Προς το περιεχόμενο

Euroleague Basketball

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σαν υπηκοοτητα ναι. Δεν εξεταζουμε το θεμα της υπηκοοτητας εδω, αλλα ολα τα αλλα που δεν ειναι αυτονοητα απο την υπαρξη της υπηκοοτητας και μονο (ενα παραδειγμα ειναι η γλωσσα πχ).

Και τι σχεση εχουν με το μπασκετ και την ομαδα του Παναθηναικου αυτα τα "ολα τα αλλα"?

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και τι σχεση εχουν με το μπασκετ και την ομαδα του Παναθηναικου αυτα τα "ολα τα αλλα"?

Την ιδια σχεση που εχεις κι εσυ με τη συζητηση που προηγηθηκε.

Ητοι εχει απαντηθει ηδη αυτο που -δηθεν- ρωτας, στα προηγουμενα ποστ. Εφοσον δεν βλεπεις μπροστα σου λοιπον συνεχισε να μας λες για ταυτοτητες και υπηκοοτητες, οτι δηθεν βρηκες το point της συζητησης :lol: Φτανει που καταλαβαν αυτοι που εχουν διαθεση να συζητησουν χωρις τρολλιες, εσυ στην απεξω θα μεινεις με τετοια ποστ, sorry :D

Δημοσ.

Την ιδια σχεση που εχεις κι εσυ με τη συζητηση που προηγηθηκε.

Ητοι εχει απαντηθει ηδη αυτο που -δηθεν- ρωτας, στα προηγουμενα ποστ. Εφοσον δεν βλεπεις μπροστα σου λοιπον συνεχισε να μας λες για ταυτοτητες και υπηκοοτητες, οτι δηθεν βρηκες το point της συζητησης :lol: Φτανει που καταλαβαν αυτοι που εχουν διαθεση να συζητησουν χωρις τρολλιες, εσυ στην απεξω θα μεινεις με τετοια ποστ, sorry :D

Eχουμε την ιδια ακριβως σχεση.

"Δηθεν ρωταω" τι εννοεις? για συζητηση δεν ειμαστε εδω? τι δηθεν?

Και δε καταλαβαινω γιατι αυτο το επιθετικο υφος, που ακριβως θιχτηκες? πεσμου τι σε στενοχωρησε να σε βοηθησουμε.

Δημοσ.

εντωμεταξυ ολο για την παναθα διαβαζω αναλυσεις επι αναλυσεων, αλλα για το θεμα με τους αποκλεισμους ουτε κουβεντα,

ας το βαλουμε λοιπον να ενημερωθουν οσοι δεν εχουν ηδη:

http://www.newsit.gr/athlitika/Eksigiseis-gia-tis-apeiles-tis-FIBA-stis-Ethnikes-omades/601571

Δημοσ.

εντωμεταξυ ολο για την παναθα διαβαζω αναλυσεις επι αναλυσεων, αλλα για το θεμα με τους αποκλεισμους ουτε κουβεντα,

ας το βαλουμε λοιπον να ενημερωθουν οσοι δεν εχουν ηδη:

http://www.newsit.gr/athlitika/Eksigiseis-gia-tis-apeiles-tis-FIBA-stis-Ethnikes-omades/601571

....οι μαλάκες της ΦΙΜΠΑ, καλά θα κάνανε να μένανε στο πλάνο/πρόταση στις ομάδες για δική τους "ευρωλίγκα", και όποιος τους ακολουθούσε ας τους ακολουθούσε. Να δώσουν ακόμη περισσότερα φράγκα άμα λάχει. Τί στης μάνας τους θέλουν και εκβιάζουν με τα δι-εθνικά πρωταθλήματα, και τί νομίζουν ότι θα καταφέρουν (πέραν από το να κάνουν πουτάνα το σύμπαν ΚΑΙ να ξεφτιλιστούνε κι όλας), δεν ξέρω...

Ο Μπέρτος στο κάτω-κάτω δεν υπέγραψε κανέναν με το ζόρι.

Τα φασιστονταβατζιλίκια της ΦΙΜΠΑς από την άλλη, με πρόσχημα "το καλό του αθλήματος" είναι αυτά που θα του γαμήσουν και τα πρέκια στο τέλος...

Άκους εκεί να αποκλείσουν ομάδες. Άντε να του βάζανε του Μπέρτου τρικλοποδιές με το πρόγραμμα, να το καταλάβαινα, να μη στέλνανε οι ομάδες παίκτες (το έχουν το δικαίωμα) και να πήγαιναν χωρίς τους πρωτοκλασσάτους οι ομάδες, ΜΙΑ ΧΑΡΑ.

Αλλά, να αποκλείσεις νταβατζίδικα ομάδες...;

• Like 2
Δημοσ.

Δεν προκειται να αποκλειστει καμια ομαδα.

Απλως οι της FIBA πρεπει να ειναι fans γνωστου ευρωπαικου κυβερνητικου σχηματος που απειλουσε οτι αν δεν της χαρισουν ολα τα χρεη οι δανειστες, θα βγει απο το ευρω και θα το κανει κουγκι.

Οσο επιασε η μια απειλη αλλο τοσο θα πιασει και η αλλη. Κατι μου λεει πως οι της ΦΙΜΠΑ συντομα θα κανουν και δημοψηφισμα :lol:

Ο λογος που δεν θα ανοιξει μυτη ειναι απλος. Αν η ΦΙΜΠΑ αποκλεισει ομαδες ουσιαστικα καταργει μονη της τις διοργανωσεις της (το επιπεδο θα πεσει κατακορυφα, οι δε εμπορικες ομαδες θα ειναι οι...αποκλεισμενες). Ε προφανως δεν ειναι τοσο βλακες να χασουν τα εκατομμυρια των χορηγων για λογους γοητρου...Και αμφιβαλλω μαλιστα αν νομικα δικαιουνται να το κανουν, οταν καποιοι εχουν ηδη πληρωσει τηλεοπτικα δικαιωματα/χορηγιες κλπ.

Συνεπως οτι ειπα...Θα το κανουν κουγκι κι αυτοι. Ειναι της μοδας αυτες οι τακτικες γενικα.

• Like 1
Δημοσ.

Η στρατιγική του "Σαμσόν" ε; Ρίχνω τις κολώνες του κτηρίου και σκοτώνομαι, αλλα πεθαίνετε και εσείς μαζί, το κτήριο που μας στέγαζε, τελικά μας πλακώνει όλους. Κρατάει απο αρχαιοτάτων χρόνων  :-)

Δημοσ.

Ντέρμπι μέχρι στιγμής η CSKA, 35-36 το ημίχρονο. Για να δούμε αν θα καταφέρουν το sweep για να πάνε μια ώρα αρχύτερα στο F4 και να το ξαναχάσουν.

Δημοσ.

προσωπικά πιστεύω οτι η ευρωλίγκα δεν εχει μέλλον ετσι οπως θα γίνει το σύστημα διεξαγωγής της. Ακου εκεί 10ετές κλειστο συμβόλαιο..

• Like 1
Δημοσ.

Από την άλλη όμως δεν είναι πολλοί αυτοί που θέλουν κλειστή λίγκα με τις καλύτερες ομάδες και προφανώς υποβάθμιση των εγχώριων πρωταθλημάτων; Όπου έχουμε την κλασική καραμέλα ότι παραδοσιακά δεν θέλουν οι Ισπανοί αφού η ACB είναι το καλύτερη πρωτάθλημα της Ευρώπης κλπ.

ps: γύρισε το -10, αλλά τους καθάρισε ο Ντεκολό. Και εγένετο 3-0  παρά τα διπλάσια λάθη της CSKA (22-11). Για να δούμε αύριο τι θα γίνει που οι επιστήμονες έβαλαν 3 απανωτούς αγώνες.

Δημοσ.

Δεν προκειται να αποκλειστει καμια ομαδα.

Απλως οι της FIBA πρεπει να ειναι fans γνωστου ευρωπαικου κυβερνητικου σχηματος που απειλουσε οτι αν δεν της χαρισουν ολα τα χρεη οι δανειστες, θα βγει απο το ευρω και θα το κανει κουγκι.

Οσο επιασε η μια απειλη αλλο τοσο θα πιασει και η αλλη. Κατι μου λεει πως οι της ΦΙΜΠΑ συντομα θα κανουν και δημοψηφισμα :lol:

Ο λογος που δεν θα ανοιξει μυτη ειναι απλος. Αν η ΦΙΜΠΑ αποκλεισει ομαδες ουσιαστικα καταργει μονη της τις διοργανωσεις της (το επιπεδο θα πεσει κατακορυφα, οι δε εμπορικες ομαδες θα ειναι οι...αποκλεισμενες). Ε προφανως δεν ειναι τοσο βλακες να χασουν τα εκατομμυρια των χορηγων για λογους γοητρου...Και αμφιβαλλω μαλιστα αν νομικα δικαιουνται να το κανουν, οταν καποιοι εχουν ηδη πληρωσει τηλεοπτικα δικαιωματα/χορηγιες κλπ.

Συνεπως οτι ειπα...Θα το κανουν κουγκι κι αυτοι. Ειναι της μοδας αυτες οι τακτικες γενικα.

...να συγκρίνεις το εγχώριο πολιτικό καριογκιοζιλίκι με τους Φιμπαίους μου φαίνεται λίγο χοντρό...

Κατατά, μακάρι να γίνουν όπως τα λες, αλλά δεν το βλέπω. Διότι δεν είναι απλά σαλτιμπάγκοι οι Φιμπάδες, αλλά επικίνδυνοι με εξουσία. ΣΥΝΕΠΩΣ, έχω την εντύπωση πως τα φετεινά θα ΓΙΝΟΥΝ μπουρδέλο. Όπως έγινε η Ευρωλίγκα/Σουπρολίγκα.

Απλά όπως και τότε, θα το γαμήσουν μια φορά (χέστηκαν για όσα θα χάσουν)..

Διότι δεν βλέπω λόγο να τα λένε μόνο για παραμυθαντέν όλ' αυτά. Για ποιό λόγο δηλαδή; Τί θα κερδίσουν, αν είναι να υποχωρήσουν; Ήδη ο Μπέρτος υπέγραψε τα του χρόνου κλπ. Οπότε, σαν τί θα εξασφαλίσουν;

Μου θυμίζουν αγρότες που τα κάνουν τάνα, και στο τέλος το διαλύουν ΚΑΙ με το ματσούκι στον κώλο. Κι ο λόγος; Διότι είναι ΤΟΣΟ ζώα, που πιστεύουν ότι ΕΤΣΙ (ημίμετρα στην πράξη) θα αλλάξουν κάτι. Συνεπώς, θα την ΚΑΝΟΥΝ την μαλακία οι Φιμπαίοι -λέω εγώ- και την άλλη χρονιά, θα το κόψουν. Επειδή "θεωρητικά" θα προσπαθήσουν να το παίξουν daredevils με τον Μπέρτο με σκοπό ν τον γονατίσουν. Μέντολες....

Όσο για διαφημίσεις/τηλεοπτικά/γκαφρά γενικά, λογικά θα τα πάρουν πίσω από ασφαλιστικές κτλ.

Και φαντάζομαι ότι ως διεθνική ομοσπονδία, το ΕΧΕΙ το (νομικό) δικαίωμα να κάνει ό,τι γουστάρει με τις διάφορες εθνικές. Το ότι εμπλέκονται γκαφρά, δεν νομίζω να εμποδίζει τη δικιοδοσία τους (πχ την ιδιότητα να επιβάλλουν ποινές για χιψι λόγους)..

Θα δείξει βέβαια, αλλα΄τί πιστεύω λέω..

προσωπικά πιστεύω οτι η ευρωλίγκα δεν εχει μέλλον ετσι οπως θα γίνει το σύστημα διεξαγωγής της. Ακου εκεί 10ετές κλειστο συμβόλαιο..

....10ετές κλειστό αν δεν είναι "μέλλον", τί είναι; Σε μέρες που δεν ξέρεις αν αύριο θα ζεις ή θα πεθάνεις.

Μια χαρά την έχει φτιάξει τη φτιάξη ΤΟΥ ο Μέος. Φρονώ.

Δημοσ.

Για να δούμε αύριο τι θα γίνει που οι επιστήμονες έβαλαν 3 απανωτούς αγώνες.

ε, σιγα χαλαρα ειναι σμρ τα πραγματα, αμα θελουν ας αποκλειστουν, ελαχιστα θα ασχοληθω, μιας και ουτε νοβες εχω,

ουτε και καμια ορεξη εχω να "παλευω" με τα στριμ/λινκ που πεφτουν/κολλανε και μετα την ξενερα της προηγουμενης εβδομαδας,

θα δουμε το επομενο στην ερταρα, που και παλι μλκια εγινε γιατι αν παμε σε 5ο ματς πεφτουμε στην μλκια της προηγουμενης προτασης, αλλα νταξει, δυσκολο εως απιθανο να κερδισεις 5ο ματς μεσα εκει ουτως ή αλλως... ουσιαστικα τελειωμενοι ειμαστε,

ετσι οπως τα καναμε, θελουμε να πιστευουμε οτι εχουμε καποιες ελπιδες, τιποτα περισσοτερο

Δημοσ.

σε αυτο ακριβως αναφερομουν κι εγω:

http://www.contra.gr/Columns/Comment/sotiris-georgiou/panathinaikos/o-sovaros-pao-mporei-kai-thn-plhrh-anatroph.4016026.html

μλκες δημοσιογραφοι, κλασσικα τροφοδοτουν φρουδες ελπιδες, γιατι αυτοι ειναι η δουλεια τους, να ταϊζουν το λαο μλκιες

προσεχτε μην πεινασετε οργια

• Like 1
Δημοσ.

σε αυτο ακριβως αναφερομουν κι εγω:

http://www.contra.gr/Columns/Comment/sotiris-georgiou/panathinaikos/o-sovaros-pao-mporei-kai-thn-plhrh-anatroph.4016026.html

μλκες δημοσιογραφοι, κλασσικα τροφοδοτουν φρουδες ελπιδες, γιατι αυτοι ειναι η δουλεια τους, να ταϊζουν το λαο μλκιες

προσεχτε μην πεινασετε οργια

To χειροτερο ειναι να βλεπεις δημοσιογραφους που καποτε ηταν αρκετα καλοι στο ρεπορταζ του ΠΑΟ, να γινονται παπαγαλακια. Ητοι εκοψα να διαβαζω Λαουδη φετος, απο πρωην συμπαθητικοτατος μετριοπαθης, εχει γινει εμετικος παπαγαλος και γλυφτης.

Ειδικα μετα το 0-2 που μυριζει πιο πολυ σκουπα παρα "πληρη ανατροπη", εχουν ξεσαλωσει οι διαφοροι παπαγαλοι ή wannabe παπαγαλοι.

Σημερα παντως πονταρω στο οτι η Καχα θα μπει με κατεβασμενη ταχυτητα γιατι λογω περιορισμενου ροτεισον χρειαζονται και καποιες ανασες. Λογικα ο Περασοβιτς αν δει οτι δε του βγαινει το παιχνιδι θα παρκαρει στο παγκο τα βαρομετρα του και θα κατεβει να χτυπησει το επομενο. Ακομα κι ετσι δεν ειμαι καθολου βεβαιος για την εκβαση του παιχνιδιου. Προπονητη de facto δεν εχουμε, συνεπως αν επιδρασει το ΟΑΚΑ στις ντιβες μας, ισως παιξουν και κερδισουμε ευκολα, αν ομως συνεχιζουν να "μην βρισκουν τον εαυτο τους" ο Περασοβιτς μπορει να περασει απο το ΟΑΚΑ ακομα και αν βαλει μεσα τους τραυματιες.

ΥΓ. Οποιοι θα 'ναι γηπεδο, μια γιουχα απο 'μενα για τους 2 Σλαβους καραφλους. Εχει η υπομονη τα ορια της, και με τους 2. Τεχνικες ποινες ο ενας, ψευτιες, αλαζονεια, εμμονες και ανεξηγητη επιμονη στα βυσματα ο αλλος την ωρα που εχει παρκαρει εκτος ομαδας ολους τους Ελληνες, αρκετα πλεον με το Σερβικο τσιφλικι του αντιπαθεστατου καραφλα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...