washcloud Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Επειδή παράλληλα βλέπω και ΕΡΤ όπου ακούστηκε αυτό ότι θα πάει σε 5ο ματς - δεν καταλαβαίωνω την αισιοδοξία, ....δεν ξέρω πώς (και αν) το δικαιολογήσανε στην ΕΡΤ, αλλά δεν είναι "αισιοδοξία" - λογική είναι : ως γνωστόν (και) ο φετεινός ΠΑΟ τα σκατώνει μακρυά από το ΟΑΚΑ, ενώ εντός γενικά κάνει παπάδες, ή τεσπα "μεταμορφώνεται". Συν τοις άλλοις, όσο χαϊβάνι και να είναι ο Σαλεπιτζής, δε μπορεί, όλο και κάτι θα κάνει (σε συνδυασμό με το τημ του και όποιους άλλους) για ν' αλλάξει τα δεδομένα (από ψυχολογία μέχρι αγωνιστικά κόλπα). Διότι πλέον ΕΙΝΑΙ σε αναμμένα κάρβουνα. ....πράγμα που ισχύει ΚΑΙ για παίκτες. Οι οποίοι δεν σκοτωθήκαν κι ιδιαίτερα (....η μισή ντροπή του Τζώρτζη είναι, αλλά είναι κι η άλλη μισή, που πάει σ' αυτούς), μάιντ γιου. Οπότε θα ΕΧΟΥΝ δυνάμεις. Στην άλλη όχθη, οι "Ισπανοί" (χωρίς Ισπανούς λολ) είναι χώμα. Εμφανώς χώμα και στο κάτω-κάτω για παραλίγο το πήραν το σημερινό. Ε όλα συνηγορούν στο ότι πιθανότερο είναι πλέον (ειδικά αν δεν εμφανιστεί κανείς από τους τραυματίες τους) να κατρακυλήσουν στο ΟΑΚΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_sl Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Γιατι ειναι καλος προπονητης ο Ιτουδης ακριβως; Μολις διαβασα οτι μας πεταξαν εκτος ευρωμπασκετ μαζι με κταλια, ρωσια, ισπανια κλπ Μπηκόζ haters gonna hate Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δεν μας πεταξαν, η ομοσπονδια μας στηριζει την φιμπα. Θα πεταξουν την ΑΕΚ εκτος πρωταθληματος αν συμφωνησει με την ευρωλιγκα Ετσι διαβασα στο contra και τωρα το λενε στην ερτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δεν μας πεταξαν, η ομοσπονδια μας στηριζει την φιμπα. Θα πεταξουν την ΑΕΚ εκτος πρωταθληματος αν συμφωνησει με την ευρωλιγκα Εχει πολυ ψωμί εκει.. Λογικα θα τα βρουν και δεν θα γινει τίποτα. Τελευταιο χαρτι της Φιμπα να σπάσει το έκτρωμα του μπερτομοεου ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Εχει πολυ ψωμί εκει.. Λογικα θα τα βρουν και δεν θα γινει τίποτα. Τελευταιο χαρτι της Φιμπα να σπάσει το έκτρωμα του μπερτομοεου ειναι. ...με τέτοιες μαλακίες που κάνει η ΦΙΜΠΑ, μάλλον θα κατορθώσει να κάνει τον Μπέρτο να φτιάξει ΚΑΙ δι-εθνικά πρωταθλήματα με τις ομάδες που κόβει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Ο κλοουν στον παγκο δηλωσε οτι χασαμε το παιχνιδι λογω διαιτησιας και βολων χθες (τι μου θυμιζει, τι μου θυμιζει) και λεει ας τον πουμε εγωιστη και αλαζονα, αλλα η σειρα θα ξαναπαει στη Βιτορια. Μιλαμε για τρικυμια εν κρανιω, καμια απολυτως αισθηση της πραγματικοτητας, καμια αισθηση των ευθυνων και παραλληλα ειναι και προκλητικοτατος. Οπως ειπα και πριν το χθεσινο παιχνιδι, αν για να τον ξεφορτωθουμε πρεπει να χασουμε το πρωταθλημα στην Α1, ευχη μεσα απο την καρδια μου ειναι να το χασουμε. Αν του ΔΓ του κοβει να τον διωξει ακομα και μετα απο κατακτηση πρωταθληματος (ή ακομα καλυτερα πριν καν τα playoff) τοτε οκ, ας αρχισουμε σιγα-σιγα να ασχολουμαστε με την Α1, διοτι απο Ευρωλιγκα, ομαδαρα η μιση Κουτσα με το μισο μπατζετ απο αυτο που ειχε στη διαθεση του ο ανικανος μισθοφορος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Λοιπον μετα τον χθεσινο αγωνα εχω να δηλωσω τα εξης; 1)Προκειται για μεγαλο επιτευγμα να χανεις απο αυτην την Καχα 2 φορες η οποια ειχε χθες 3 απουσιες και μικρο rotation εδω οι χρονοι http://www.euroleague.net/main/results/showgame?gamecode=238&seasoncode=E2015 2)Καταφεραν οι παιχταραδες μας να κανουν ηρωες παιχτες οπως ο Bertans και ο Tillie....Ο Bertans ειδικα οσα τριποντα εβαλε τα εβαλε οποτε τον μαρκαρε ο Pavlovic και απο ενα ψευτοpick που επαιρνε.....Ο δε Tillie πρεπει να εκοψε στην ρακετα με τον ιδιο τροπο πανω απο 10 φορες και η αμυνα κοιμοταν....Μια φορα του εκανε ταπα ο Gist 3)Συγκλονιστικος ΔΔ κατεθεσε ψυχη στο ματς....Χαρακτηριστικες 3 φορες που τον ποσταραν ψηλοτεροι παιχτες και τις 3 πηρε βηματα επιθετικο φαουλ και κλεψιμο....Για εμενα κλειδι στα επομενα ματς ειναι η χρησιμοποιηση του στο 3 και το ματσαρισμα με τον Bertans τον οποιο οσο επιανε δεν ακουμπησε μπαλα και μια φορα πηρε και σηκωθηκε για τριποντο και απο την αμυνα που ειχε την πασαρε στον αερα 4)Εξαιρετικος Kuzmic του εχουμε καταλογισει πολλα και δικαιως αλλα εμενα τουλαχιστον μου δειχνει ενα παιχτη που μπορει να παιξει εξαιρετικη αμυνα στο low post ειναι καλος στο pick and roll στην αμυνα πολυ καλος στα ριμπαουντ ειδικα τα επιθετικα υστερει στα τελειωματα κοντα στο καλαθι...Εγω τον θελω και του χρονου και στην τελικη ειναι μικρος ακομα(25) 5)Επειδη παλι σας φταιει ο Ραντουλιτσα ναι εχασε το τελευταιο σουτ ναι εκανε κανα 2 μαλακιες αλλα δεν νομιζω ειδικα στα νουμερα ο Μπουρουσης να ηταν καλυτερος και στα 2 ματς....Ειδικα απο τον αμπαλο τον Diop εφαγε πολυ ξυλο....Και επειδη μερικοι τον κραζετε παντα και για ολα ο μεν Μπουρουσης οταν παιρνει την μπαλα στο post δεν υπαρχουν βοηθειες γιατι της Καχα τα βαζουν ενω οταν ποσταρε ο Ραντουλιτσα και ο Gist επειδη ειχαμε 15% στα τριποντα η αμυνα μαζευοταν ολη μεσα....Και ο Μπουρουσης εκανε 3 fade away airball με πολυ καλη αμυνα ειναι αμπαλος; 6)Για την διαιτησια αν και σπανια αναφερομαι σε αυτην θα πω οτι ηταν καθοριστικη και εκρινε το ματς τουλαχιστον στα δικα μου ματια...Το 3ο φαουλ στο 2ο δεκαλεπτο του Kuzmic στον Βlazic ο οποιος πεφτει πανω του ειναι ανυπαρκτο....Η τεχνικη ποινη του Pavlovic προηλθε απο ενα ανυπαρκτο φαουλ και εχει δικιο να φωναζει...Βγαινει απο την base line ο Bertans και βαζει εσκεμμενα το χερι του αναμεσα στου Pavlovic και παιρνει το φαουλ.....Το φαουλ του ΔΔ στο τριποντο του Bertans πολυ τραβηγμενο γιατι πεφτει μπροστα ο παιχτης μετα το σουτ....Και ενα πεντακαθαρο φαουλ σε lay up του Williams απο τον James που δεν το εδωσε.... 7)Για τον Williams που λετε ελεος....Ναι εκανε ενα κακο ματς....Εμπαινε για drive και εκλειναν 3 παιχτες φυσικο ειναι οταν οι αλλοι εξω χτιζουν οικοδομη απο τα τουβλα....Οταν χρειαστηκε εβαλε 2 μεγαλα καλαθια...Αλλα βοηθησε τον ρε coach βγαλτου 2 συστηματα να βγει απο screen να παρει τη μπαλα....Ο Bertans πως εβαλε ολα τα σουτ; 8)Η μεγαλη διαφορα ειναι η τρυπα του Παναθηναικου στον 1...Εκει η Καχα εχει τον Adams..Ειχα πει και απο τον προηγουμενο αγωνα οτι πρεπει να περιοριστουν Adams-James...Δεν χρειαζεται κατι αλλο...Στον πρωτο αγωνα εβαλαν 31 χθες 37 9)Θα μου πειτε ποιος να τους περιορισει ο Καλαθης που οτι screen δει παει και κουτουλαει πανω του και τρωει τριποντο στη μαπα απο τον Adams...Ενταξει εχει ενα δικιο γιατι ο Adams εχει σταυρωτη-ταχυτητα-jump shoot επιπεδου NBA....Ο μονος που τον επαιζε καλη αμυνα ο Haynes εμπαινε μεσα εβαζε κανα τριποντο επαιζε τρομερη αμυνα και τον εβγαζε αμεσως για να μπει ο αμπαλος παλι...Τα εχω πει ρε παιδια καλος ο Καλαθης για μπασκετ αλανας ή αν εχει 6-7 παιχταραδες διπλα του να μοιραζει απλα την μπαλα...Οταν φτασουμε στα κρισιμα ματς οπως και φτασαμε με κλειστες αμυνες κλαφτα...Εμενα προσωπικα οτι και να κανει στα επομενα ματς θεωρω οτι για 2εκ που παιρνει δεν διανοειται να κατεβαζει απλως την μπαλα και να παιζει καλη αμυνα και η ομαδα να επιτιθεται με 4...Αν ειναι μεσα και Pavlovic και Φωτσης επιτιθεσαι με 2 10)Οσον αφορα τον coach δεν μπορω να καταλαβω τι διαολο προσπαθει-θελει να κανει...Το πας με το ζορι στην παραταση και μου βγαζεις εξω τον Haynes και αφηνεις τον Καλαθη ο οποιος αποφασιζει μετα απο 40 λεπτα αγωνα να παρει 2 τριποντα που με το ζορι εφτασαν στο στεφανι...Δεν εχει δοκιμασει καμια ζωνη 2-3 ας πουμε με Καλαθη-Haynes μπροστα να κοψει τα drive και τα τριποντα απο την κορυφη....Πρεπει να παιζει περισσοτερο ο Haynes εναντι του Καλαθη δεν γινεται αλλιως....Ο Adams κωλοβαραει στην αμυνα λογω Καλαθη και οργιαζει στην επιθεση...Οσο για τη θεση 3 εφτασα να λεω καλυτερα ο Γιανκοβιτς απο τον Pavlovic....Αλλα λογικο γιατι αναμεσα στους 2 ψαχνω να βρω αυτον που ειναι λιγοτερο επιζημιος για την ομαδα 11)Μπορει χθες να ειχαμε κερδισει...Παλι τα ιδια θα ελεγα γιατι αυτη η Καχα ειναι για 10 ποντους διαφορα τουλαχιστον...Ειδικα στο 1ο δεκαλεπτο επρεπε να ειμαστε μπροστα με 10-12 ποντους(αντι για 5 που εκλεισε) καθως η μια ομαδα ειχε πλανο και τα εχανε ελευθερη και η αλλη βαραγε μονο τριποντα υπο πιεση χτυπωντας τους Καλαθη-Pavlovic συνεχεια 12)Ελπιδες υπαρχουν αρκει να παιξουν μπασκετ καποιοι που μεχρι στιγμης ειναι αφαντοι και να μην τα περιμενουμε ολα απο τον ΔΔ-Ραντου-Williams 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Εχει δικιο να διαμαρτηρετε για την διαιτησια ο coach. Δεν ειναι δικαιολογια ηταν καθαρα υπερ τους. Φλοπινγκ(εχει κανει επιθετικο ο μπουρουσης), τεχνικες ποινες, διηλυσαν το κονωπα στο instant replay μονο σε μας σε καθαρες φασεις. Προσθεσαν και δευτερα σε επιθεσεις της καχα τους διορθωσε ο Σασα. Υπαρχει και φαουλ στοντελευταιο λεπτο στο ΔΔ ποτε δεν το δινουν, η γενικη εικονα ηταν μια διαιτησια υπερ τους σε ματς που παει στον ποντο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Ειδικά για το "φάουλ" της τελευταίας επίθεσης στον τεράστιο 3D, να μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Άκουσα με πόση παρρησία το σχολίαζε ο Βαγγέλης Ιωάννου χθες βράδυ και γελούσα μόνος μου. Ακόμα κι αν όντως ήταν hand checking, δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να δοθεί φάουλ τόσο μακρυά από την μπάλα, σε αυτή τη χρονική στιγμή του αγώνα (10" πριν το τέλος) και με τη διαφορά στους 2 πόντους. Για την περίπτωση του φλόπινγκ θα μπορούσαν απλώς να μη δώσουν τίποτα. Αλλά γενικά δεν νομίζω ότι ο Τζόρτζεβιτς έχει δίκιο. Ο Παναθηναϊκός σε κανένα σημείο του αγώνα δεν μου έδωσε την εντύπωση ότι ήταν καλύτερη ομάδα από την Λαμποράλ για να έχει την ηθική έστω δικαίωση να ομιλεί για εξωγενείς παράγοντες. Γι' αυτό και το σχόλιο του coach πέφτει στο κενό, δεν μπορεί να έχεις μέτρια (έως κακή) εικόνα επί 40' πριν 2 μέρες, επί 30' χθες βράδυ και να βγαίνεις μετά να λες ότι σου φταίει η διαιτησία και ο ανάδρομος Ερμής. Αν κατάφερναν να πάρουν το παιχνίδι, περισσότερο θα το "έκλεβαν" λόγω εμπειρίας, φανέλας, ψυχολογίας, 3D κλπ. παρά θα έλεγε κάποιος (ουδέτερος) ότι νίκησε ο καλύτερος. Με 7/28 τρίποντα (τόσα δεν είχαν?) δεν πας πουθενά, ακόμα κι ο Kobe στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του είχε καλύτερο ποσοστό (6/21) και έφαγε κάμποσο κράξιμο γι' αυτό. Τεσπά, τα κεφάλια κάτω τώρα μπας και γίνει το θαύμα και γυρίσει η σειρά στην Ισπανία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Ειδικά για το "φάουλ" της τελευταίας επίθεσης στον τεράστιο 3D, να μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Άκουσα με πόση παρρησία το σχολίαζε ο Βαγγέλης Ιωάννου χθες βράδυ και γελούσα μόνος μου. Ακόμα κι αν όντως ήταν hand checking, δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να δοθεί φάουλ τόσο μακρυά από την μπάλα, σε αυτή τη χρονική στιγμή του αγώνα (10" πριν το τέλος) και με τη διαφορά στους 2 πόντους. Φανταζομαι οτι διαφωνεις και με το φαουλ που χρεωνεται στον παβλοβιτς και μετα τρωει την τεχνικη ποινη. Επισης φανταζομαι οτι διαφωνεις και με το μπρος πισω, αλλα ενταξει μιλαμε για την ευρωλιγκα εχουμε δει και χειροτερες διαιτησιες ειναι αληθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Η διαιτησια κατ'εμε χθες ηταν οσο καλυτερη μπορουσαμε να περιμενουμε. Θυμαμαι κατι αστεια επιθετικα που σφυριχτηκαν στους Ισπανους, οσο θυμαμαι και πολλα σκληρα μαρκαρισματα δικα μας που δεν σφυριχτηκαν καθολου. Ομως, ακομα κι αν θεωρησω οτι η διαιτησια διαμορφωσε αποτελεσμα, δεν ειναι δικαιολογια για τη χθεσινη εικονα ποσο δε μαλλον να αρθρωνεται απο το στομα του υπευθυνου για την ηττα. Το δε επιχειρημα που μονο ανιδεοι χρησιμοποιουν σημερα, περι βολων, ειναι η απολυτη αποδειξη οτι κατεβηκε στη συνεντευξη τυπου με μοναδικη εγνοια να φορτωσει καπου τις ευθυνες, και πού αλλου απο τους διαιτητες. Βεβαια η αληθεια ειναι πως δεν περιμενα κατι περισσοτερο. Εχει βγαλει μια σεζον μεσα στην ψευτια και την κωλοφαρδια αλλωστε. Θυμαμαι χαρακτηριστικα οταν μετα κοπων και βασανων κερδισαμε το...Λαυριο βγηκε και δηλωσε οτι τα εχουμε παει εξαιρετικα στον πρωτο γυρο της Α1 και καποιοι παιχτες χαλαρωσαν. Μια ολοκληρη σεζον ψευτιες και ψευτιες. Τωρα η νεα ψευτια ειναι οτι του φαγαν το παιχνιδι τα κορακια. Ο ανθρωπος ειναι επικινδυνος για τη συγκεκριμενη δουλεια.&- ΥΓ. Περα απο ΔΔ και Γκιστ, οι υπολοιποι παρουσιαστηκαν σε 2 διαδοχικα παιχνιδια εκτος κλιματος αγωνα. Ευθυνη προπονητη καθαρα το γεγονος οτι ειναι μια ολοκληρη ομαδα απροετοιμαστη ψυχολογικα. Το παραπανω επιβεβαιωνεται ως γενικοτερο προβλημα της ομαδας για ολη τη σεζον κι απο το γεγονος οτι ειμαστε πρωτη ομαδα σε τεχνικες ποινες στη διοργανωση (κι απο τις πρωτες σε αντιαθλητικα φαουλ) πραγμα που καταδεικνυει οτι δεν υπαρχει καμια συγκεντρωση μεσα στο παρκε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Μια χαρα ηταν η διαιτησια χτες. Αν θελετε να δειτε φασεις, δειτε κ το καθαρο κλέψιμο του Μπουρούση στον ΔΔ ή τη φαση λιγο μετα που πέταξαν κατω τον Μπουρούση, νομιζω ο Καλαθης, και δεν εδωσαν τιποτα. Γενικα επέτρεψαν το σκληρο παιχνιδι κ εδωσαν φακτσοσφυριγματα και στους δυο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Φανταζομαι οτι διαφωνεις και με το φαουλ που χρεωνεται στον παβλοβιτς και μετα τρωει την τεχνικη ποινη. Επισης φανταζομαι οτι διαφωνεις και με το μπρος πισω, αλλα ενταξει μιλαμε για την ευρωλιγκα εχουμε δει και χειροτερες διαιτησιες ειναι αληθεια. Για τα συγκεκριμένα ομολογώ ότι δεν παρακολουθούσα εκείνη την ώρα, οπότε I'll take your word for it (που λένε στο χουριό μ'). Έστω ότι η διαιτησία έπαιξε καθοριστικό ρόλο. Αν ο Παναθηναικός επικεντρωθεί σε αυτό το ανούσιο μοιρολόι και δεν δει τα δικά του προβλήματα, τότε καταλαβαίνεις ποια θα είναι η κατάληξη της σειράς με τη Λαμποράλ. Σε τρία χρόνια κανένας δεν θα θυμάται το μπρος-πίσω και την τεχνική ποινή, αλλά ότι ο Διαμαντίδης είχε μια τελευταία ευκαιρία να πάει σε final four και η ομάδα του δεν το κατάφερε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Πάντως βλέπω μια απαξίωση για την Λαμποράλ, με την οποία δεν συμφωνώ. Εντάξει, σίγουρα δεν είναι η πιο εντυπωσιακή ομάδα που έχει περάσει από την Ευρωλίγκα, είχε απουσίες, έχει αδυναμίες κτλ., αλλά μην ξεχνάμε ποιους έχει κερδίσει μέσα στην έδρα της φέτος. Βασικά όλους. Μόνο ο Ολυμπιακός κέρδισε, αλλά κι αυτός είχε χάσει νωρίτερα στη σεζόν. Θέλω να πω, καλή η κριτική στον ΠΑΟ -ειδικά χθες με τις απουσίες του αντιπάλου και το μεγάλο ματς του Διαμαντίδη είχε μεγάλη ευκαιρία- αλλά δεν είναι ότι έχασε από τον Απόλλωνα Πάτρας. Η Λαμποράλ πάει τρένο εδώ και μήνες και, ακόμα κι αν κι εμένα δεν μου γεμίζει το μάτι, βρίσκει τρόπους και κερδίζει όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Μια χαρα ηταν η διαιτησια χτες. Αν θελετε να δειτε φασεις, δειτε κ το καθαρο κλέψιμο του Μπουρούση στον ΔΔ ή τη φαση λιγο μετα που πέταξαν κατω τον Μπουρούση, νομιζω ο Καλαθης, και δεν εδωσαν τιποτα. Γενικα επέτρεψαν το σκληρο παιχνιδι κ εδωσαν φακτσοσφυριγματα και στους δυο. Το ενα ειναι φαουλ του Μπουρουση και στο 2ο που λες παει να σωσει την μπαλα και απο πριν (αν δεν κανω λαθος) εχει κατσει μπροστα βαζοντας το σωμα του ο Καλαθης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις