβερπλέη τον Ξεκωλό (που κάνει έρμπολ...) στο...τριποντο (!), ο Κάιλ όξω με τρία - και γενικώς πάει να γίνει ροντέοοοοοο........... ΓΙΑ ΝΑ ΔΓΙΟΥΜΕΕΕ Βέβαια σκίζονται εδώ και 5' οι "Τούρκοι", αλλά το σκορ...στα ίδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις