Προς το περιεχόμενο

Euroleague Basketball

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

MiDi_MiLiZ ευλογια ειναι να σου κατσει στον ημιτελικο η ασυνδετη φετινη Ρεαλ, η Μακαμπι που εχει ενα αγωνιστικο ταβανι, όχι η μοναδικη ομαδα στην Ευρωλιγκα που παιζει τόσο προσηλωμένα και κατεβαίνει χωρίς κανένα αγχος.

Για να παρουμε και παραδειγμα από το φετινό Ευρωμπασκετ είδες που πήγε η Σερβια και τι καταφερε να κανει.

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
MiDi_MiLiZ ευλογια ειναι να σου κατσει στον ημιτελικο η ασυνδετη φετινη Ρεαλ, η Μακαμπι που εχει ενα αγωνιστικο ταβανι, όχι η μοναδικη ομαδα στην Ευρωλιγκα που παιζει τόσο προσηλωμένα και κατεβαίνει χωρίς κανένα αγχος.

Για να παρουμε και παραδειγμα από το φετινό Ευρωμπασκετ είδες που πήγε η Σερβια και τι καταφερε να κανει.

Δεν υπαρχει καμια συγκριση αναμεσα στην περιπτωση να σου κατσει Παρτιζαν σε ημιτελικο με το να σου κατσει Ρεαλ.

Η φετινη Μακαμπι ειναι διαλυμενη και χειροτερη απτην Παρτιζαν δεν ειπε κανεις το αντιθετο, αδικως το φερνεις ως παραδειγμα. Αλλα οχι οτι ειναι και ευλογια να σου κατσει η Ρεαλ στον ημιτελικο...Υπερβολες.

Μονο τη διαιτητικη ευνοια που ειχε εφετος να υπολογισεις φτανει για να ευχεσαι να αποφυγεις τετοιες ομαδες. Χωρια οτι η Ρεαλ εχει σε καθε θεση και 1 παιχτη που μπορει να παρει πανω του ενα κρισιμο παιχνιδι, σε αντιθεση με την Παρτιζαν.

Μη ξεχναμε οτι η Ρεαλ θεωρουταν απτα φαβορι για την κατακτηση του τροπαιου και πηγε τρενο στον 1ο γυρο με ομαδες σαν τον ΠΑΟ στον ομιλο της, απλως ετυχε με τη Μπαρτσελονα στη διασταυρωση και δεν εφτασε ως το φ4, thats all.

Δεν χωραει συγκριση αναμεσα στις 2 ομαδες, ουτε και στο ποια θα προτιμουσε κανεις να εχει στον ημιτελικο.

Επεξ/σία από MiDi_MiLiZ
Δημοσ.

+1000

Ειδικα στα Φαιναλ4 που μετραν κυριως η συνοχη, η χημεια και η αμυνα της ομαδας, οι Μακαμπι/ΡΕαλ θα ηταν πιο ευκολοι αντιπαλοι.

Δημοσ.

Σημασια δεν εχει ποια ομαδα θα πετυχεις αλλά σε τι κατασταση θα ειναι αυτη. παραδειγμα από το παρελθον, 1989 ο Αρης επιλέγει Μακαμπι για τιν ημιτελικό και όχι Μπαρτσελόνα που θεωρούνταν η καλύτερη ομαδα της διοργάνωσης, η Μπαρτσελόνα καεβαίνει με απουσιες, ο Αρης χανει τον ημιτελικο και στο μικρο τελικό ριχνει 17 στην Μπαρτσελονα..

Παμε φετος, θα ήθελες τον παο του φεβρουαριου στο φαιναλ φορ; Εγω με τα χίλια.. Θα ήθελες τον παο όπως παίζει τώρα; Οχι φυσικα. Το ιδιο ισχυει και για ομαδες όπως η Ρεαλ που ξεκινησε δυνατα και από το τοπ-16 (οπου είχε 3-3)και μετα δεν υπήρχε στο γήπεδο. Αν θελεις διαβασε τι ειπε ο Μεσινα για τα φετινα παιχνίδια με τη Μπαρτσελόνα.

Δημοσ.

Η φετινη Μακαμπι ειναι διαλυμενη και χειροτερη απτην Παρτιζαν δεν ειπε κανεις το αντιθετο, αδικως το φερνεις ως παραδειγμα. Αλλα οχι οτι ειναι και ευλογια να σου κατσει η Ρεαλ στον ημιτελικο...Υπερβολες.

Μη ξεχναμε οτι η Ρεαλ θεωρουταν απτα φαβορι για την κατακτηση του τροπαιου και πηγε τρενο στον 1ο γυρο με ομαδες σαν τον ΠΑΟ στον ομιλο της, απλως ετυχε με τη Μπαρτσελονα στη διασταυρωση και δεν εφτασε ως το φ4, thats all.

Μονο που η Ρεαλ εχασε την πρωτια στον ομιλο επειδη εχασε απο τη ''διαλυμενη και χειροτερη της Παρτιζαν'' Μακαμπι, μεσα στην Ισπανια, την τελευταια αγωνιστικη.

Τωρα για το οτι η Ρεαλ θεωρουταν φαβορι για την κατακτηση του τροπαιου... Εδω ο Παο θεωρηθηκε φαβορι για τριπλ κραουν, επειδη πηρε τον ...high-sleep. Tι να λεμε τωρα.

---------- Προσθήκη στις 15:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:16 ----------

Σημασια δεν εχει ποια ομαδα θα πετυχεις αλλά σε τι κατασταση θα ειναι αυτη. παραδειγμα από το παρελθον, 1989 ο Αρης επιλέγει Μακαμπι για τιν ημιτελικό και όχι Μπαρτσελόνα που θεωρούνταν η καλύτερη ομαδα της διοργάνωσης, η Μπαρτσελόνα καεβαίνει με απουσιες, ο Αρης χανει τον ημιτελικο και στο μικρο τελικό ριχνει 17 στην Μπαρτσελονα..

Παμε φετος, θα ήθελες τον παο του φεβρουαριου στο φαιναλ φορ; Εγω με τα χίλια.. Θα ήθελες τον παο όπως παίζει τώρα; Οχι φυσικα. Το ιδιο ισχυει και για ομαδες όπως η Ρεαλ που ξεκινησε δυνατα και από το τοπ-16 (οπου είχε 3-3)και μετα δεν υπήρχε στο γήπεδο. Αν θελεις διαβασε τι ειπε ο Μεσινα για τα φετινα παιχνίδια με τη Μπαρτσελόνα.

Εδω η Ρεαλ αλλαξε τα 2/5 της 5αδας της μεσουσης της σεζον, με τις μεταγραφες των Τομιτς/Γιαριτς. Μη σ πω τα 3/5 αν βαλεις και το 3αρι π απεκτησε πριν κανα μηνα.

Δημοσ.

Ρε φιλαρακι ποιος σου μειωνει την προσπαθεια?

Μαγκια σου που εισαι τελικο.

εσυ γιατι αρπαζεσαι παλι χωρις λογο? αναφερομαι και εδω σε πολυ συγκεκριμενους χρηστες οι οποιοι προσπαθουν να μειωσουν την φετινη πορεια του Ολυμπιακου..

Αλλα τι θες να σου πουμε, οτι κερδισες τους Καβαλιερς και τους Λεικερς?

Ποια ομαδα κορυφης κερδισες ολη τη χρονια?ή να στο πω πιο απλα ποιο ματς κερδισες χωρις να εισαι φαβορι?

ΕΝΑ ματς κερδισες χωρις να εισαι φαβορι, την Καχα στην Ισπανια που αποτι φανηκε μετα δεν ηταν και τοσο αθλος.

δεν κερδισα ουτε Καβαλιερς ουτε Λεικερς! Ημουν φαβορι καθαρα λογω ονοματος και μπατζετ ομως και οχι λογω δυνατοτητων.. Παιξαμε ΚΑΙ με δυνατες ομαδες φετος στην Ευρωπη και φτασαμε στον τελικο εστω και με τυχη.. μου εκατσαν καποια ματς με τυχη, ειχα και μια περιοδο φορμαρισματος οταν χρειαστηκε και αυτο ηταν ολο..

Δεν μου φταιει κανενας Ολυμπιακος που αποκλειστηκα απο την Παρτιζαν και το Μαρουσι. Αλλα οταν στην Α' φαση σου βγαινει "ισχυρος" η Μαλαγα ενω εμεις παιρναμε την Ρεαλ απο το Β γκρουπ, οταν στα πλευοφ παιζεις με την Προκομ, οταν ημιτελικο παιζεις με την Παρτιζαν, δεν εχεις παιξει ολη τη χρονια με Μπαρτσελονα, Σιενα, Παναθηναικο, Ρεαλ Ε ΣΟΥ ΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΛΑ, τι να λεμε?

Εκανες τις νικες που επρεπε για να το εκμεταλλευτεις αυτο και μπραβο σου.

οπως ειπα και πριν ημουν ΚΑΙ τυχερος φετος, κατι που ελειπε τα προηγουμενα χρονια (μονο που ελειπε και η ομαδα μαζι).. Νομιζω οι διασταυρωσεις ηρθαν λογω καλων αποτελεσματων? no..?

Αλλα οπως εγω δεχομαι οτι στη μπαλα πριν τον Αγιαξ το '96 επαιζα με Ναντ και Λεγκια έτσι και συ μην πας να φουσκωσεις τωρα την μεχρι τωρα πορεια. Εφτασες εκει που εφτασες, kudos, αλλα αν σου στραβωσει ο τελικος τι θα λες "Απεκλεισα την Προκομ και την Παρτιζαν και ειμαι ευχαριστημενος που βγηκα 2ος"?

αν μου στραβωσει ο τελικος θα λεω κριμα που δεν πηρα το ευρωπαικο.. δεν φουσκωνω καμια πορεια φιλε μου.. αλλα απ τη στιγμη που Ρεαλ και ΠΑΟ βρεθηκαν εκτος, επετρεψε μου να θεωρησω επιτυχια το οτι θα παιξω στον τελικο..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Εδω ο Παο θεωρηθηκε φαβορι για τριπλ κραουν, επειδη πηρε τον ...high-sleep. Tι να λεμε τωρα.

Δε νομιζω να σου φανταζε παραλογο αυτο το σεναριο, γιατι ετσι μας το παρουσιαζεις. Ο ΠΑΟ ηταν σαφεστατα το φαβορι για το τριπλ κραουν. Το οτι για ενα διμηνο ειχε κακη αγωνιστικη εικονα και του κοστισε 1 αποκλεισμο σε Ευρωλιγκα και κυπελο σε Ελλαδα, σε μια σεζον που ουτως η αλλως ξεκινησε στραβα με τραυματισμους και τουμπα τραυματισμους και τελικα με ενα ροστερ που μολις τωρα ειναι ολοκληρωμενο οπως ειχε σχεδιαστει στις αρχες τις σεζον, δεν καθιστα περιεργο το οτι ηταν το φαβορι για τριπλ. Εκτος αν εσυ στις αρχες τις σεζον ειχες προβλεψει τους τραυματισμους Μπατιστ, Τσαρτσαρη, Γιασικεβιτσιους, Διαμαντιδη, Πεκοβιτς κλπ κλπ κλπ και ηξερες οτι το 70% της σεζον δεν θα μπορουμε να κανουμε ουτε καν σωστες προπονησεις.

Κατα βαθος κι εσυ καταλαβαινεις οτι ο ΠΑΟ ηταν ενα απτα φαβορι, οταν ξεκιναγε η σεζον. Εκτος αν θεωρουσες εσυ οτι με εναν Κλειζα και εναν Αμερικανο γκαρντ (του οποιου μου διαφευγει πλεον το ονομα) εγινες ξαφνικα το φαβορι για τιτλους, μετα την περσυνη ανωμαλη προσγειωση μιας ομαδας-διαστημοπλοιου οπως πιστευατε οτι ειχατε. Και μην μου απαντησεις για την κατακτηση του κυπελου απεναντι μου, οτι απεδειξες πως εισαι καλυτερη ομαδα εφετος κλπ γιατι η σειρα τελικων πλησιαζει και θα διαμαρτυρεστε παλι για διαιτησιες, σε περιπτωση που διατηρησουμε την αγωνιστικη εικονα που δειχνουμε πλεον.

Οποτε μπορεις να βγαζεις λιγοτερο δηλητηριο οταν θα αναφερεσαι στην εδω και μια 15ετια καλυτερη ομαδα της Ευρωπης, και μια ομαδα που αν και πληγωμενη εφετος, δεν μπορει να την υποτιμησει κανεις, ποσο μαλλον αν αυτος ειναι Ολυμπιακος και εχει διασωθει απο συντριβη στο ΟΑΚΑ ακομα και εφετος.

Kαι γενικα δεν εχεις καποιο λογο να εκφραζεις το κομπλεξ προς τον Παναθηναικο με τετοιες σποντες, την ημερα που διεκδικεις το τροπαιο, ενω εγω ειμαι αποκλεισμενος, ουτε και να το γυρνας στη διαμαχη ΠΑΟ-ΟΣΦΠ οταν εμεις συζηταμε περι Ευρωλιγκα.

Επεξ/σία από MiDi_MiLiZ
Δημοσ.
Οποτε μπορεις να βγαζεις λιγοτερο δηλητηριο οταν θα αναφερεσαι στην εδω και μια 15ετια καλυτερη ομαδα της Ευρωπης

Κόψε κάτι αδερφέ, από το 98 μέχρι και πέρυσι 2009 δεν είναι 15ετία, θες να βάλουμε και τη φετινή που δεν πέρασες F4 και έχασες το κύπελλο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Δε νομιζω να σου φανταζε παραλογο αυτο το σεναριο, γιατι ετσι μας το παρουσιαζεις. Ο ΠΑΟ ηταν σαφεστατα το φαβορι για το τριπλ κραουν. Το οτι για ενα διμηνο ειχε κακη αγωνιστικη εικονα και του κοστισε 1 αποκλεισμο σε Ευρωλιγκα και κυπελο σε Ελλαδα, σε μια σεζον που ουτως η αλλως ξεκινησε στραβα με τραυματισμους και τουμπα τραυματισμους και τελικα με ενα ροστερ που μολις τωρα ειναι ολοκληρωμενο οπως ειχε σχεδιαστει στις αρχες τις σεζον, δεν καθιστα περιεργο το οτι ηταν το φαβορι για τριπλ. Εκτος αν εσυ στις αρχες τις σεζον ειχες προβλεψει τους τραυματισμους Μπατιστ, Τσαρτσαρη, Γιασικεβιτσιους, Διαμαντιδη, Πεκοβιτς κλπ κλπ κλπ και ηξερες οτι το 70% της σεζον δεν θα μπορουμε να κανουμε ουτε καν σωστες προπονησεις.

Στην αρχη της χρονιας σου ειχα πει οτι ο Παο θα εχει σε καποια απο τις επομενες χρονιες, η ακομη και απο φετος, σκαμπανεβασματα. Κ αυτο επειδη θα αναγκαστει να εμπιστευτει νεους παικτες. Πεσατε να με φατε, λεγοντας πως θα δουμε μεγαλα πραγματα απο τον Παο φετος, κρινοντας απο τα φιλικα με την ΤΣΣΚΑ. Τα αντιπαρερχομαι, ολοι κανουν λαθη, εξαλλου ισως παιξαν ρολο και οι τραυματισμοι. Μια κακη χρονια δικαιουται καθε ομαδα.

Απο κει κ περα, αλλο σου λεω και αλλο θελεις να καταλαβεις. Σου μιλαω συγκεκριμενα για ΑΡΔια, οπου ολοι μας βλεπαμε πως ο Παο δεν τραβαει επειδη τα γκαρ του ηταν τραυματιες/κουρασμενοι/εκτος φορμας, και ερχονται καποιοι και μας λενε πως ο Παο εγινε το απολυτο φαβορι (ουτε καν ενα απ τα φαβορι) επειδη πηρε ενα 4αρι...! Αν ειναι δυνατον! Μη μπερδευεις επιτηδες τα λεγομενα μου, με αυτα που θα ηθελες να εννοω για να μου την πεις.

Κατα βαθος κι εσυ καταλαβαινεις οτι ο ΠΑΟ ηταν ενα απτα φαβορι, οταν ξεκιναγε η σεζον. Εκτος αν θεωρουσες εσυ οτι με εναν Κλειζα και εναν Αμερικανο γκαρντ (του οποιου μου διαφευγει πλεον το ονομα) εγινες ξαφνικα το φαβορι για τιτλους, μετα την περσυνη ανωμαλη προσγειωση μιας ομαδας-διαστημοπλοιου οπως πιστευατε οτι ειχατε. Και μην μου απαντησεις για την κατακτηση του κυπελου απεναντι μου, οτι απεδειξες πως εισαι καλυτερη ομαδα εφετος κλπ γιατι η σειρα τελικων πλησιαζει και θα διαμαρτυρεστε παλι για διαιτησιες, σε περιπτωση που διατηρησουμε την αγωνιστικη εικονα που δειχνουμε πλεον.
Το οτι ο Παο ειναι μεγαλη ομαδα, δεν το αμφισβητει κανενας. Καθε χρονια θα ειναι ενα απ τα φαβορι. Οπως (πλεον) και ο Ολυμπιακος. Οσο για το ποιος εχει καλυτερη ομαδα φετος, ειναι φανερο πως ειστε πιο δεμενοι σαν συνολο (και πως να μην ειστε αλλωστε) με περισσοτερους αυτοματισμους, καλυτερες αντιδρασεις στο παιχνιδι, αλλα και λιγοτερο ταλεντο ατομικα. Ειστε και θα ειστε φαβορι για το πρωταθλημα, μεχρι να μπορεσουμε να σας κερδισουμε.
Οποτε μπορεις να βγαζεις λιγοτερο δηλητηριο οταν θα αναφερεσαι στην εδω και μια 15ετια καλυτερη ομαδα της Ευρωπης, και μια ομαδα που αν και πληγωμενη εφετος, δεν μπορει να την υποτιμησει κανεις, ποσο μαλλον αν αυτος ειναι Ολυμπιακος και εχει διασωθει απο συντριβη στο ΟΑΚΑ ακομα και εφετος.
Επειδη εχουμε ξεχασει και τα ελληνικα μας. Αλλο καλυτερη ομαδα, αλλο πιο πετυχημενη. Εισαι με διαφορα η πιο αποτελεσματικη ομαδα της τελευταιας 10ετιας. Φορμαριζεσαι την εποχη που πρεπει, εχεις τον καλυτερο προπονητη, και παικτες νικητες. Μονο στραβος δεν τα βλεπει αυτα. Οταν ομως μιλας για καλυτερη ομαδα, να με συγχωρας αλλα η Μακαμπι, αλλα και η Μπαρτσα περυσι, ηταν πολυ καλυτερες ομαδες. Τουλαχιστον με το προσωπικο μου κριτηριο ετσι?

Kαι γενικα δεν εχεις καποιο λογο να εκφραζεις το κομπλεξ προς τον Παναθηναικο με τετοιες σποντες, την ημερα που διεκδικεις το τροπαιο,

Καλα εδω το χεις χασει τελειως. Εχω εγω κομπλεξ με τον Παο, ενω εσυ εχεις πεταξει τα απειρα για τον ΟΣΦΠ. Απ το οτι ο Τεοντοσιτς ειναι ατομιστης (mvp χτες), μεχρι οτι απιθανο μπορει να φανταστει καποιος.

..ενω εγω ειμαι αποκλεισμενος, ουτε και να το γυρνας στη διαμαχη ΠΑΟ-ΟΣΦΠ οταν εμεις συζηταμε περι Ευρωλιγκα.
Δες τι εγραψες εσυ για την ομαδα μου πρωτα στο νημα της Ευρωλιγκας, που τοσο πολυ κοπτεσαι να προστατεψεις.
Επειδη ομως και οι 2 ομαδες ειναι loosers (...)
Απο το οτι εδω και χρονια σε τετοιες διοργανωσεις παντα χανει, χωρια οτι ο Γιαννακης εχει χαρακτηρα looser προπονητη που κλαιγεται σαν παιδι, χτυπιεται κλπ, περνωντας την ιδια ψυχολογια και στους παικτες του. Παραδειγματα πολλα αν θες να το ψαξουμε, οπου παιχνιδια χαθηκαν λογω κομπλεξ κατωτεροτητας (..)
Ζζζζντοιννγκ...! Εγω εχω τα κομπλεξ με τον Παο, εγω σταζω δηλητηριο, εγω το γυρναω σε διαμαχη...! Οκ!:lol: Επεξ/σία από Chris_85
Δημοσ.
Οτι θα ειναι καλυτερος αυτη την περιοδο ειναι αναμενομενο, μια που ουτε καν Τοπ8 δεν παιξατε, ξεκουραστηκατε, βγηκατε στο στιβο, προετοιμαζοσασταν κτλ.. Λογικο να ανεβασετε αποδοση. Και αυτο συνεβη επειδη λογικα ξεκουραστηκαν οι περιφερειακοι σας που ειχαν σκασει, βρηκε ρυθμο ο σαρας κτλ.. Για τους υπολοιπους, και κυριως τον Μπατιστ και τον Φωτση, δεν ξερω αν μπορει να λειτουργησει τοσο ευεργετικα η προετοιμασια που κανατε, δεν πολυπιστευω στην ατομικη βελτιωση μεσουσης της χρονιας.

Ετσι οπως γραφεις παντως, θα ελεγε καποιος πως δεν πιστευεις οτι το καλοκαιρι πρεπει να γινουν μερικες αλλαγες, αλλα θα ηθελες να συνεχισετε με το υπαρχον ροστερ.

Δεν είναι θέμα ατομικής βελτίωσης.

Η ομάδα αυτή βασίζεται πολύ στις σωστές προπονήσεις που θα κάνει. Και τέτοιες άρχισε να κάνει μετά το Πάσχα. Οπότε παίζει όπως ήταν σχεδιασμένο να παίξει.

Το 2008 όταν έλεγε ο Ομπράντοβιτς ότι του στοίχισε ο τραυματισμός του Τσαρτσαρή, κάποιοι κορόιδευαν.

Πέρυσι, με τον Φώτση σε εξαιρετική κατάσταση και τον Τσαρτσαρή να βοηθάει στην άμυνα, με τον Διαμαντίδη και τον Σάρας να έρχονται από τραυματισμούς, πήγε στη Σιένα και τη διέλυσε.

Φέτος, χωρίς 4άρια (Φώτσης χάλια, Τσαρτσαρής off) στο κύπελο το πήρατε.

Στο ΟΑΚΑ με τον Χάισλιπ μόλις να έχει έρθει στην ομάδα και να κλείνει την τρύπα αξιοπρεπώς, πήγε να σας πάρει το ποτάμι.

Αυτή τη στιγμή ο Τσαρτσαρής παίζει συμπαθητικά στην άμυνα (εώς καλά κάποιες φορές) και ο Φώτσης είναι φορμαρισμένος. Η περιφέρεια βγάζει φωτιές....

Το κλειδί είναι στο 4...

Δημοσ.

Απο gazzetta.gr:

Παρεμπιπτόντως, ο Μίλος στα 23 του είναι ο νεώτερος κάτοχος του βραβείου του MVP της διοργάνωσης πραγματοποιώντας ένα τρομερή διαδρομή από το «DNP» του περσινού τελικού κυπέλλου στο Ελληνικό στην κορυφή της Ευρώπης. Κι όλα αυτά για έναν παίκτη που το καλοκαίρι ήταν μισό βήμα από την έξοδο από τον Ολυμπιακό…
Δημοσ.
Επειδη εχουμε ξεχασει και τα ελληνικα μας. Αλλο καλυτερη ομαδα, αλλο πιο πετυχημενη. Εισαι με διαφορα η πιο αποτελεσματικη ομαδα της τελευταιας 10ετιας. Φορμαριζεσαι την εποχη που πρεπει, εχεις τον καλυτερο προπονητη, και παικτες νικητες. Μονο στραβος δεν τα βλεπει αυτα. Οταν ομως μιλας για καλυτερη ομαδα, να με συγχωρας αλλα η Μακαμπι, αλλα και η Μπαρτσα περυσι, ηταν πολυ καλυτερες ομαδες. Τουλαχιστον με το προσωπικο μου κριτηριο ετσι?

Γιατί η περσυνή Μπαρτσελόνα ήταν καλύτερη; Γιατί η Μακάμπι ήταν καλύτερη τα τελευταία 15 χρόνια; Τι τις κάνει καλύτερες ομάδες;

Το μπάσκετ που έπαιζαν;

Οι νίκες τους;

Τα τρόπαιά τους;

Οι πορεία τους μέχρι το τέλος του τουρνουά;

Οι πορεία τους μέσα στη 15ετία;

Το μικρό τους μπάτζετ με το οποίο κατάφεραν ότι κατάφεραν;

Η έκπληξη που προκάλεσαν με τα αποτελέσματά τους;

Οι αλλαγές που έφεραν στον τρόπο που παίζεται το μπάσκετ;

Ποιο μπορεί να είναι αυτό το κριτήριο;

Γιατί εγώ μόνο ένα αντικειμενικό κριτήριο μπορώ να φανταστώ αλλά δε βλέπω να σε βολεύει και είμαι περίεργος να διαβάσω τι έχεις εφεύρει.

---------- Προσθήκη στις 18:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:50 ----------

Παιζει, τελικα, ο καλυτερος playmaker στην Ευρωπη. :D

Ο Διαμαντίδης είναι σπίτι του ρε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...