Pankar95 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Αφηστε τα σεντόνια και δείτε μπασκετάκι. Λαμποράλ - Μπαρτσα αυτή τη στιγμή στο arenalive. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Αυτο που δε καταλαβαινω ειναι γιατι καποιος στεκεται στη φετεινη μετριοκακη του χρονια και οχι ας πουμε στη περσινη που ηταν ισως η καλυτερη της καριερας του.Θα μιλησω στη γλωσσα σου αν και δεν ειναι αυτη η κανονικη απαντηση: Για τον ιδιο λογο που εσυ (συγκεκριμενα εσυ) κουναγες τα αυτακια σου σε αυτο εδω το thread οταν ο ΔΔ τελειωνε αποντος ενα παιχνιδι. Εγω τον εχω κραξει σε ματς στο οακαΚι αυτο το ξερω/ξερουμε. Κι οχι μονο αυτον. Κατα τ αλλα νιωθω τυχερη που ζω αυτον τον παιχταρα και ευγνωμων στους Αγγελοπουλους που τον εφεραν στο λιμανι κι αλλαξε τα παντα.Σκεψου αλλοι που ζουν ΔΔ, rofl. Ελπιζω να κλεισει εδω την καριερα του και να μαι γερη να παω στο τελευταιο του παιχνιδι ν αφησω τα πνευμονια μου.Κι εγω σαν Παναθηναικος αυτο ελπιζω. Ως τα 40 του βασικος στο λιμανι της καρδιας του για να παιρνω τους τιτλους εγω. Αλλα δεν ειμαι καθολου σιγουρος, ηδη αφησε ανοιχτα ολα τα ενδεχομενα για το καλοκαιρι. Μη ξεχναμε οτι εκτος απο ΟΣΦΠ απο κουνια και ηγετης "ειναι και επαγγελματιας". Υπομονη ως το καλοκαιρι και ευχη να παραμεινει με οσο το δυνατο ψηλοτερο συμβολαιο. Βασικα με τοσο κακη σεζον, μαλλον θα παραμεινει, εκτος αν ξεπεταχτει κανς (επισης παραπεων) Σοφος και του σκασει τα μυρια για να κλεισουν την καριερα τους παρεα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TAKE5 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Αφηστε τα σεντόνια και δείτε μπασκετάκι. Λαμποράλ - Μπαρτσα αυτή τη στιγμή στο arenalive. Ευκολη νικη-προκριση κουτσα. Αλήθεια σε 4πλή ισοβαθμία τι γίνεται? edit το βρηκα 2ο ο Ολυμπιακος έξω η Ρεαλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Κοίτα, washcloud σκαμπανεβάσματα έχουν όλοι οι μεγάλοι αθλητές. Τι πάει να πει σπάει τα καλάθια; Στην χειρότερη του χρονιά στην Ευρωλίγκα έχει 41% στα δίποντα 10 π μ.ο. και 5 ασιστ. Εσύ πήρες όλες τις αρνητικές του στιγμές για να έρθεις να μας πεις ότι είναι μέτριος παίχτης. Εντάξει φέτος μπορεί να είχε όντως μια κάμψη, αλλά αυτό δεν ακυρώνει την ως τώρα πορεία του σαν παίχτης ούτε σημαίνει ότι δεν πρέπει να έχει ρόλο στον Ολυμπιακό. Το αν δεν σου αρέσει το στυλ του σαν παίχτης είναι άλλο θέμα. ....σκαμπανεβάσματα έχουν όλοι, σαφώς. Το πρόβλημα είναι όμως όταν κάποιοι έχουν περισσότερα σκαμπ, απ' ό,τι ανεβάσματα. "Σπάει τα καλάθια" πάει να πει είτε ότι χάνει εύκολες προσπάθειες, είτε ότι τραβάει προσπάθειες απ' τα μαλλιά, είτε ότι κρατάει πολύ περισσότερο την μπάλα/παίρνει πολύ περισσότερες προσπάθειες από ό,τι θα έπρεπε/θα μπορούσε. ...έχει φτάσει να κάνει τη χειρότερή του χρονιά στην Ευρωλίγκα, και ΑΚΟΜΗ τον "δικαιολογείτε", εκεί που είναι ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΣ. Ειλικρινά δηλαδή ρε παιδιά. Μιλάμε για ντηνάιαλ πια. ......να ήταν εν τω μεταξύ "ηγετικός" σε σημαντικά παιχνίδια που κωλοβαράγανε ας πούμε οι πληβείοι γύρω του; Να έδινε ό,τι καλύτερο γινόταν και να φταίγανε τελικώς ΟΝΤΩΣ "οι άλλοι"; Μπα. Ίσα-ίσα, στα παιχνίδια που έπρεπε κι αν ήταν χάλια. Για να μην πούμε σε πόσα παιχνίδια τον σώσανε εμμέσως (μαζί και το παιχνίδι ενίοτε) με την απόδοσή τους, Πρίντεζης, Μάντζαρης, Στρόμπερι, Χάκετ, Χάντερ, Παπαπέτρου. Αν μάλιστα έτρωγε πάγκο την ώρα που θα έπρεπε, τα ποσοστά του θα ήταν ακόμη πιο κάτω. Μένει μέσα, κι όλο και κάτι διορθώνει (εμ πως όχι, όταν έχει ΣΥΝΕΧΕΙΑ την μπάλα). Για ΕΝΑ θα έπρεπε να μιλάτε - και δεν το κάνετε καν : τις ασίστ του. Βέβαια τότε εγώ θα ανέφερα ΚΑΙ τα λάθη του - αλλά οι ασίστ είναι ασίστ. Το δε "στυλ του σαν παίκτης", δεν καταλαβαίνω που ακριβώς κολλάει. Δεν με χαλάει το πώς ακριβώς θα βάλει το καλάθι - με χαλάει το ότι θα το χάσει.............. Αυτο που δε καταλαβαινω ειναι γιατι καποιος στεκεται στη φετεινη μετριοκακη του χρονια και οχι ας πουμε στη περσινη που ηταν ισως η καλυτερη της καριερας του. Εγω τον εχω κραξει σε ματς στο οακα, ισχυει αλλα τι να κανουμε ανθρωποι ειναι εχουν και τα ψυχολογικα τους. Κατα τ αλλα νιωθω τυχερη που ζω αυτον τον παιχταρα και ευγνωμων στους Αγγελοπουλους που τον εφεραν στο λιμανι κι αλλαξε τα παντα. Ελπιζω να κλεισει εδω την καριερα του και να μαι γερη να παω στο τελευταιο του παιχνιδι ν αφησω τα πνευμονια μου. Αυτα... ....πώς θα σου φαινόταν βρε Μαργαρίτα δηλαδή, αν πέρσι σου έλεγα "ας μη σταθούμε στην φετεινή καλύτερή του χρονιά, αλλά...ας δούμε τί θα γίνει του χρόνου που θα είναι χάλια"; Μετάφραση : ΠΟΤΕ θα μιλήσουμε για την χάλια φετεινή του χρονιά δηλαδή ρε παιδιά; Όταν θ' αποσυρθεί και μετά; (....όχι ότι θα σηκώνετε κουβέντα και τότε, αλλά λέμε....). Σας έχει γίνει εμμονή ότι μου έχει γίνει εμμονή να τονίζω μόνο, λέει, τα κακά του. Έχω γράψει (κι έχω "φαγωθεί", πχ με Μίντι και DKNI) όμως ότι είναι καταπληκτικός (όταν πει να) βγάλει πάσες. Ε τί να κάνω, όταν βλέπω ότι είναι ρημάδι, κι ότι κανένας δεν μιλάει για αυτό, να τονίζω πόσο καλές πάσες βγάζει; (...όσο για το λιμάνι και τις αλλαγές, εγώ το μόνο που βλέπω έκτοτε είναι ότι δεν έχει μείνει δρόμος για δρόμος ανοικτός κι ότι είναι πια τίγκα στους μαυριδερούς :ρ) Και μη ξεχνάμε πως προέρχεται από τουρνουά με την Εθνική έτσι,αλλά αυτά δεν παίζουν κανένα ρόλο για μερικούς. Και θα σου απαντήσει πως το 2012 έπρεπε να βγει mvp ο Χαινς ή ο Πρίντεζης ή ο ΠΑΠ και το 13 ο Λο..και είμαι σίγουρος πως και για τις υπόλοιπες διακρίσεις κάτι θα βρει να πει ώστε να καταλάβουμε όλοι πως ο Σπανούλης δεν είναι μεγάλος παίχτης αλλά τον έκαναν άλλοι μεγάλο. Τέλος πάντων. ....επίσης να μην ξεχάσουμε ότι προέρχεται από το μεγάλωμα δυο παιδιών και την....τακτοποίηση κοτζάμ πρώην μίσεως. Και να τονίσουμε ότι ο άνθρωπος εδώ και χρόνια χάνει τα μαλλιά του και πιθανώς έχει εκεί το μυαλό του και γι' αυτό χάνει και τα σουτ και τις ντρίμπλες του. Α, απ' ό,τι πρόσεξα και στο βίντεο του χανγκάουτ, πρέπει να του έχει κοστίσει πολύ και το σκηνικό στο Βέλγιο (για να μην πούμε τί τραβάει τόσα χρόνια η ψυχολογία του με τα μνημόνια της χώρας). Όσο για το ότι δεν βοηθάνε οι παλιοπροπονητές και οι παλιοσυμπαίκτες, τα έχουμε ήδη πει. Βασιλάκης Καϊλμπίλας : "Η Μπάλα Μου Με Αρνήθηκε" Και ναι, το '12 ο Παπανικολάου άξιζε περισσότερο. Άντε μαζί με τον Πρίντεζη. Και το '13 ο Λω. Καλά τα λες ότι θα τα 'λεγα. Είναι που τα έχω ξαναπεί. Όσο για τα "υπόλοιπα", όχι δε θα κάτσω να αναλύσω. Και δεν είπα ότι "τον κάνανε άλλοι μεγάλο", αλλά.....ότι εσείς τους δίνετε διαστάσεις διαφορετικές απ' τις πραγματικές. Αλλά επειδή η καχυποψία σου είναι ενοχλητική, να πω ότι έχει και μεγάλες εμφανίσεις (σε μεγάλα ματς) - μετρημένες στα δάχτυλα όμως (με εξέχουσες τον τελικό της Ιαπωνίας, το Φ4 του Βερολίνου, τον τελικό του Λονδίνου). Οι δε "πιστοποιήσεις διακρίσεων", λυπάμαι, αλλά δεν μου λένε απολύτως τίποτε. Για ΚΑΝΕΝΑΝ. Και ο λόγος είναι ότι ακριβώς πολλές από αυτές περιέχουν από "πολιτική" έως αμφίβολα προσωπικά γούστα μερικών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 εγω δε ξαναμιλαω για τον Σοανουλη τελος. Ενοω δε ξαναμιλαω για το γενικο θεμα "Σπανουλης" @wash ανεφερα τη περσινη χρονια γιατι εσυ δε στεκεσαι μονο στο τωρα μιλας all around για τον παιχτη , οτι εχει καθοδικη πορεια και τετοια.. Και θυμιζω λοιπον οτι ενα χρονο πριν ο παιχτης ηταν εξαιρετικος, οποτε δε θα τον κρινω συνολικα απο μια μετριοκακη σεζον που ολη η ομαδα παραπαιει. Η προσφορα του ειναι τοσο τεραστια που τα φετεινα δε με επηρεαζουν. Αλλωστε κι ο Σπανουλης να παιζε ετσι, αν οι αλλοι εκαναν τα βασικα δε θα φαινοταν τοσο. Τωρα που η ομαδα παιζει σκατα , ο μαντζαρης αγνοειται κι ο λοτζεσκι ειναι εκτος, ο Σπανουλης καλειται να βγει μπροστα να εκτεθει περισσοτερο. Αυτα και over !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sl028 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Ας μιλήσουμε για τον υπερπαίχτη Καλάθη καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 ...για τον υπεραξία, χασοβόλη, έτερο φαλάκρα; Τί να πούμε βρε αδερφέ; Μάργκι, από η στιγμή που στην ουσία είσαι το μόνο πρόσωπο εδώ μέσα που δεν έχει βρίσει/προκαλέσει/προσβάλλει/φερθεί άδικα σε κανέναν, το λιγότερο που μου έρχεται αυτή τη στιγμή είναι να σεβαστώ το να μη θες συνέχεια στο "έπος". Απλά μόνο να σου τονίσω ότι πέρσι, μιας και δεν καλοθυμάσαι μάλλον, σε γενικές γραμμές τόνιζα ότι όντως το πήγαινε αρκετά ώριμα ο Μπίλης. Κατά τ' άλλα, αν βάλω όλη την καριέρα του στο μπλέντερ, το ζουμί που βγαίνει για 'μένα είναι αυτό το "καλός, αλλά με ΠΟΛΛΑ στραβά". Συνεπώς εν έχει νόημα να αναφερθώ πχ "στην (σχετικά) καλή του περσινή χρονιά". Αυτά. (...Φίλιπε, το δικό σου ποστ ήταν που θα ήθελα πιο πολύ απ' όλα να σχολιάσω. Συνήθως τα πιο "σοβαρά" τα αφήνω για μια "πιο κατάλληλη στιγμή", που ενίοτε όμως δεν έρχεται ποτέ. Καλή ώρα, φοβάμαι ότι την απάντηση που έταξα, θα την φάει η μαρμάγκα. Είναι τέτοιες οι φάσεις μου αυτές τις μέρες, έρχεται και πεμπτοπαράσκευο με τους γνωστούς αγώνες - δεν το βλέπω...Τεσπα θα δειξει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Mε το αυγό στον κώλο πλεον ο Oσφπ με τη Ρεαλ #Γιαναδουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Σας το έχω γράψει άπειρες φορές: περιφρουρήστε τα νήματα που σας ενδιαφέρουν. Δεν μπορούμε και κυρίως δεν θέλουμε να είμαστε πάνω από το κεφάλι σας. Με την ευκαιρία, οι παραινέσεις εκ μέρους σας σε άλλα μέλη να "συμμορφωθούν", εκτός του ότι προσκρούουν στους εδώ και χρόνια υφιστάμενους όρους χρήσης, δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα, όπως θα έχετε διαπιστώσει. Οπότε, αντί να λέτε στους άλλους "εντάξει, παιδιά, σταματήστε γιατί θα κλειδωθεί", στείλτε μια αναφορά. Αναφορά και καμία άλλη απάντηση. Και σίγουρα, όχι προσπάθεια παράκαμψης του κλειδώματος με μεταφορά της συζήτησης σε άλλα νήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 ευχαριστουμε boss οποιοι θελουν να πλακωθουν/εκτονωθουν, παρακαλουνται να μεταβουν στα γηπεδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Aθλιο κοουτσαρισμα χθες απο τον κακιστο Τζορτζεβιτς, ανυπαρκτος και τρισαθλιος Ραντουλιτσα για αλλη μια φορα και Κουζμιτς που αποδεικνυει οτι ο Σαλε ειναι απο τους προπονητες που κανουν μεγαλο κακο στην ομαδα μη δινοντας καμια ευκαιρια στον Παπαγιαννη που χειροτερος δεν μπορει να ειναι (και γενικα, οι μονοι Ελληνες των οποιων δεν εχει απειληθει ο χρονος συμμετοχης εφετος απο τον γραφικο στον παγκο μας ειναι ο ΔΔ και ο Καλαθης, ολοι οι αλλοι σιγα σιγα και προοδευτικα βλεπουν απο παγκο εως κερκιδα). Κι ολα αυτα σε παιχνιδι που παιζαμε το πλεονεκτημα εδρας μας απεναντι σε διαλυμενη, αποκλεισμενη, αδιαφορη και με αδειο γηπεδο Εφες με τους 2 καλους της παιχτες μισοτραυματιες. Τι να λεμε ομως, με 11/12 τριποντα ημασταν και η διαφορα ηταν στους 6 ποντους. Φαινοταν ακομα κι οταν τα βαζαμε ολα οτι το παιχνιδι θα το χασουμε κυριως απο την ανυπαρκτη αμυνα. Για αυτους που θα πουν οτι διαλεξαμε αντιπαλο, δεν ισχυει επ'ουδενι αυτο διοτι μονο προβληματικος θα διαλεγε μειονεκτημα εδρας αντι για πιθανοτητες πλεονεκτηματος εδρας. Ασε που το ματς στη Γερμανια ειχε αλλα 15 λεπτα οταν μειναμε πισω στο σκορ, αρα ηταν φυση αδυνατο να καναμε "επιλογη" εκεινη τη χρονικη στιγμη. Εξαλλου η ομαδα με τη χθεσινη εικονα αδιαφοριας των γνωστων αγνωστων καθως και την αφελεια-ασχετοσυνη του παλαιμαχου πλει μεικερ που χρηστηκε προπονητης για να μαθει στου Κασιδη το κεφαλι, δεν μου αφηνουν περιθωρια να δω πως θα αποκλεισω το καλοδουλεμενο συνολο του Περασοβιτς σε σειρα αγωνων. Αν ειναι για να αποχωρησει συσσωμο το σερβικο μπλοκ απο την ομαδα, να πρεπει να χασουμε το πρωταθλημα, μακαρι να συμβει. Διαφορετικα δεν ελπιζω να κοψει στη διοικηση να κανει τα αυτονοητα μετα απο το hype μιας πιθανης κατακτησης του πρωταθληματος. Ολοι οι Σερβοι ανεξαιρετως μας μικραινουν επιπεδο τρομακτικα. ΥΓ. Looking for info για εκεινο το μελαχρινο στη γραμματεια. ΥΓ2. Πρεπει η Ευρωλιγκα να βγαζει και τα 10 αρνητικα highlights καθε αγωνιστικης, οπως τα χρυσα βατομουρα στον κινηματογραφο. Δεν γινεται να χαθει ετσι απλα η φαση με την alley-op παρε βαλε πασα του Καλαθη στον Κουζμιτς την οποια ο δευτερος τελειωνει σχεδον με αιρμπολ εξ'επαφης οντας αμαρκαριστος. ΥΓ3. Για τον ΟΣΦΠ και τον Σπανουλη τα 'λεγα απο πολυ νωρις, οι περισσοτεροι αντιδρουσαν απο πεισμα, με την Χιμκι εβαλε το κερασακι στην τουρτα του αποκλεισμου και νομιζω οτι ολοι εχουν παρει τις απαντησεις τους πλεον. Πιστευω ακραδαντα οτι με Σπανουλη στον παγκο σε αρκετα παιχνιδια η προκριση θα ειχε ηδη επιτευχθει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 τι να μαθει μωρε; εχω την εντυπωση οτι δεν δουλευει αυτο με τους προπονητες, θυμασαι π.χ. τον "αιτο ρενεσες"; εμαθε ποτε τιποτα; προπονητης = ταλεντο για μενα, δεν μαθαινουν/γινονται καλυτεροι για καποιο λογο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TAKE5 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Ολη η ομάδα είχε διαλέξει αντίπαλο με το που πήγε η διαφορά 20πόντους στη Γερμανία τα παράτησαν αν έκαναν καλά ή όχι θα κριθεί στις επόμενες 15 μέρες. Και εμένα δεν μου αρέσει γιατί δείχνει υποτίμηση του αντιπάλου απλά ελπίζω να έχουν διαβάσει καλά την Κουτσα. Ο Περάσοβιτς έχει κάνει εξαιρετική δουλειά αλλά η εξάρτηση της ομάδας από τον Μπουρούση είναι μεγάλη οπότε απλά πιέση στα γκάρντ ώστε να παίρνει την μπάλλα σε δύσκολη θεση και να αρχίσει τις τρέλλες. ΤΣΣΚΑ, Λοκο, ΠΑΟ, Φενερ το f4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 το θεμα ειναι βεβαια ποιος θα τον μαρκαρει τον μπουρουση κι οχι μονο αυτο και τεραστιο προβλημα στα ριμπαουντ, οπως φανηκε και χθες στο τελος του ματς, κανα δυο ριμπαουντ να ειχαμε παρει θα το ειχαμε παρει το ματς, αλλα τιποτα, κανείς.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Ολη η ομάδα είχε διαλέξει αντίπαλο με το που πήγε η διαφορά 20πόντους στη Γερμανία τα παράτησαν αν έκαναν καλά ή όχι θα κριθεί στις επόμενες 15 μέρες. Και εμένα δεν μου αρέσει γιατί δείχνει υποτίμηση του αντιπάλου απλά ελπίζω να έχουν διαβάσει καλά την Κουτσα. Ο Περάσοβιτς έχει κάνει εξαιρετική δουλειά αλλά η εξάρτηση της ομάδας από τον Μπουρούση είναι μεγάλη οπότε απλά πιέση στα γκάρντ ώστε να παίρνει την μπάλλα σε δύσκολη θεση και να αρχίσει τις τρέλλες. ΤΣΣΚΑ, Λοκο, ΠΑΟ, Φενερ το f4 Kανενα αντιπαλο δεν διαλεξε η ομαδα. Σε ολο το ματς ουσιαστικα ηττουμασταν κατα κρατος απο τον αντιπαλο, αποδειξη οτι με το υπερπραγματικο 11/12 στα τριποντα (ενω οι αλλοι σπαγαν στεφανια μεσα στην εδρα τους) δεν ειχες καταφερει παρα να εχεις μια βραχεια κεφαλη 6 ποντων. Αν η ευστοχια ηταν στο επισης τεραστιο 50% (αντι για 92%), υπολογισε ποσο θα χαναμε απο το πρωτο ημιχρονο κιολας. Βαλε κατω λαθη, χαμενα ριμαπουντ, γελοιες αμυνες, για Α ημιχρονο παντα και μετα ξανασκεψου αν οντως "παρατησαμε" το ματς ή οχι. Στο Α ημιχρονο μας γλενταγε ο Ταιους και στο 3ο κατι Τουρκοι που δεν θυμαμαι ουτε τα ονοματα τους. Απλα πραγματακια. Και ξανα: Κανενας ανθρωπος που εχει τα λογικα του δεν θα αφηνε (καμποσες) πιθανοτητες πλεονεκτηματος εδρας για να "διαλεξει" μειονεκτημα ωστε δηθεν να αποφυγει μια αλλη πιθανοτητα να διασταυρωθει με την Μπαρτσελονα με μειονεκτημα εδρας. Εικασιες εθελοτυφλουντων απεναντι στο απαραδεκτο πραγμα που ειδαμε χθες σε ΟΛΗ τη διαρκεια του παιχνιδιου. Του χρονου μας βλεπω να μενουμε εκτος 8δας στην τελευταια αγωνιστικη με εντος εδρας ηττας απο καμια Τσεντεβιτα και να λεμε οτι διαλεξαμε να μεινουμε εκτος 8δας για να μην διασταυρωθουμε με την ΤΣΣΚΑ. ΥΓ. Οταν η Εφες πλησιασε και προηγηθηκε στο σκορ η διαφορα στη Γερμανια κυμαινοταν σταθερα μεταξυ 9 και 13 ποντων, ενω ηταν ακομα στις αρχες του 3ου δεκαλεπτου, αρα φυση αδυνατο να "διαλεγαμε" αντιπαλο εκεινη τη στιγμη που το ματς στη Γερμανια ηταν ρευστο. Με καμια εξισωση δεν βγαινει συμπερασμα οτι δωσαμε το ματς χτες. Και δεν το δωσαμε. Απλως το χασαμε με μια αθλια εμφανιση αυτων που συνηθιζουν σε αθλιες εμφανισεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις