iordanis77 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Λενε οτι οι αμερικανοι μπασκετμπολιστες στο nba ντοπαρονται ελευθερα, ειναι αληθεια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Εγώ γιατί έχω την εντύπωση ότι ντοπάρονται ακόμα και στη σκοποβολή; Και εντάξει, σωστό το "αθώος μέχρις αποδείξεως του αντιθέτου", αλλά είναι και κάποιες περιπτώσεις που απλά εθελοτυφλεί κάποιος αν πιστεύει ότι κάποιος άλλος δεν χαπακώνεται (π.χ. τενίστες και τενίστριες σε πολύ υψηλό επίπεδο, άρση βαρών και πολλά άλλα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 τιποτα σοβαρο δεν εχει ο χανγκας, μην τρελενεστε, θα αποφασιστει η συμμετοχη του την τελευταια στιγμη, το πολυ πολυ να παιξει με καμια ενεση (στην χειροτερη), προσωπικα δεν αποκλειω να εμφανιστει και κανας κοσερ, αν εχει @@ ο παναθας να παει να το παρει με αυτους μεσα για μενα, διαφορετικα να μην παει πουθενα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thant Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Πότε πιαστηκε ντοπαρισμενος ο Μπουρουσης? Ιορδάνη μην τους ακούς, ρίχνουν λάσπη. Το οτι ζήταγε "Φάρμακο" για τους τελικούς (τότε που κάρφωνε στο σίδερο) δεν σημαίνει οτι το έπαιρνε κιόλας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sl028 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Τουλάχιστον δεν έπαιρνε φάρμακο για εγγύους Του το αναγνωρίζω αυτό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis77 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Ιορδάνη μην τους ακούς, ρίχνουν λάσπη. Το οτι ζήταγε "Φάρμακο" για τους τελικούς (τότε που κάρφωνε στο σίδερο) δεν σημαίνει οτι το έπαιρνε κιόλας... Δεν ειδα να το παιρνει με την Εθνικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Έλα να τελειώνουμε με το θίασο της Ρεάλ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Από μπάσκετς δεν ξέρω τίποτα, αλλά αυτό δεν ισχύει. Υπάρχουν σκευάσματα που βελτιώνουν την επίδοση σχεδόν σε οτιδήποτε. ....κάτσε ρε μαν διότι σα να διάβασα ότι υποστήριξες ότι πήρε ουσίες που τον έκαναν να βλέπει καλύτερα γήπεδο/να ξέρει να δίνει σωστές πάσες με τον σωστό τρόπο, να έχει μεγαλύτερη ευστοχία στα τρίποντα / να τον κάνουν καλύτερο μπασκετμπωλίστα τεχνικά δηλαδή.....; Διότι εγώ, για αυτά έγραψα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 ....κάτσε ρε μαν διότι σα να διάβασα ότι υποστήριξες ότι πήρε ουσίες που τον έκαναν να βλέπει καλύτερα γήπεδο/να ξέρει να δίνει σωστές πάσες με τον σωστό τρόπο, να έχει μεγαλύτερη ευστοχία στα τρίποντα / να τον κάνουν καλύτερο μπασκετμπωλίστα τεχνικά δηλαδή.....; Διότι εγώ, για αυτά έγραψα. Αυτό όχι. Ντρόγκι δλδ που θα το πάρω εγώ που είμαι (όντως) άχρηστος στο μπάσκετ και θα ρίχνω χλάτσες, δεν υπάρχει. Ντρόγκι που θα κάνω καλύτερα αυτά που ήδη ξέρω, υπάρχει. Εκεί που θα μου έβγαιναν x/10 σουτ, πάσες, τάπες, ρημπάουντ, δεν ξέρω τι, θα βγάλω 2x ντοπαρισμένος. Η αύξηση σωματικής απόδοσης σε συνδυασμό με την συγκέντρωση και την ταχύτητα σκέψης που προκαλούν διάφορες ουσίες, έχουν πάρα πολύ πρακτικό αντίκτυπο. Πώς τρακάρει κάποιος πολύ καλός οδηγός πιωμένος; Ε, ανάποδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Aυτος ο Λασο γιατι εχει διπλωμα προπονητικης δεν ξερω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Ουτε ο Ιτουδης παει καλυτερα, αν συνυπολογισεις και το μπατζετ. Δε παιζουν ωραιο μπασκετ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pankar95 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Ο τρομερος Μπουρουσης ειχε πιαστει ντοπαρισμενος παλιοτερα, τοτε με τις σκονες του μακαριτη Μακαρου. Οποτε ο συγκεκριμενος με αφηνει αδιαφορο. Απλα δεν τον εμπιστευομαι. Τι κανει και λως το κανει δλδ Φιλική υπενθύμιση ότι στην ομάδα μας παίζει ο Καλάθης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Φοβερά εκλήματα εκατέρωθεν στο ΤΣΣΚΑ-Ερυθρός Αστέρας και τελικά οι Ρώσοι μάλλον καθαρίζουν τη σειρά έστω και δύσκολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Μεγαλη ευκαιρια για τον αστερα σημερα, κριμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pankar95 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Πολύ τζόντα το Φενερ - Ρεαλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις