Προς το περιεχόμενο

Euroleague Basketball

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι ο ιδιος Σινγκλετον που σας ελεγα πριν 4 μηνες οτι μου αρεσει πολυ σαν παιχτης και κανει τη διαφορα στο ευρωπαικο μπασκετ και τον λεγατε αμπαλο οι περισσοτεροι

Αλλα υπαρχουν πολλοι στη θεση 4-5 που παιζουν αυτη την αμυνα ντριπλαρουν και σουταρουν απο καθε σημειο του γηπεδου

Αυτος και ο Ραντολφ εκριναν τη σειρα και δευτερευοντως οι Delaney-Claver

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όταν μιλούσε για διαιτητές στην Ελλάδα ίσως τελικά δεν ήταν επειδή δεν είναι καλός προπονητής...

Kατσε μας μπερδεψες. Εσεις δεν ησασταν αυτοι που τον γιουχαρατε/βριζατε απαιτωντας να φυγει; Eγινε καλος προπονητης τωρα; :lol:

Μπαρτζωκας, Μπουρουσης, Σλουκας, Χαινς. Οι δυο πρωτοι φυγαν με κλωτσιες απο τον ΟΣΦΠ κατοπιν και λαικης απαιτησης, οι αλλοι 2 "νταξ μωρε τους εδωσε ο Θρυλος το hype και τους ανεβασε το κασε , τωρα που φυγαν απο το μαντρι θα τους φαει η μαρμαγκα και θα δουμε οτι ουσιαστικα ειναι μετριοι ρολιστες".

4/4 βρε μπαγασες κι ενας απο αυτους θα φυγει και με κουπα φετος. Η δε ομαδαρα μεταξυ 9ης και 16ης θεσης, εγω θα πω 9η.

Ειναι ο ιδιος Σινγκλετον που σας ελεγα πριν 4 μηνες οτι μου αρεσει πολυ σαν παιχτης και κανει τη διαφορα στο ευρωπαικο μπασκετ και τον λεγατε αμπαλο οι περισσοτεροι

Αλλα υπαρχουν πολλοι στη θεση 4-5 που παιζουν αυτη την αμυνα ντριπλαρουν και σουταρουν απο καθε σημειο του γηπεδου

Αυτος και ο Ραντολφ εκριναν τη σειρα και δευτερευοντως οι Delaney-Claver

Aραξε ενα μεγαλο ματς μετα απο 4 μετρια σε ολη τη σειρα εκανε αυτος rofl. Και σε σειρα που τον πηγαινε γιατι οι προσωπικοι του αντιπαλοι ηταν πιο αργοι κι απο το θανατο.

Αλλα οχι και μπροστα απο τους Ντιλεινι και Κλαβερ ο αμπαλος, για το Θεο με αυτα που διαβαζουμε. Οι αλλοι κουβαλανε μονοι τους την ομαδα μια ολοκληρη σεζον κι επειδη ο Σινγκελτον εκανε μια ματσαρα μεσα στη σεζον εγινε παιχτουρα ολκης και ειναι κι απο πανω τους κιολας :lol:

YΓ. Για να μην ψαχνω τα ποστς, για πες μας επισης πριν 4 μηνες ποιος ελεγε για τον Ντολμαν τον παιχταρα που σαν αυτον δεν υπαρχει αλλος στην Ευρωπη; :lol:

Δημοσ.

Πλακα θα εχει μια εκ των Κουμπαν/Κουτσα να σηκωσουν κουπα

Aπλα θα διατηρηθει η παραδοση που θελει συνθως το αουτσαιντερ να σηκωνει τη κουπα.

• Like 1
Δημοσ.

Για τον Singleton που λες μαλλον δεν εχεις δει ολη τη σειρα και με εξαιρεση το 2ο ματς που το εχασαν ευκολα στα υπολοιπα ηταν εξαιρετικος http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?pcode=006614&seasoncode=E2015

Και δεν μετραω μονο ποντους οπως μερικοι αλλα τη συνολικη παρουσια του σε αμυνα επιθεση

Για τον Doellman το εχω πει οτι για εμενα ειναι στα 3-4 καλυτερα 4αρια στην Ευρωπη...Χθες δεν εκανε καλο ματς αλλα δεν επαιξε και πολυ...Στη σειρα γενικα ηταν καλος οχι εξαιρετικος οχι και τραγικος ομως http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?pcode=001832&seasoncode=E2015 Υπολογιζε ομως οτι επαιζε και απεναντι στην καλυτερη αμυνα της διοργανωσης και απεναντι σε Claver-Singleton-Randolph

Αλλα ξεχασα εσυ θεωρεις κλασεις καλυτερο το Gist που ειχε αυτα τα νουμερα στη σειρα http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?pcode=002980&seasoncode=E2015 και καναμε ηρωες τους Tillie Planinic

Δεν ειπα οτι ο Singleton ηταν μπροστα απο Claver-Delaney αλλα οτι αυτος και ο Randolph εκριναν τη σειρα...Αν ειδες τα ματς θα το καταλαβες 'λογικα'....Οσο για το οτι ο Singleton ειναι αμπαλος ενταξει αν μετα απο τα 5 παιχνιδια αυτη ειναι η αποψη σου σεβαστη αλλα το αφηνω στην ευχερεια του καθενος να κρινει

Παντως σε οσα εχω γραψει κατα καιρους ρε συ σε ολα μα ολα διαφωνεις....Ουτε σε ενα θεμα δεν υπαρχει η παραμικρη συγκλιση

• Like 1
Δημοσ.

Σημασια εχει αν διαφωνω ή αν εχω επιχειρηματα για να στηριξω τη γνωμη μου και αν σε βαθος χρονου δικαιωνομαι;

Τον Ντολμαν τον ελεγες εκ των 3 τοπ στη θεση του στην διοργανωση ( ! ), καλυτερο κι απο τον Γκιστ. Εξαφανιστηκε στο τοπ8 και εκανε μετριο τοπ16. Επιμενεις οτι διαφωνουσα για να περναει η ωρα ή μηπως ειχα δικιο;

Ο Σινγκελτον αν εξαιρεσεις το χθεσινο ματς δεν εκανε τη διαφορα στα προηγουμενα παιχνιδια της σειρας, ενω σε 2 απο αυτα ηταν κακος. Στο τοπ16 ηταν επισης κακος.

Τελος οταν μου λες οτι τη σειρα την εκρινε ο Σινγκλετον με το 1 καλο παιχνιδι χθες κι οχι ο Ντιλεινι, πώς ακριβως να μην διαφωνησω;

Στις κατα καιρους διαφωνιες μας, αν θυμαμαι καλα μιλαγες για παιχταρα Ραντουλιτσα κλπ. Και διαφωνουσα. Το ερωτημα ομως δεν ειναι αν διαφωνουσα εγω αλλα αν τελικα συμφωνεις εσυ που διαφωνουσα...

Δημοσ.

Ο Ντοελμαν ειναι οντως μεσα στα 3-4 καλυτερα 4αρια στην Ευρωπη και στο top 16 τα νουμερα του ηταν ικανοποιητικα....Ελεος πια μην κολλατε μονο στα νουμερα...Δηλαδη ο Claver με αυτα τα νουμερα τι ειναι ανυπαρκτος συμφωνα με τα λεγομενα σου; http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?pcode=000556&seasoncode=E2015

Ο Σινγκλετον κακος στο Top-16  με αυτα που εκανε οκ παρακατω

Ειπα οτι οι ψηλοι εκριναν τη σειρα αλλα το πας παλι και λες αυτο που εσυ θες να προβαλλεις...Ο Ντιλεινι εξαιρετικος αλλα για εμενα τη διαφορα την εκαναν οι 2 ψηλοι

Ο Ραντουλιτσα για αυτο που ειναι ειναι παρα πολυ καλος...Να παιζει 20 λεπτα και να βαζει 15 ποντους με αναλογους συμπαιχτες διπλα του και σε αμυνα και σε επιθεση...Τωρα οταν του εχεις διπλα του 4 παιχτες που ο καλυτερος εχει 28-30% στα τριποντα και μικραινουν οι αποστασεις στην αντιπαλη αμυνα ναι για τους πολλους φταιει ο Ραντουλιτσα...Βαλε τον Ραντουλιτσα να παιξει low post game στην Καχα που ολοι τα καρφωνουν απο παντου και θα σου πω εγω τι θα κανει στο ενας-ενας...Ενα δειγμα ειχε δωσει με την Εθνικη Σερβιας αλλα εκει μη σου θυμισω τι ειχε για συμπαιχτες

Καλα για την αμυνα δεν αναφερομαι που τον εβγαζε ο coach να κανει hedge out στα 8 μετρα

Οσο για το αν συμφωνω μαζι σου εννοειται οτι φιλικα παντα διαφωνω σε ολα

• Like 1
Δημοσ.

Ο Σινγκλετον μαζί με τον James της Κουτσα είναι οι καλύτεροι 6οι παίκτες της διοργάνωσης (αν υπήρχε τέτοιο βραβείο). Και στο αμέσως προηγουμενο παιχνίδι ήταν εξαιρετικός απλα τον γάμησαν οι διαιτητές με 3 ανύπαρκτα φάουλ και μια τεχνική ποινή αλλά και πάλι στην κανονική διαρκεια κρατούσε μαζί με τον Ραντολφ.Στη πρώτη φάση (που σχεδόν έλειπε και ο Ραντολφ) ήταν πολύ καλός στο τοπ-16 έκανε καλά και κακά παιχνίδια. Σε αυτή την φάση με τον Κλαβέρ και τον Μπριεκοφ πολύ πεσμένους ήταν ο 3ο καλύτερος παίκτης

Δημοσ.

Ο Ντοελμαν ειναι οντως μεσα στα 3-4 καλυτερα 4αρια στην Ευρωπη και στο top 16 τα νουμερα του ηταν ικανοποιητικα....Ελεος πια μην κολλατε μονο στα νουμερα...Δηλαδη ο Claver με αυτα τα νουμερα τι ειναι ανυπαρκτος συμφωνα με τα λεγομενα σου; http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?pcode=000556&seasoncode=E2015

Ο Σινγκλετον κακος στο Top-16  με αυτα που εκανε οκ παρακατω

Ειπα οτι οι ψηλοι εκριναν τη σειρα αλλα το πας παλι και λες αυτο που εσυ θες να προβαλλεις...Ο Ντιλεινι εξαιρετικος αλλα για εμενα τη διαφορα την εκαναν οι 2 ψηλοι

Ο Ραντουλιτσα για αυτο που ειναι ειναι παρα πολυ καλος...Να παιζει 20 λεπτα και να βαζει 15 ποντους με αναλογους συμπαιχτες διπλα του και σε αμυνα και σε επιθεση...Τωρα οταν του εχεις διπλα του 4 παιχτες που ο καλυτερος εχει 28-30% στα τριποντα και μικραινουν οι αποστασεις στην αντιπαλη αμυνα ναι για τους πολλους φταιει ο Ραντουλιτσα...Βαλε τον Ραντουλιτσα να παιξει low post game στην Καχα που ολοι τα καρφωνουν απο παντου και θα σου πω εγω τι θα κανει στο ενας-ενας...Ενα δειγμα ειχε δωσει με την Εθνικη Σερβιας αλλα εκει μη σου θυμισω τι ειχε για συμπαιχτες

Καλα για την αμυνα δεν αναφερομαι που τον εβγαζε ο coach να κανει hedge out στα 8 μετρα

Οσο για το αν συμφωνω μαζι σου εννοειται οτι φιλικα παντα διαφωνω σε ολα

Aπο την μια μας λες να μην κολλαμε με τα νουμερα, απο την αλλη ο μονος που εχει ασχοληθει με τα νουμερα εισαι εσυ.

Απο την μια μας λες οτι ο Ντιλεινι ηταν εξαιρετικος, απο την αλλη μας λες οτι ο Σινγκλετον με πιο μετρια σειρα, την εκρινε σε αντιθεση με τον Ντιλεινι που απλως ηταν μια καλαθομηχανη και κλαιν μαιν.

Απο την μια μας λες οτι ο Ντοελμαν ειναι στα 3 καλυτερα 4ρια της Ευρωπης, απο την αλλη μας μιλας για απλως ικανοποιητικα νουμερα, στα οποια στη συνεχεια μας λες να μην κολλαμε. Ασχετως φυσικα αν για ακομα μια σεζον δεν εμφανιστηκε ποτε στα κρισιμα το σουπερ αυτο 4ρι.

Απο την μια μας λες οτι ο Ραντουλιτσα εχει αποδειξει με την εθνικη Σερβιας οτι ειναι παιχταρας (δηλαδη σε 2-3 ματς), απο την αλλη αφηνεις στην ακρη ολη την υπολοιπη καριερα του. Και ολα αυτα ενω μιλαμε για τον Ραντουλιτσα του Παναθηναικου, ουτε της Σερβιας δηλαδη που επαιξε 3 καλα ματς, ουτε της Κινας που τον διωξαν νυχτα.

Ειλικρινα δεν ξερω αν ειμαι εγω αυτος που διαφωνω μαζι σου ή αν εσυ τα λες ηξεις-αφηξεις με αποτελεσμα να μην μπορει καποιος να συμφωνησει μαζι σου ακομα κι αν το προσπαθησει.

Δημοσ.

Λοιπον ημουν σιγουρος οτι αυτο που εγραψα για νουμερα θα το παρεις στραβα και θα το παρερμηνευσεις

Εγω ανεφερα οτι δεν κοιταω μονο νουμερα αλλα συνολικη αποδοση γιατι δεν σε πιανω πουθενα..Σου λεω οτι στα νουμερα και στην ουσια ηταν πολυ καλος ο Singleton και διαφωνεις με αποτελεσμα να μην σε πιανω πουθενα

Για τον Doellman δεν μπορω να το αναλυσω αλλο..Κατα τη γνωμη σου ποιο τρομερο 4αρι εμφανιστηκε στο top 16;

Για τον Ραντουλιτσα σου γραφω συγκεκριμενα πραγματα με παραδειγματα μπασκετικα και μου απαντας με γενικοτητες οπως και στα αλλα ζητηματα

Για τον Delaney δεν ειπα ποτε οτι ηταν κακος.....Θα σου/σας δωσω ενα αλλο παραδειγμα...Οι Clippers ηταν 2-0 μπροστα με τους Blazers...Οι Blazers ισοφαρισαν 2-2....Οποιος πιστευει οτι το εκαναν λογω Lillard-CJ και οχι λογω Aminu-Plumlee-Harkless βλεπουμε-καταλαβαινουμε αλλο μπασκετ

Δημοσ.

προσωπικα ψηφιζω (και πιστευω πως) παμε για τελικο λοκο - φενερ κι οχι αδικα νομιζω,

ασχετα αν προερχονται απο τον "ευκολο" ομιλο,

ελπιζω η αρκουδα να κανει για αλλη μια φορα επιδειξη λουζεριας (ποτε δεν την συμπαθησα αλλωστε),

οπως κι ελπιζω λοκο και φενερ να μην παιξουν παλι το "υπερθεαμα" που επαιξαν πριν λιγες μερες στην μοσχα

(τυπου ο 1ος στους 50 κερδιζει)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...