margaritagr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 ...ΕΝΤΙΙΙΙΤΤΤ ΒΡΕΕΕΕ ΓΡΗΗΗΗΓΟΡΑΑΑΑΑ!!! Κοιτα Σαρακοστη τι σκεφτηκε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 ...α, να με συγχωρείς καλή μου, αλλά νηστεία στον χαβαλέ δεν κάνω... (..σπήκινγκ οφ χαβαλέ) : Θα αναφερω κατι που μπορει σε καποιους να φανει μηδαμινο κ αλλοι να καταλαβουν. Μολις τελειωνε το αεροβιο του (μιλαω λοιπον για χωρο γυμναστηριου) ηταν ο ΜΟΝΟΣ που εχω δει να καθαριζει το ποδηλατο και το πατωμα απο τον ιδρωτα.Πηγαινε επαιρνε χαρτι και καθαριστικο που εχει σε καποιες γωνιες, και καθαριζε το οργανο που ειχε χρησιμοποιησει. ....δηλαδή ο Μπαρτζώ είναι : α) ...υποχόνδριος; β) ....φλούφλης; γ) .....θύμα της Κας Μπαρτζώκαινας; δ) ....ολ οφ δη αμπάβ; (....νταξ', καταλαβαίνω μια χαρά τί λες και όχι, καθόλου δεν υποτιμώ αυτό που εκτίμησες, διότι προφανώς δείχνει τακτικό κι υπέυθυνο άνθρωπο, άνθρωπο που δεν είναι στα -μαλλιαρά κι άπλυτα- του τέτοια αλλά νοιάζεται για το τί επιπτώσεις έχει η παρουσία του στο περιβάλλον και τους άλλους - κλπκλπ. ....Από την άλλη όμως, όταν δεν έχει το σθένος να διαχειριστεί σωστά καταστάσεις πίεσης και βρίζει/φωνάζει/κατηγορεί κλπ, εντάξει, έχει θέματα... Ο Σφαιρό πάλι, δεν ξέρω πόσα μωρομάντηλα χρησιμοποίησε σήμερα , αλλά είναι πιο κουλ και ισορροπημένος,,,,,τουλάχιστον μέχρι τώρα......Και για αυτό αξίζει περισσότερη πίστη.) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Ο Μπαρτζώκας είχε υπογράψει προσύμφωνο αλλά τελικά σεβάστηκε το συμβόλαιο του και έμεινε στον Ολυμπιακό ενώ άνετα θα μπορούσε να πάει στην Φενερ ...ωπ, φάουλ. Βλέπετε τί κακό κάνει να μένει κανείς στη λάσπη που κάποιοι έχουν από συνήθειο ως επάγγελμα να πετάνε; Λοιπόν ο Μπαρτζώ, όπως έχει δηλώσει (και δε νομίζω να υπάρχει λόγος να τον αμφισβητήσει κανείς), το "προσύμφωνο" το υπέγραψε επειδή η Φενέρ τον πλησίασε και τον χρύσωσε για να τον κάνει δικό της από τη σαιζόν '13-'14 κι αυτός αφού τους είπε "έχω συμβόλαιο 1+1 με τον ΟΣΦΠ στο οποίο μάλιστα την οψιόν την έχει η ομάδα" και (καλώς κάνοντας - επαγγελματίας ειν' ο άνθρωπος) υπέγραψε απλά ένα χαρτί που δήλωνε "σε περίπτωση που ΔΕΝ με ανανεώσει ο ΟΣΦΠ, τότε η Φενέρ θα έχει τον πρώτο λόγο για συμβόλαιο". Καθόλου "άνετα" λοιπόν θα μπορούσε να πάει κάπου. Πέραν από το ότι δεν ΗΘΕΛΕ κι όλας... Ο Σφαιροπουλος αν δεν φυγει απο τον Ολυμπιακο πριν ξεκινησει το τοπ8, μαλλον θα μεινει και του χρονου γιατι κατα πασα πιθανοτητα θα παρει το πρωταθλημα, εκτος αν ο απο κατω (αυτος στο video) ξανακανει το θαυμα του. ...απορώ με την "σιγουριά" σου αυτή πάντως αδελφέ... Ο ΟΣΦΠ μέχρι στιγμής (και εδώ και καιρό) δείχνει σημάδια έντονων κλυδωνισμών (ίσως και η πιθανότητα να την κάνει κι ο Μάντζαρης, να είναι "ιστορικά" το πρώτο ανησυχητικό για τον ΟΣΦΠ σημάδι, μετά το μπαράζ τραυματισμών/δύσκολων αποτελεσμάτων) από αγωνιστικής κατάστασης μιλώντας, έως την σπέκουλα για το τί θα γίνει με συμβόλαια όπως Σπαν, Χάντερ κ.α. Από την άλλη ο ΠΑΟ δείχνει αφ' ενός να έχει βρει πατήματα και σίγουρα έχει πιο πολύ κόσμο στον πάγκο πλέον - συν το ότι, με ή χωρίς πλεονέκτημα έδρας, δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν θα σκυλιάσουν "για χάρη του Διαμαντίδη στην τελευταία του ευκαιρία για πρωτάθλημα (κλείνοντας ιδανικά τις στιγμές στου στα παρκέ)" (...για να μην σχολιάσω πόσο θα έχει...."σκυλιάσει" κι ο ίδιος ο Μήτσος για αυτό). Τα παραπάνω προφανώς δεν σημαίνουν ούτε "ΟΣΦΠ" ούτε "ΠΑΟ" για προβάδισμα, αλλά τα τονίζω διότι με βάση αυτά, για εμένα μου φαίνεται ιδιαίτερα αμφίρροπη η φετεινή Α1. Μην πω ότι δίνω ένα "51-49" στους πράσινους (ανεξαρτήτως έδρας, το ξαναλέω) και σε καμμία περίπτωση δεν μπορώ να φανταστώ το "πιθανότατα" που λες για ΟΣΦΠ. Μαλακιστεί-δεν μαλακιστεί ο Σπανούλεν. Κοίταξε επειδή ο καθένας έχει την γνώμη του , θα σου διηγηθώ αυτό που έζησα στον ημιτελικό με την Cska στην Μαδρίτη,όλοι περιμέναμε να βάλει το πρώτο τρίποντο,όταν το έβαλε όλοι νιώθαμε πως θα το γυρίσουμε και θα περάσουμε. Εγώ ένα ξέρω,ο Σπανούλης άλλαξε την ιστορία του Ολυμπιακού στο μπάσκετ και είναι ασέβεια μερικοί να τον κρίνουν τώρα στα 34 του και να μην θυμούνται τι έκανε όταν ήτανε στα καλύτερα του ακόμα και πέρυσι στους 8 με την Μπαρτσελόνα. Όσοι έχουν μικρή μνήμη ας θυμηθούν το πρώτο εξάμηνο του 2011-12, να δουν τι παιχνίδια έκανε και πως κουβαλούσε την ομάδα. Και μην ξεχνάμε και τι έκανε με την Εθνική στο Eurobasket το 2009 ή στο Παγκόσμιο το 2006 με την Αμερική. Και επειδή δεν τα βλέπω όλα κόκκινα,ας θυμηθείτε οι φίλοι του Παναθηναϊκού τον ημιτελικό στο Βερολίνο. Τέλος, μιλάμε για έναν άνθρωπο που σε όποιο γήπεδο στο εξωτερικό έχει πάει κερδίζει το χειροκρότημα και όλοι θέλουν να βγαίνουν φωτογραφία μαζί του. Τα ίδια πάνω κάτω ισχύουν και για τον Διαμαντίδη,αυτός απλά στο αρνητικό του ήτανε που σταμάτησε νωρίς από την Εθνική,ίσως εκεί χάνει πολλά και ο,τι παίζει στον αιώνιο αντίπαλο. ..αδερφέ : την "ιστορία του ΟΣΦΠ", δεν την άλλαξε καθόλου "ο Σπανούλης". Αναμασάς αυτά που κατασκευάζουν οι όποιοι δημοσιογράφοι, για να κλισεδάρουν και να πουλήσουν. Ούτε οι Αγγελόπουλοι (μόνοι τους) την άλλαξαν, ούτε ο Ίβκοβιτς (μόνος του) την άλλαξε, ούτε οι "φοβεροί πιτσιρικάδες του" (από μόνοι τους) την άλλαξαν, ούτε ο Πρίντεζης, ούτε ο Χάινς, ούτε ο Ντόρσι, ούτε ο Λω, ούτε ο Μπαρτζώ. Ο ΟΣΦΠ από το '12 έως σήμερα, 4 χρόνια τώρα δηλαδή, έχει γίνει αυτό που έχει γίνει, γιατί ΠΟΛΛΑ κομμάτια συνεισφέρανε. Έκατσε και η "χημεία", κι όλα καλά. Αλλά χωρίς Σπανούλη, δε νομίζω ότι θα έκανε και πολύ διαφορετικά πράγματα. Ο Μπίλης ελέω "χρίσματος" έχει πάρει όλα τα φώτα πάνω του, αλλά αν δεν ήταν το '12 είτε ο Παπανικολάου, είτε ο Μάντζαρης, είτε ο Σλούκας, και φυσικά ούτε ο Πρίντεζης, ευρωπαϊκό δεν θα έβλεπε. Κι αυτά στον τελικό, διότι στα Π.Ο. αν δεν ήταν είτε Χάινς, είτε Ντόρσι, είτε Λω, ΠΑΛΙ τίτλος γιοκ. Τα ίδια ισχύουν και για το '13, με την διαφορά ότι στο Λονδίνο, ΕΔΩΣΕ στίγμα ο Μπίλης (στον τελικό, με τα τρίποντα. Καλυτερότερος όλων στο Φ4; Λω.) Για πέρσι, αν υπάρχει κάποιος που θα έπρεπε να είχε πάρει την τοπ αναγνώριση, αυτός ήταν ο Πρίντεζης (όπως και για φέτος btw). Ο Σπανούλης έχει σταθεί γρανάζι αυτήν την 4ετία, αναντικατάστατο όμως ΟΧΙ. Δεν είναι λοιπόν ότι "του την πέφτουν κάποιοι στα 34". Και πιο πριν του την πέφτανε, αλλά ο μέσος οπαδός του ΟΣΦΠ πέρα έβρεχε. Τονίζεις επίσης παιχνίδια με Εθνική. Λοιπόν, αυτό που συμβαίνει με τον Σπανούλη είναι απίθανο, μιας και μιλάς ΚΑΙ περί κοντής μνήμης. Να θυμηθούμε το '08; Το '10; Το '12; Το '13; Το '15; Ή μήπως τραγικές εμφανίσεις σε ματς τίτλων στην Α1; Η αλήθεια λοιπόν είναι μία, όπως και η πραγματικότητα : ο Σπανούλης έχει για όσες καλές στιγμές, τόσες κι άλλες τόσες από μέτριες έως κάκιστες. Σούμα; Όχι, δεν έκανε μοναδικά πράγματα με συνέπεια και συνέχεια για να χρεωθεί αντικειμενικά την αλλαγή του ρου του ΟΣΦΠ. Υπήρξε "cornerstone", κυρίως για την ψυχολογική φάση της υπόστασης του ΟΣΦΠ = χρίστικε ηγέτης. "Με το ζόρι" ένα πράμμα. Φρόντμαν, ανεξάρτητα την πραγματική προσφορά/τα λάθη. Τέλος, επειδή την ξέρω και από άλλους εδώ μέσα αυτήν την "στάση", αυτό Τέλος, μιλάμε για έναν άνθρωπο που σε όποιο γήπεδο στο εξωτερικό έχει πάει κερδίζει το χειροκρότημα και όλοι θέλουν να βγαίνουν φωτογραφία μαζί του. βρε αδερφέ, ειλικρινά πιστεύεις ότι αξίζει να το συμπεριλαμβάνεις στα "επιχειρήματα" αξίας (του Σπανούλη).....; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Washcloud, αυτά που λες για τον Ολυμπιακό είναι λίγο-πολύ αυτονόητα. Δεν υπάρχει παίκτης στην ιστορία που να άλλαξε ΜΟΝΟΣ του τον ρου της ιστορίας. Το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα και για να πετύχεις χρειάζεσαι ικανό αριθμό καλών παικτών, καλό προπονητή, διοίκηση, μια σχετική τύχη, καλή διαιτησία, υγεία κτλ. Ακόμα και τους κορυφαίους πάικτες στην ιστορία αν σκεφτείς, χρειάστηκαν βαρβάτους συμπαίκτες και προπονητές για να πετύχουν σπουδαία πράγματα. Ο Jordan, o Kobe, ο Γκάλης; Όταν η υπόλοιπη ομάδα δεν ήταν καλή, δεν κέρδισαν και πολλά μόνο με την ατομική τους ικανότητα. Ο Parker πόσες φάπες έφαγε με την εθνική μέχρι να τα καταφέρει; Ο Διαμαντίδης τι εμφανίσεις έκανε και με τι αποτελέσματα στην Ευρωλίγκα το 2013-14 όταν η υπόλοιπη ομάδα δεν τον βοηθούσε; Επομένως δε νομίζω να υπάρχει σοβαρός άνθρωπος που να λέει ότι ο Σπανούλης πήγε μόνος του τον Ολυμπιακό σε 3 τελικούς. Και αδυναμίες έχει και κακές εμφανίσεις, όπως όλοι οι παίκτες -ακόμα και οι μεγάλοι. Καθαρά αγωνιστικά, μπορεί όντως να μην ήταν ο "καλύτερος" παίκτης. Εσύ όμως πας στο άλλο άκρο, λέγοντας ότι και χωρίς τον Σπανούλη, πάνω κάτω τα ίδια θα έκανε η ομάδα. Διαφωνώ απολύτως. Πολύτιμοι παίκτες όλοι όσοι ανέφερες, αλλά δεν αρκεί να είσαι καλός παίκτης. Αυτό φαίνεται και από το τι έκαναν πριν και μετά τον Ολυμπιακό. Πάρ'τους έναν έναν. Κανένας δεν έκανε τη διαφορά εκεί που πήγε. Φυσικά δε λέω ότι ο Σπανούλης τους έκανε παίκτες. Προφανώς ο Ολυμπιακός προσέφερε ως οργανισμός καλές συνθήκες για να αναδειχθούν. Χρειάζεται όμως πάντα ο παίκτης που όχι μόνο θα πάρει την ευθύνη τις κρίσιμες στιγμές, αλλά θα "παίξει" τον ρόλο του ηγέτη γενικώς. Θα φωνάξει στα αποδυτήρια όταν η ομάδα δεν πάει καλά, θα συνεχίσει να παίζει με πίστη στο πλάνο όταν η ομάδα χάνει με 15 πόντους, θα πάει πρώτος στην προπόνηση, θα δώσει το στίγμα στην ομάδα. Αυτό είναι πολύ βασικό και αν κάποιος το κάνει καλά ή όχι φαίνεται μόνο από το αποτέλεσμα. Δεν είναι βλάκες οι Γιαννακόπουλοι που πλήρωναν 2 χρόνια τον Αλβέρτη να κουνάει την πετσέτα στον πάγκο. Δεν είναι τυχαίες οι αποτυχίες της ΤΣΣΚΑ. Προφανώς ο Αλβέρτης είχε έναν τέτοιο ρόλο και η ΤΣΣΚΑ ακόμα ψάχνει τον κατάλληλο. Εκ του αποτελέσματος λοιπόν, ο Σπανούλης το κάνει καλά, στον Ολυμπιακό τουλάχιστον. Εκτός αν πιστεύεις ότι ο Παπανικολάου ή ο Χάινς μάζευαν την ομάδα στο ημίχρονο και μιλούσαν για το ματς. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 ...ωπ, φάουλ. Βλέπετε τί κακό κάνει να μένει κανείς στη λάσπη που κάποιοι έχουν από συνήθειο ως επάγγελμα να πετάνε; Λοιπόν ο Μπαρτζώ, όπως έχει δηλώσει (και δε νομίζω να υπάρχει λόγος να τον αμφισβητήσει κανείς), το "προσύμφωνο" το υπέγραψε επειδή η Φενέρ τον πλησίασε και τον χρύσωσε για να τον κάνει δικό της από τη σαιζόν '13-'14 κι αυτός αφού τους είπε "έχω συμβόλαιο 1+1 με τον ΟΣΦΠ στο οποίο μάλιστα την οψιόν την έχει η ομάδα" και (καλώς κάνοντας - επαγγελματίας ειν' ο άνθρωπος) υπέγραψε απλά ένα χαρτί που δήλωνε "σε περίπτωση που ΔΕΝ με ανανεώσει ο ΟΣΦΠ, τότε η Φενέρ θα έχει τον πρώτο λόγο για συμβόλαιο". Καθόλου "άνετα" λοιπόν θα μπορούσε να πάει κάπου. Πέραν από το ότι δεν ΗΘΕΛΕ κι όλας... ...απορώ με την "σιγουριά" σου αυτή πάντως αδελφέ... Ο ΟΣΦΠ μέχρι στιγμής (και εδώ και καιρό) δείχνει σημάδια έντονων κλυδωνισμών (ίσως και η πιθανότητα να την κάνει κι ο Μάντζαρης, να είναι "ιστορικά" το πρώτο ανησυχητικό για τον ΟΣΦΠ σημάδι, μετά το μπαράζ τραυματισμών/δύσκολων αποτελεσμάτων) από αγωνιστικής κατάστασης μιλώντας, έως την σπέκουλα για το τί θα γίνει με συμβόλαια όπως Σπαν, Χάντερ κ.α. Από την άλλη ο ΠΑΟ δείχνει αφ' ενός να έχει βρει πατήματα και σίγουρα έχει πιο πολύ κόσμο στον πάγκο πλέον - συν το ότι, με ή χωρίς πλεονέκτημα έδρας, δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν θα σκυλιάσουν "για χάρη του Διαμαντίδη στην τελευταία του ευκαιρία για πρωτάθλημα (κλείνοντας ιδανικά τις στιγμές στου στα παρκέ)" (...για να μην σχολιάσω πόσο θα έχει...."σκυλιάσει" κι ο ίδιος ο Μήτσος για αυτό). Τα παραπάνω προφανώς δεν σημαίνουν ούτε "ΟΣΦΠ" ούτε "ΠΑΟ" για προβάδισμα, αλλά τα τονίζω διότι με βάση αυτά, για εμένα μου φαίνεται ιδιαίτερα αμφίρροπη η φετεινή Α1. Μην πω ότι δίνω ένα "51-49" στους πράσινους (ανεξαρτήτως έδρας, το ξαναλέω) και σε καμμία περίπτωση δεν μπορώ να φανταστώ το "πιθανότατα" που λες για ΟΣΦΠ. Μαλακιστεί-δεν μαλακιστεί ο Σπανούλεν. ..αδερφέ : την "ιστορία του ΟΣΦΠ", δεν την άλλαξε καθόλου "ο Σπανούλης". Αναμασάς αυτά που κατασκευάζουν οι όποιοι δημοσιογράφοι, για να κλισεδάρουν και να πουλήσουν. Ούτε οι Αγγελόπουλοι (μόνοι τους) την άλλαξαν, ούτε ο Ίβκοβιτς (μόνος του) την άλλαξε, ούτε οι "φοβεροί πιτσιρικάδες του" (από μόνοι τους) την άλλαξαν, ούτε ο Πρίντεζης, ούτε ο Χάινς, ούτε ο Ντόρσι, ούτε ο Λω, ούτε ο Μπαρτζώ. Ο ΟΣΦΠ από το '12 έως σήμερα, 4 χρόνια τώρα δηλαδή, έχει γίνει αυτό που έχει γίνει, γιατί ΠΟΛΛΑ κομμάτια συνεισφέρανε. Έκατσε και η "χημεία", κι όλα καλά. Αλλά χωρίς Σπανούλη, δε νομίζω ότι θα έκανε και πολύ διαφορετικά πράγματα. Ο Μπίλης ελέω "χρίσματος" έχει πάρει όλα τα φώτα πάνω του, αλλά αν δεν ήταν το '12 είτε ο Παπανικολάου, είτε ο Μάντζαρης, είτε ο Σλούκας, και φυσικά ούτε ο Πρίντεζης, ευρωπαϊκό δεν θα έβλεπε. Κι αυτά στον τελικό, διότι στα Π.Ο. αν δεν ήταν είτε Χάινς, είτε Ντόρσι, είτε Λω, ΠΑΛΙ τίτλος γιοκ. Τα ίδια ισχύουν και για το '13, με την διαφορά ότι στο Λονδίνο, ΕΔΩΣΕ στίγμα ο Μπίλης (στον τελικό, με τα τρίποντα. Καλυτερότερος όλων στο Φ4; Λω.) Για πέρσι, αν υπάρχει κάποιος που θα έπρεπε να είχε πάρει την τοπ αναγνώριση, αυτός ήταν ο Πρίντεζης (όπως και για φέτος btw). Ο Σπανούλης έχει σταθεί γρανάζι αυτήν την 4ετία, αναντικατάστατο όμως ΟΧΙ. Δεν είναι λοιπόν ότι "του την πέφτουν κάποιοι στα 34". Και πιο πριν του την πέφτανε, αλλά ο μέσος οπαδός του ΟΣΦΠ πέρα έβρεχε. Τονίζεις επίσης παιχνίδια με Εθνική. Λοιπόν, αυτό που συμβαίνει με τον Σπανούλη είναι απίθανο, μιας και μιλάς ΚΑΙ περί κοντής μνήμης. Να θυμηθούμε το '08; Το '10; Το '12; Το '13; Το '15; Ή μήπως τραγικές εμφανίσεις σε ματς τίτλων στην Α1; Η αλήθεια λοιπόν είναι μία, όπως και η πραγματικότητα : ο Σπανούλης έχει για όσες καλές στιγμές, τόσες κι άλλες τόσες από μέτριες έως κάκιστες. Σούμα; Όχι, δεν έκανε μοναδικά πράγματα με συνέπεια και συνέχεια για να χρεωθεί αντικειμενικά την αλλαγή του ρου του ΟΣΦΠ. Υπήρξε "cornerstone", κυρίως για την ψυχολογική φάση της υπόστασης του ΟΣΦΠ = χρίστικε ηγέτης. "Με το ζόρι" ένα πράμμα. Φρόντμαν, ανεξάρτητα την πραγματική προσφορά/τα λάθη. Τέλος, επειδή την ξέρω και από άλλους εδώ μέσα αυτήν την "στάση", αυτό βρε αδερφέ, ειλικρινά πιστεύεις ότι αξίζει να το συμπεριλαμβάνεις στα "επιχειρήματα" αξίας (του Σπανούλη).....; Είχε option η ομάδα με τον Μπαρτζώκα ναι,υπέγραψε προσύμφωνο με περισσότερες προφανώς απολαβές,συζήτησε με τον Ολυμπιακό και τους έριξε Χ,άμα ζητούσε τα ίδια που θα έπαιρνε στην Φενερ θα τον κρατούσαν οι ΑΦΟΙ? δεν το ξέρουμε,δεν ήτανε όμως και Σλούκας έτσι,που είχε συμφωνήσει από τον final four και μετά έλεγε περιμένω να μιλήσω με τον Ολυμπιακό. Όσο για τον Σπανούλη όλοι έχουμε την άποψη μας εσύ έχεις την δική σου και την σέβομαι,αλλά δεν χρειάζεται να λέω εγώ πόσο σημαντικός είναι ή όχι το λένε οι ομάδες που ενδιαφέρονται όταν είναι ελεύθερος και τι πόσα του δίνουν. Το ο,τι ομάδες κάνουν σχήματα για να αντιμετωπίσουν τον Σπανούλη αυτό λέει πολλά και δεν τα λέω εγώ αυτά,τα έχει πει ο Λασο,ο Πασκουαλ,ο Περασοβιτς και άλλοι πολλοί. Και ναι βρε άνθρωπε,όταν πηγαίνεις στην Ευρώπη και φίλαθλοι από άλλη ομάδα θέλουν να φωτογραφηθούν μαζί σου κάτι λέει,δεν είναι μεθυσμένοι και πάνε να κάνουν την καύλα τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sl028 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Εγώ νομίζω ότι αυτή η αμφισβήτηση της αξίας του Σπανούλη από μερίδας οπαδών του Παναθηναικού εξηγείται από την γνωστή του χειρονομία πέρυσι. https://www.youtube.com/watch?v=hTUbEym_5b8 Είναι λογικό όταν κάποιοι βρίζουν την οικογένειά σου, κάποια στιγμή να "σπάσεις". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Οχι αλλη Σπανουλειαδα........ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Είχε option η ομάδα με τον Μπαρτζώκα ναι,υπέγραψε προσύμφωνο με περισσότερες προφανώς απολαβές,συζήτησε με τον Ολυμπιακό και τους έριξε Χ,άμα ζητούσε τα ίδια που θα έπαιρνε στην Φενερ θα τον κρατούσαν οι ΑΦΟΙ? δεν το ξέρουμε Όσο για τον Σπανούλη όλοι έχουμε την άποψη μας εσύ έχεις την δική σου και την σέβομαι,αλλά δεν χρειάζεται να λέω εγώ πόσο σημαντικός είναι ή όχι το λένε οι ομάδες που ενδιαφέρονται όταν είναι ελεύθερος και τι πόσα του δίνουν. Το ο,τι ομάδες κάνουν σχήματα για να αντιμετωπίσουν τον Σπανούλη αυτό λέει πολλά και δεν τα λέω εγώ αυτά,τα έχει πει ο Λασο,ο Πασκουαλ,ο Περασοβιτς και άλλοι πολλοί. Και ναι βρε άνθρωπε,όταν πηγαίνεις στην Ευρώπη και φίλαθλοι από άλλη ομάδα θέλουν να φωτογραφηθούν μαζί σου κάτι λέει,δεν είναι μεθυσμένοι και πάνε να κάνουν την καύλα τους. ...αδερφέ, τί λες; Οψιόν ανανέωσης από την ομάδα, σημαίνει ανανέωση με τους ίδιους όρους, κι όχι "δυνατότητα επαναδιαπραγμάτευσης". Με λίγα λόγια, "θα σε κρατήσω ΚΑΙ του χρόνου" (όταν είναι 1+1) "ΑΝ γουστάρω ΕΓΩ - και θα πάρεις τα ίδια". Πεπονομάχαιρο με λίγα λόγια. (Η διαφορά είναι βέβαια ότι μετά από κοτζάμ ευρωτίτλο οι Αγγελόπουλοι φρόνησαν ότι του άξιζε διπλασιασμός αποδοχών. Ο Μπαρτζώ λοιπόν δεν μπορούσε να εκφράσει άποψη, να τους πει "α εγώ θέλω τόσα για να μείνω".) Περί Σπανούλη, ολωνών οι απόψεις είναι σεβαστές. Δε σημαίνει αυτό όμως ότι δεν θα εκφράσουμε και απόψεις σχετικά με τις απόψεις... Επίσης, δεν κατάλαβα, γιατί "δεν χρειάζεται να το λες εσύ"; Τί παραπάνω αξία έχει νομίζεις να το λένε "οι ομάδες που ενδιαφέρονται"; Κοίτα να δεις, υπάρχει και η έννοια "σταριλίκι" - δεν ξέρω αν την καταννοείς, που καθορίζει και τις τιμές στις αγορές (για να μην τονίσω τον ρόλο/λειτουργία των ατζέντηδων και πόση επίπτωση έχουν αυτά στα "θέλω" των ομάδων).. Πάρε πχ για παράδειγμα το ΠΑΡΤΑΛΙ (μπασκετικά) τον Κώστα τον Βασιλειάδη, που μέχρι να πέσει στην "χρηματιστηριακή" ανυπαρξία που βιώνει επί ΠΑΟΚ τώρα, κατάφερε και μάσησε όσες εκατοντάδες χιλιάδες Ευρώ πρόλαβε (και καλά έκανε ο άνθρωπος) από Ισπανούς και Τούρκους. (....Ελπίζω δηλαδή να μη χρειαστεί να συζητήσουμε σοβαρά για την μπασκετική του υπόσταση, αξία, προσφορά). Ανάλογης φάσης (σχετικά με το "θέλω" και το τί πληρώνουν οι ομάδες για αυτό) είναι και η ιστορία του Παπ στους Ρόκετς : 4-5 κατομμύρια (δολλάρια, έστω) και λες εσύ με τις εμφανίσεις του στην Μπάρτσα να τα άξιζε; (....προσοχή, δεν λέω παρτάλι ΚΑΙ τον Παπ. ΔΕΝ είναι. Απλά λέω ότι ΑΥΤΑ τα λεφτά, ΔΕΝ τα άξιζε). Τί είχε παιχτεί; Είχαν χώρο στο σάλαρι-καπ οι Ρόκετς, και τον χρησιμοποίησαν ως "χρηματιστηριακή αξία" (την οποία κάναν' τρέηντ μετά). Και όπως έδειξαν τα πράγματα, δεν είχαν καν την διάθεση να βασιστούν πάνω του/να του εξασφαλίσουν θέση. ....Ρόκετς είπα - πάμε πίσω στον Σπανούλη του '07 : τί ακριβώς έκανε εκεί; Ο προπονητής του τον είχε βγάλει "τερνόβερ μασίν" και δεν του έκανε (με συνέπεια να μην τον βάζει). ΕΙΝΑΙ λαθομηχανή ο Σπαν; Για ΤΟΛΜΗΣΤΕ να ισχυριστείτε ότι ΔΕΝ είναι... Κι όμως, λοιπόν, πέραν από κάποιους χωλωμένους Παναθηναϊκούς (για το "χουνέρι" που τους έκανε, αφήνοντάς τους), η πλειονότητα (και δη του "απλού κόσμου"), είτε δεν τα ξέρει αυτά, είτε δεν θέλει και αν τα θυμάται και ΕΠΙΛΕΓΕΙ να θυμάται "ο Σπανούλης.....ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΝΒΑ....". Καλή ώρα οι Ισπανοί, Ρώσοι, Τούρκοι που μπορεί να τον "θέλουν στην ομάδα τους" (που λες κι εσύ), και που βγαίνουν μαζί του φωτογραφίες, τον επευφημούν κτλ. Ανάθεμα όμως, δεν θυμούνται (/δεν ξέρουν) ότι ΠΑΤΩΣΕ ΝΒΑ... Αντίστοιχα, κανείς δεν θυμάται (για να αποδώσει τα του Καίσαρος τω Καίσαρι) ότι στον τελικό του '12 ο Σπανούλης ήταν εξαφανισμένος και την ανατροπή την κάνανε (....με σειρά εμφανίσεως μάλιστα) Σλούκας, Μάντζαρης, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ (κυρίως), Πρίντεζης. Αλλά αν ρωτήσεις διάφορους κοντομνημονικούς, θα σου μιλήσουν για "αμούστακα παιδάκια", θα θυμηθούν στην καλύτερη τον "Πρίντεζη με το πεταχτάρι", ΚΑΙ θα....τονίσουν ότι την τελευταία ασίστ την έδωσε Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΙΛ ΜΠΙΛ! Ε έλεος λοιπόν. Έλεος και να βάουμε καμμιά φορά τα πράγματα στη θέση τους : Ο Σπανούλης, καλώς ή κακώς (ΚΑΚΙΣΤΑ για εμένα), έχει κάνει τρελλό όνομα στην πιάτσα. Έχει αναχθεί σε τοτέμ, μην πω ότι χαίρει στάτους τύπου Στάλιν, Μάο κλπ, που σφάζανε κατά μύρια τον κοσμάκη, ΑΛΛΑ ήταν "πατερούληδες" και θου κύριε μην πει κανείς κακή κουβέντα, ή, ΘΕΟΣ ΦΥΛΑΞΟΙ, τους κάνει....κριτική. (....μόνο τη Μαργαρίτα θυμάμαι πρόπερσι να τον στέλνει στο διάολο στους τελικούς Α1, κι αυτή κατ' εξαίρεση και δε νομίζω να το θυμάται κι όλας....:ρ) Το λοιπόν αδερφέ, όταν έχει έτσι η κατάσταση, μην κάνεις τον κόπο να μου λες ότι "τον θέλει ο κόσμος όλος". Ο Σπανούλης έχει συγκεντρώσει χάιπ και υπεραξία πάνω του, που θα φτάσει για να "χαρούνε" και τα 4 του κουστούβελα ακόμα... Δες καλύτερα τα στατιστικά του φέτος, ή, καλυτερότερα έτι, δες τους αγώνες που έχει δώσει, και βγάλε συμπέρασμα, ότι ο άνθρωπος πληρώνεται όνομα και όχι ουσία. Για την ακρίβεια, μιλάμε -και δεν το λέω καθόλου καθ' υπερβολή- για το μεγαλύτερο χάιπ που έχει υπάρξει σχετικά με την αντικειμενική προσφορά μπασκετμπωλίστα (μην πω αθλητή γενικά). Κάποιος θα έχαιρε του μεγαλύτερου, ούτως ή άλλως. Ε είναι αυτός (και είναι και με διαφορά....). Τέλος, μεθυσμένοι -μπορεί- να μην είναι, αλλά...."υπνωτσιμένοι" είναι σίγουρα....(οι φωτογραφηκάκηδες) Τεσπα, είχαμε δεν είχαμε,. πάλι....διαφήμιση του κάνουμε... * Φίλιπε, χρωστάω απάντηση. Το ξέρω και θα....έρθει. Εγώ νομίζω ότι αυτή η αμφισβήτηση της αξίας του Σπανούλη από μερίδας οπαδών του Παναθηναικού εξηγείται από την γνωστή του χειρονομία πέρυσι. Είναι λογικό όταν κάποιοι βρίζουν την οικογένειά σου, κάποια στιγμή να "σπάσεις". ...ναι, σιγά μην περίμεναν είτε τον φιτιλιάρη τον Τράκη, είτε τον Σπανούλη να ακουμπάει τ' αυτιά του/να τους "κοιτάει κατά πρόσωπο", για να τον βρίσουν. Η φυγή του το '09, τους έφτανε. Καλοί και οι "πολιτισμένοι" βάζελοι (...αφήνω τους "οπαδούς του ΠΑΟ" απ' έξω...). ....ελπίζω πάντως το "οπαδοί του ΠΑΟ/αμφισβήτηση Σπανούλη" να μην πήγαινε σε 'μένα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sl028 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Εσύ προσπαθείς να μετατρέψεις τις προσωπικές σου απόψεις για έναν παίχτη σε αντικειμενικές απόψεις, με επιχειρήματα που δεν στέκουν για να μας πείσεις ότι ο midi δεν έχει και πολύ άδικο. Για παράδειγμα λες ότι στον τελικό του 12 δεν έπαιξε ρόλο στη κατάκτηση. Ας πούμε ότι έχεις δίκιο. Τον τελικό του 13 στο Λονδίνο γιατί δεν το αναφέρεις; Λες ότι στο ΝΒΑ πάτωσε. Δηλαδή όποιος δεν γίνεται σταρ στο ΝΒΑ (λόγω σωματικών προσόντων) είναι αυτόματα και κακός παίχτης για άλλες λίγκες; Και ποιος Έλληνας τα έχει καταφέρει στο ΝΒΑ; Ακόμα και ο Παπαλουκάς να πήγαινε που ακουγόταν κάποια στιγμή για Λέικερς είναι αμφίβολο αν θα τα κατάφερνε ή ακόμα και ο ΔΔ πάλι παίζεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Βλεπω πως στην κουβεντα εκαναν την εμφανιση τους ο τρακης και οι χειρονομιες Σπανουλη στο ΟΑΚΑ. Απο τους κατα τ'αλλα καλοκαγαθους φιλαθλους που θελουν το thread ανοιχτο για να ανταλλαζουν μπασκετικες αποψεις. Ολως περιεργως κανεις απο τους υπολοιπους επισης καλοκαγαθους κι ευαισθητους δεν διαμαρτυρηθηκε ως συνηθιζεται οταν γραφω εγω κατι που δεν τους αρεσει. Παλι θα σας το κλειδωσουν και θα φταιει ο Midi. Εγώ νομίζω ότι αυτή η αμφισβήτηση της αξίας του Σπανούλη από μερίδας οπαδών του Παναθηναικού εξηγείται από την γνωστή του χειρονομία πέρυσι. Είναι λογικό όταν κάποιοι βρίζουν την οικογένειά σου, κάποια στιγμή να "σπάσεις". Καπου εδω αξιζει να θυμισουμε οτι η πρωτη φορα που ο Σπανουλης εκανε τη συγκεκριμενη χειρονομια, ηταν στην κερκιδα του ΟΣΦΠ, στο ΣΕΦ. Συνεπως κατι ξερεις για να λες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 ...ας ξεπεράσω (....) ότι "τα επιχειρήματά μου δεν στέκουν" (ενώ "η δική σας αντικειμενικότητα είναι...αντικειμενική"), και να σχολιάσω ότι, θα 'χει-δεν θα 'χει μια-δυο βδομάδες, που ΚΑΙ περί "Λονδίνου έγραψα. Γράφω που γράφω πολλά, να ξαναγράφω κι άλλα περισσότερα "μια απ' τα ίδια"; Και στο κάτω-κάτω, σαν τί περιμένεις να γράψω περί Λονδίνου; Ότι "ο θεός βασιλοσπανούλης" κλπ και το αποφεύγω, επειδή κατά τον τρόπο που εμφανώς σκέπτεσαι, "δεν με συμφέρει"; Αν λοιπόν ενδιαφέρεσαι, ψάξε και δες τί έγραψα. Όχι βέβαια για να τα "αξιολογήσεις", αλλά για να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ το σκεπτικό "αχ μωρέ το, το ΛΟΝΔΙΝΟ το ΤΣΕΧΑΤΣΕΕΕΕ"..... Και στο ακόμη παρακάτω, το θέμα μου εμένα είναι ότι ΕΣΕΙΣ (ξέρετε ποιοί) είστε που θυμάαααστε τα Λονδίνα, θυμάααστε "το τρίποντο με την Μπάρτσα το '12 (κι ας ΜΗΝ έκρινε παιχνίδι...), θυμάααστε το '09 με την Εθνική, το '07, το ΕΞΙ.... Δεν είμαι ΕΓΩ που ξεκινάω τις επιλεκτικές μνήμες. Εγώ απλά μπαίνω σφήνα και λέω "ρε παιδιά, ΚΑΛΑ αυτά που θυμάστε. Κι εγώ τα θυμάμαι. Αλλά ΕΓΩ, θυμάμαι ΚΙ ΑΛΛΑ....". Ε πώς θα γίνει λοιπόν βρ' αδερφέ; Πώς, όταν κάποιοι-κάποτε θυμούνται τελικώς και "όχι και τόσο καλές στιγμές", ΑΛΛΑ το γυρνάνε στο καλαματιανό (...χορό εννοώ :ρ) αμέσως-αμέσως, με λεϊμοδικιολογίες τύπου "ο στίβος ήταν βαρύς........είχε φάει κι ένα αγριογούρουνο που μάλλον θα 'χε φάει κάτι...."...; Ξαναρωτάω, πώς θα γίνει, όταν ο άνθρωπος δεν τραβάει ενίοτε (συχνόπυκνα "ενίοτε"), κι αντί να του γίνει (σωστή και ΔΙΚΑΙΗ κριτική), ανακαλύπτουμε ότι "ο προπονητής δεν τον καλύπτει" / "οι συμπαίκτες δεν τον καλύπτουν" / "οι αντίπαλοι έχουν χάσει 20 κιλά έκαστος μόνο στο σχεδιασμό πώς θα τον αντιμετωπίσουν"......ΡΕ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΡΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ; ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΓΛΥΣΤΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙς "ΑΣΦΥΚΤΙΚΕΣ ΑΜΥΝΕΣ" ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑΕΙ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ; Εγώ δεν ξεχνάω τα τρίποντα του Λονδίνου λοιπόν. Το θέμα είναι ότι εσείς μόνο εκείνα θυμάστε. (...συνήθως τέτοια είναι η ώρα που αρχίζουν οι χαριτωμενιές περί "εμπάθειας". Να προλάβω λοιπόν να ΞΑΝΑπω, ότι με τον Σπανούλη δεν έχω καμμία εμπάθεια. Με σας τα έχω. ...χωρίς εμπάθεια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sl028 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Κοίτα, washcloud σκαμπανεβάσματα έχουν όλοι οι μεγάλοι αθλητές. Τι πάει να πει σπάει τα καλάθια; Στην χειρότερη του χρονιά στην Ευρωλίγκα έχει 41% στα δίποντα 10 π μ.ο. και 5 ασιστ. Εσύ πήρες όλες τις αρνητικές του στιγμές για να έρθεις να μας πεις ότι είναι μέτριος παίχτης. Εντάξει φέτος μπορεί να είχε όντως μια κάμψη, αλλά αυτό δεν ακυρώνει την ως τώρα πορεία του σαν παίχτης ούτε σημαίνει ότι δεν πρέπει να έχει ρόλο στον Ολυμπιακό. Το αν δεν σου αρέσει το στυλ του σαν παίχτης είναι άλλο θέμα. Σου παραθέτω τις διακρίσεις του: 3× Euroleague (2009, 2012, 2013) FIBA Intercontinental Cup (2013) Euroleague MVP (2013) 3× Euroleague Final Four MVP (2009, 2012, 2013) FIBA Intercontinental Cup MVP (2013) 7× All-Euroleague Team 3× Κορυφαία Πεντάδα Euroleague (2012, 2013, 2015) 4× Δεύτερη Κορυφαία Πεντάδα Euroleague(2006, 2009, 2011, 2014) 6× Πρωταθλητής Ελλάδος (2006, 2008, 2009, 2010, 2012, 2015) 4× Κυπελλούχος Ελλάδος (2006, 2008, 2009, 2011) 2× MVP Πρωταθλήματος Ελλάδος (2009, 2012) φιλαθλους που θελουν το thread ανοιχτο για να ανταλλαζουν μπασκετικες αποψεις. Φυσικά και θέλω το thread ανοιχτό, αρκεί να απεμπλακούμε από την οπαδική νοοτροπία και να μιλάμε καθαρά αγωνιστικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Αυτο που δε καταλαβαινω ειναι γιατι καποιος στεκεται στη φετεινη μετριοκακη του χρονια και οχι ας πουμε στη περσινη που ηταν ισως η καλυτερη της καριερας του. Εγω τον εχω κραξει σε ματς στο οακα, ισχυει αλλα τι να κανουμε ανθρωποι ειναι εχουν και τα ψυχολογικα τους. Κατα τ αλλα νιωθω τυχερη που ζω αυτον τον παιχταρα και ευγνωμων στους Αγγελοπουλους που τον εφεραν στο λιμανι κι αλλαξε τα παντα. Ελπιζω να κλεισει εδω την καριερα του και να μαι γερη να παω στο τελευταιο του παιχνιδι ν αφησω τα πνευμονια μου. Αυτα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Και μη ξεχνάμε πως προέρχεται από τουρνουά με την Εθνική έτσι,αλλά αυτά δεν παίζουν κανένα ρόλο για μερικούς. Κοίτα, washcloud σκαμπανεβάσματα έχουν όλοι οι μεγάλοι αθλητές. Τι πάει να πει σπάει τα καλάθια; Στην χειρότερη του χρονιά στην Ευρωλίγκα έχει 41% στα δίποντα 10 π μ.ο. και 5 ασιστ. Εσύ πήρες όλες τις αρνητικές του στιγμές για να έρθεις να μας πεις ότι είναι μέτριος παίχτης. Εντάξει φέτος μπορεί να είχε όντως μια κάμψη, αλλά αυτό δεν ακυρώνει την ως τώρα πορεία του σαν παίχτης ούτε σημαίνει ότι δεν πρέπει να έχει ρόλο στον Ολυμπιακό. Το αν δεν σου αρέσει το στυλ του σαν παίχτης είναι άλλο θέμα. Σου παραθέτω τις διακρίσεις του: 3× Euroleague (2009, 2012, 2013) FIBA Intercontinental Cup (2013) Euroleague MVP (2013) 3× Euroleague Final Four MVP (2009, 2012, 2013) FIBA Intercontinental Cup MVP (2013) 7× All-Euroleague Team 3× Κορυφαία Πεντάδα Euroleague (2012, 2013, 2015) 4× Δεύτερη Κορυφαία Πεντάδα Euroleague(2006, 2009, 2011, 2014) 6× Πρωταθλητής Ελλάδος (2006, 2008, 2009, 2010, 2012, 2015) 4× Κυπελλούχος Ελλάδος (2006, 2008, 2009, 2011) 2× MVP Πρωταθλήματος Ελλάδος (2009, 2012) Φυσικά και θέλω το thread ανοιχτό, αρκεί να απεμπλακούμε από την οπαδική νοοτροπία και να μιλάμε καθαρά αγωνιστικά. Και θα σου απαντήσει πως το 2012 έπρεπε να βγει mvp ο Χαινς ή ο Πρίντεζης ή ο ΠΑΠ και το 13 ο Λο..και είμαι σίγουρος πως και για τις υπόλοιπες διακρίσεις κάτι θα βρει να πει ώστε να καταλάβουμε όλοι πως ο Σπανούλης δεν είναι μεγάλος παίχτης αλλά τον έκαναν άλλοι μεγάλο. Τέλος πάντων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Αυτο που δε καταλαβαινω ειναι γιατι καποιος στεκεται στη φετεινη μετριοκακη του χρονια και οχι ας πουμε στη περσινη που ηταν ισως η καλυτερη της καριερας του. Εγω τον εχω κραξει σε ματς στο οακα, ισχυει αλλα τι να κανουμε ανθρωποι ειναι εχουν και τα ψυχολογικα τους. Κατα τ αλλα νιωθω τυχερη που ζω αυτον τον παιχταρα και ευγνωμων στους Αγγελοπουλους που τον εφεραν στο λιμανι κι αλλαξε τα παντα. Ελπιζω να κλεισει εδω την καριερα του και να μαι γερη να παω στο τελευταιο του παιχνιδι ν αφησω τα πνευμονια μου. Αυτα... Γιατι αντικειμενικοτητα Kappa 123 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις