Deponakias Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Ενα θετικο ειναι οτι βλεπωντας το ματς του μικρου ημιτελικου βλεπω οτι εφτιαξαν τελικα το τεχνικο προβλημα με τον ηχο... Οποτε παμε για να δουμε κανονικο αγωνα...
KaizerSoze Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Eγω ξερω πως στην Ευρωλιγκα ημουν στον μοναδικο ομιλο στο Τοπ32 που εβγαλε 2 ομαδες στο Φαιναλ4. Τα σπας. Η μια εισαι εσυ. Και η αλλη η Παρτιζαν . Κατσε θα σε φτιαξω. Εμεις μονο παιξαμε σε ομιλο του Τοπ16 και οχι του Τοπ32(δεν υπαρχει, Α φαση λεγεται) που εβγαλε 2 ομαδες στο Φ4 Επισης ξερω πως η Ρεαλ (3η στην Ισπανια) που μας εχετε ζαλισει (οχι εσυ) απο την αρχη της χρονιας, ειναι ενα μετριοτατο συνολο. Εντελως μετρια ομαδα, χωρις χημεια και συνοχη, παρ'ολο που το ροστερ της για μενα ειναι το κορυφαιο στην Ευρωπη. Και αυτη η ομαδα σας εκλεισε το σπιτι και σας εστειλε πανω στην Μπαρτσελονα! Ξερω οτι για να βγω 1ος στο τοπ16 χρειαστηκε να κανω διπλο στην 2η της acb και εδω μεσα να της ριξω 20αρα. (η οποια Καχα εκανε 2πλο μεσα στην Ρεαλ πριν λιγες μερες, για να μην ξεχνιομαστε). Ξερω πως ακομα και στον ομιλο της Μπαρτσα που ησουν, πηρες στον ομιλο το Μαρουσακι που σημαινε +1 επιπλεον παιχνιδι εντος εδρας. Και που αν εκανες το καθηκον σου με την ΠΑρτιζαν και το Μαρουσι, θα εβγαινες 2ος οποτε παλι θα σου ειχε χαμογελασει η τυχη, εχοντας να παιξεις με την ''λιγη'' Μακαμπι φετος. Επομενως σταματηστε να πιπιλατε την καραμελα οτι ειχατε δυσκολη κληρωση, και εμεις ευκολη. Ειναι εντελως ατοπο, καθ'οτι απ'οτι ειδατε και φετος, ΔΕΝ υπαρχει ευκολη κληρωση! Ολοι μπορουν να χασουν απο ολους! 1. Aσε τον Παναθηναικο στην ακρη. Ποτε δεν ειπα οτι μου εφταιγε η δυσκολη κληρωση. Μην τα μπλεκεις για να παρεις "ποντους" 2. Προκομ πλευοφ. Παρτιζαν ημιτελικο. Στην κληρωση του Τοπ32 τραβας για 1ο γκρουπ την Μαλαγα. Τι αλλο θες να σου πω? ---------- Προσθήκη στις 22:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:24 ---------- Ο Γιαννακης δεν εχει δει καθολου την Μπαρτσελονα σε dvd? Δεν ξερει οτι παιζει οπως παιζουν οι Ισπανοι μπαλα? Απο χθες σας ελεγα οτι για να εχετε τυχη πρεπει να τους κοψει το τρεξιμο γυρω γυρω, μηπως το εμαθε ο Γιαννακης αλλα νομιζε πως θα τρεχουν σε ευθεια?
KWSN_Men Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Ο μικρός θεούλης με έβγαλε αληθινό. Βούισιτς απέναντι στους ψηλούς της Μπαρτσελόνα, η διαφορά στο υψηλότερο σημείο της...
Deponakias Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 το χασαμε το παιχνιδι για μενα...:mad: 11 ποντους σε τελικο στο ημιχρονο δεν ειναι λιγοι.. Μου θυμιζει τον τελικο ισπανιας -ελλαδας και με τον γιαννακη δεν βλεπουμε προκοπη
Tilemaxx Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Η διαφορά δυναμικότητας αποδεικνύεται τεράστια. Κάτι σαν πέρσυ με την ποδοσφαιρική Μπάρτσα. Και το κυριότερο: Η Μπάρτσα παίζει ομαδικά, ο ΟΣΦΠ παίζει άναρχα.
antreas18 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Εγω πιστευω πως και η Μπαρτσα παιζει ψιλοαναρχα.Η διαφορα εως τωρα ειναι η εκνευριστικη ευστοχια πουχει στα 3-ποντα.
KaizerSoze Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Βασικα το συστημα του Ολυμπιακου αυτη τη στιγμη ειναι "Δωστε την μπαλα στον Παπαλουκα, αυτος εχει παρει Ευρολιγκα, θα ξερει τι να την κανει" Στην αμυνα περισσοτερη κινηση θα ειχαν 5 κολωνες της ΔΕΗ ---------- Προσθήκη στις 22:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:55 ---------- Εγω πιστευω πως και η Μπαρτσα παιζει ψιλοαναρχα Το πασινγκ γκεημ τους μεσα στην ρακετα δεν υπαρχει.
Deponakias Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Αλλο ενα που παρατηρησα και στον ημιτελικο και τωρα ειναι τις ταπες που εχουμε φαει .... ΤΙ ταπα και κακο? Μας αναβοσβηνουν τους διακοπτες συνεχεια
antreas18 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Βασικα το συστημα του Ολυμπιακου αυτη τη στιγμη ειναι "Δωστε την μπαλα στον Παπαλουκα, αυτος εχει παρει Ευρολιγκα, θα ξερει τι να την κανει" Στην αμυνα περισσοτερη κινηση θα ειχαν 5 κολωνες της ΔΕΗ ---------- Προσθήκη στις 22:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:55 ---------- Το πασινγκ γκεημ τους μεσα στην ρακετα δεν υπαρχει. Ναι αλλα θα επιμεινω οτι την διαφορα την κανει η περιφερεια η οποια δεν σταματιεται εως τωρα.
KWSN_Men Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Εγω πιστευω πως και η Μπαρτσα παιζει ψιλοαναρχα.Η διαφορα εως τωρα ειναι η εκνευριστικη ευστοχια πουχει στα 3-ποντα. 43% η Μπαρτσελόνα, 66% εσείς... Βασικά υπερέχει σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες, με διαφορά κιόλας... Η μεγάλη διαφορά είναι μέσα στο καλάθι, με τον Βάσκεθ να κάνει παπάδες ας πούμε...
Deponakias Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 τελειωσε το ματσς.... Να ναι καλα και η διαιτησια ...
Deponakias Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Aμα ηταν ο παο σημερα θα την νικαγε αυτην την barcelona.... παρτε τον josh sas... 7 εκατομυρια παικτη..... Κριμας για τους φιλους της ομαδας,,,,
alexis333 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Eγω μπασκετ πολυ δε βλεπω αλλα που ηταν η περιφερεια σημερα οεοεο .... Γιατι να μου βαζει τα περισσοτερα 3ποντα ο Τσιλντρες που ο ανθρωπος φαινεται πως δε το χει το τριποντο τοσο ... Δεν εχω δει τα στατιστικα απλα απο αυτα που θυμαμαι λεω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις