iordanis77 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Στο μεταξυ η Γαλατασαραϊ κατεκτησε το Γιουροκαπ. Που φτασαμε, τουρκικες ομαδες να παιρνουν κυπελα... (ετσι ελεγαν και οι ιταλοι για μας το 1991 που πηρε ο ΠΑΟΚ το Κυπελο Κυπελουχων. Βεβαια μετα εμεις ειχαμε τρελλη συνεχεια, που αμφιβαλλω πολυ αν θα εχουν οι τουρκοι)
washcloud Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Αλλα ξεχασα εσυ θεωρεις κλασεις καλυτερο το Gist που ειχε αυτα τα νουμερα στη σειρα http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?pcode=002980&seasoncode=E2015 και καναμε ηρωες τους Tillie Planinic Δεν ειπα οτι ο Singleton ηταν μπροστα απο Claver-Delaney αλλα οτι αυτος και ο Randolph εκριναν τη σειρα...Αν ειδες τα ματς θα το καταλαβες 'λογικα'....Οσο για το οτι ο Singleton ειναι αμπαλος ενταξει αν μετα απο τα 5 παιχνιδια αυτη ειναι η αποψη σου σεβαστη αλλα το αφηνω στην ευχερεια του καθενος να κρινει Παντως σε οσα εχω γραψει κατα καιρους ρε συ σε ολα μα ολα διαφωνεις....Ουτε σε ενα θεμα δεν υπαρχει η παραμικρη συγκλιση ...κάτι τέτοια λέτε, και μετά "είμαι υποχρεωμένος" να στηρίζω YourTrueMidi... (πράγμα που παρεμπιπτόντως είμαι βέβαιος πως δεν τρελλαίνεται κι όλας να το κάνει κανείς για πάρτη του και ουχί μόνον εγώ - κι από την άλλη "φαίνεται" να τον αβαντάρω λες και είμαι γκρούπης του...). Λεπόν αδερφέ : για τον Μίντι, ο Γκιστ είναι από τα τυπόνια που επί παντοκρατορίας (Ζοτς &) ΠΑΟ δεν θα πέρναγε ούτε σα μπασκετική εικαστική παρέμβαση κοντά απ' το ΟΑΚΑ. Τηρουμένων όμως των αναλογιών, είναι ένας "τίμιος" ακριδοπόδαρος που, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ, δίνει σχεδόν πάντα την ψυχή του. ΑΥΤΟ είναι που εκτιμά ο Μίντι. Και όχι το μπασκετικό του ρεπερτουά(ρρρ). Συνεπώς, πάρε πίσω τις...κλάσεις που αμόλυσες. ;ρ ...όντως ο Σίνγκλε ΑΜΠΑΛΟΣ είναι. Με τη διαφορά ότι (ειδικά) προχτέ, εξεσκίσθη προς το τέλος. Όπως τις προάλλες ο Ράντολφ το ελαφομαυράκι. Προσωπικά δεν με χαλάει -τουναντίον- να κλατσάρει / χλατσάρει ο οποιοσδήποτε. Δείχνει πάνω απ' όλα ψυχή που λέγαμε. Αλλά, μην τρελλαινόμαστε κι όλα. Κι ας ναι, ο Σίνγκλες μοναχός του στο Άγιο Όρος σχολή μπασκετική κόντεψε χτε ν' ανοίξει, τό πρόστυχο μπασκετικό του άλλοθι να καταπνίξει. Κι άμα δεν ήταν αυτός, πιθανά πούλο και κου-μπα-νια (="βγήκα") η Κουμπάν. Αλλά δεν γεμίζει μάτι αδερφέ. Και στην περίπτωση αυτή, μ' αυτήν την γραμμή ευθυγραμμίζεται ο Μίντι. Είναι αντιμπασκετόφατσα λοιπόν ο Κουμπανέζος. ....στο 'πω δηαδή κι αλλιώς : ΤΑΚΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ Ο ΡΟΝΤΜΑΝ, ΕΤΣΙ; ...μπασκετιμπωλίστας όμως, ούκου. .....και τί του λες μπδγ; Το ότι "πουθενά δεν συμφωνεί"; Και λοιπόν; Καφές το πρωί είναι (=απαραίτητο) "να συμφωνεί" ; Ο Ντοελμαν ειναι οντως μεσα στα 3-4 καλυτερα 4αρια στην Ευρωπη και στο top 16 τα νουμερα του ηταν ικανοποιητικα....Ελεος πια μην κολλατε μονο στα νουμερα...Δηλαδη ο Claver με αυτα τα νουμερα τι ειναι ανυπαρκτος συμφωνα με τα λεγομενα σου; http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?pcode=000556&seasoncode=E2015 Ο Σινγκλετον κακος στο Top-16 με αυτα που εκανε οκ παρακατω Ειπα οτι οι ψηλοι εκριναν τη σειρα αλλα το πας παλι και λες αυτο που εσυ θες να προβαλλεις...Ο Ντιλεινι εξαιρετικος αλλα για εμενα τη διαφορα την εκαναν οι 2 ψηλοι Ο Ραντουλιτσα για αυτο που ειναι ειναι παρα πολυ καλος...Να παιζει 20 λεπτα και να βαζει 15 ποντους με αναλογους συμπαιχτες διπλα του και σε αμυνα και σε επιθεση...Τωρα οταν του εχεις διπλα του 4 παιχτες που ο καλυτερος εχει 28-30% στα τριποντα και μικραινουν οι αποστασεις στην αντιπαλη αμυνα ναι για τους πολλους φταιει ο Ραντουλιτσα...Βαλε τον Ραντουλιτσα να παιξει low post game στην Καχα που ολοι τα καρφωνουν απο παντου και θα σου πω εγω τι θα κανει στο ενας-ενας...Ενα δειγμα ειχε δωσει με την Εθνικη Σερβιας αλλα εκει μη σου θυμισω τι ειχε για συμπαιχτες Καλα για την αμυνα δεν αναφερομαι που τον εβγαζε ο coach να κανει hedge out στα 8 μετρα Οσο για το αν συμφωνω μαζι σου εννοειται οτι φιλικα παντα διαφωνω σε ολα ...κοίτα, πιο πολύ με 'σένα είμαι εδώ = καλός ο Ντολμαδάκιαμαν, και όχι με Μίντι (=σαξ) - ΑΛΛΑ όχι και "μέσα στα 3-4"... Περί Δρακούλιτσα, πολύ το παραμύθι μωρέ. Ακόμη κι ο Σπανούλης λιγότερους θέλει δίπλα του ώστε να φαίνεται. Και, "αυτό που είναι", είναι μια μαλακία και μισή ρε μπρο. Παίκτης που χρειάζεται πρώτα να δει λεξικό όταν του φωνάζουν "ΡΗΜΠΑΟΥΝΤ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ", και ΔΕΝ το χρειάζεται για το "μαλάκα", αλλά για το "ρημπάουντ", είναι μια μπάμια και μισή. Τί λέγαμε για "ψυχή" πριν; Θυμάσαι; Ε ο Σέρβος είναι το αντίθετο. Γι' αυτό και ο Μίντι μπλαμπλαμπλα. Και καλά κάνει κι όλα. Τεσπα πάω να τραβήξω τα μαλλιά μου για το χετζάουτ. Ντάξει ρε παιδιά, είπαμε να θάψουμε (και δικαίως) τον Τζόρτζεβιτς, αλλά θα βρούμε καραμέλα να πιπιλάμε ενώ ο Μύριο-σλαβ είναι αμυντικό παλτό σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΦΑΣΗ......; Κατα τη γνωμη σου ποιο τρομερο 4αρι εμφανιστηκε στο top 16; Πρίνςνταιζης; Κάιλ Χάινς-Ρουμενίγκε; Ο Γιάνης ο Βέσελης; Ο Σάμιουελζ; Κουράστηκα ήδη και η λίστα,,,,ε δεν την λες και μικρή. http://www.tokoulouri.com/sports/piknbam/ πλακα ειναι τωρα αυτο; ....φωτογραφίζει πάντως συγκεκριμένα προσωποπράγματα... προσωπικα ψηφιζω (και πιστευω πως) παμε για τελικο λοκο - φενερ κι οχι αδικα νομιζω, ασχετα αν προερχονται απο τον "ευκολο" ομιλο, ελπιζω η αρκουδα να κανει για αλλη μια φορα επιδειξη λουζεριας (ποτε δεν την συμπαθησα αλλωστε), οπως κι ελπιζω λοκο και φενερ να μην παιξουν παλι το "υπερθεαμα" που επαιξαν πριν λιγες μερες στην μοσχα (τυπου ο 1ος στους 50 κερδιζει) .....τελικό ΤΣΣΚΑ με άιντονόου, και φέτος Η Αρκούδα (νιώθω, πιστεύω, φοβάμαι) θα το πάρει. Δεν ΘΕΛΩ (Κούτσα θέλω), αλλά νομίζω ότι ναι. 2
Inler Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Washcloud ο Hines ειναι 5αρι ο Veseli τραυματιας ο Samuels απλα δεν σχολιαζω μονο ο Πριντεζης μενει Δεν μου λετε ομως κορυφαια 4αρια βαση αποδοσης μονο διαφωνειτε σε αυτο που λεω....Οταν λεω οτι ειναι στα 3-4 καλυτερα 4αρια ξερω πολυ καλα τι λεω Για τον Singleton δεν σχολιαζω αλλο βρειτε μου παιχτη με 500χιλιαρικα να παιζει ετσι και τα λεμε μετα....Α και να εχει στυλ να ειναι ομορφος οχι οτι να ναι Ειπαμε να μιλαμε μπασκετικα αλλα απο οτι βλεπω δεν....
patrickdrd Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Αλλαγές έχουμε στο πρόγραμμα του Φάιναλ φορ του Βερολίνου, όπως ενημέρωσε η Ευρωλίγκα. Στις 19:00 θα αρχίσει ο ρωσικός «εμφύλιος», μεταξύ ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Λοκομοτίβ Κουμπάν και στις 22:00 ο άλλος ημιτελικός μεταξύ Φενέρμπαχτσε και Λαμποράλ Κούτσα. Επιπλέον, το τζάμπολ του μεγάλου τελικού θα γίνει στις 22:00 της 15ης Μαΐου και όχι στις 21:00, που είχε προγραμματιστεί αρχικά. Αναλυτικά το πρόγραμμα του Φάιναλ Φορ του Βερόλινου (13-15/5, Mercedes-Benz Arena, Βερολίνο): Ημιτελικοί (Παρασκευή 13/5) ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Λοκομοτίβ Κουμπάν (19:00)Φενέρμπαχτσε-Λαμποράλ Κούτσα (22:00) Μικρός τελικός (Κυριακή 15/5, 18:00) Τελικός (Κυριακή 15/5, 22:00) http://www.superbasket.gr/allaxe-to-programma-tou-fainal-for/
YourTrueLegend Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Washcloud ο Hines ειναι 5αρι ο Veseli τραυματιας ο Samuels απλα δεν σχολιαζω μονο ο Πριντεζης μενει Δεν μου λετε ομως κορυφαια 4αρια βαση αποδοσης μονο διαφωνειτε σε αυτο που λεω....Οταν λεω οτι ειναι στα 3-4 καλυτερα 4αρια ξερω πολυ καλα τι λεω Για τον Singleton δεν σχολιαζω αλλο βρειτε μου παιχτη με 500χιλιαρικα να παιζει ετσι και τα λεμε μετα....Α και να εχει στυλ να ειναι ομορφος οχι οτι να ναι Ειπαμε να μιλαμε μπασκετικα αλλα απο οτι βλεπω δεν.... Oρισε τι εννοεις το "βαση αποδοσης". Αν σου ριξω PIR θα μου πεις να μην κολλαω στα νουμερα, αν σου μιλησω για καριερα θα μου πεις οτι δεν εχει σημασια η καριερα και αν σου πω για εικονα και ουσια μεσα στο γηπεδο θα μου απαντησεις οσα λες και για τον Χακιμ Ραντουλιτσα.
Inler Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Υπεκφευγεις....Εγω εχω πει τα 3-4 καλυτερα 4αρια κατα τη γνωμη μου και μπορω να σου πω το top 10 για καθε θεση αν θελεις μην σου πω και το top 5 απο καθε χωρα Πες μου καποια ονοματα απλα για να δω ποιους εχεις στο μυαλο σου Για τον Ραντουλιτσα επειδη το εχουμε κουρασει εχω πει οτι μου αρεσει σαν παιχτης με τις αδυναμιες που εχει απλα θελει και ομαδα-προπονητη για να τον βοηθησεις....Αν δεν μπορεις σκας 2-2.5εκ και παιρνεις Vesely Hynes που ειναι πιο ευκολοδιαχειρισιμοι και τελειωνει η υποθεση....Και ο Μπορουσης βρηκε την καταλληλη ομαδα και κανει σουπερ χρονια
YourTrueLegend Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Υπεκφευγεις....Εγω εχω πει τα 3-4 καλυτερα 4αρια κατα τη γνωμη μου και μπορω να σου πω το top 10 για καθε θεση αν θελεις μην σου πω και το top 5 απο καθε χωρα Πες μου καποια ονοματα απλα για να δω ποιους εχεις στο μυαλο σου Για τον Ραντουλιτσα επειδη το εχουμε κουρασει εχω πει οτι μου αρεσει σαν παιχτης με τις αδυναμιες που εχει απλα θελει και ομαδα-προπονητη για να τον βοηθησεις....Αν δεν μπορεις σκας 2-2.5εκ και παιρνεις Vesely Hynes που ειναι πιο ευκολοδιαχειρισιμοι και τελειωνει η υποθεση....Και ο Μπορουσης βρηκε την καταλληλη ομαδα και κανει σουπερ χρονια Δεν υπεκφευγω, καθως εχω καμια 10ρια 4ρια ευκαιρα τα οποια γελανε με τον Ντολμαν και γενικα γελαει οποιος εχει δει Ευρωλιγκα φετος και βλεπει εμας να καθομαστε να συζηταμε για τον ρολιστα ψυχολογιας που μας τον παρουσιαζεις για αφροκρεμα της διοργανωσης. Τεσπα επειδη ειναι δεδομενο οτι στον Ντολμαν επιμενεις απλα γιατι δε θες να παραδεχθεις οτι τα μακροσκελη σου ποστ ηταν απλα λαθος, θα σου απαντησω: -Ντατομε -Ρεγιες -Ογκουστιν (Χιμκι) -Κλαβερ -Γιανκουνας -Μιλλερ (Ερυθρος Αστερας) -Σαριτς -Κουζμινσκας -Πριντεζης Παιχτες που απλα δεν επιτρεπουν σε κανεναν να λεει οτι ο Ντολμαν ειναι μεσα στα 3 κορυφαια 4ρια της διοργανωσης, εκτος αν αστειευται. Κι αν ερθεις να διαφωνησεις εστω και με εναν απο τους παραπανω, θελω να μας πεις με σαφηνεια τους λογους κι οχι γενικολογιες τυπου "εμενα μ'αρεσει ο Χακιμ Ραντουλιτσα παραπανω απο τον Μιροσλαβ Ολαζουον γιατι ετσι". Ολοι οι παραπανω ηταν παιχτες με πολυ σημαντικοτερο ρολο στις ομαδες του αποτι ο Αμερικανος ρολιστας και με πολυ πιο σταθερη αποδοση (εννοειται και καλυτερη απο του Ντολμαν). Πολλοι απο τους παραπανω επισης ηταν πολυ σημαντικοτεροι και στα μετοπισθεν σε αντιθεση με τον ρολιστα ψυχολογιας. Τελος αν εξαιρεσουμε δυο-τρεις που παιξαν στα γνωστα standards τους και φετος, οι υπολοιποι ειναι underdogs σε αποδοση σε αντιθεση με τον ρολιστα που ηταν για αλλη μια σεζον ενας κοινος ρολιστας με τα πανω του και (κυριως) τα κατω του, που μεχρι κι ο Περπερογλου στην ιδια ομαδα ειχε σημαντικοτερη συνεισφορα. Τα επιχειρηματα μου στα 'ριξα, περιμενω να μου εξηγησεις γιατι ο Ντολμαν ειναι καλυτερος απο τουλαχιστον 5 εκ των παραπανω, για να δουμε τελικα αν διαφωνω για να περναει η ωρα ή αν διαφωνω με τα επιεικως παραλογα που διαβαζω εδω μεσα.
Inler Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Ορισμενοι απο αυτους που εχεις βαλει δεν παιζουν στο 4 Αλλα επειδη θα το συνεχισεις εγω σταματαω γιατι δεν οδηγει πουθενα
YourTrueLegend Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Λιγα λεπτα πριν μου ελεγες οτι υπεκφευγω (προφανως ζητωντας να σου απαντησω κανονικα) και τωρα που σου απαντησα κανονικα μου λες οτι δεν μου απαντας επειδη "το συνεχιζω". Εχω καλυφθει. Ντολμαν στο τοπ3 των 4ριων της διοργανωσης λοιπον. Kι οποιος δεν συμφωνει με αυτο ειναι "επειδη θελει να διαφωνει με ολα" κι επειδη "θα το συνεχισει".
Inler Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 O Κουζμινσκας ειναι 3αρι οπως και ο Ντατομε και ο Ογκουστιν κυριως 5αρι....Μπορουν να παιξουν σε σχηματα στο 4 αλλα μην το παμε ετσι γιατι δεν βγαζουμε ακρη....Και ο Williams επαιζε στο 3 στον Παναθηναικο αλλα ειναι 2αρι Σε Πριντεζη Κλαβερ Ρεγιες Saric δεν διαφωνω Σε Γιανκουνας Miller διατηρω επιφυλαξεις λογω δυναμικοτητας ομαδων Και δεν αποφευγω ουτε προσπαθω να επιβαλλω την αποψη μου για τον Doellman....Εγω τον θεωρω στα 3-4 καλυτερα 4αρια της Ευρωπης εσυ προφανως ουτε μεσα στη 10αδα... Σεβαστο..Αλλα τι διαολο για να ειναι 3 χρονια βασικος σε μια απο τις κορυφαιες ομαδες της Ευρωπης δεν μπορει να ειναι τοσο σαπακι...Ειναι και αυτος ενας λογος που τον βαζω μεσα στην 4αδα η αποδοση σε μια μεγαλη ομαδα οι ευθυνες και η διαρκεια για αυτο βαζω μεσα και τον Πριντεζη και τον Reyes...Και τον Κλαβερ τον βαζω αλλα ουσιαστικα κανει μια καλη χρονια κατσε να δουμε σε διαρκεια...Και ο Γιανκουνας μου αρεσει παρα πολυ αλλα το μεγεθος της ομαδας του και οι ευθυνες με κανουν να τον αφηνω εκτος...Αν πηγαινε σε μια μεγαλη ομαδα(οπως πηγε Ρεαλ) και επαιζε θα τον εβαζα και αυτον μεσα..Ομοιως και ο Miller...Πιστευω καταλαβαινεις τι θελω να πω Δεν εχω διαθεση να ερχομαι σε αντιπαραθεση συνεχεια αλλα οταν γραφετε οτι ο Singleton δεν μας αρεσει λογω στυλ και εμφανισης μετα εγω ειμαι ο ''αμπαλος''...Μπασκετ ειπαμε να παιξει οχι να κανει επιδειξη ρουχων και με 500χιλ ειναι παρα πολυ καλος....Να επαιρνε 3εκ να πω οκ το συζηταμε ελεος δηλαδη Και ο Lasme πριν 4 χρονια που ηρθε ελεγαν πως ειναι ετσι και η συνεχεια γνωστη
washcloud Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Washcloud ο Hines ειναι 5αρι ο Veseli τραυματιας ο Samuels απλα δεν σχολιαζω μονο ο Πριντεζης μενει Δεν μου λετε ομως κορυφαια 4αρια βαση αποδοσης μονο διαφωνειτε σε αυτο που λεω....Οταν λεω οτι ειναι στα 3-4 καλυτερα 4αρια ξερω πολυ καλα τι λεω Για τον Singleton δεν σχολιαζω αλλο βρειτε μου παιχτη με 500χιλιαρικα να παιζει ετσι και τα λεμε μετα....Α και να εχει στυλ να ειναι ομορφος οχι οτι να ναι Ειπαμε να μιλαμε μπασκετικα αλλα απο οτι βλεπω δεν.... ...όπως λες κι εσύ, "το περίμενα" ότι α) θα βγάλεις (το κατά συνθήκη) 5άρι Κάιλ, ΜΗ 4άρι β) τον πρόσφατα τραυματία Γιαν-η,,,,τραυματία (ενώ τραυμάτισε πολλά κωλαράκια κατά το Τ16, και μάιντ γιου, αυτό που ρώτησες ήταν για γαμάτους στο Τ16 ......) Σου λέω ΚΑΙ τον Πρινς (πρώτο και καλύτερο) και ρελανσάρεις με "ε μόνο Άι-Γιώργης μένει". Δε μένει. Εσύ το κάνεις να μένει. Btw, εκατό φορές την μπετονιεροδοστρωτήρα Σάμιουελζ για 4άρι παρά το σαπάκι τον Ντολμά. Δεν έχει σουτ, οκέικ, αλλά και ποιό 4άρι (πραγματικά) έχει; Περί Σίνγλε, στα είπα, στα εξήγησα (τί ήθελε να πει ο άλλος ποιητής) - εσύ εκεί. Αδερφέ, δεν είναι άχρηστος. ΟΥΤΕ παικτούρα όμως. Κι όταν βγαίνεις επειδή έκανε μια στρήκι εμφάνιση με τρίποντα (είναι και κρεμανταλάς, τρομάρα του) και λες "να εγώ σας τα 'λεγα", λογικό είναι να βγαίνουν μετά οι "σας" και ν' απαντάνε, "στο τέλος όμως ξυρίζουν τον χοντρό". Να κάνει ΔΥΟ ματσάρες στο Φ4 (πρόσεξε, ΔΥΟ, όχι ΜΙΑ) και με την όποια μεγάλη συνεισφορά του να πάρει κούΜπα η ομάδα του, και μετά το ξανασυζητάμε για το πόσο αετίσιο μάτι έχεις,,,,,,,,,,ή όχι. Διότι έτσι αυτά πάνε : αν εξαφανιστεί και δη χάσει από ένα έως δύο ματσάκια η ομάς του, μετά θα σου την πέσει ο κάθε Μίντι από εδώ μέσα και θα σε ρωτάει τί έγινε ο Καρλ Μαλόουν της Λόκω. Το κόβω όμως, γιατί πάλι ανέπτυξες ροπή προς την αγαπημένη σου ατάκα "όποιος έχει παίξει μπάσκετ, ξέρει". Την οποία, φιλικά στο λέω, την καταχράσαι. Τύπου αλεφαντογραφικός θα γίνεις στο τέλος αν την συνεχίσεις.
Inler Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δηλαδη ο Hines ειναι 4αρι; Οκ Ποιο 4αρι εχει σουτ; Συμφωνα με εσας κανενα...Στα πολυ γρηγορα o αμπαλος ο Saric ο Harangody Προτιμας τον Samuels; Oκ Αντε παλι με τον Singleton.....Λοιπον ποτε δεν ειπα οτι ειναι παιχτουρα...Απο την πρωτη στιγμη που τον ειδα στην Ευρωπη(τον ηξερα απο WS) ειπα οτι εχει προσοντα...Δεν ειπα ποτε οτι ειναι τρομερος και αλλα τετοια...Αντιθετως εσεις βγαζετε μετριο αμπαλο εναν παιχτη που κανει πολυ καλη σεζον και παιρνει 400-500χιλ....Οσο για το Final-4 εχουν παει πολυ καλυτεροι-ακριβοτεροι παιχτες και εχουν αποτυχει παταγωδως Για τον Vesely δεν διαφωνω....Εξαλλου δεν ειπα κατι εναντιον του Οσο για το ''όποιος έχει παίξει μπάσκετ, ξέρει'' πιστεψε με οταν το ανεφερα για το Low post game ειναι πολυ μεγαλη διαφορα να εχεις συμπαιχτες που απειλουν απο μακρια με αποτελεσμα να μην ερχεται βοηθεια και σου δυσκολευει το παιχνιδι
TAKE5 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Γενικά πάντως φέτος εμφανίστηκαν ή έκαναν ξεπέταγμα προς τα πάνω κάμποσοι καινούργιοι παίκτες ενώ ταυτόχρονα απογοήτευσαν κάμποσοι που είχαν ξεπεταχτεί προηγούμενες χρονιές. Κούτσα, Λοκο, Αστέρας, έχουν από 3 -4 τουλάχιστον που του χρόνου θα είναι περιζήτητοι, αντίθετα Ολυμπιακός, Παναθηναικός, Εφες, Μακάμπι, Μιλανο εχουν κάμποσους που του χρόνου θα δυσκολευτούν να βρουν συμβόλαια αντίστοιχα με τα φετινά (θα έβαζα και Ρεαλ αλλά εκεί θα φορτωθεί στο προπονητή). Τι γίνεται με του τραυματίες του F4 υπάρχουν νεότερα? (μόνο για τον Φριλαντ διαβασα ότι τελείωσε η χρονιά)
YourTrueLegend Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Σε Γιανκουνας Miller διατηρω επιφυλαξεις λογω δυναμικοτητας ομαδωνΤι εννοεις λογω δυναμικοτητας των ομαδων; Αυτο οσο επιχειρημα κατα του παιχτη ειναι, αλλο τοσο υπερ του μπορει να ειναι, σε στυλ οτι ειχε συμπαικτες κατσαπλιαδες και τα πηγε περιφημα κουβαλωντας τους, σε αντιθεση με τον Ντολμαν που τον κουβαλανε και δεν κουβαλιεται. Και δεν το λεω για να τρολλαρω, το λεω γιατι πχ κι εσυ για τον Ραντουλιτσα λες μια ολοκληρη σεζον οτι φταινε οι αλλοι κατσαπλιαδες κι ο προπονητης που ειναι χωνι στην αμυνα κι οτι δε φερει ευθυνη ο ιδιος που ειναι παιχταρας. Και δεν αποφευγω ουτε προσπαθω να επιβαλλω την αποψη μου για τον Doellman....Εγω τον θεωρω στα 3-4 καλυτερα 4αρια της Ευρωπης εσυ προφανως ουτε μεσα στη 10αδα...Αν ειναι μεσα στην 10δα των τοπ 4ριων ειναι σιγουρα αναμεσα στις τελευταιες θεσεις της 10δας. Αχρηστος δεν ειναι σαφως, αλλα οχι και να επιμενουμε οτι ειναι τοπ3 4ρι ειδικα αναμεσα σε παιχτες εγνωσμενης αξιας. Σεβαστο..Αλλα τι διαολο για να ειναι 3 χρονια βασικος σε μια απο τις κορυφαιες ομαδες της Ευρωπης δεν μπορει να ειναι τοσο σαπακι...Καταρχην αυτη η σεζον του ειναι η 2η του στη Μπαρτσελονα. Πιο πριν επαιζε σε κατι ανυπαρτκες ομαδες για μια ολοκληρη καριερα, ωσπου βγηκε MVP της ACB στην Βαλενθια και πηρε μεταγραφη για την Μπαρτσελονα με την οποια 2 σεζον so far δεν εχει παρει απολυτως τιποτα ουτε σε προσωπικο ουτε σε συλλογικο επιπεδο. Και οπως το λες, ειναι βασικο κομματι αυτης της αποτυχιας ενος κορυφαιου συλλογου. Δεν συνηθιζεται αυτο για "κορυφαιους" παιχτες. So, σαπακι δεν ειναι, αλλα δεν ειναι και εκ των κορυφαιων. Ισα-ισα ειναι ενας απο τους λογους που η Μπαρτσελονα δεν εχει δει τιτλο παρα το τεραστιο μπατζετ.
mrpink Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Ο Βέσελι επιστρέφει στο F4. Η Λαμποράλ έχασε και τον Μπλάζιτς με διάστρεμμα. Αύριο παίζουν με Μπαρτσελόνα, θα δούμε αν επέστρεψε κανένας
Προτεινόμενες αναρτήσεις