xgol Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Έχεις δίκιο σου είπα, τι δεν κατάλαβες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Αυτή είναι η Λαμποράλ, η....μετριότατη που δεν είναι τιποτα το ιδιαίτερο. Απορώ πως τα λέγατε όσοι τα είπατε. Για το ματς τώρα... Ο Ανταμς έγινε ο Καλάθης της παράτασης της Ισπανίας. Στην τεταρτη περίοδο το ματς το χάνει η Λαμποράλ μονη της σχεδόν..θυμησε ΤΣΣΚΑ με γάβρο. Βαρόμετρο και πολύ καλός ο Μπουρούσης...όσο άντεχε ρολαρε και η Κάχα. Κατέρευσε,δεν άντεξε άλλο, και μαζί με αυτόν και η ομάδα του στην παράταση. Και πολύ άντεξε...(θα χαναν και απο τον ΠΑΟ στην Ισπανία αν δεν ήταν αυτός) Φοβερός ο Σλούκας...τον έχει ανεβάσει πολυ ο Ζοτς μπασκετικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 omerta: 3 άστοχα buzzer beaters εναντίον του, στο ίδιο γήπεδο, σε ματς Φ4. Α ρε Ζοτς! #F4Glory 3 άστοχα buzzer beaters εναντίον του, στο ίδιο γήπεδο, σε ματς Φ4. Α ρε Ζοτς! #F4Glory Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Φυσικά και καλά έκανε, με συμπαίκτη τον Σπαμμούλη, όσες μαλακίες και να του διόρθωνε, ούτε έναν τελικό ευρωλίγκας δε πήγε..!! Ρε τι ακούμε βραδιάτικα! ....πού να δεις τί διαβάζεις, δηλαδή. Ό,τι θες ας πούμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Κρίμα για τη λαμποραλ, αν ειχε εστω 2 παιχτες ακομα, εστω καποιον για ανασες στον ΤΕΡΑΣΤΙΟ Μπουρούση θα μπορουσε να παρει περισσοτερα σημερα απο μια τιμητική διαφορα. Τωρα στο τελικο φυσικα και δεν ειμαι με τπυς Τούρκους, αν κι ο Ιτουδης μου ειναι αντιπαθής, ας το σηκώσουν ο Χαινς & ο Μιλος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 O Σλούκας πάντως έχει 4 τελικούς Ευρωλίγκας σε 5 χρόνια κι αν κάνει παρόμοια εμφάνιση στον τελικό, μπορεί να πάρει και κανένα MVP. Μια χαρά έχει δικαιωθεί το παλικάρι για τις επιλογές του, ασχέτως αν τον ήθελα κι εγώ στον Ολυμπιακό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Παραπανω χρονο δεν εχει, αυτο που ηθελε δηλαδη, ουτε αλλο ρολο. Τωρα αν δικαιωθηκε, ναι φετος που εμεις πατωσαμε αυτος πηγε φ4. Αν γενικα θα τον ωφελησει αυτη η αλλαγη (περα απο τη τσεπη ) , θα δειξει ο χρονος. Εγω θελω Μπουρουση στον ολυμπιακο με 1000. Θα μεινει ετσι και θεση για ξενο 4ρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 O Σλούκας πάντως έχει 4 τελικούς Ευρωλίγκας σε 5 χρόνια κι αν κάνει παρόμοια εμφάνιση στον τελικό, μπορεί να πάρει και κανένα MVP. Μια χαρά έχει δικαιωθεί το παλικάρι για τις επιλογές του, ασχέτως αν τον ήθελα κι εγώ στον Ολυμπιακό. Αφου στον επρεπε να ειναι 1ο βιολι ο Σπανουλης, αφου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aristomaxos Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 O Σπαν δε μπορεί να είναι πια από εδώ και στο εξής πρώτο βιολί όπως έδειξε η φετινή χρονιά. Δε μπορεί πλέον να έχει στα χέρια του τη μπάλα τόσο όσο τα προηγούμενα χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Μια χαρα θα ειναι ο Σπανουλης του χρονου με ξεκουραση το καλοκαιρι. Οπως τη προηγουμενη σεζον που ηταν η καλυτερη του. Περα απ αυτο ομως θεωρω πως ο προπονητης πρεπει να δουλεψει την ομαδα και εκτος Σπανουλη, και να δουμε επιθετικα συστηματα που φετος ψαχναμε με το σταγονομετρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 ΤΣΣΚΑ κ Φενέρ τελικά... Θα πονταρω στους ρώσσους.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Και μόνο που δεν υπάρχει Ολυμπιακός στο Φ4 είναι λόγος να το σηκώσει η Τσσκα Θα πω και εγώ Ρώσους, αν και μου είναι αδιάφορες οι 2 ομάδες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Εγω θελω Μπουρουση στον ολυμπιακο με 1000. Θα μεινει ετσι και θεση για ξενο 4ρι ...ούτε όμως με 1000000 (:ρ) δεν πατάει ΕΛΛΑΔΑ ο Μπουρού * (υπήρχε πέρσι ένα ενδεχόμενο για ΑΕΚ και μόνο, αλλά τελικά ούτε τόσα λεφτά ρίξανε, ούτε τόσο σοβαρά την στήσανε - έκανε κι ο Τζόρντι τέλος τα δικά του). Για τα 3-4 χρόνια που πιθανώς έχει ακόμη μπροστά του (για 2-3 θα είναι σε καλή κατάσταση σίγουρα). Προσωπικά βλέπω είτε παραμονή στην Κάχα, είτε στην "χειρότερη" σε Μπάρτσα. Ισπανία δηλαδή. Όχι ότι δεν μπορεί τελικά και σε άλλη χώρα (Τουρκία δηλαδή ή και Ρωσια ακόμη). (Το περί ΝΒΑ όχι ότι είναι αδύνατο, αλλά απλά δεν το βλέπω.) *.....τον βγάζω και τον φετιάζω σε ονλάιν καμ σέσσιον δηλαδή... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TAKE5 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Πάντως επαφές με DPG έχει σίγουρα wash και το σκεφτόταν τουλάχιστον πριν το φ8. Αν υπήρχε ο Διαμαντίδης σαν ασπίδα στους οπαδούς θα ήταν κοντά τώρα και εγώ νομίζω ότι κέρδισε με το σπαθί του συμβόλαιο σε κορυφαία ομάδα (η ΤΣΣΚΑ το θέλει αλλά δεν θέλει ο ίδιος Ρωσία, αν φύγει ψηλός από Φενέρ θα είναι η πρώτη επιλογή) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 ....επαφές έχει με τον καθένα. Και με τους Αγγελόπουλους αν θυμάσαι, καθώς εδώ και 2 χρόνια έχει "ηρεμήσει", έχει "συγχωρήσει" και κυρίως....έχει ζητήσει ο ίδιος "συγχώρεση" (από άπαντες, πλην δημοσιογράφων τους οποίους έχει πάντα στη μπούκα) για τα όσα έχουν συμβεί στο παρελθόν. Γενικά έχει κάνει κινήσεις για να δείξει ότι "δεν έχει θέμα με κανέναν", στο στυλ "επαγγελματίας είμαι, ας πάμε παρακάτω". Απλά πιστεύω ότι το κρατάει αυτό το στυλ (και μάλλον καλά κάνει) προς όλους, χωρίς όμως να έχει πρόθεση να επιστρέψει. 'Οσες φορές τον έχω πετύχει (ουκ ολίγες) τα τελευταία αυτά 2-3 χρόνια, γενικά αφήνει σπόντες ότι καλύτερα μακρυά από Ελλάδα κι αγαπημένοι. Και καλά κάνει κι όλας να μη θέλει, για ένα κάρο λόγους, να επιστρέψει, διότι κατά πάσα πιθανότητα θα ξαναστραβώσει γι' αυτόν ό,τι προσπαθεί να ξαναστήσει. Γενικά το όλο κλίμα στην Ελλάδα και στο μπάσκετ της, συν το ότι λεφτά τρελά εδώ ΔΕΝ πρόκειται να βγάλει, λένε "μείνε μακρυά". Γιατί λοιπόν να ξαναμπριζωθεί; Αφού ΟΛΟΙ από τους ουκ ολίγους "καλοθελητές" θα τον κοιτάνε με μισό μάτι, άσχετα που κάποιοι το βλέπουν πιο πολιτισμένα και διατείνονται "κρίμα είναι τέτοιος παίκτης να μην αξιοποιείται στη χώρα του". Και από τη στιγμή που κάθε άλλο παρά είναι κλειστές οι πόρτες γι' αυτόν σε όλον τον υπόλοιπο πλανήτη, και τα πορτοφόλια ακόμη πιο ανοικτά από ότι τα εγχώρια, πραγματικά πρέπει μόνο να παλαβώσει για να δοκιμάσει επιστροφή σε ΠΑΟ/ΟΣΦΠ. Για ολ' αυτά, κι απλώς επειδή η Λαμποράλ έχει τη γνωστή της "αστάθεια" διοικητικά, τη μόνη βατή μετακίνηση που μπορώ να δω είναι προς Μπαρτσελόνα - όπου μπορούν να του σκάσουνε χοντρό μισθό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις