Προς το περιεχόμενο

Euroleague Basketball

Tilemaxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κατσε μην δουμε τα ίδια και την Παρασκευή. Το οτι δεν έχει πείσει κανεναν η ομάδα και φτασαμε καλοκαίρι δεν ειναι τυχαίο. Το κρυφό μας χαρτί σήμερα ηταν ο τουρίστας Παυλοβιτς, αυτα. Προσδοκω ανάσταση νεκρών..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο μονος που παλεψε ηταν ο Ραντουλιτσα...Το να παιζεις με την Καχα η οποια ειχε και 2 σημαντικες απουσιες και επαιζε ουσιαστικα με 6 παιχτες και να καταφερνεις να χανεις ετσι ευκολα ειναι κατορθωμα....Απλο το μπασκετ εγω ειχα πει οτι αν καταφερουμε και πιασουμε-κλεισουμε Adams-James(31 ποντους) εχουμε πολλες ελπιδες...Οι υπολοιποι (Diop-Planinic-Tillie-Corbacho-Bertans) δεν απειλουν...

Washcloud το σεναριο 1-3 παιζει ακομα.

...έγραψα εγώ τίποτα διαφορετικό;

Αυτό που λέω είναι ότι η υπεραισιοδοξία είναι που με τρελλαίνει. Δηλαδή σχεδόν όλοι να το έχουν σιγουράκι την πρόκριση με Κούτσα, ΔΕΝ το καταλαβαίνω.

(.....θα καταλάβαινα το "60-40 η Κούτσα, αλλά κι ένα 2-3 το μπορούμε", σαν άποψη...)

Κατά τ' άλλα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν ΘΕΛΩ να περάσει ο ΠΑΟ, και παλιότερα και τώρα απλά βλέπω οι Ισπανοί να έχουν πιο φρέσκα πόδια, να κάνουν λιγότερες μαλακίες στο παιχνίδι τους σαν ομάδα, απ' ό,τι κάνει γενικά ο ΠΑΟ (που έχει ξεχάσει τί θα πει ρημπάουντ), να έχουν την φόρα μιας ΓΕΜΑΤΑ καλής χρονιάς, έναν Τζέημς ουσιαστικότατο παρά την ανέμπειρή του ύπαρξη, έναν Μπουρούση-καταλύτη, έναν Μπερτάνς παίκτη από το είδους που δεν έχει ο ΠΑΟ - ενώ στον αντίποδα έναν ΠΑΟ με κουρασμένο Μήτσο (θέλει/προσπαθεί-δεν μπορεί), έναν Ραντού που ΟΣΑ και να βάλει μπρος, άλλα τόσα θα φάει/γίνει η αιτία να φάνε (έχει κι ο Σαλεπιτζής τις ευθύνες του εδώ) πίσω και που κάνει το ένα ηλίθιο φάουλ μετά το άλλο βγάζοντας το σύμπαν από την ισορροπία του, και γενικώς μια ομάδα που ναι μεν μπορεί να έχει θεωρητικό ταλέντο "αρκετό", αλλά μόνο ομάδα ως σύνολο δεν είναι. Και η αλήθεια είναι ότι η αποψινή Κούτσα δεν έκανε και κάτι εκπληκτικό, ειδικά αμυντικά.

Αυτά σαν βιτρίνα βέβαια, διότι μπάσκετ είναι και νεκραναστήσεις γίνονται, αλλά με βάση αυτά που διακρίνω δεν μπορώ να είμαι κι αισιόδοξος για ΠΑΟ. Κομβικοτάτη η Παρασκευή, γιατί δεν νομίζω ν' αντέχει να πάει πρόκριση στα 5 παιχνίδια ο ΠΑΟ. Όχι ότι η Κούτσα έχει κα'να τρελλό βάθος πάγκου, τουναντίον, αλλά είναι σαφώς πιο φρέσκια. Για 'μένα πάντως, αν υπήρχε περίπτωση να κάνει μπρέηκ και να το μετατρέψει σε πρόκριση, θα έπρεπε να έχει πάρει το 1ο στην Ισπανία και μετά τα μπακτουμπακικά ΟΑΚΑδικα.

Αυτά όλα εν τω μεταξύ, θεού θέλοντος και τραυματισμών επιτρεπόντων.

Ειναι μια καλη ομαδα εδρας και ρυθμου η λαμποραλ. Αν πιασει ρυθμος εχεις προβλημα. Δεν ειναι μεγαθηριο, γιαυτο και η υπεραισιοδοξια. Την παρασευη θα δεις εναν αλλον Παο

Μεγαλη αστοχια...και μεγαλη ευστοχια στους αλλους, δεν θα ξαναγινουν αυτα....

Η Λαμποράλ στα χαρτιά δεν έχει το φοβερό ρόστερ, γι'αυτό και όλοι περιμένουν ότι κάποια στιγμή μπορεί να σκάσει. Αν θυμάστε, μετά και τον πρώτο γύρο του top-16, πολλοί έλεγαν ότι δεν γίνεται να συνεχίσει να πηγαίνει τρένο. Κι όμως πήγε. Αν συνεχίσει έτσι, λογικά θα περάσει F4, αλλά λόγω απειρίας και τρόπου παιχνιδιού, δεν αποκλείεται όντως να ξεφουσκώσει απότομα. Ο ΠΑΟ έχει κι άλλη μια ευκαιρία την Παρασκευή.

Φιλιππε οι απουσιες παντα παιζουν ρολο. Ο Χανγκα τα πηγε εξαιρετικα στον Ουιλιαμς κι ειναι σημαντικοτατος για την αμυνα τους.

Τωρα εγω θα ξαναπω αυτο που χα πει, οτι η Λαμποραλ δε μου γεμιζει το ματι. Βασιζουν πολλα στην ψυχολογια και την ενεργεια, εχουν καλα αθλητικα κορμια, κι εναν τρομερο μπουρουση , αλλα μεμονομενα οι παιχτες τους δεν εχουν ιδιαιτερες δυνατοτητες, επιθετικα κυριως.

Απ την αλλη ουτε ο παο ειναι καμια σπουδαια ομαδα, πηρε πολλα απο τον ουιλιαμς αλλα ως τωρα δεν εχει πεισει συνολικα, αντιμετωπιζοντας σχετικα βατους αντιπαλους. Υπερτερει στο βαρος της φανελας και την εδρα.

Ο τρομερος Μπουρουσης ειχε πιαστει ντοπαρισμενος παλιοτερα, τοτε με τις σκονες του μακαριτη Μακαρου. Οποτε ο συγκεκριμενος με αφηνει αδιαφορο.

Απλα δεν τον εμπιστευομαι. Τι κανει και λως το κανει δλδ

Αυτά όλα εν τω μεταξύ, θεού θέλοντος και τραυματισμών επιτρεπόντων.

τραυματιστηκε και ο Χανγκα 

....αυτά είναι.

Βασικά, και χωρίς Χάνγκα μπουρούνε (sic) να το παλαίψουνε οι Βάσκοι την Παρασκευή. Ειδικά αν έχουνε έστω Κοζέρ πίσω.

Από εκεί και πέρα, με βάση τα νεά δεδομένα, γίνεται ακόμη πιο δύσκολη η φάση "ΟΑΚΑ" γι' αυτούς, όπου υπό νορμάλ συνθήκες, θα χάσουνε και τα 2 ματς και μετά θα έχουνε να ελπίζουνε για την επιστροφή στη Βασκονία, αν και χλωμό το κόβω να προλάβει Χάνγκα να είναι παίχταμπλ στο 5ο.

Νομίζω ότι μόλις πήγαν στο 50-50 οι δυο ομάδες.

Ο τρομερος Μπουρουσης ειχε πιαστει ντοπαρισμενος παλιοτερα, τοτε με τις σκονες του μακαριτη Μακαρου. Οποτε ο συγκεκριμενος με αφηνει αδιαφορο.

Απλα δεν τον εμπιστευομαι. Τι κανει και λως το κανει δλδ

....δεν είχε πιαστεί ποτέ ντοπέ ο Μπουρού. Το μόνο στο οποίο είχε πιαστεί, ήταν η περίφημη συνομιλία με τον Πεθερό.

Όσο για το τί κάνει/πώς το κάνει φέτος, ντροπή ρε συ... Δεν υπάρχουν φάρμακα να αυξάνουν την μπασκετική διαύγεια/να βελτιώνουν την ευστοχία/τις τεχνικές κινήσεις. Ο Γιάννης συνεχίζει να μην πηδάει εφημερίδα - απλά ο Περάσοβιτς τον καλοδιαχειρίζεται (και μπράβο του, γιατί του αξίζει του ψηλού).

Ότι με την συνομιλία του έμεινε ρετσινιά, σύμφωνοι - αλλά για πόσο θα τον θάβουμε;

Μέχρι τουλάχιστον να πιαστεί πράγματι ντοπέ, illico presto και habemus corpus, ας μην τον σταυρώνουμε. Ούτε εμένα μου αρέσει που ψωμιαδοποιήθηκε, και είναι δείγμα που μου λέει να μην τον εμπιστεύομαι, αλλά.

Αν θυμάμαι καλά πάντως δεν αποδείχθηκε ποτέ ότι ο Μπουρούσης ήταν ντοπαρισμένος, άσχετα τι είχε πει τηλεφωνικώς στον κύριο Μάκη, ότι είχε τελειώσει το φάρμακο κλπ.* Ακόμα κι αν όντως ήταν (το πιθανότερο), στο μπάσκετ το "φάρμακο" παίζει εντελώς διαφορετικό ρόλο απ' ότι πχ. στους αθλητές του στίβου. Και άλογο να γίνει ο παίκτης, δεν πρόκειται να μάθει να παίζει μπάσκετ, ούτε να σουτάρει, ούτε να ποστάρει, ούτε να παίρνει σωστές θέσεις για ριμπάουντ, ούτε να οδηγεί την ομάδα του σε διακρίσεις.

Επιπλέον αν αφήσουμε στην άκρη τα τότε αίσχη και όσα έγιναν όχι μόνο με τον Ψωμιάδη αλλά και με τους Αγγελόπουλους, δεν νομίζω ότι μπορούν πολλοί να αμφισβητήσουν ότι την παρούσα περίοδο ο Μπουρούσης είναι από τους καλύτερους ψηλούς στην Ευρώπη. Γιατί όχι και ο καλύτερος.

* τι γέλιο εκείνο το καλοκαίρι, στο καφενείο του χωριού να φωνάζουμε τον ιδιοκτήτη (ονόματι Μάκης) δείχνοντας το άδειο μπουκάλι με το Πλωμάρι: "κύριε Μάκη, τελείωσε πάλι το φάρμακο, θέλουμε κι άλλο!"

Μια χαρα αυξανει και η διαυγεια και η ευστοχια αν εχει τρελη ενεργεια. Θεωρητικα δεν πιαστηκε, πρακτικα πιαστηκε.

Επιτρεψτε μου απλα να εχω πολλες επιφυλαξεις. Αυτα

Επισης τι ακριβως κανει καθε ουσια δεν ξερουμε. Υπαρχουν και φαρμακα που αυξανουν την συγκεντρωση

Ειτε ειχε παρει ειτε οχι, μιλαμε για κατι που εγινε πριν χρονια, Οποτε ποιο το νοημα να αναφερεται για τη τωρινή του αποδοση;

Ο Κοζερ ειναι εκτος, δεν εχω διαβασει για επιστροφη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...