Προς το περιεχόμενο

Euroleague Basketball

Tilemaxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν αμφιβάλω καθόλου. Φαίνεται όμως να είναι κάτι το οποίο δεν επαναλήφθηκε στη συνέχεια, αφού όπως είπα από το Top16 και μετά δεν έχει τύχει να δω σχεδόν κανένα πρόβλημα.

Κατά τ' άλλα μπράβο στον κόουτς Μπαρτζώκα για την παλικαρίσια αλλά και τυχερή νίκη (το backdoor που έχασε ο Ντολμαν στο 62-61 ήταν το έγκλημα του αιώνος).

Και τώρα καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό. Συμπαθώ με τα χίλια την ομάδα του Μπουρούση, φυσικά και τον ίδιο, αλλά πρέπει οπωσδήποτε να έχουμε ελληνική ομάδα στο F4.

Επεξ/σία από nzeppos
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μιας που ειπες για τον Doellman που ειναι εκεινος ο τυπος που μας ζαλιζε 2 σελιδες για τον υπερπαιχτη αυτον ;

Πιστευω σημερα να καταλαβε γιατι μια ολοκληρη καριερα ειναι απλα ενας ρολιστας ανευ τιτλων.

Παίζει σ' εσάς το ηχητικό της ΝΟΒΑς ; http://www.novasports.gr/web-tv/live-stream-detail-page/?liveid=10264#.Vw6a10tRGSp

Σ' εμένα (αντμπλόκι απενεργοποιημένο) παίζει την αρχική διαφήμιση (....όχι που δεν θα την έπαιζε...) και μετά το "κυκλάκι" "φορτώνει συνέχεια", αλλά δεν ξεκινάει ποτέ η μετάδοση.

Αν ναι, μπράουζερ και λειτουργικό....; ΠΧ (...όπως λέμε "ΧΡ"...) και Κρόουμ / Όπερα = πέη κυανά.

Παίζει σ' εσάς το ηχητικό της ΝΟΒΑς ; http://www.novasports.gr/web-tv/live-stream-detail-page/?liveid=10264#.Vw6a10tRGSp

Σ' εμένα (αντμπλόκι απενεργοποιημένο) παίζει την αρχική διαφήμιση (....όχι που δεν θα την έπαιζε...) και μετά το "κυκλάκι" "φορτώνει συνέχεια", αλλά δεν ξεκινάει ποτέ η μετάδοση.

Αν ναι, μπράουζερ και λειτουργικό....; ΠΧ (...όπως λέμε "ΧΡ"...) και Κρόουμ / Όπερα = πέη κυανά.

Μπα ούτε εδώ παίζει (MacOS και Chrome). Σπινάρει συνέχεια μετά τη διαφήμιση. Πρέπει να είναι δικό τους πρόβλημα. Μήπως έχει στουμπώσει το stream από τον πολύ κόσμο; Μην ξεχνάτε ότι έχουν και τεχνογνωσία/υποδομή Forthnet από πίσω.

Στο stream που πάει να φορτώσει το m3u8 που ξεκινάει μετά τη διαφήμιση, επιστρέφεται λάθος 404 (ότι δηλαδή δεν υπάρχει):

http://hls.forthnetgroup.gr/live/watch-10264/336BD236-C32D-49C0-BFAA-8F60267F5CEE/20160128T002402-HLS_Live_Layer1-2/1093.ts

Θενκς ρε καπ.

....βασικά εδώ και καιρό είναι που δεν μπορώ να "δω" (ακούσω) από τη "γενναιόδωρη" σελίδα τους.

Δε γκζέρω τίσκα τα ρόλο βαράνε - πρώτα εκείνο το σκηνικό με το ρηφρές αν θυμάσαι, μετά η άλλη η ομορφιά με το "ινβάλιντ πλέηα" στη Σούπα Γιουρολήγκ - και τελέ σκηνικό αυτό...

Έλεγα (όπως τις άλλες φορές) μπααααας και φταίει η σοφτγουερική αρχαιολογία, αλλά τελικά μπα....

Θενκς και πάλι μαν για τον κόπο της επιβεβαίωσης.

• Like 1

Ψήνομαι για euroleague tv pass. 

Κάποιος εδώ μέσα είχε παλιότερα.

Συμφέρει το μηνιαίο ( και είναι εφικτή η διακοπή της αυτόματης ανανέωσης...) ή πάω για το άλλο μέχρι το πέρας των play-off?

Πόσες συσκευές μπορώ να χρησιμοποιήσω ταυτόχρονα (pc / tablet/ phablet )?

Εγώ το έχω για τρίτη χρονιά (είμαι Αγγλία βέβαια, αν έχει σημασία). Βλέπω γύρω στο 1,5 ματς την εβδομάδα και μου έχει τύχει μόνο μια φορά να χάσω σημαντικό κομμάτι αγώνα λόγω τεχνικών προβλημάτων.

Εμένα προσωπικά με έχει σώσει, γιατί έχει pause/play/fast forward. Επειδή συνήθως είμαι απασχολημένος την ώρα που ξεκινάνε τα ματς, το ξεκινάω, πατάω pause και γυρίζω μετά από μισή-μια ώρα και το βλέπω κανονικά. Πηδάω και τα time-out και είμαι κύριος. Δυστυχώς δεν υποστηρίζει κινητά και ανάλογα με την χώρα μπορεί να είναι προβληματικό, αλλά η δική μου εμπειρία είναι πολύ θετική.

Για τον ΠΑΟ, παρά το σημερινό, πιστεύω ότι μπορεί να προκριθεί. Αλλά μιλάμε έχει σοβαρό πρόβλημα με τους Έλληνες. Για του χρόνου, με τις υπάρχουσες συνθήκες, μπορεί να βασίζεται σε ακριβώς μισό Έλληνα παίκτη, τον Γιάνκοβιτς σε δευτερεύοντα ρόλο. Ο ΔΔ σταματάει, ο Φώτσης ή σταματάει ή φεύγει, ο Χαραλαμπόπουλος και ο Παπαγιάννης δεν παίζουν λεπτό, ο Παππάς αγνοείται, ο Μποχωρίδης κρατάει πετσέτα. Πού να μην πήγαινε και για ελληνοποίηση.

• Like 1

.....σε ανύποπτο χρόνο - όταν κάποιοι λέγανε "να πέσουμε με Κούτσα - τους έχουμε", κυρίως με σημαία το όνομα (...) - είχα πει ότι οι Κουτσαβάκηδες θα το φάνε ζωντανό το αμυντικό καφενείο του Σαλεπιτζή. Περίμενα 3-0 ως το πιο πιθανό, αν διασταυρωνόντουσαν στα Π.Ο.

Έκτοτε, έχω τρελλαθεί να διαβάζω για "1-3" του ΠΑΟ. Πράγμα που δεν μπόρεσα να καταννοήσω.

Απόψε έγινε το 1-0 (κι εμφατικά), και την Παρασκευή παίζει κι ο Κοζέρ (λένε).

Προφανώς κανείς δεν είναι μάντης και μπορεί μια χαρά να κάνει ένα σερί 3ων νικών ο ΠΑΟ - αλλά απλά δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω αυτήν την υπεραισιοδοξία vs Κούτσα.

Οι Ισπανοί το αξίζουν για μια μαγική χρονιά που κάνανε - από την άλλη το αξίζει ο Διαμαντίδης να πάει ένα ακόμη Φ4.

Για να δούμε.

• Like 1

Εγώ το έχω για τρίτη χρονιά (είμαι Αγγλία βέβαια, αν έχει σημασία). Βλέπω γύρω στο 1,5 ματς την εβδομάδα και μου έχει τύχει μόνο μια φορά να χάσω σημαντικό κομμάτι αγώνα λόγω τεχνικών προβλημάτων.

Εμένα προσωπικά με έχει σώσει, γιατί έχει pause/play/fast forward. Επειδή συνήθως είμαι απασχολημένος την ώρα που ξεκινάνε τα ματς, το ξεκινάω, πατάω pause και γυρίζω μετά από μισή-μια ώρα και το βλέπω κανονικά. Πηδάω και τα time-out και είμαι κύριος. Δυστυχώς δεν υποστηρίζει κινητά και ανάλογα με την χώρα μπορεί να είναι προβληματικό, αλλά η δική μου εμπειρία είναι πολύ θετική.

Για τον ΠΑΟ, παρά το σημερινό, πιστεύω ότι μπορεί να προκριθεί. Αλλά μιλάμε έχει σοβαρό πρόβλημα με τους Έλληνες. Για του χρόνου, με τις υπάρχουσες συνθήκες, μπορεί να βασίζεται σε ακριβώς μισό Έλληνα παίκτη, τον Γιάνκοβιτς σε δευτερεύοντα ρόλο. Ο ΔΔ σταματάει, ο Φώτσης ή σταματάει ή φεύγει, ο Χαραλαμπόπουλος και ο Παπαγιάννης δεν παίζουν λεπτό, ο Παππάς αγνοείται, ο Μποχωρίδης κρατάει πετσέτα. Πού να μην πήγαινε και για ελληνοποίηση.

Έτσι ακριβώς. Μην το συζητάτε καθόλου παιδιά, αυτά τα passes (Euroleague και ΝΒΑ) είναι σωτήρια. Υπό προϋποθέσεις μπορεί κάποιος με συνολικά ~150 ευρώ να δει ολόκληρη σεζόν και στα δύο (αν πιάσει καμια προσφορά για Euroleague στην αρχή της σεζόν ή του Top16 και αν κάνει εγγραφή στο ΝΒΑ από καναδική, νοτιοαφρικάνικη, καμερουνέζικη ΙΡ κ.ο.κ.)

Μακάρι να υπήρχε κάτι αντίστοιχο και για Champions League ή Premier League, θα είχαμε αποτάξει τα πειρατικά streams δια παντός. Αν και στο ποδόσφαιρο είναι ευκολότερο να βρεις μετάδοση σε HD, είτε μέσω acestream είτε από IPTV sites με συνδρομή.

Στα του σημερινού αγώνα, πιστεύω πως μεθαύριο (τότε δεν είναι?) θα δούμε εντελώς διαφορετική εικόνα από τα σημερινά αίσχη. Και φυσικά εύχομαι ολόψυχα στον Μπαρτζώκα να κάνει το 2-0.

Washcloud το σεναριο 1-3 παιζει ακομα. Απλα δεν εγινε το break απ το πρωτο ματς.
Αυτο που σας υπογραφω, δεν ειναι οτι την παρασκευη θα γινει το 1-1 σιγουρα, αλλα οτι θα παει πολυ καλυτερα ο παναθηναΐκος και θα παρει το 2 ή θα χασει υπερβολικα δυσκολα.

Η ομαδα θα εχει μεγαλη μεταμορφωση σε 2 μερες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...