john1987 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Παιδιά το θέμα είναι και με τι μπάτζετ θέλουμε να προχωρήσουμε. Δηλαδή αν είναι να ξεβρακωθούμε για Μπλάτ και να μη μένει χρήμα για παίκτες καλύτερα Άρτζυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δε ταιριαζουν ολοι οι προπονητες σε ολες τις ομαδες και δε ξερουμε με ποιους δουλευε και κατω απο ποιες συνθηκες στην Ουνικς. Θα το παω λιγο μακρια αλλα μη ξεχναμε και φετος τον Μουρινιο που πηγε κατα τον "εξω απο εδω" τη Τσελσι και μπορει το ιδιο να κανει και του χρονου ο Πεπε στη Σιτυ. Προσωπικα o μονος που πιστευω θα μας εβαζε παλι στον ισιο δρομο με τελικους εβδομα και ογδοα αστερια ειναι ο Μπλατ.Αλλα δε νομιζω να τον παρουμε ποτε. O ΠΑΟ εχει αλλαξει 6 προπονητες επι ΔΓ. Οι πιο πολλοι μαλιστα εκδιωχθηκαν εν βρασμω ψυχης του προεδρου. Αν προσθεσουμε και τις υπολοιπες ιδιοτροπιες του προεδρου, δεν νομιζω οτι καποιος σπουδαιος προπονητης Ευρωπαικου επιπεδου εχει λογο να επιλεξει τον ΠΑΟ. Χαρακτηριστικα αναφερω οτι η ανακοινωση απομακρυνσης του Τζορτζεβιτς δεν εχει ουτε την φραση "ευχομαστε καλη συνεχεια", ουτε και το "ευχαριστουμε". Τυπικοτητες μεν, χτυπανε ασχημα δε. Για να εχουμε βλεψεις για σοβαρο προπονητη πρεπει πρωτα να αποκτησουμε σοβαρη διοικηση (η εναλλακτικα η υπαρχουσα διοικηση να δειξει σημαδια ωριμανσης και επαγγελματισμου). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Aπ την Ουνικς Καζαν παντως που πηγε προπερσι πηρε ποδι μεσα σε λιγους μηνες λογω σειρας αρνητικων αποτελεσματων, οπως διαβαζω στη Βικυ. Ο Πέδουλας είχε πρόβλημα με την μετάφραση , ούτε καλά αγγλικά δεν ήξερε ο άνθρωπος. Παιδιά το θέμα είναι και με τι μπάτζετ θέλουμε να προχωρήσουμε. Δηλαδή αν είναι να ξεβρακωθούμε για Μπλάτ και να μη μένει χρήμα για παίκτες καλύτερα Άρτζυ. Ο Μπλατ δεν πρόκειται να γυρίσει στην Ευρώπη , ο άνθρωπος μπορεί άνετα να βρει δουλειά στο NBA. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Για να εχουμε βλεψεις για σοβαρο προπονητη πρεπει πρωτα να αποκτησουμε σοβαρη διοικηση (η εναλλακτικα η υπαρχουσα διοικηση να δειξει σημαδια ωριμανσης και επαγγελματισμου). ...στις υπόλοιπες δουλειές του μια χαρά τα πάει ο Γιαννακόπουλος. Συνεπώς, όπως έχω πει παλιότερα, ο ΠΑΟ είναι η παιδική του χαρά/το ξεκαβλωτήρι του/ό,τι άλλο σχετικό θες - πέρα φυσικά από το πρακτικό "σύμβολο κύρους" που αποτελεί "Αγάπη", μηδέν. Ενδιαφέρον, τα ίδια. Φίλαθλος (πραγματικός) ΔΕΝ είναι. Έχει φράγκα να διαθέσει και διατηρεί έτσι ένα ακριβό χόμπι/"κοστούμι". Γι' αυτό και όλα στήνονται σε μαλακισμένη βάση : ούτε λειτουργική, ούτε αθλητικοεπαγγελματική, ούτε επιχειρηματική με αποτέλεσμα τα όλα όσα βλέπουμε από το '12 κι εντεύθεν. Έχω βαρεθεί να τα λέω : ξεχάστε επιπλεόν "αστέρια" κι άλλα ρομαντικά. Πέρασε η φάση της Ελλαδάρας με τις επιδοτήσεις και τα δάνεια και τον άφθονο τραπεζιτικό αέρα που φύσηξε στη χώρα, την σήκωσε ψηλά και μόλις κόπασε την άφησε κι έσκασε σαν καρπούζι στα κατσάβραχά της. Από 'δω και 'πέρα μόνο "θαύματα", κι εκείνα αν και πότε. Θα κάνουμε καιρό να ξαναδούμε κι από δαύτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Τι δεν θα ράψουμε το 7ο με αρχηγό Χαραλαμπο; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Διαφωνω. Ο ΔΓ κουβαλαει την απαραιτητη τρελα των προκατοχων του που ειναι βασικος συντελεστης για να κρατηθει η ομαδα σε ανταγωνιστικο επιπεδο σε αυτες τις εποχες. Ισως οχι το ιδιο οραμα. Ωστοσο, ακομα και με το μειωμενο μπατζετ συνεχιζει να σπαταλαει πολυ χρημα στον ΠΑΟ. Γουσταρει την ομαδα, το γηπεδο, τους παιχτες κλπ και αρρωσταινει οποτε η ομαδα δεν τα παει καλα. Το προβλημα ειναι οτι μεταξυ του επαγγελματισμου και του οπαδισμου υπαρχουν ορια τα οποια αδυνατει να συγκρατησει μεχρι στιγμης με αποτελεσμα να φερεται πρωτα σαν οπαδος και μετα σαν προεδρος που δινει κατευθυνσεις και χρημα στην ομαδα. Αυτο προφανως απομακρυνει ενα μεγαλο ποσοστο σοβαρων επαγγελματιων απο την ομαδα. Θεωρω οτι αυτος ειναι ο κυριος λογος που δυσκολευεται να βρει προπονητη της προκοπης. Δεν βρισκω αλλη λογικη στο να σπαταλαει μυρια απο δω κι απο κει αντι να δωσει σε εναν προπονηταρα οσα θελει. Προφανως τα δινει, αλλα οι προπονητες δεν αρκουνται στο μισθο τους για να ερθουν. Ο Μπλατ πχ που αναφερθηκε δε θα ριψοκινδυνεψει να τον ξεφτυλιζει ο καθε ΔΓ για 1.000.000 ευρω το χρονο. Θα προτιμησει να παει με 800.000 σε μια ομαδα που δεν θα επεμβαινουν στην δουλεια του απο την πρωτη μερα, ουτε θα νιωθει αμεσο κινδυνο να κριθει με μια-δυο ηττες ανεπαρκης ακομα κι αν προηγουμενως εχει δειξει η ομαδα του καλο προσωπο. Αν το σκεφτεις, το ιδιο προβλημα εχουν και οι Αγγελοπουλοι αν εξαιρεσεις την πολυ συντομη παρουσια του Ιφκοβιτς που τελικα λακισε και την εκανε. Διοτι οκ να τους λεμε καλα και χρυσα παιδια για εσωτερικη καταναλωση αλλα προπονητης σοβαρος-ονομα ακομα να πατησει στην ομαδα τους. Κι ο ενας που πατησε, παραιτηθηκε σχετικα γρηγορα για αδιευκρινιστους λογους. Επεξ/σία 21 Απριλίου 2016 από YourTrueLegend Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasdel Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Εγώ πιστεύω ότι ειδικά φέτος ο ΔΓ έκανε βήματα μπροστά (λογικά τον συμβουλεύει / συγκρατεί ο Μπαλτάκος). Το σημαντικότερο είναι ότι ηρέμησε και έκοψε τις απονενοημένες κινήσεις τύπου βρισίδια στον Σπανούλη κτλ. Έγινε πιο διπλωματικός. Και αγωνιστικά να το δει κάποιος, έδωσε τα κλειδιά στης ομάδας σε έναν προπονητή χωρίς "χαρτάκια" και τον άφησε να δουλέψει μόνος του (δέχτηκε ακόμα και αποπομπή Αλβέρτη, Μανωλόπουλου). Έχωσε και φράγκα στην mid-season (εδώ ήταν λάθος, αφού ξηλώθηκε που ξηλώθηκε ας το έκανε εξ'αρχής). Αλλά πού να ξέρει ότι ο Τζόρτζεβιτς θα έβγαινε τόσο σκάρτος τελικά;; Shit happens... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Κατσε να ρθουν οι τελικοι κ θα δουμε αν θα ναι προσγειωμενος Παντως διπλωματικο δε τον λες, οταν παλι δηλωνε οτι θα παει φ4.... Τους παιχτες αργησε να τους φερει, και σιγουρα δεν ηταν "απ το πανω ραφι" οπως διεδιδαν τα μεσα του. Με εξαιρεση ισως τον Ουιλιαμς. Επισης τον Καλαθη αυτος τον φορτωσε στον προπονητη κοβωντας ενα σημαντικο μερος του μπατζετ. Κατα τ αλλα βεβαια , του πηρε τους Σερβους που ηθελε, δινοντας ενα μεγαλο συμβολαιο στον Ραντουλιτσα. Και βεβαια θα μπορουσε να μη φερει τους 3 αμερικανους αλλα η ηττα στο σεφ και η σποντα των αγγελοπουλων, τον πειραξαν πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Σιγα το ξήλωμα Απλώς όταν για 20-25 χρονια ξοδευεις αλόγιστα και εχεις δημιουργησει τους πιο καλομαθημένους οπαδους δεν ειναι ευκολο να ανταπεξέλθεις σε πιο μαζεμένα μπατζετ που για να μην τρελαθουμε παλι ειναι τεραστια.. Θα τον εσωνε ενας τεχνικός διευθυντης που ξερει την αγορά αλλά δυσκολα να τον βρει και να τον επιβάλει σε Ελληνικη ομαδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis77 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Δε ταιριαζουν ολοι οι προπονητες σε ολες τις ομαδες και δε ξερουμε με ποιους δουλευε και κατω απο ποιες συνθηκες στην Ουνικς. Θα το παω λιγο μακρια αλλα μη ξεχναμε και φετος τον Μουρινιο που πηγε κατα τον "εξω απο εδω" τη Τσελσι και μπορει το ιδιο να κανει και του χρονου ο Πεπε στη Σιτυ. Προσωπικα o μονος που πιστευω θα μας εβαζε παλι στον ισιο δρομο με τελικους εβδομα και ογδοα αστερια ειναι ο Μπλατ.Αλλα δε νομιζω να τον παρουμε ποτε. Αρα οποιος αποτυγχανει εχει ετοιμη τη δικαιολογια, "δε ταιριαζουν ολοι σε ολες τις ομαδες και δε ξερουμε με ποιους δουλευε και κατω απο ποιες συνθηκες". Ομοιως, πως προεξοφλεις οτι ο Μπλατ θα ταιριαξει στον Παναθηναικο? Επεξ/σία 21 Απριλίου 2016 από iordanis77 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Διαφωνω. Ο ΔΓ κουβαλαει την απαραιτητη τρελα των προκατοχων του που ειναι βασικος συντελεστης για να κρατηθει η ομαδα σε ανταγωνιστικο επιπεδο σε αυτες τις εποχες. Ισως οχι το ιδιο οραμα. Ωστοσο, ακομα και με το μειωμενο μπατζετ συνεχιζει να σπαταλαει πολυ χρημα στον ΠΑΟ. Γουσταρει την ομαδα, το γηπεδο, τους παιχτες κλπ και αρρωσταινει οποτε η ομαδα δεν τα παει καλα. Το προβλημα ειναι οτι μεταξυ του επαγγελματισμου και του οπαδισμου υπαρχουν ορια τα οποια αδυνατει να συγκρατησει μεχρι στιγμης με αποτελεσμα να φερεται πρωτα σαν οπαδος και μετα σαν προεδρος που δινει κατευθυνσεις και χρημα στην ομαδα. Αυτο προφανως απομακρυνει ενα μεγαλο ποσοστο σοβαρων επαγγελματιων απο την ομαδα. Θεωρω οτι αυτος ειναι ο κυριος λογος που δυσκολευεται να βρει προπονητη της προκοπης. Δεν βρισκω αλλη λογικη στο να σπαταλαει μυρια απο δω κι απο κει αντι να δωσει σε εναν προπονηταρα οσα θελει. Προφανως τα δινει, αλλα οι προπονητες δεν αρκουνται στο μισθο τους για να ερθουν. Ο Μπλατ πχ που αναφερθηκε δε θα ριψοκινδυνεψει να τον ξεφτυλιζει ο καθε ΔΓ για 1.000.000 ευρω το χρονο. Θα προτιμησει να παει με 800.000 σε μια ομαδα που δεν θα επεμβαινουν στην δουλεια του απο την πρωτη μερα, ουτε θα νιωθει αμεσο κινδυνο να κριθει με μια-δυο ηττες ανεπαρκης ακομα κι αν προηγουμενως εχει δειξει η ομαδα του καλο προσωπο. Αν το σκεφτεις, το ιδιο προβλημα εχουν και οι Αγγελοπουλοι αν εξαιρεσεις την πολυ συντομη παρουσια του Ιφκοβιτς που τελικα λακισε και την εκανε. Διοτι οκ να τους λεμε καλα και χρυσα παιδια για εσωτερικη καταναλωση αλλα προπονητης σοβαρος-ονομα ακομα να πατησει στην ομαδα τους. Κι ο ενας που πατησε, παραιτηθηκε σχετικα γρηγορα για αδιευκρινιστους λογους. Κοίτα, προφανώς παίρνεις ως αξιώματα κάποια θέσφατα, όπως πχ το ότι "η οικογένεια Γιαννακόπουλου είναι η ΚΑΕ ΠΑΟ". Εγώ πάλι -και το γνωρίζεις- συνηθίζω να βλέπω τα πράγματα πιο αποστασιοποιημένα και να προσπαθώ να διακρίνω τί φαίνεται από όσο πιο μακρυά κοιτάζω. Γνώμη μου λοιπόν, με την όποια αξία έχει αυτή, ότι : Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ναι ήταν άνθρωπος που "νοιαζόταν για την ΚΑΕ ΠΑΟ", σε συνδυασμό ΠΑΝΤΑ με οικογενειαοσυμφέροντα, πρόσφερε μπόλικο χρήμα, ασχολήθηκε, βίωσε και αποτέλεσε μοχλό επιτυχίας με την παρουσία/κινήσεις του. Ο δε αδερφός του, είμαι της εντύπωσης και άποψης πως πιο πολύ καρικατούρα της όλης φάσης είναι παρά ο,τιδήποτε σοβαρό και άξιο λόγου. Τα λέω αυτά, χωρίς να τον κακίζω. Κι αν δεν υπήρχε ο Παύλος, δεν θα υπήρχε "γιαννακοπουλαίικο μέσα στην ΚΑΕ ΠΑΟ". Ο υιοανιψιός πάλι, είναι ένα μείγμα των δύο, συν μπόλικη "αλητεία". Δεν θυμάμαι/δεν νομίζω να είχε ουσιαστικό οπαδικό ενδιαφέρον για την ΚΑΕ των προγόνων του. Όταν μάλιστα ζορίσανε τα πράγματα το '12, εμφανώς δεν υπήρχε κάποιο πλάνο μετάβασης εξουσίας - πετάχτηκε και δήλωσε σε μία φάση με φουλ αδιέξοδα "να αναλάβω εγώ με τις όποιες μου δυνατότητες" (και έτσι και έγινε). Κατατά το "οπαδικό του ενδιαφέρον", πιο πολύ προς το ποδόσφαιρο μου κάνει (και ταιριάζει και με τη νοοτροπία του). Άρπαξε όμως την ευκαιρία για να έχει εφαλτήριο την ΚΑΕ και...βλέπουμε. Αν υπήρχε η "τρέλα" που εσύ νιώθεις πως υπάρχει, δε νομίζω πως θα είχε περάσει τη φάση "χίλια-μύρια κύμματα", η ΚΑΕ ΠΑΟ, με αναζητήσεις αγοραστών, επενδυτών και αγωνία τί θ' απογίνει. .....προφανώς ούτε είμαι, ούτε το διατείνομαι, ούτε και γίνεται να είμαι "παντογνώστης", και όλα τα ανωτέρω αποτελούν απλά τη δική μου οπτική στο ζήτημα. Συνεπώς μπορεί να έχεις πέσει εσύ πιο μέσα από ότι εγώ, στην εκτίμηση περί ΚΑΕ ΠΑΟ. Οσο όμως δεν έχω στοιχεία που να συνηγορούν προς αυτό, συνεχίζω να πιστεύω τα ίδια - όπως υποθέτω κάνεις και εσύ. Δεν είναι υποχρεωτικό άλλωστε να πείσει ο ένας τον άλλο - αν και, πιστεύω, ότι θα έπρεπε, όπως είπα, να τα κοιτάς μέσα από πιο αποστασιοποιημένο φίλτρο τα πράγματα. Και εσύ και όλοι φυσικά. Όσο για το ότι "έχει κρατήσει τον ΠΑΟ στον αφρό", είναι βέβαιο και θα πρέπει να του πιστωθεί. Το ίδιο θα πρέπει να του πιστωθεί όμως και ότι τον περνάει από έναν δρόμο πολύ διαφορετικό από ότι οι πάντες ήξεραν την τελευταία 20ετία. Πολύ στρεβλό, πολύ μπακάλικο, πολύ "αλήτικο" και εν τέλει, πολύ οφ. Οι δρόμοι καθορίζουν χαρακτήρες, κι αν συνεχίσει έτσι η φάση, θα του μείνουν στίγματα. Επίσης, είμαι της αίσθησης πως "ό,τι είδαμε από Τράκη είδαμε / τα βαριά-βαριά έστω". Θέλω να πω, δε νομίζω να επιστρέψει στον ίδιο νταλκά του από πέρσι και πρωτύτερα. Σποραδικές εκφράσεις "ομορφιάς" σίγουρα θα ξαναδούμε - αλλά ούτε σε ένταση, ούτε σε διάρκεια, ούτε σε συχνότητα νομίζω θα δούμε τόσο πια. Ακριβώς επειδή είναι η παιδική του χαρά το ζήτημα και δεν υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον - let alone "όραμα". Επίσης δε νομίζω να "δυσκολεύεται να βρει προπονητή"...; Ποιόν δηλαδή προσέγγισε και τον γείωσε; Ποιόν διαθέσιμο βέβαια. Κατά τ' άλλα όμως συμφωνώ ότι η εικόνα του ΠΑΟ και του ίδιου είναι αντικίνητρο για να πάει κάποιος. Διαφωνώ όμως στην ανάγκη για "προπονηταρά". Κατ' αρχάς, είναι πολύ σχετική η έννοια. Το θέμα είναι να είναι κατάλληλος και όχι προπονηταράς. Άλλο το ένα-άλλο το άλλο. Ο ΠΑΟ αυτή τη στιγμή είναι μία φύρδην-μίγδην κατάσταση. Θέλει γενικό ξήλωμα (και δεν εννοώ απαραίτητα τους παίκτες) και ξαναστήσιμο. Αλλιώς θα συνεχίσει να τραβάει ζόρια (κάτι σα να πάιρνεις αντιβίωση για το κρύωμα αλλά δεν έχεις κόψει το κάπνισμα). Την ευκαιρία πάντως την έχει, με την αποχώρηση-ορόσημο του Διαμαμήτσου. Τέλος περί Αγγελοπουλαίων διαφωνώ ότι έχουν "το ίδιο πρόβλημα". Στον ΠΑΟ είναι ο ψυχάκιας. Στον ΟΣΦΠ είναι οι τσιφούτηδες. Συν τον Μπίλη τον μοναχ(οφαγ)ικό καουμπόι. Αν και για τον 2ο δεν είμαι σίγουρος αν θα συνεχίσει να υπάρχει μετά το Καλοκαίρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 ... αλλα προπονητης σοβαρος-ονομα ακομα να πατησει στην ομαδα τους. Κι ο ενας που πατησε, παραιτηθηκε σχετικα γρηγορα για αδιευκρινιστους λογους. Γιαννάκης, Ίβκοβιτς, Καζλάουσκας, & Μπαρτζω, με όποια καλά & αδυναμίες είχε ο καθένας τους, προπονητικά κρατούσαν ψηλά τον ΟΣΦΠ (εξαιρώ Γκέρσον).. Σοβαρό θεωρώ και τον Σφαιρό προπονητικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasdel Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Οι Σέρβοι Πάβλοβιτς και Κούζμιτς αποχώρησαν. Ο 2ος ίσως να έκανε για 3ος και μόνο σέντερ αν φύγει ο Παπαγιάννης για έξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δεν παίζανε Α1 πάντως ούτως ή άλλως. Δεν "αποχώρησαν" ακριβώς λοιπόν, απλά...λήξανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xgol Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Όπως εχουν τα πράγματα, καλή επιλογή ο Πεδουλακης. Ωστόσο, ο ελληνικός κορμός του χρόνου αν δεν πέσουν λεφτά, θα είναι ανύπαρκτος. Οπότε είτε αλλάζετε στυλ μπάσκετ (και διώχνετε ξανά τον πεδουλάκη), είτε σπρώχνετε πολύ χοντρό χρήμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις