Προς το περιεχόμενο

Euroleague Basketball

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί?

Γιατι περα απο τον Χαινς οι αλλοι ειναι μπερδεμενοι με το ρολο τους και λιγοτερο ποιοτικοι. Στην ουσία κανουν παιχνίδι για τους κοντους. Η φενερ εχει 2 εξαιρετικους παικτες Βεσελι και Ουντοχ και 2 επισης πολυ ποιοτικους παγκιτες.

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ εννοούσα ένα ψηλό να μην βάλουν απο 15 πόντους ο Βεσελι και ο Ουντοχ επειδή φοβόταν ο Περάσοβιτς τα φάουλ του Μπουρούση

Δημοσ.

Γιατι περα απο τον Χαινς οι αλλοι ειναι μπερδεμενοι με το ρολο τους και λιγοτερο ποιοτικοι. Στην ουσία κανουν παιχνίδι για τους κοντους. Η φενερ εχει 2 εξαιρετικους παικτες Βεσελι και Ουντοχ και 2 επισης πολυ ποιοτικους παγκιτες.

Δεν θα διαφωνήσω με το σκεπτικό σου. Στα χαρτιά είναι καλύτεροι, αν και σήμερα τους έκανε πάρτυ ο Μπουρούσης (και είμαι επιεικής).

Η διαφωνία μου συνίσταται στο οτι έχω δει τι αντιπάλους έχει "καταπιεί" ο Χαινς σε κρίσιμα ματς, και σήμερα έκανε φανταστικό μάτς στην άμυνα. Οπότε ας μη τον ξεγράφουμε τόσο εύκολα.

Δημοσ.

Να δώσουμε και συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό που έδιωξε τον Σλούκα.

Όχι έπρεπε να κάνει τεμενάδες για να κρατήσει παίκτη που ήθελε να φύγει "για να έχει πιο σημαντικό ρόλο"..

Εννοείται πως στη φενέρ ο ρόλος του είναι στην καλύτερη ίδιος με αυτον στον οσφπ.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν θα διαφωνήσω με το σκεπτικό σου. Στα χαρτιά είναι καλύτεροι, αν και σήμερα τους έκανε πάρτυ ο Μπουρούσης (και είμαι επιεικής).

Η διαφωνία μου συνίσταται στο οτι έχω δει τι αντιπάλους έχει "καταπιεί" ο Χαινς σε κρίσιμα ματς, και σήμερα έκανε φανταστικό μάτς στην άμυνα. Οπότε ας μη τον ξεγράφουμε τόσο εύκολα.

Εκανε πάρτυ ο Μπουρούσης με 22π όταν οι αντιπαλοι του έβαλαν 28? Ηταν καλύτερος και από τους 2 ξεχωριστά αλλά σαν ζευγάρι τον νικησαν και στην παράταση κατέρρευσε. Και  ο Χαινς θα έχει το ίδιο πρόβλημα, σίγουρα είναι παίκτης που έχει φυσικές δυνάμεις περισσότερες από τον Μπουρούση αλλά δεν απειλεί και αυτό δίνει στο ζευγάρι την δυνατότητα να αφοσειωθεί στους υπόλοιπους.

Δημοσ.

Εκανε πάρτυ ο Μπουρούσης με 22π όταν οι αντιπαλοι του έβαλαν 28? Ηταν καλύτερος και από τους 2 ξεχωριστά αλλά σαν ζευγάρι τον νικησαν και στην παράταση κατέρρευσε. Και  ο Χαινς θα έχει το ίδιο πρόβλημα, σίγουρα είναι παίκτης που έχει φυσικές δυνάμεις περισσότερες από τον Μπουρούση αλλά δεν απειλεί και αυτό δίνει στο ζευγάρι την δυνατότητα να αφοσειωθεί στους υπόλοιπους.

Εντάξει αφού τον νίκησαν "σα ζευγάρι" έχεις δίκιο.

Αφού δε μέτρησες το σύνολο των πόντων των παικτών της φενέρ, πάλι καλά...

Πλάκα τους έκανε, και αν είχε αλλαγή έναν ξυλοκόπο έστω να βγάλει 3-4 άμυνες και να του δώσει 5 λεπτά ξεκούρασης στον πάγκο, θα ήταν τώρα τελικό.

Υ.Γ. Η νοοτροπία, το στυλ και ο άνθρωπος Μπουρουσης μου είναι πλήρως αντιπαθής. Αλλά άξιζει 100% το mvp φετος.

Δημοσ.

Να δώσουμε και συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό που έδιωξε τον Σλούκα.

...όταν σε ζητάει ο οκτάκις ευρωλιγκοπρωταθλητής και σου σκάει η ομάδα του ασυζητητί ένα μύριο, με προοπτική να εκτοξευτεί η καριέρα σου στο εξωτερικό των μη-μνημονίων κλπκλπ, πρέπει να είσαι και πολύ μαλάκας να κάτσεις να διορθώνεις τα τερτίπια του 34χρονου Σπαμμούλη (καλύτερα να διορθώνεις τον κάθε Ντίξον, με προοπτική αρκετών λεφτών μάλιστα). ΔΕΝ σε διώχνει ο ΟΣΦΠ της μνημονιακής ψωροκώσταινας και των καβουροτσεπάδων προέδρων του ΟΣΦΠ - φεύγεις μόνος σου. Και δικαιώνεσαι κι όλας παίρνοντας Ευρωλίγκα (....ΤΣΣΚΑ βλέπω βέβαια, αλλά λέμε).

πως το παθε;

Το είχα ψάξει παλιότερα αλλά δεν είχα βρει κάτι (αυτοκινητιστικό ατύχημα πχ) - οπότε ΜΑΛΛΟΝ εκ γενετής βγήκε...στραβωμένος.

• Like 2
Δημοσ.

Φυσικά και καλά έκανε, με συμπαίκτη τον Σπαμμούλη, όσες μαλακίες και να του διόρθωνε, ούτε έναν τελικό ευρωλίγκας δε πήγε..!! :-D  :-D  :-D  :-D  Ρε τι ακούμε βραδιάτικα!

• Like 1
Δημοσ.

Κρίμα για τη Laboral, δικό τους ματς έχασαν. Κλασικά η μελιτζανόφατσα στο τέλος της κανονικής διάρκειας είχε ξανά την ερωμένη του (ΤΗ ΤΥΧΗ) με το μέρος του, γκαστόνε γαρ.

• Like 1
Δημοσ.

Ο Μπουρουσης, ασχέτως αποτελεσματος, ήταν ο καλύτερος του ματς απόψε.

13 τρίποντα ο Άνταμς. Το ψόφησε.

Δημοσ.

Εντάξει αφού τον νίκησαν "σα ζευγάρι" έχεις δίκιο.

Τι να κάνουμε δηλαδή να μοιράσουμε τους πόντους τους δια 2 επειδή είναι 2  και ο Μπουρούσης μόνος του?

Η αξία του μεγάλου ρόστερ ισάξιων παικτών αυτή είναι για κάθε Μπουρούση (και Πλανινιτς) να έχεις Ουντοχ-Βεσελι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...