patrickdrd Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Του χρονου μας βλεπω να μενουμε εκτος 8δας στην τελευταια αγωνιστικη με εντος εδρας ηττας απο καμια Τσεντεβιτα και να λεμε οτι διαλεξαμε να μεινουμε εκτος 8δας για να μην διασταυρωθουμε με την ΤΣΣΚΑ. έγινε περσυ αυτο, διαλεξαμε τσσκα αντι να μεινουμε εκτος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Κακη εμφανιση χθες ειδικα στο τελος του αγωνα.....Θα συμφωνησω τραγικος Ραντου και ειναι σε πτωση εδω και 3-4 αγωνες...Νομιζω οτι πρεπει να περιοριστει ο χρονος του οπως ηταν πριν και οταν μπαινει μεσα να παιρνει πολλες επιθεσεις....Αν δεν κανω λαθος εχει αυξηθει ο χρονος του αλλα οι επιθεσεις που παιρνει εχουν μειωθει.....Μοιραια κουραζεται κιολας....Πρεπει να παει περισσοτερο σε ενα συστημα με Hunter-Gist και οχι Φωτση γιατι ειτε παιζει ειτε οχι ενα και το αυτο Αρνητικη εντυπωση μου εχει κανει ο Haynes o οποιος πιεζει πολυ καλα την μπαλα αλλα με τιποτα δεν μπορει να παιξει σαν 1 και να κατεβασει την μπαλα.....Στον προηγουμενο αγωνα μια φορα του την εκλεψαν και μια φορα εκανε μπρος-πισω χθες αφου την ζαλισε σε καποιο σημειο για 15' πηγε στο drive και του χτυπησε στο ποδι και χασαμε την κατοχη....Δειχνει τρακαρισμενος οπως και ο Feldeine ο οποιος εχει πεσει παρα πολυ λογω μειωσης του χρονου του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TAKE5 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Τα έβλεπα live παράλληλα μην επιμένεις 53-33 στην Γερμανία με τριποντο του ψηλού 69-76 με καλάθι του Ραντούλιτσα σχεδόν ταυτόχρονα. Μετά έκαναν οι Τούρκοι σερί 16-2 και οι Ισπανοί 7-16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 οπως και ο Feldeine ο οποιος εχει πεσει παρα πολυ λογω μειωσης του χρονου του καλο αυτο με τον φελντε, επαιζε πολυ, ελεγαν δεν μπορει να αποδωσει γιατι παιζει πολλα λεπτα και κουραζεται, παιζει λιγο, ααα, δεν μπορει να προσαρμοστει, ε, αποφασιστε, εγω θα πω οτι αυτος ειναι ρε παιδια ο παικτης, αυτα (τα λιγα) μπορει, τον ειδαμε και ισπανια, παιζαμε και φαντασυ, στα εντος κατι επαιζε, στα εκτος παντα τον καναμε αλλαγη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Τα έβλεπα live παράλληλα μην επιμένεις 53-33 στην Γερμανία με τριποντο του ψηλού 69-76 με καλάθι του Ραντούλιτσα σχεδόν ταυτόχρονα. Μετά έκαναν οι Τούρκοι σερί 16-2 και οι Ισπανοί 7-16 Απο ολο το ματς που ειδες , μια που το εβλεπες και live, εσυ λοιπον εχεις οδηγηθει στο συμπερασμα οτι το δωσαμε για να μην παμε με πλεονεκτημα εδρας στο τοπ8 αλλα με μειονεκτημα με Καχα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Πως τη βλεπεις τη σειρα με Καχα Midi? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TAKE5 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Απο ολο το ματς που ειδες , μια που το εβλεπες και live, εσυ λοιπον εχεις οδηγηθει στο συμπερασμα οτι το δωσαμε για να μην παμε με πλεονεκτημα εδρας στο τοπ8 αλλα με μειονεκτημα με Καχα. Πουθενά δεν είπα ότι το δώσαμε απλά οι "τουρκοι" ήθελαν την νίκη γοήτρου περισσότερο ενώ ο Τζόρτζεβιτς αποφάσισε να δοκιμάσει σχήματα το τελευταίο 10λεπτο που προφανώς δεν του βγήκαν. Αυτό που λέω είναι ότι η ομάδα έκανε σερί 8-2 και η αίσθηση μου είναι ότι αν καιγόταν θα έκανε και 9-1 οπότε τα περί άσχετου προπονητή είναι υπερβολικά μετά από ένα χαλαρό παιχνίδι. Το πλεονέκτημα χάθηκε στα παιχνίδια με Λοκο και Αστέρα όχι χθες. ΑΝΝΝ φτάσει η σειρά σε 5ο παιχνίδι και εγώ θα προτιμούσα αυτό να είναι στο ΟΑΚΑ και ας είναι αντιπαλος η μικτή ΤΣΣΚΑ-ΦΕΝΕΡ διαφορετικά δεν έχει σημασία η έδρα αλλά το πως θα παίξει ο Παναθηναικός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrpink Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 http://www.gazzetta.gr/basketball/article/906093/psifise-toys-kalyteroys-tis-sezon-stin-euroleague Σίγουροι οι Ντιλέινι, Ντεκολό, Μπογκντάνοβιτς, Μπουρούσης, για πέμπτο θα 'βαζα κάποιον απ'τους Ούντο, Βέσελι, Αγιόν ή Κουίνσι Μίλλερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TAKE5 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Θα περιμένω να τελειώσει και αυτή η φάση που αναμένετε συγκλονιστική πριν ψηφίσω. Ματσάρα έκανε ο Μπογκντάνοβιτς, Σλούκας από παλιά και ώσπου να πάρει χαμπάρι ο Λάσο ότι 10 λεπτά έπαιξε σεντερ ο Καλινιτς πέταξε το πουλάκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamanos Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Ψήνομαι για euroleague tv pass. Κάποιος εδώ μέσα είχε παλιότερα. Συμφέρει το μηνιαίο ( και είναι εφικτή η διακοπή της αυτόματης ανανέωσης...) ή πάω για το άλλο μέχρι το πέρας των play-off? Πόσες συσκευές μπορώ να χρησιμοποιήσω ταυτόχρονα (pc / tablet/ phablet )? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Πόσες συσκευές μπορώ να χρησιμοποιήσω ταυτόχρονα (pc / tablet/ phablet )?Ξεχνας τα tablet/phablet. Δεν υποστηριζονται. Τωρα αν εχει πατεντες για να δουλεψει dunno. Ειχα εγω league pass απο το ξεκινημα της season και failαραν σε αρκετες αγωνιστικες οι servers τους. Το "customer service" τους καλο-χρυσο απλα ειχε ενα μικρο μειονεκτημα. Σου απαντουσε την επομενη μερα που ειχες ηδη χασει την αγωνιστικη. Εν τελει το ακυρωσα αμεσα και ζητησα/πηρα πισω το συνολο του ποσου του pass. Δεν θα τους εμπιστευομουν ξανα, oυτε βεβαιως και θα τους συστηνα. Επισης εχε υποψιν σου (το λενε στα ψιλα γραμματα του agreement σε καποια καλοκρυμμενη σελιδα του site) οτι αν εισαι εντος Ελλαδας δεν θα μπορεις να παρακολουθησεις απο την συγκεκριμενη υπηρεσια τα παιχνιδια που μεταδιδει η nova. Θες και παλι πατεντες στον browser για να ξεγελασεις το geoblock. Σουμαροντας τα παραπανω, η συμβουλη μου ειναι: stream του θειου δε πα να'ναι και 300kbps. Βρηκα την υγεια μου. Aν σ'αρεσει η περιπετεια ομως, μπορεις να τους δοκιμασεις 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamanos Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Αυτά ακριβώς έψαχνα, οπότε το ξεχνάω. Thanks man. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Σουμαροντας τα παραπανω, η συμβουλη μου ειναι: stream του θειου δε πα να'ναι και 300kbps. Βρηκα την υγεια μου. Aν σ'αρεσει η περιπετεια ομως, μπορεις να τους δοκιμασεις χαχαχα και τα στριμ περιπετεια ειναι ουτως ή αλλως, δεν γλιτωνεις απ την περιπετεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Χρησιμοποίησα Euroleague TV pass ολόκληρη την περσινή σεζόν και από το Top16 της φετινής μέχρι τώρα. Γενικά είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Δεν θυμάμαι να έχω δει πάνω από 1-2 διακοπές και αυτές ολιγόλεπτες, το stream δεν κολλάει, το συνολικό κόστος ήταν πολύ μικρό για τον αριθμό των αγώνων (30 ευρώ πέρσι, 40 φέτος) ενώ ο περιορισμός του blackout για τους αγώνες ελληνικών ομάδων στη Nova ξεπερνιέται πανεύκολα με ένα μη-ελληνικό proxy ή το Hola addon σε Chrome (δηλ. οι "πατέντες" είναι μισό λεπτό υπόθεση για να εγκατασταθούν). Προσωπικά πάντως δεν χρησιμοποιώ κανένα αφού έχω αγγλική ΙΡ μέσω VPN. Σημειωτέον ότι τη μη-ελληνική ΙΡ την θέλετε μόνο για το login και όχι για να δείτε τον ίδιο τον αγώνα. Από τη στιγμή που θα κάνετε το login, μπορείτε να αποσυνδεθείτε από το proxy/VPN και να παρακολουθήσετε όσους αγώνες θέλετε, ακόμα κι αν τους σταματάτε κατά βούληση και τους ξεκινάτε αργότερα. Μπορείς να διακόψεις τη συνδρομή όποτε θέλεις, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι οι ελληνικές πιστωτικές κάρτες θα είναι αποδεκτές. Όταν είχα κάνει την πρώτη προσπάθεια πριν μήνες, δεν δέχονταν καμία από τις κάρτες μου και δοκίμασα αρκετές (από CC μέχρι virtual prepaid από διάφορες τράπεζες). Τους έστειλα ένα email αν μπορούν να βάλουν και άλλες μεθόδους πληρωμής (πχ. Paypal), απάντησαν μέσα σε 24 ώρες ότι θα το εξετάσουν και όντως 2 μήνες αργότερα πλήρωσα με Paypal και καθάρισα. Με βάση τα ισχύοντα πακέτα (14 ευρώ/μήνα vs. 20 ευρώ μέχρι και το final four που θα γίνει 12-15 Μαΐου) ίσως αξίζει να περιμένεις 1-2 μέρες ακόμα για να πάρεις ένα μηνιαίο που να σε βγάλει ακριβώς μέχρι το F4 και θα γλυτώσεις 6 ευρώ. Τα πειρατικά stream πλέον τα αποφεύγω όσο περισσότερο μπορώ, αφού συνήθως είναι ταλαιπωρία να βρεις αξιοπρεπή ποιότητα που να μην κολλάει, ειδικά για μπάσκετ (ακόμα κι αν είναι σε ρώσικα, ισπανικά κλπ). Σε ποδόσφαιρο κάτι γίνεται με κάτι arenavision και σία, συν τα addon του XBMC για Live TV αλλά σε μπάσκετ είναι δυσκολότερο τα πράγματα. Πρόσφατα έβαλα και NBA league pass μέσω καναδέζικου proxy, 20 ευρώ για όλα τα playoff και καθάρισα για τη φετινή σεζόν. ps: ένα άλλο πρόβλημα με το Euroleague pass είναι ότι όντως δεν υποστηρίζει κινητά (άσχετα αν στη σελίδα τους ισχυρίζονται το αντίθετο), ενώ δεν υπάρχει σχετικό addon για XBMC/Kodi/Openelec ώστε να βλέπω απευθείας στην TV. Τουναντίον το LP του ΝΒΑ τα υποστηρίζει όλα αυτά και μάλιστα στα 60fps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Στα γρηγορα φετος οι servers τους ηταν down σε ολους τους αγωνες την ημερα του Μπαρτσελονα-ΠΑΟ και στο πρωτο ημιχρονο του Καρσιγιακα-ΠΑΟ (ή ΠΑΟ-Καρσιγιακα δεν θυμαμαι σιγουρα). Διαστημα 4 εβδομαδων μεταξυ των 2 αγωνων. Παραδεχτηκαν οτι ειχαν γενικο θεμα οι σερβερ τους. Δεν χρειαστηκε να τους δοκιμασω παραπανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις